Umilită, incitată… de o tânără necunoscută

Invitată de Lăcrămioara, am fost împreună cu ea şi soţul ei într-un club la o petrecere de cupluri. În club erau tot felul de oameni, dar şi persoane de vârsta noastră. I-am studiat pe toţi, nu m-a atras nimeni de la acea petrecere. Atmosfera… energică, dar eu aş fi vrut altceva. Cred că şi Lăcrămioara şi-ar fi dorit altceva. A venit la mine şi m-a întrebat dacă vreau… ceva cu subînţeles, m-a asigurat că voi fi în siguranţă şi nu se va atinge nimeni de mine…

Nu aveam idee ce planuri avea, dar eram convinsă că îmi va plăcea, mai ales că mereu are idei bune, incitante. M-a luat de mână şi m-a tras după ea. Neştiind unde mergem, am urmat-o până am intrat într-o cameră. Mi-a zis să mă întind pe canapea. M-a apucat de mâini şi le-a tras până când le-a întins pe canapea, deasupra capului. O priveam zâmbind, se citea în ochii ei că are un plan cu mine. Mi-a legat bine mâinile, apoi m-a legat la ochi şi mi-a pus un căluş la gură.

Respiram greoi, îmi plăcea postura în care mă aflam, mai ales că nu aveam idee ce urma să se întâmple. S-a apropiat de mine… palmele alunecau pe trupul meu. Aproape de urechea mea îmi spunea vorbe incitante. Când mi-a zis că în acest moment sunt privită, m-am umezit foarte tare. Mi-a ridicat fusta, apoi mi-a tras jos chiloţii. Inima îmi bătea cu putere. Ştiam că sunt privită… Se apropia des la urechea mea şi-mi şoptea tot felul de lucruri incitante.

Un obiect neidentificat l-am simţit pe labiile mele, ceva uşor rotund, rece şi tare. Nu ştiam ce este, dar bănuiam. Lăcrămioara poartă în poşetă un accesoriu de metal ce mă înnebuneşte de fiecare dată când îl foloseşte. O vreme mi-a atins labiile, clitorisul… aahh… a coborât spre anus… această trecere a făcut-o de câteva ori în sus şi în jos. Oamenii mă priveau le simţeam respiraţia, gemetele şi oftatul. Din când în când ea îmi amintea că sunt privită.

Mă excita această postură, să fiu privită în timp ce Lăcrămioara îmi folosea trupul ca pe o jucărie. Insista în jurul anusului. Ştiam că este un plug, îmi dădusem seama până la urmă. Ştiam şi ce urma să se întâmple. Mi-a umezit zona anusului cu salivă, scuipase înainte de câteva ori… l-a potrivit, a început să împingă uşor… aahh… intrase jumătate, apoi a împins tare până a intrat tot… aahhh… atunci am ţipat de plăcere, arcuindu-mi trupul, cu picioarele depărtate, fiind foarte încordată.

L-a lăsat acolo, dar nu s-a terminat aici. La ureche îmi şuşotea vorbea incitante, mâinile alunecau pe trupul meu, insista foarte mult pe partea interioară a coapselor, cât mai aproape de păsărica mea. Mi-a atins fin labiile cu degetele, apoi din ce în ce mai ferm, revenea la atingeri fine… aahh… A tras de partea de sus a bluzei până când mi-a eliberat sânii. Cu dibăcie îmi masa sânii, m-a tras de sfârcuri… de câteva ori i-a luat în gură şi i-a supt.

A continuat să-mi maseze labiile… aahh… un deget şi-a făcut loc în interior, eram foarte excitată, m-am împins în ea să intre mai repede, nu a intrat tot… l-a introdus şi pe al doilea… aahhh… mă simţeam neajutorată, fără să ştiu ce este în jur, dar în acelaşi timp… aproape dezbrăcată, penetrată anal şi vaginal sub privirile asistenţei.

Auzeam şuşoteli, diverse voci în preajmă… uite, ce o chinuie?!… vai, cum geme?!… se vede tot!… Vocile, împreună cu cele şoptite de Lăcrămioara, alimentau gradul meu de excitaţie. A durat mult, dacă aş putea să apreciez ca timp, aproape o oră. Timp în care am fost mângâiată, sărutată, penetrată vaginal şi anal, lovită uşor cu degetele peste clitoris, dar şi cu o crevaşă. La final am squirtat mult, împrăştiind peste tot… tremurând puternic.

Lăcrămioara mă mângâia puternic pe frunte, pe obraji. M-a întrebat dacă vreau mai mult. Nu mai eram în stare să vorbesc. Am apucat doar să aprob afirmativ din cap. Simţeam că mor de plăcere. După ce mi-am revenit, ne-am îmbrăcat. Afară ne aştepta George împreună cu un cuplu tânăr. Eram dornică de sex. În maşină mi-am atins labiile şi clitorisul, am introdus un deget în interior, apoi l-am băgat în gură şi l-am lins.

Tot drumul, până am ajuns acasă îmi spuneau că sunt târfa lor. Mi se părea umilitor şi incitant. Acasă, tânăra a veni la mine şi mi-a spus autoritar… azi vei fi o târfă anală!. S-a dus la baie, a stat o vreme, iar când s-a întors a spus că acum… e curată toată. Soţul ei, dezbrăcat, destul dotat, i-a spus să se aşeze cu spatele la el. L-a dat cu gel la fund. Nu i-a oferit mult timp, imediat şi-a potrivit penisul şi a penetrat-o adânc. M-am excitat instant.

Priveam cum o fute energic, ea ţipa puternic de plăcere, în timp ce noi priveam acesta scenă cu ochii mari şi excitaţi. Atât eu cât şi Lăcrămioara ne masam uşor labiile, iar George şi-a scos şi el penisul afară şi-l freca lent. Tânăra ţinea ochii închişi, în timp ce soţul ei o penetra anal aproape fără întrerupere, iar ea îl ruga să nu se oprească, dorea mai repede, mai dur. Ea îşi freca energic clitorisul. De câteva ori s-a oprit, nu mai era în stare nici să geamă.

Soţul ei transpirat, o ţinea de mijloc, se auzea cum se loveau puternic cele două trupuri… l-am văzut cum s-a încordat. În ton cu el, am început să-mi frec clitorisul mai rapid. Tipa a început să ţipe tot mai puternic, la fel şi el… aaahhh… şi-a scos penisul, îl freca cu putere… ea s-a întors, s-a aşezat la podea cu picioarele desfăcute… sperma a ţâşnit pe abdomen, apoi pe labiile ei.

M-a chemat la ea, aveam idee ce vrea. Eram sigură că mă pune să ling, dar nu în modul în care a făcut-o. M-a prins de păr şi m-a tras până am ajuns între picioarele ei şi mi-a spus într-un mod autoritar… linge târfă ordinară ce eşti!… am lins de pe abdomen, apoi am coborât spre labii… mi s-a părut umilitor cum mi-a vorbit şi că m-a pus să ling, iar apoi să-i arăt că am înghiţit tot. Şi totuşi era incitant, tremuram toată.

După, amândouă m-au dezbrăcat, lăsându-mă doar în lenjerie. Nu m-au dezbrăcat de chiloţi, i-au tras într-o parte. În acest timp, George s-a dezbrăcat şi el. Era timpul să fiu folosită de cei doi bărbaţi. Îmi era puţin teamă de dimensiunea penisului acelui bărbat. George a venit la spatele meu, şi-a potrivit penisul în anus şi m-a penetrat. Sunt învăţată cu el. A intrat în mine cum nu a mai făcut-o până atunci de m-a împins către celălalt bărbat. Venise spre mine, aşezat în genunchi. Cu penisul aproape de gura mea.

M-a prins de cap şi mi-a băgat-o în gură… mmmh.. o bunătate de pulă în gura mea. Amândoi se întreceau care să mă fută mai tare. Tânărul se chinuia să şi-o bage adânc în gura mea, intrase pe gât, abia respiram, m-am înecat de câteva ori, dar nu am renunţat. Lăcrămioara s-a aşezat sub mine. Îmi masa sânii cu o mână, iar cu două degete mă penetra în vagin.

George mă pălmuia peste fund… aahhh… mmmhhh… Lăcrămioara mă penetra energic cu degetele, iar tânărul îşi făcea de cap cu gura mea. Insista să intre tot, cât mai adânc. Într-un final am reuşit. Mă ţinea de cap… mă futea în gura energic, penisul culisa pe toată lungimea… mmmmhhh… trupul îmi tremura puternic, orgasmul puternic m-a făcut să am din nou squirt, la fel de incontrolabil… dar mai puţin.

Primul care a ejaculat a fost George… a ţipat… Lăcrămioara îi masa testiculele, îi simţeam mâna între noi. A mai continuat puţin cu mişcări rapide apoi s-a oprit. Jetul cald de spermă mi-a umplut interiorul. Orgasmul a fost destul de intens şi pentru el. A ieşit din mine şi s-a prăbuşit lângă canapea, încercând să-şi caute suflul. Tânărul era şi el pe aproape… l-am simţit cum s-a încordat… gemea tot mai tare… aaahh… s-a oprit cu penisul adânc… jeturi de spermă ţâşneau… era să mă înec, am înghiţit tot, că o târfă ascultătoare ce sunt.

Eram epuizaţi, am făcut un duş toţi. Complet dezbrăcaţi, am stat de vorbă, ne-am cunoscut mai bine, apoi Tânăra a venit la mine şi mi-a zis… suge-l târfă!… m-a tras după ea, m-a pus în genunchi şi mi-a băgat în gură penisul soţului ei. M-a excitat destul de mult felul cum îmi vorbea. Toată seară am fost futută în gură şi anal de amândoi bărbaţi, făcând cu schimbul.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

9 comentarii la „Umilită, incitată… de o tânără necunoscută”

  1. Wow a fost super excitant imi place cum ai descris sint f excitat si te-as dori enorm iti offer nu doar o savarina tot ce doresti Sint nebun dupa sex f limited imi place si barbatii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.