Poveste cu final neaşteptat (2)

… Întâi am îndepărtat-o pe Violeta, se încinsese destul de mult. Cu mişcare bruscă, am tras-o către mine şi am sărutat-o pe gura umedă, savurând gusturile amestecate. Erika s-a ridicat singură şi ne privea, parcă cerşea un sărut, nişte buze care să i le frământe pe ale ei. Dacă tot am mers până aici, bănuiam că nu este vreo problemă dacă mă sărut cu ea, de faţă cu soţia mea. Am tras-o spre mine, apucând-o ferm de ceafă. S-a speriat un pic, dar i-a plăcut până la urmă. …

– E timpul să mergem în dormitor!… le-am spus eu sigur pe mine…

Le-am prins pe amândouă de mână şi le-am tras după mine. Eu eram deja dezbrăcat, trebuie să se dezbrace doar ele. Soţia mea îşi făcea de lucru prin cameră. A scos încărcătorul de la telefon şi a aprins lampa de pe noptieră, iar apoi a stins lumina de sus. În timpul ăsta Erika aştepta neajutorată, de parcă nu ştia ce de ce ne aflăm acolo. Îmi venea să mă duc către ea şi să o ajut să se dezbrace, dar aveam o reţinere, pe care nu mi-o explicam.

Până la urmă m-am dus către ea, am prins-o de la spate cu braţul de mijloc şi am lipit-o de mine, iar cu o mână am prins-o de fund, prin pantalonii de blugi… şi când te gândeşti cât de ipocriţi suntem uneori – mai devreme abia îi suportam prezenţa şi îmi doream să plece, să nu o mai văd în casă, iar acum se afla în braţele mele şi îmi doream să o fut, să-i sară fulgii şi alta nu…

Violeta s-a aşezat pe marginea patului şi ne privea. O sărutam pe Erika pe gât, o strângeam de fese, cu cealaltă mână o trăgeam de sâni… ea închisese ochii şi se torcea uşor. Din semne am încercat să-i sugerez soţiei să se dezbrace, dar nu înţelegea. Până la urmă i-am spus:

– Ce faci, tu nu te dezbraci?

– Mi-au venit musafirii azi, iubitule… te poţi bucura de Erika, este dornică.

La auzul acelor vorbe, începuse să am o uşoară stare de vină. Pe lângă faptul că mă culcam cu cea mai bună prietenă a ei, nici măcar nu puteam să o satisfac pe ea, iar asta îmi oferea un oarecare disconfort, nu reuşeam să mă împac cu ideea că ea doar priveşte şi nu poate participa. Cred că m-a simţit până la urmă şi m-a încurajat să merg mai departe, făcându-mi semne din mâna într-una. Mi-am propus să merg mai departe, dar un lucru era clar… trebuia să mă revanşez faţă de ea.

Am tras în sus de bluza Erikăi până a rămas în sutien, apoi a urmat şi acesta să fie îndepărtat. Am întors-o spre mine. Aveam dreptate… sânii ei mici chiar erau grozavi de frumoşi, perfect rotunzi. Nu am ratat ocazia să-i sug un pic, cu o mână îi strângeam uşor de la partea jos, apoi, îmi mutam atenţia de la unul la altul, sugând uşor sfârcul excitat ca o alună.

Pantalonii s-au dovedit mai greu. Am vrut eu să o ajut să se dezbrace, dar nu mi-a reuşit. Chiar mă gândeam… dacă ar fi să faci sex pe fugă, s-ar duce tot cheful şi toată erecţia. Norocul meu a fost Violeta, mi-a făcut semn să mă apropii de ea. Ţinta ei a fost penisul meu ce dădea semne de moleşeală. L-a prins între buze şi a început să-l sugă zgomotos. Erika se afla doar în chiloţi. S-a apropiat de noi, făcându-şi loc către testiculele mele. Le săruta, le prindea cu buzele şi trăgea către ea.

Violeta s-a retras, făcându-i loc Erikăi. Aşezată pe marginea patului, m-a înconjurat cu braţele şi m-a tras mai aproape către ea. Mă ţinea fix, îşi mişca capul într-un ritm acceptabil, nici foarte încet, nici foarte rapid. După un timp ritmul a devenit mai lent. Se oprea cu buzele la vârf, apoi înainta uşor până la jumătate… se oprea un pic, apoi îşi continua mişcarea, iar când nu reuşea să meargă mai departe, revenea cu buzele la vârf.

Exclamam de fiecare dată când îi simţeam buzele alunecând mai mult de jumătate. De văzut, nu vedeam nimic din cauza părului. Deja nu mai conta dacă ejaculam înaintea ei, dacă asta îi era dorinţa, dar s-a oprit, s-a întins pe spate, cu picioarele desfăcute pe pat, uitându-se spre mine. Voiam să văd ce se ascunde în spatele chiloţeilor negrii. M-am aşezat pe podea, lângă pat. M-am dus direct către ei, cu mâinile am tras din lateral, ea şi-a ridicat uşor bazinul… am tras uşor… când, surpriză.

În spatele chiloţeilor am descoperit un smoc mare de păr între picioarele ei. Mă obişnuisem cu ideea feminităţii aranjate, fresh… pe care să-ţi fie drag să te înfrupţi până te dor buzele şi limba. Sau, un mic tufiş aranjat deasupra, care să-ţi aţâţe privirea, însă, aici era ceea ce crescuse de multe luni şi nu lăsa impresia că se epilează inghinal mai rar. Pentru o secundă i-am văzut privirea soţiei mele ce rămăsese ca la dentist.

Îmi trecuse tot cheful să-i ofer un cunilingus, deşi aveam pe limba întrebarea… de ce nu te epilezi şi tu ca toate femeile? Erika nu-mi putea vedea privirea, era întinsă pe spate privind către tavan. În timp ce o sărutam uşor pe coapsa interioară, mi-am amintit de un amic căruia i se părea excitant ca o femeie să nu fie epilată între picioare.

Înaintam lent, cu degetele mă jucam în blănita moale… i-am depărtat labiile şi mă jucam cu degetul în interior. Într-un final am ajuns cu capul între picioarele ei… i-am căutat clitorisul cu limba… îl atingeam uşor cu vârful, nu cum mi-aş fi dorit în mod obişnuit… să-mi lipesc buzele de el, să-l sorb… cu limba să apăs din toate direcţiile. O vreme i-am stimulat clitorisul cu vârful limbii, apoi m-am urcat deasupra ei.

M-a prins cu braţele şi m-a tras către ea. Mi-am potrivit penisul erect printre blănita moale direct între labii şi am împins cu putere. Erika a ţipat scurt… poate a fost luată prin surprindere. Era foarte umedă, penisul intrase foarte uşor. În acele momente aveam dorinţa să mă răzbun pe ea, pentru faptul că mi-a luat plăcerea de a-i face cunilingus. Din prima am început să mă mişc energic, cât mai rapid, cu mişcări tot mai ample, lovindu-mă puternic de ea.

Mă strângea cu braţele şi ţipa la urechea mea, îşi ridicase puţin picioarele lipindu-le de mine. Fiind atât de concentrat, aproape că uitasem că suntem priviţi de Violeta. Eram tare curios să aflu ce gândea în acele momente, văzându-mă călărind-o pe Erika.

Îmi plăcea interiorul ei, se mula perfect pe glandul meu. După un timp m-am ridicat, simţeam că sunt aproape şi nu voiam să finalizez încă. I-am cerut Erikăi să se aşeze cu spatele la mine. Poziţionat la spatele ei, căutam cu degetele intrarea în vagin prin densitatea părului. Într-un final am reuşit. Mi-am potrivit vârful, apoi, la fel ca prima dată, am împins cu putere până a intrat tot. Era un fel de răzbunare, însă ea sigur nu avea habar.

O ţineam de mijloc şi o penetram energic. Îmi venise ideea să încerc şi în celălalt orificiu. Priveam în jos la penisul meu ce se mişca rapid în interiorul ei, ea ţipa şi îşi freca intens clitorisul. Violeta s-a ridicat, a venit spre mine. Cu o mână m-a prins de bărbie şi m-a sărutat puternic, apoi s-a aşezat la loc. Cred că se excitase şi îi părea rău că nu putea participa.

Am ieşit total… ţineam penisul cu o mână şi o loveam peste fese. Îmi doream să o penetrez anal, părea că este potrivită pentru instrumentul meu. M-am prefăcut că nu găsesc intrarea mai jos, penisul se afla unde l-am direcţionat. Voiam să împing… ea s-a retras şi mi-a spus ferm:

– Nu, nu acolo!… mai jos te rog, încă un pic…

Era doar o încercare eşuată. La rugăminţile ei mi-am introdus penisul în vagin şi am început să o penetrez din nou, la fel de energic. Ea ţipa, se freca între picioare… de câteva ori a zis… nu te oprii!, nu te oprii!… aaahhh… orgasmul intens a făcut să se prăbuşească pe pat, ieşind total din penisul meu. Priveam la ea cum tremură puternic din tot corpul.

Plănuisem momentul în care voiam să ejaculez, dar pentru a duce la îndeplinire, m-am dus la baie şi m-am spălat puţin la penis. După ce m-am şters bine, am intrat în dormitor. Erika, întinsă pe pat, încă zăpăcită după orgasmul intens. Nu am mai stat pe gânduri, m-am dus direct la Violeta, am tras-o de mână să vină jos de pe pat, la picioarele mele.

Cred că abia aştepta momentul să fie băgată în seamă. Mi-a prins penisul cu gura… aproape identic cu Erika m-a prins cu braţele de mijloc, ţinându-mă cât mai aproape de ea. Buzele mulate pe gland făceau cursa du-te-vino destul de rapid. Zgomotele emise de ea mă incitau… din când în când îmi căuta privirea. Înnebunit, nu-mi puteam lua privirea de la buzele ei… rotunde, ce strângeau uşor… m-am încordat, momentul a venit parcă mai repede ca niciodată.

Continuă să sugă fără întrerupere… aahhh… ştiam că nu este genul care să se ferească. A rămas lipită de mine, buzele strâns… limba mă atingea la vârf… sămânţa ţâşnise în valuri, ea o culegea pe toată. Mi se înmuiase picioarele, abia reuşeam să stau în picioare. Erika se ridicase în şezut şi privea toată scena. Îmi doream să fie ea cea care să primească sămânţa mea, dar am vrut să mă revanşez faţă de Violeta. Sfârşit.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Poveste cu final neaşteptat (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.