Exhibiţionista din blocul vecin

De multă vreme îmi pregătesc proiectele de acasă. Pe lângă faptul că economisesc mult timp, pe care l-aş face în trafic, acasă este un mediu plăcut, familiar, armonie… nu este cineva care să mă streseze, care să-mi perturbe atenţia. Lucrez în ritmul meu, programul mi-l organizez cum doresc, o fac cu plăcere am şi toate proiectele la timp… cel puţin aşa am gândit că va fi. Însă, de vreo câteva săptămâni nu reuşesc să mă mai concentrez cum o făceam înainte, înaintez mai greu cu proiectele, dar tot le termin la timp. Într-una din zilele cu puţină inspiraţie…

M-am gândit să mă uit un pic pe geam, poate îmi mai relaxez un pic creierul, iar după câteva minute de pauză, aş fi fost iar apt de lucru. În timp ce priveam pe fereastă, mi-a atras atenţia o femeie până în 30 de ani, blondă, ce avea o cămaşă albă deschisă la doi nasturi, ce se afla la fereasta cu un etaj mai jos din faţa blocului meu, ce se află la o distanţă destul de aproape de acesta, în timp ce trăgea de zor din ţigară.

Cred că nu o observam dacă nu-mi atrăgea atenţia postura în care se afla şi fuma. Ţigara în mâna stângă ridicată, lipită de corp, iar cea dreaptă lipită de abdomen, în care se sprijinea cotul mâinii stângi. De câteva ori a aruncat o privire în spate, apoi continua să se uite pe fereastră. Din câte mi-am dat seama, nu era un apartament de locuit, ci era un sediu de firmă.

Când trăgea din ţigară îşi lăsa capul uşor pe spate, bărbia ridicată… ţigara între degetele ei perfect drepte… ţinea ochii închişi apoi trăgea un fum lung. Nu ştiam că există un sediu de firma la acel etaj, însă părea să-mi placă să o privesc. Îmi plăcea atitudinea ei, deşi nu sunt fumător. În schimb, îmi făcea cu ochiul acea tânără. Priveam către ea, aşteptând să termine ţigara, ca apoi să-mi continui treaba.

După cât de lungă era ţigară, cred că abia venise şi ea la fereastră. La un moment dat am văzut că şi-a mai descheiat un nasture. Hopa, aveam de-a face cu o exhibiţionistă?!… mă gândeam eu. Uitasem de proiect, uitasem de tot. S-a uitat din nou în spate, bănuiesc să nu vină cineva, apoi şi-a mai descheiat un nasture, apoi a început să tragă de cămaşă în lateral, tot mai mult. Porţiuni din sâni se vedeau destul de bine. Penisul creştea vizibil în pantaloni, iar privirea îmi era numai acolo, fără să mă gândesc că acea femeie mă poate observa.

Poate că şi ea îşi dorea asta, să fie văzută. A ridicat un pic capul, pentru a face acelaşi ritual, însă nu a mai închis ochii şi m-a văzut pe mine, peste stradă, fixat la fereastra cu un etaj mai sus. Nu a părut deranjată că am văzut-o, ba mai mult, a început să tragă şi mai mult de cămaşă, câte un pic din fiecare parte, dezvelind câte un pic din sânii ei. Dacă ea nu era ruşinată, eu de ce aş fi. Am continuat să privesc, în timp ce mâna a coborât înspre penis, strângându-l un pic.

Şi-a terminat ţigara. Văzusem cum a stins chiştocul într-o scrumieră de pe pervaz. Credeam că show-ul s-a terminat şi va pleca, dar nu. Privea spre mine cu un aer foarte serios, şi-a descheiat şi restul nasturilor, apoi şi-a scos partea de cămaşa ce era băgată în fustă. Instant şi-a dezvelit sânii… mamă ce sâni frumoşi avea… şi continua să mă privească. Şi de parcă nu ar fi fost de ajuns, şi-a ridicat mâinile şi a început să-şi atingă sfârcurile cu degetele.

Mă luase toate transpiraţiile, deja mă gândeam cum să fac sex cu ea… oare ea îşi doreşte?… Mişcările au devenit mai rapide. După un timp şi-a prins sânii cu ambele mâini şi trăgea de ei în toate direcţiile. După felul cum îşi mişca trupul, a modului în care îşi strâmba faţa, părea că se excită. Aş fi vrut măcar să o aud cum geme şi suspină în timp ce îşi freacă sânii. Nu am mai rezistat mult şi mi-am scos penisul afară din pantaloni. Fiind singur acasă, nu aveam vreo teamă că mă poate prinde cineva.

Îmi masam uşor penisul, tipa de peste drum nu părea că doreşte să încheie distracţia. Habar nu aveam ce gândea ea, dar mie îmi plăcea rău de ea. S-a dat un pic mai în spate, s-a întorc cu spatele la mine, apoi s-a depărtat un pic de fereastră, cât să-i pot vedea fundul futabil… aahh… ce-mi faci tu mie, de unde ai mai apărut fată dragă?!

S-a întors cu faţa spre mine, a ridicat fusta, fără să-mi arate ce are între picioare. Pulpele ei pline m-au excitat destul de tare. Îmi ţineam penisul cu mâna stângă şi culisam prepuţul din ce în ce mai repede. Gâfâiam uşor. Ea a băgat mâinile sub fustă, a prins marginea chiloţilor şi a tras în jos. Brusc s-a întors cu spatele, aplecându-se în faţă, în timp ce îmi arata că-şi dă jos chiloţii. Nu a durat mult şi şi-a ridicat fusta total.

Fesele albe, rotunde, numai bune de strâns cu mâinile, apoi să o pătrunzi pe la spate până nu mai ştiţi unul de altul. Cu fusta ridicată, s-a întors cu faţa spre mine, cu picioarele uşor desfăcute… aahh… cu o mână se mângâia între picioare. Micul smoc ce se vedea deasupra feminităţii ei, părea că este atent îngrijit şi nu era la nimereală. Intrase în joc. Privea atent spre mine, îşi strângea sfârcurile cu o mână… cu cealaltă îşi masa uşor labiile. Ritmul cu care îmi frecam penisul crescuse considerabil, deşi nu-mi propusesem să mă masturbez, dar mă simţeam hipnotizat de acea femeie, pe care o văzusem pentru prima dată.

Aproape că se dezbrăcase de cămaşa, îi căzuse de pe umăr. Ea continua să-şi atingă trupul într-un mod provocator, erotic, excitant. Eram convins că se excitase, că gemea şi suspina în timp ce-mi oferea acest spectacol gratuit. Printre gemete scoteam pe gură câte o expresie vulgară… aahh, ce te-aş fute!… futăcioasă mică

Chiar am încercat să spun lucrurile în aşa fel încât ea să-mi citească pe buze ce spun. A înţeles repede ce voiam să spun. Şi-a continuat show-ul, aveam impresia că se excită mai mult când reuşea să-mi citească pe buze. Şi-a băgat un deget în vagin. Vedeam cum culisează pe toată lungimea lui… aahh… gemea intens, deşi nu o auzeau. Îi vedeam ooo-urile frumos exprimate, grimasele de femeie în călduri.

A mai introdus încă un deget… aahh… alte două degete de la cealaltă mână a început să le sugă ca şi când ar fi avut un penis în gură… vai, de ce nu este penisul meu în gura ta, fetiţo?!... în timp ce îmi frecam energic penisul. La un moment dat nu mai era în stare să se mai uite la mine. Se masturba energic, îşi sugea degetele, din când în când făcea schimb şi se strângea de sfârcuri, în gemete intense.

Nu am mai putut rezista… îmi frecam penisul energic, gâfâiam puternic, o uşoară transpiraţie la tâmple îşi făcuse apariţia. Uşor încovoiat de spate, picioarele tremurând, ochii închişi… aaahhh… fute-te-aş în pizdă!… aaahhh… sperma a ţâşnit puternic în palma dreaptă. Am reuşit să deschid ochii şi să o privesc… terminase şi ea, se aplecase peste pervaz şi privea către mine.

M-am dus repede la baie să mă spăl, apoi am revenit iute, în speranţa că o mai găsesc. Mai era, îşi aranja hainele. Înainte să tragă perdeaua am reuşit să-i spun… mâine la aceeaşi oră?… A văzut că i-am transmis ceva, dar nu a înţeles. Am repetat de câteva ori până când prins ideea. Mi-a confirmat că a înţeles apoi a tras perdeaua şi s-a făcut nevăzută.

Deja aveam alt tonus, eram alt om. După ce mă mai liniştisem un pic, m-am apucat de treabă, a mers totul ca uns. Au fost câteva momente în care m-am gândit la blonda misterioasă, dar apoi mi-a trecut repede. A doua zi, eram din nou la fereastră, aproape de ora în care ne văzusem în ziua precedentă. Credeam că nu o să mai vină, a întârziat un pic, dar a venit. Eu eram deja pregătit cu penisul scos afară. La fel şi ea. Venise pregătită, când a tras perdeaua era complet dezbrăcată. Mi-a oferit un show de zile mari.

De data asta şi-a adus şi accesorii, avea pregătit un vibrator alb, pe care l-a introdus în toate orificiile. Orgasm mai intens ca acela nu cred că mai avusesem. Degeaba am încercat să o fac să accepte să ne întâlnim, m-a refuzat de fiecare dată. Ne făcusem programul, în fiecare zi fiecare eram pregătit la fereastră, cam la aceeaşi oră… până când, într-o zi a fost prinsă de un coleg. De atunci nu ne-am mai văzut. Poate a fost dată afară. Cine ştie cui îi mai zăpăceşte mintea la fereastră?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Exhibiţionista din blocul vecin”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.