Partea ascunsă a personalităţii soţiei mele

-La Iași? Vin și eu. De fapt, cred că mergem și stăm la Claudia, nu ne-am mai văzut de mult.

Larisa nu obișnuia să vină cu mine în delegații. De aceasta dată bucuria ei m-a surprins. Știam vag despre Claudia, o prietenă din facultate cu care nu se văzuse de multă vreme. Peste câteva zile sunam la ușa Claudiei, care ne-a întâmpinat zâmbind și s-a repezit să o strângă pe soția mea în brațe. Euforia și-a manifestat-o și asupra mea, primind o îmbrățișare asemănătoare… caldă. …

Îi simțeam sânii plini apăsați pe pieptul meu și mă străduiam să ignor senzația ciudată din testicule, era doar vorba de o prietenă de-a soției mele și gândurile perverse trebuiau să dispară. Am studiat-o discret când stăteam toți trei la cafea, o tipă brunetă, cu părul prins în coadă, volubilă, cu buze groase și ochi verzi și expresivi. Puțin mai scundă decât Larisa, Claudia avea o senzualitate care te fermeca, glasul melodios, zâmbetul care îi însoțea în majoritatea timpului cuvintele, modul în care își ridica ușor sprâncenele și își trecea mâna prin păr când te asculta.

Colanții mulați îi puneau în valoare fesele tari, bombate și aș fi putut să zic că și împreunarea discretă a labiilor, dar nu eram încă convins că imaginea nu e un simplu rod al fanteziilor mele. Ne întâlneam toți trei seara când mă întorceam de la conferință și vorbeam mult, provocați de paharele de vin care ne dezlegau limbile. Claudia avea un mod aparte de a își trece mâna peste palma mea atunci când mă asculta, degetele fine făcându-mă să doresc să i le prind în palmă. Soția mea a observat apropierea, dar zâmbea, deloc geloasă, făcându-mă să cred că asta e stilul Claudiei.

Erotismul discret ne însoțea seară de seară, plecam târziu la culcare și făceam sex sălbatic cu soția mea, gândindu-mă cum ar fi fost dacă Claudia ni se alătura. Soția mea își striga plăcerea, fără vreo reținere, îmi striga gâfâind cum să o penetrez, părea la fel de excitată ca și mine de faptul că prietena ei ne auzea. Ne-am prelungit șederea și în week-end. După ultima zi de conferință am ajuns acasă înaintea fetelor. Am desfăcut sticla de whiskey single malt, pe care o luasem special, pentru a sărbători toți trei și a mulțumi gazdei.

Cele doua femei au apărut destul de târziu, încărcate de sacoșe, cu ținuta unor femei sigure pe ele și care voiau să impresioneze, ambele pe tocuri. Gazda noastră cu o rochiță mulată decoltată, iar soția mea cu o fustă scurtă și o bluză descheiată provocator la primii nasturi. S-au așezat pe fotoliile de lângă mine și au acceptat paharele de whiskey pe care le-am oferit. Râdeau aproape în permanență, se pare că sesiunea de shopping se încheiase cu câteva cocktailuri la un bar.

Claudia o mângâia pe soția mea pe mână, așa cum obișnuia ea, dar mișcările erau mult mai lungi și mai puțin discrete. Larisa a suspinat și i-a prins palma în a ei. Pe nesimțite capetele lor s-au apropiat, iar buzele s-au împreunat într-un sărut molatic, urmat curând de descoperirea reciprocă a limbilor, care au început să se înlănțuie printre suspine. Eram excitat, mădularul erect devenise dureros în pantaloni, dar nu făceam nici un gest, așteptam tremurând să văd cum continuă.

S-au dezbrăcat una pe alta, deja mă simțeam spectator la propria mea fantezie erotică. Am văzut mirat că Larisa purta doar un portjartier, nu avea chiloței pe dedesubt, iar Claudia avea o pereche de chiloței decupați inghinal, labiile cărnoase răsfrângându-se prin despicătura lor. Părea că pregătiseră asta din timp, sau poate făcuse parte dintr-o experiență erotică ce nu mă includea și pe mine.

Claudia îi sugea sfârcurile soției mele, dezmierdând-o cu degetele lungi pe păsărica care se deschidea pofticios. Larisa savura plăcerea și mă privea în ochi, zâmbindu-mi pervers. A împins-o delicat pe Claudia și a scos un pachet din una dintre sacosele care zacuseră până atunci pe podea. Am văzut suprins cum a scos un dildo strap-on, un penis de dimenisuni medii și niște chingi pe care le-a fixat cu gesturi pricepute pe șoldurile și fesele soției mele. Stătea în picioare și îl masa provocator, privindu-mă în continuare. Am vrut să mă ridic din fotoliu, dar mi-a cerut scurt să rămân acolo. Claudia se așezase deja în genunchi în fața ei, trecându-și limba peste glandul gros al dildo-ului.

-Vreau să te fut, stai în patru labe! Dezinhibată de la alcool și excitație Larisa coordona jocul erotic, care părea familiar între cele două prietene. Claudia se așezase capră și își masa intens labiile, strecurându-și mâna între picioare.

-Îți aduci aminte? Mă vrei?… Claudia nu mai avea aceeași siguranță în glas, șoaptele ei fiind mult mai provocatoare.

-Ohhh, da, trage-mi-o așa cum știi tu! O ruga Claudia.

Vedeam cum dildo-ul intra încet între labiile ei și nu-mi vedea să cred ce vedeam. Priveam fascinat la mișcările șoldurilor Larisei… îmi dădeam seama că experiența cu altă femeie, pe care mi-o soția mea o menționase odată în treacăt, fusese chiar cu Claudia. M-am dezbrăcat grăbit și m-am apropiat de cele două frecându-mi mădularul. Îmi simțeam glandul mare și primele semne de spermă străluceau pe el. M-am așezat în genunchi, prinzând fesele bombate ale gazdei în palme și depărtându-le ușor, privind cum dildo-ul dispare în vaginul ei în ritmul sălbatic dictat de Larisa.

Se sprijinise cu bustul și capul de podea, cu fundul ridicat în sus către soția mea și primea gemând dildo-ul în ea. Asezat langa soția mea s-a oprit și mi-a prins bărbia în mână, obligându-mă să mă uit la ea:

-Azi, eu te fut pe tine! Mă auzi? Zâmbea și îmi plimba penisul de cauciuc pe buze.

-Suge-mă!… ce stai?! Suge-l așa cum știi!… Mi-a cerut ea, iar eu l-am cuprins între buze, lingând seva Claudiei rămase pe el și am început să îl sug, Larisa împingându-l din ce în ce mai adânc în gura mea. Am tușit, dar ea m-a prins de păr și m-a obligat să îl iau din nou. Eram excitat și mă lăsasem pe mâinile ei. Am tremurat de plăcere când mi-a cerut să stau capră și să o ling pe Claudia. Stătea în fotoliul mare, cu picioarele larg desfăcute așezate pe brațele lui, iar degetele ei treceau agale pe vulvă.

Nu avea nici un fir de păr în zona inghinală, labiile groase, cărnoase îmbiindu-mă să le sug. Mi-a trecut ușor limba peste ele și le-am luat în gură, pe rând, desfăcându-le apoi cu degetele pentru a descoperi clitorisul, erect de excitație. L-am încercuit cu limba și am trecut-o încet peste vârful sensibil. Am simțit-o pe soția mea la spatele meu, mi-a prins fesele în palmă și a tras de ele. Îmi lingea anusul, încerca să pătrundă încet cu limba. M-am afundat cu buzele în vaginul Claudiei și am început să îi ling apăsat clitorisul, excitat de senzațiile noi oferite de Larisa. Limba ei a lăsat loc degetelor, m-am încordat când mi-am dat seama că mă masează cu un lubrifiant, dar am încercat să mă relaxez cum mi-a cerut ea.

O senzație de durere m-a făcut să strig, din impuls, împingea capul dildoului de cauciuc în mine. S-a aplecat și mi-a luat penisul în mână, masându-l pe toată lungimea. Excitația a înlocuit încordarea, iar ea intra cu mișcări lente, atente în mine. Durerea fusese înlocuită de o plăcere ciudată care îmi trimitea fiori în abdomen și testicule. Simțeam cum mă penetrează cu gesturi mai scurte și apăsate, primeam plăcerea și încercam la rândul meu să îi fac cel mai tare oral Claudiei. O penetram cu două degete și accelerasem mișcările limbii în jurul clitorisului și pe capul lui. Intram în vaginul ei adânc, simțeam gustul mai sărat decât al Larisei, iar senzația vaginului nou care mi se oferea mă înnebunea.

-Linge-o, te vrea! Suge-i clitorisul curvei ăsteia!

Larisa țipa excitată și mișca rapid din șolduri, penetrându-mă adânc cu penisul de cauciuc. Prietena soției mele mă apăsa pe cap și își mișca șoldurile rapid, frecându-și clitorisul erect de limba mea. Îi simțeam seva devenind dulceagă, ieșind din vulvă și acoperindu-mi buzele. O sorbeam cu poftă, voiam să o iau pe toată.

-Ohhh, daaa! Ce bine mă lingi!… Acolo, da!… Ohhhhh

Strigătele ei au fost urmate de un tremur al abdomenului și picioarele m-au prins strâns între ele. Orgasmul o zguduia, nectarul feminin umplându-mi gura. Larisa și-a desfăcut chingile și a lăsat dildo-ul să cadă pe podea. Era excitată de spectacolul porno la care fusese parte, își masa apăsat vulva și m-a împins pe podea. I-am văzut fesele tari desfăcându-se peste fața mea, am încercat să îi ajung cu limba labiile mici, iar ea mi-a venit în întâmpinare și s-a lăsat peste ea, savurând-o cu mișcări largi de dute-vino.

S-a întins peste mine și mi-a dezmierdat penisul cu limba, prinși într-un 69 la care Claudia voia să se alăture. Știam fiecare colțișor al vulvei soției mele, știam cum să îi aduc plăcere, iar ea îmi răspundea cu aceeași pasiune, luându-mi adânc penisul în gură, mulându-și obrajii pe el. Fetele treceau mădularul meu de la una la alta și îl sugeau cu poftă, plescăiturile erotice auzindu-se în toată camera. Le mângâiam capetele, le ghidam cu gesturi ușoare, gemeam când una se ocupa de testiculele mele grele, iar cealaltă de mădular.

-Vreau să vă fut! Preluasem controlul, iar ele s-au supus de data aceasta, docile, stând în patru labe una lângă cealaltă și lăsându-mă se le admir labiile atât de diferite care se iveau dintre picioarele și fesele lor deschise provocator către mine. M-am apropiat de Larisa și i-am mângâiat vulva, era umedă și se împingea în degetele mele. Am penetrat-o cu degetele, simțindu-i pereții fini ai vaginului, iar cu cealaltă mână i-am uns anusul cu lubrifiant și am pătruns-o încet cu un deget.

Se impingea gemând, cerându-mi să o penetrez. Mi-am așezat capul gros al penisului pe anusul ei, care m-a primit mai ușor decât m-am așteptat. Am prins dildo-ul pe care îl purtase până mai devreme și i l-am băgat în vagin. Gemea și țipa ușor atunci când mi-am făcut loc adânc între fesele ei ferme, mișcările noastre sincronizându-se și devenind la fel de rapide și apăsate. Am ieșit din anusul ei, mi-am curățat cu salivă penisul și am intrat adânc între labiile ei.

Mustea, era excitată, pereții fini ai vaginului s-au mulat ușor pe mădularul meu erect și am început să intru ritmic în ea. Se aplecase și mai mult, îmi ținea contră, trupul ei lovindu-se cu putere de al meu, penisul meu pătrunzând-o mai adânc ca niciodată. Alternam penetrările sălbatice cu mișcările lente, amăgitoare, ieșind apoi din ea și intrând în vaginul ceva mai larg, dar la fel de fin al Claudiei. Țipetele femeilor și gâfâielile lor guturale umpleau camera, întretâindu-se cu gemetele pline de rugăminți de a le fute, de a le poseda mai tare și cu zgomotul corupurilor noastre goale care se loveau.

Stimulii vizuali și senzațiile erau intense, mult prea puternice pentru a opri orgasmul care îmi zguduia corpul. Am ejaculat mult în vaginul Claudiei, iar ea a primit jeturile vâscoase suspinând și contractându-și vaginul pe penisul meu. Larisa îmi lingea testiculele și vulva Claudiei, am ieșit și am lăsat-o să culeagă sămânța din vaginul prietenei ei.

Am rămas dezbrăcați, ne-am sărutat pe buze toți trei și ne-am gustat sevele amestecate. Acoperiți de spermă și nectarul lor, ne-am prăbușit satisfăcuți în fotolii. Era începutul unei seri lungi, în care pozițiile, orificiile folosite și strigătele lascive au fost lipsite de inhibiții, prima seară în care am făcut sex cu soția mea și altă femeie. Viața noastră sexuală a devenit mai intensă ca niciodată, satisfăcându-ne cu încredere și plăcere fanteziile erotice.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

18 comentarii la „Partea ascunsă a personalităţii soţiei mele”

 1. Nu am cuvinte să îmi exprim starea după citirea poveștii. Este deosebită. Ceva nou,incitant.
  Oare mai mult incitantă pt un bărbat? Mi-a plăcut mult.

  1. Si mie mi-a strarnit erectii puternice aceasta poveste. Astept si eu cu drag ceva de genul alaturi de soția mea 😇
   Încă cautam o prietena pe măsură 😇

 2. Pentru cupluri foarte open ‘minded da.
  Dar bărbați care să își dorească să fie dominați , cred că puțini. 😅

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.