Poveste cu final neaşteptat (1)

Prietenia soţiei mele cu Erika începuse să mă enerveze. Pe lângă faptul că vorbeau destul de des la telefon, la fel de des venea pe la noi în vizită. Aveam impresia că mă sufocă prezenţa ei, deşi ea chiar nu-mi greşise cu nimic. Nici nu ştiu dacă puteam să fiu gelos pe ea, pe atenţia pe care soţia mea i-o oferea sau faptul că arata destul de bine şi era un fel de fruct interzis pentru mine. Cert era că prezenţa ei la noi acasă, aproape zilnic, mă scotea din minţi. Într-o seară i-am zis soţiei: …

– Dragă, nu ţi se pare că vine cam des Erika pe la noi?

– Cum aşa?

– Nu mă interesează ce discutaţi… oricum nu pricep ce tot aveţi de vorbit aproape în fiecare zi… chiar nu mai putem să avem un pic de intimitate? Poate vreau să umblu mai dezbrăcat, poate vreau să merg în chiloţi prin casă? Poate vreau să facem sex…

– Nu ştiu ce ai cu ea, este o fată de treabă… spuse ea un pic amuzată de situaţie.

– Nu am nimic cu ea, doar că mă enervează prezenţa ei… să ştii că data viitoare ţi-o fac!

– Cum anume?!… spuse ea curioasă.

– Data viitoare… mâine, poimâine când mai vine, o să merg gol puşcă prin casă, să văd dacă mai are curaj să vină…

Violeta era într-un râs continuu. Nu se mai putea oprii din râs. Posibil că nu mă credea în stare să fac asta. Cei drept nici eu nu credeam că voi face ceea ce am zis. Poate că am zis la nervi şi nu am gândit înainte să emit o asemenea judecată. Oare aveam curaj să fac asta? Nu era vorba că trebuia să mă dezbrac complet prin casă în faţa altei femei, nu sunt pudic sau timid, însă era o chestie de principiu, de educaţie. Nu se face aşa ceva.

Nu ştiu care a fost cauza, dar Erika lipsise de la „program” vreo două zile. Să-i fi spus ceva Violeta sau aşa a fost să fie. O fi avut treaba ei. Fiind o femeie singură îşi găsea refugiul în sufletul soţiei mele, discutând despre diverse lucruri. Violeta nu-mi împărtăşeşte din discuţiile lor, iar atunci când sunt prin preajma lor… se schimbă imediat subiectul, simt asta, după modul cum se privesc una pe alta şi tonalitatea vocii.

Sincer, nu m-am întrebat vreodată de ce Erika este singură, fizic arată destul de bine… roşcată, minionă, sâni mici dar interesanţi şi un funduleţ de care să-ţi doreşti să te loveşti. Abia a trecut de 30 de ani, are multe de oferit, poate că ea ar fi în măsură să se autoevalueze şi să vadă unde greşeşte sau poate nu-şi alege bine partenerii. Cine ştie?

Venise şi ziua în care Erika ne-a vizitat iar, într-o miercuri seară. De obicei stă cam o oră-două şi apoi pleacă, suficient cât să mă enerveze. Brusc mi-am amintit de promisiunea făcută în urmă cu câteva zile. Să o fac, să nu o fac?… sau… Să mă fac de râs, să nu mă fac de râs? Cred că a doua era întrebarea mai potrivită. Într-un final m-am decis, m-am dezbrăcat complet, am deschis uşa la cameră şi m-am dus în sufragerie, unde stăteau ele, aşezate pe canapea.

De cum m-a văzut Violeta şi-a pus mâna în cap şi a început să râdă în hohote. După, a înţeles şi Erika de ce râdea Violeta, când m-a văzut complet dezbrăcat cu penisul semi erect. Avusesem grijă de el, i-am oferit câţiva stimuli înainte să ies din cameră să nu par penibil în faţa lor… uite ce puţă mică are! Erika când m-a văzut a pus mâna la gură, cu ochii mari se uita la mine şi nu-i venea să creadă. Eu, mândru, păşeam prin cameră, mai ceva ca un prinţ… spunându-i soţiei mele că nu-mi găsesc chiloţii în dulap şi să mă ajute să-i găsesc.

Mă aşteptam la o reacţie mai nervoasă în partea Erikăi, poate, să se ridice iritată şi să plece şi poate… în sinea mea… o vedeam mai rar, poate… spre deloc. Reacţia hlizită a ei, alăturată de reacţia soţiei ce nu se putea oprii din râs îmi dădea un fel de curaj să defilez în faţa lor. Într-un moment de curaj, mi-a venit ideea să mă aşez între ele pe canapea, cu braţele întinse pe spătar şi picioarele desfăcute cu un V generos între ele. Penisul semi erect aşezat uşor pe coapsa piciorului stâng, mai aproape de Erika.

Erika părea interzisă, se uita când la mine când la Violeta şi… ceva mai discret, spre penisul meu. Îi făcea cu ochiul, iar asta nu era reacţia la care mă aşteptam. Soţia mea a observat acea privire discretă, eu m-am prins un pic mai greu.

– Te uiţi la ea de parcă nu ai mai văzut o p… !, … apucase să spună litera P, iar la restul o pauză lungă, însă era evident care era continuarea. Răspunsul Erikăi m-a dat pe spate.

– Da, nici nu mai ştiu de când nu am mai văzut una reală… a strigat către Violeta, parcă vrând să-şi exprime frustrarea de faţă cu mine.

– Păi ce mai aştepţi?!… uite-l, e pregătit, e gata dezbrăcat, sari direct în ea!

Acest schimb de replici mi-a creat un grad de excitaţie suficient cât să mi se scoale penisul, spre uimirea Erikăi şi mai ales a mea, deoarece nu avusesem vreun gând sau vreo fantezie până în acel moment de a face sex cu musafira noastră. Uimirea ei era direct proporţională cu gradul meu de excitaţie. Se balansa uşor în aer, iar ca să fac totul şi mai interesant, îl încordam atât de tare încât măciulia părea că se măreşte în diametru, culoarea mov-roşiatică îl făcea destul de atractiv… pentru amândouă.

Violeta i-a ghicit intenţiile lui Erika, s-a apropiat mai mult de mine, a întins mâna spre penis, l-a prins uşor de la vârf, apoi… aluneca uşor de-a lungul lui, cu degetul mare făcea câteva rotocoale la vârf. Privea insistent către prietena ei să vadă cum reacţionează. Privirea acesteia rămase fixată în jos către mişcările mâinii, ce aluneca uşor în sus şi în jos.

Atingerile mă incitau, la fel şi privirile insistente spre penisul meu. Uitându-mă când la mâna jucăuşă, când spre Erika, puteam observa buzele ce apăsau una peste alta, chiar dacă încerca să mascheze asta cu mâna. Mă întrebam, dar îmi era puţin teamă să aflu răspunsul la întrebări, dacă era negative, mai ales la a doua întrebare… oare are de gând să facă primul pas?… Violeta va fi de acord să fac sex cu Erika?

Mâna Violetei se mişca tot mai repede, penisul dur, super excitat, oftam uşor… s-a aplecat din dreapta mea direct către penis. Buzele i-au oferit un sărut, apoi l-au cuprins, limba se juca în jurul măciuliei, în timp ce îşi mişca capul uşor în sus şi în jos. Umezit de salivă strălucea frumos în lumina camerei. Violeta s-a ridicat în poziţia iniţială. Din priviri îi făcea semne Erikăi, iar ea nu percuta la indemnele insistente.  Sigur şi-ar fi dorit, eram convins de asta, dar poate nu-i venea să creadă că prietena ei cea mai bună o invită să sugă penisul soţului ei. Văzând că nu mişca un gest, nici o mişcare din care să reiasă că a înţeles, dar are nevoie de un pic de răgaz pentru a trece la atac, Violeta i-a spus destul de ferm:

– Haide!… e rândul tău acum…

– Cine, eu?!…

Îmi venea să-i răspund… da, tu, despre tine este vorba, mai vezi tu pe altcineva aici?!… dar m-am abţinut. Până la urmă şi-a schimbat poziţia, un pic mai aproape de mine, o idee mai aplecată. Roşie în obraji, zâmbind, plină de emoţie, a întins mâna către penis. L-a atins cu degetul, apoi l-a prins cu toată mâna. Mâna aluneca în sus şi în jos. L-a prins ferm, aproape că-l strângea tare. Dacă ar mai fi continuat aşa sigur i-a fi spus că mă doare şi ar trebuie să mă ţină mai delicat, însă a făcut pasul mult aşteptat.

S-a aplecat către penis, l-a prins repede între buze… ţinea ochii închişi şi mişca capul rapid în sus şi în jos. Buzele abia treceau de marginea măciuliei… dar era bine, asa cum ştia ea. Am tras-o de mijloc pe Violeta spre mine, i-am căutat buzele… ea s-a lipit de mine, ne sărutam frenetic, limbile se contopeau într-un sărut lung şi pasional.

Cu o mână i-am prins sânii, trăgând uşor de ei. Mi-am făcut loc pe sub bluză, să ajung la sânii ei golaşi, fără sutien. Erika nu se oprea o clipă, ţinea penisul intre buze şi îşi mişca capul în sus şi în jos. Din când în când se auzeau un oftat lung. Cu o mână m-a prins de scrot, masându-mă uşor. Fără să-şi dezlipească buzele de penis, s-a aşezat mai bine pe canapea. Şi-a urcat picioarele pe canapea, stând în genunchi, fundul uşor ridicat, cu capul între picioarele mele.

Dacă tot s-au dezgheţat apele dintre noi, mi-am permis să o prind cu mâna de fese, o strângeam ferm. După gemete am înţeles că trebuie să mai insist. Mă sărutam cu Violeta… gurile lipite, cu o mână o strângeam de fese pe Erika ce nu-şi dezlipise gura de la penisul meu. Îmi era clar, era stătută de multă vreme, iar acum… nu voia să-i mai dea drumul.

Violeta s-a aşezat aproximativ în aceeaşi poziţie ca şi Erika… pe canapea, în genunchi cu funduleţul uşor ridicat. Acum aveam două “jucării” de care să trag. Nu în orice zi ai posibilitatea să tragi de fesele a două femei, iar dacă amândouă se ocupă de penisul tău este şi mai bine. Abia când a simţit-o pe Violeta aproape, Erika mi-a eliberat penisul, oferindu-i ei spre degustare.

Chiar dacă se afla acum între alte buze, nu îi venea să stea de-o parte. S-a aplecat către testicule, cu săruturi tot mai dese. Fetele făcuse un pact nedeclarat… fiecare îşi primea porţia din penisul meu, pe rând, câteva minute pentru fiecare. Am încercat să le determin pe amândouă să-şi lipească buzele de penis, în acelaşi timp. Şi mi-a reuşit.

Le apăsam uşor pe cap pe amândouă spre vârful penisului. Nu-mi putea lua privirea de la cele patru buze ce sorbeau din penisul meu, iar câteodată, atingându-se uşor, ca într-un sărut. Mă simţeam cel mai norocos bărbat în acele momente, eram în stare să le las să continue aşa până urma să ejaculez, dar nu am mai rezistat, voiam să le penetrez… pe amândouă, dar cele mai mult pe Erika. Aveam această şansă şi trebuia să profit. Era timpul să mergem în dormitor, să ne destrăbălăm după bunul plac…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Poveste cu final neaşteptat (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.