Hai târfă, suge-i până la capăt!

Îmi era dor să fiu la dispoziţia lor, nu mai fusesem pe la ei de vreo săptămână şi nu voiam să mai amân. Un dor nebun de sex, asta simţeam. Cumva am devenit dependentăa de Lăcrămioara şi George, nu le refuz nimic şi chiar ador felul cum îmi vorbesc cei doi. Eram la o cafea cu Lăcrămioara în bucătărie, discuţii lungi ca între femei. George nu era, iar eu păream mai nerăbdătoare decât soţia lui să vină acasă. Într-un final a venit, dar nu singur, cu încă un prieten. Un pic dezamăgită de situaţie, mă gândeam că poate e mai bine să plec…

Am făcut cunoştinţă cu Nicu, apoi cei doi bărbaţi s-au dus în sufragerie, iar ea se apropie imediat de mine şi mi-a spus în şoaptă:

– Auzi?!… Am o idee super…

– Ce?!

– Ehhh… o idee poznaşă…

– Nu pot să stau mult, poate că ar fi mai bine să plec, aveţi şi musafiri…

Ea, super erotic la ureche mi-a zis:

– Hai te rog, să te văd. Vreau să fii târfa lor azi.

Nu am spus nimic în prima fază. La auzul cuvântului târfă, m-am umezit instant. Îmi surâdea ideea dar în acelaşi timp aveam şi o reţinere.

– Ce, ai înnebunit?!… nici nu-l cunosc…

– Este ok tipul. Este singur, curat…

– Termină… i-am spus eu uşor iritată, dar gândul îmi era doar la ce s-ar putea întâmpla între noi.

– Dar, te incită ideea?

– Da, dar uite cum sunt îmbrăcată… pulover, cizme.

– Stai puţin, vin imediat… s-a dus în dormitor şi a venit rapid.

În timp ce vorbeam încet în bucătărie, soţul ei a strigat la noi:

– Ce dzeu tot şuşotiţi şi faceţi acolo?

– Uitaţi-vă la meci, nu aveţi treabă cu noi.

Mi-a adus din dormitor o pereche de pantofi cu toc, iar în loc de haine, mi-a zis să rămân goală. Mă ajuta să mă dezbrac. Nu eram sigură pe mine că vreau asta, deşi nu mă împotriveam prea mult când mă ajuta să mă dezbrac.

– Nu ştiu dacă este bine…

A coborât în faţa mea, mi-a deschis picioarele. I-am simţit limba urcând pe labii… aahh… a urcat la clitoris, coboara, a introdus limba în interior… ahhh… m-am tras de sâni, mi-am muşcat buzele, capul uşor lăsat pe spate, ochii închişi… aahh…

– Termină, i-am spus eu, dar nu asta îmi doream cu adevărat.

– Eşti udă acum… vrei, ce zici?

– Haide…

– Nu…

– Haide…

– Nu ştiu…

S-a ridicat, mi-a prins faţa în mâinile ei, ne-am sărutat câteva minute, apoi mi-a spus pe un ton mai autoritar:

– Nu te mai întreb, îţi spun! Te vreau târfa noastră, acum!

M-a prins de mână şi m-a tras după ea. Pe hol se auzeau zgomote de la tocurile mele. La intrarea în cameră a continuat să-mi spună pe acelaşi ton:

– Jos, în patru labe să mergi, târfă!… apoi m-a apăsat pe umeri, iar cu degetul îmi arata calea în jos. Nici nu-i puteam privi, cred că cei doi bărbaţi au rămas statuie. Lăcrămioara a continuat:

– Să te aud, târfă!

Abia am reuşit să scot nişte sunete, ce nu se puteau numi cuvinte.

– Ce?… zise ea

– Sunt târfa voastră azi…

Soţul ei s-a apropiat de mine, mi-a ridicat bărbia şi m-a întrebat:

– A noastră?

– Da, a voastră.

Lăcrămioara m-a întors cu spatele către ei, mi-a dat câteva palme peste fese, mi-a desfăcut uşor picioarele, apoi le-a spus lor:

– Hai copii, nu dormiţi! E udă târfa, nu vedeţi cum luceşte?

Printre gemete ajung la Nicu, condus de Lăcrămioara, i-am deschis şliţul la insistenţele ei. Din chiloţi a sărit ceva frumos afară… curbată, lucioasă. A venit lângă mine, m-a aplecat către scula lui şi mi-a spus autoritar… suge, târfă!…

Nu ezit, i-am prins penisul în gură şi am început să-l sug cu poftă. Cu o mână îi mângâiam ouţele, el se încinge şi începe să mă penetreze adânc în gură. George a venit la spatele meu, şi-a introdus degetele în vagin. Intrau adânc… mă agita. Ea se afla lângă mine şi privea cum îi sugeam penisul lui Nicu. Mă mângâia pe spate. Din când în când apăsa pe cap meu să intre şi mai mult. Eram pierdută, năucită de-a dreptul. Nu ştiam la ce să mă concentrez mă întâi. Degetele lui George mă înnebunise, sugeam cu o poftă nebună.

L-am simţit pe Nicu cum se încorda, gemea tot mai zgomotos, din când în când îşi mişca bazinul în sus şi jos. Încerca să reziste asaltului meu, iar Lăcrămioara insista să nu mă opresc. Mă apăsa puternic pe cap, m-am înecat de câteva ori, dar nu se oprea. La un moment dat a zis… umple-i gura târfei, hai umple-o… Parcă a fost dintr-o apăsare de buton, ca la comandă, sperma ţâşneşte puternic în gura mea, înghiţeam cu poftă.

M-am înecat, am dat să o scot, dar nu reuşeam. El şi ea apăsau pe cap… avea spasme, penisul intrase pe gât. Deşi simţeam că nu mai am aer, ea strigă lângă mine… aşa, târfa ce eşti!… Pe la spatele meu, George şi-a potrivit penisul şi a împins puternic… nu mai aveam aer, reuşesc să scot penisul din gura mea, respir adânc, ţip în voie… George mă futea energic, Nicu îmi baga iar penisul în gură şi mă punea să-l sug în continuare.

Lăcrămioara a strigat la soţul ei şi i-a zis… fute-o iubi, pe târfa asta!… Penisul lui Nicu se micşorează… el îşi retrage penisul din gura mea. În sfârşit respir! Lângă mine, a continuat să-mi de-a ordine… hai, linge!… fă-o curată şi nu o lăsa să doarmă!… La comanda ei am început să o ling, am luat-o în gură şi am început să o sug energic. La puţin timp s-a făcut din nou tare, gata pregătită.

George a ieşit din mine şi mi-a zis să mă urc în poala lui Nicu. M-am aşezat în braţele lui Nicu… cu faţa spre el, mi-am potrivit penisul şi am intrat direct în ea, cât era de lungă. Încep să gem, săream în penisul lui… aveam capul uşor lăsat pe spate. Nicu mă trăgea de sâni, i-a muşcat uşor… săream ca o nebună… îi simţeam penisul până în stomac.

Mai târziu, George m-a tras din penisul lui Nicu… acum te fac o târfă, ce eşti!… m-a pus pe canapea în poziţia capră, s-a aşezat în faţa mea şi mi-a băgat-o adânc în gură. Nicu prinsese curaj. S-a poziţionat la spatele meu şi a început să mă penetreze energic. Aveam două penisuri în mine. Ritmul lor nebunesc mă copleşeau. Nici o clipă nu încetineau ritmul. Cu gura plină de la penisul lui George, am reuşit să scot un ţipăt puternic de la orgasmul puternic pe care l-am avut.

Lăcrămioara privea la mine. Nu aveam habar ce făcea, dacă se mângâia sau dacă se masturba. Am auzit-o spunând că sunt o târfă frumoasă, în două penisuri. După orgasmul avut, Nicu a ieşit din mine, dar nu a dorit să schimbe poziţia. Am simţit o cantitate destul de mare de salivă la celălalt orificiu. Cu degetul, a întins saliva mai bine în jur, apoi şi-a potrivit penisul şi a intrat. În acel moment, am avut tendinţa să mă împing către înainte, în penisul lui George, intrând tot mai mult în gura mea.

Nicu nu a forţat din prima. A început cu mişcări lente, apoi din ce în ce mai rapid. Îi simţeam fiecare milimetru, gemeam puternic, ţipam… Lăcrămioara îi încuraja pe cei doi bărbaţi… nu mai ştiam de mine. Amândoi mă penetrau sălbatic.

După un timp ies amândoi din mine. George mă trage spre el, apoi a intrat în vaginul meu. Nicu, ajutat de ea, mi-a introdus penisul în fundul meu… le aveam din nou pe amândouă… doamne, ce trăire… Era un pic cam incomod, dar eram bucuroasă că eram pătrunsă de amândoi. Parcă erau nebuni amândoi… mă futeau sălbatic, de parcă voiau să mă distrugă, să mă rupă în două.

Din acel moment nu am mai ţinut numărul orgasmelor, dar îmi simţeam tâmplele cum zvâcnesc, se instalase o presiune puternică. Obosiţi de la ritmul sălbatic la care m-au supus, au ieşit din mine. Ea m-a pus în genunchi în faţa lor şi mi-a spus hotărât… hai târfă, suge-i până la capăt!

I-o sugeam unuia, altul mă lovea cu penisul peste faţă… când doar unul, când amândoi. Îmi foloseau gura pe rând. Mă ţineau de cap şi-şi îndesau penisul în gura mea, până ajungea pe gât. Cu greu reuşeam să fac faţă asaltul celor doi bărbaţi, dar nu voiam să mă opresc. Este partea cea mai frumoasă. Soţul ei mă futea în gură, aproape că nu mai aveam aer, l-am simţit încordat… îi tremurau picioarele… a scos-o rapid din gura mea, într-un răcnet continuu, cu penisul în mână, a ejaculat pe faţa mea, în gură, în păr. Nicu părea şi el încălzit… m-a futut şi el în gura câteva minute, apoi… şi el a făcut acelaşi lucru… a ejaculat pe faţa mea, în gură, pe sâni.

Lăcrămioara satisfăcută de ceea ce vedea a zis… uite cum este târfa asta, plină de spermă, merită… apoi m-a pus să-i ling pe amândoi şi să le curăţ penisurile. La final m-am sărutat lung cu soţul ei pe gură. Nicu nu a dorit. După ce am revenit de la baie, Lăcrămioara se afla în genunchi la mărginea patului şi-l sugea pe Nicu, în timp ce soţul ei îi privea. Îi făcusem poftă… l-a supt multă vreme, cu o poftă nebună… se auzea plescăituri la fiecare mişcare pe care ea îl făcea.

Nicu nu a mai rezistat mult şi a ejaculat în gura ei. A venit la mine, şi-a lipit gura de a mea şi am început să ne sărutăm, împărţind cu mine sperma lui Nicu. Zâmbeam cu toţii, eram satisfăcuţi. Ultima replică a ei a fost:

– Chiar ai fost o târfă!

Poveste scrisa de Diana

Citeste si:

Revelion de poveste

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Hai târfă, suge-i până la capăt!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.