Sora ei nu mă suportă (2)

… Cu o poftă nebună a început să mă sărute… o mână a trecut-o prin părul meu, cealaltă aluneca pe piept şi se depărta tot mai mult cu un scop precis… îmi căuta penisul. L-a prins cu mâna… culisa de sus până jos, a urcat peste el. Aşezată cu labiile umede şi excitate pe penisul meu, se mişca provocator în poziţie verticală deasupra mea. Sânii dansau o dată cu ea, privindu-i entuziasmat. I-am prins cu mâinile, trăgeam de ei. Am tras-o spre mine de mijloc, dar se ţinea bine pe poziţie, nu voia să renunţe la plăcerea ei…

Mai târziu, s-a aplecat peste mine, m-a sărutat pe gură. O mână a băgat-o printre picioare, mi-a prins penisul, s-a ridicat de câteva ori până a reuşit să se înfigă în el. De cum a intrat, am început să oftăm amândoi. Mi se părea atât de strâmtă, iar asta mă incita tot mai mult. Poate că nu mai făcuse sex de multă vreme. Ofta la urechea mea şi mi-a spus.

– Ia-mă!… sunt toată a ta. Fă cu mine aşa cum faci cu Camelia… aproape seară de seară…

Oare din invidie se comporta aşa cu mine? De ce trebuia să-mi amintească de Camelia? O mică vină se instalase în sufletul meu, dar răul era deja făcut, nu mai puteam să dau înapoi. Am prins-o cu mâinile de fese, apăsam peste ele să intru tot mai mult în ea. Îi dirijam mişcările deasupra mea. Ţinea capul peste umărul meu… gemea şi spunea anumite cuvinte, unele aproape fără sens.

S-a ridicat puţin. Sprijinită în braţe, şi-a ridicat un pic bazinul, apoi şi-a poziţionat picioarele ca şi când ar vrea să se ridice în picioare. Pe sub ea priveam cum îşi ridica bazinul în sus şi în jos, în timp ce penisul intra lejer printre labiile frumoase şi excitate. Întotdeauna mi-a plăcut să privesc la o astfel de scenă. Nu-mi era necunoscut, doar făceam asta destul de des cu Camelia, numai că acum era vorba de sora ei, iar asta mă excita şi mai mult.

Degeaba am încercat să-i ofer suport în mişcări, ţinând mâinile sub fesele ei, tot a solicitat-o destul de mult. Obosise. Căzuse peste mine, respira greu şi zâmbea… oferindu-mi săruturi pe gât. M-am folosit de braţe să o prind bine de mijloc, apoi, m-am ridicat de pe pat, am reuşit să cobor din pat. Îşi strânse picioarele în jurul taliei mele, braţele în jurul gâtului. Cu mâinile o ţineam de fese. Penisul intra în ea tot mai rapid. Amândoi în mijlocul camerei, gâfâind… mişcându-mă tot mai rapid în ea.

După un timp mi-a spus să o las jos, o dureau picioarele. Aveam de gând să o pun sprijinită de dulap, cu posteriorul către mine… în schimb, ea mă ţinea strâns cu braţele de gât şi mă săruta pe gât, coborând cât un pic. Am crezut că va continua cu săruturile pe trupul meu, până când ar fi ajuns în dreptul penisului. De fapt, mi-ar fi plăcut să se întâmple asta.

A ajuns în dreptul pieptului, mi-a supt uşor sfârcurile, apoi s-a lăsat brusc la podea. S-a aşezat în genunchi, îmi ţinea penisul de la bază. Gura lacomă mi-a prins penisul, nu mă saturam să o privesc cum îi alunecau buzele într-un ritm alert, aproape cuprinzându-l pe tot. I-am prins părul la spate, ţinându-l într-o coadă în mâna dreaptă. Deşi nu mai era nevoie, era plăcută senzaţia de a controla mişcările ei. Se auzeau zgomote, sugea hulpav… era o poziţie care o avantaja mai bine, decât cea în care mă aflam deasupra ei în pat.

Începusem să mă încordez… mă gândeam doar la cum va reacţiona dacă termin în gura ei. Dar oare ea îşi dorea asta? Într-un final m-am răzgândit, nu am lăsat-o să mă termine. Am ajutat-o să ridice, apoi i-am spus să se întoarcă cu spatele la mine. S-a aplecat către dulap, uşor ridicată pe vârfuri, fundul bombat către mine… mmm…

Se uita la mine, având capul întors. O mângâiam pe fese şi pe spate, săruturi pe umărul drept. Mi-am potrivit penisul între labiile ei, am vrut să intru, dar m-am răzgândit. Trebuia şi eu să îngenunchez… dar la spatele ei. Şi-a depărtat un pic picioarele, mi-am lipit gura de vagin… mmm, limba intrase în ea. Se împingea cu fundul în mine oftând şi suspinând. Cu o mână m-a prins de cap şi mă trăgea, mă lipisem cu faţa de fesele ei.

O penetram cu limba, îmi frecam penisul… după un timp m-a eliberat şi mi-a zis să intru în ea. M-am ridicat, penisul erect era pregătit, i-am atins labiile şi am intrat în ea. Îmi oferea contre, i-am prins sânii şi mă mişcam energic, Lidia se încorda… şi gemea tot mai tare. Vaginul strâmt, gemetele ei intense… eram aproape să termin, dar m-am retras. Ea nu a înţeles asta, dar i-am motivat că vreau să urcăm în pat. În acest fel mai câştigam ceva timp.

– Vreau tot aici!… hai, ia-mă pe la spate!

Am întors-o cu faţa la mine, sprijinită de dulap… eu îngenunchi, un picior de-al ei peste umărul meu, continuam să o gust. De data asta mă putea privi în timp ce-i alintam clitorisul cu buzele şi limba. Cu degetul arătător mi-a făcut semn să mă ridic. Nici nu am apucat să ajung în picioare, Lidia era întoarsă cu spatele la mine, aşezată în poziţia potrivită.

– Vreau anal!

Nu mă aşteptam să primesc aceasta rugăminte din partea ei. S-a ridicat mai mult pe vârfuri, picioarele uşor desfăcute, cu o mână se freca între picioare… orificiul părea primitor. Am tras de fese. Degetul arătător la de mâna dreaptă şi-a făcut loc. Intrase destul de uşor… aahh… am vrut să-l bag şi pe cel de-al doilea, dar ea mi-a zis… vreau penisul tău!…

Eram pregătit, penisul i-a atins orificiul, ea se freca tot mai repede între picioare… am împins cu emoţii, nu voiam să-i fac rău. După cum mi-a spus, era clar că nu era prima dată, dar nu ştiam dacă sunt potrivit pentru ea. Şi-a dus ambele mâini la fese, se trăgea de ele… am intrat… aahhh… împingeam uşor, dar ea m-a luat prin surprindere şi s-a împins în mine până a intrat tot.

Şi-a pus din nou mâna între picioare, se freca energic. Cu o mână o ţineam de mijloc, cu altă o trăgeam de sâni. Mişcările lente la început, apoi din ce în ce mai rapide… atingerile trupurilor noastre făceau un zgomot amuzant. Printre gemete mi-a strigat… nu te oprii!… o penetram tot mai rapid, lovindu-mă tot mai tare de ea. Încordată la maxim, îi tremurau picioarele… aahhh… s-a oprit din mişcări, apoi mi-a cerut să rămân acolo.

Câteva minute am rămas împreunaţi, nemişcaţi. Eram aproape să termin şi eu, dar nu mai voiam să o penetrez în vagin. Ea a ieşit din mine, apoi s-a lăsat jos la podea. Trebuia să mă spăl. Când m-am întors ea mă aştepta tot acolo, lipită cu spatele de dulap. Mi-a prins penisul cu mâna… s-a ridicat un pic cât să ajungă la penis. Stătea nemişcată la podea. Accepta penisul meu, eu eram cel care controlam mişcarea.

A pus mâinile pe fesele mele şi mă trăgea mai mult spre ea. De câteva ori m-a strâns de fese, îşi băgase unghiile în carnea mea. Sprijinit de dulap, priveam excitat… la buzele ei fermecătoare… penisul intra aproape tot… oare de ce nu face şi Camelia aşa?… aahhh… am dat să ies, să o stropesc pe sâni, dar ea m-a tras înapoi spre ea. Îmi ţinea penisul captiv… aahhh… până nu am terminat tot nu mi-a dat drumul. Mă privea mulţumită, nu înghiţise… sperma se scurgea uşor printre buze pe sânii ei.

A intrat ea prima la duş, apoi eu. În timp ce mă spălam mă gândeam la ceea ce făcusem mai devreme. Urme de regrete se mai simţeau încă. Nu mai puteam da timpul înapoi. Conta acum foarte mult ce avea ea de gând… a fost doar o greşeală, o emoţie puternică la care nu a putut să se împotrivească sau avea de gând să facem sex pe ascuns?

Când a venit Camelia acasă, ne-a găsit împreună în sufragerie jucând cărţi şi vorbind. Mi-a oferit un sărut, apoi mi-a zis la ureche.

– Ai văzut iubitule?… totul s-a rezolvat, ţi-ai făcut griji degeaba. Merg să fac un duş, apoi vreau să ne iubim puţin, am chef de tine.

În timp ce ea mergea către baie, am privit-o atent pe Lidia, îmi bătea inima puternic. Nu apucasem să vorbim despre întâmplarea noastră şi nu ştiam ce are de gând.

– Ştii… în legătură cu azi… rămâne secretul nostru, nu-i aşa?

– Doar nu crezi că scapi atât de uşor?!… Va trebui să te pregăteşti să ne satisfaci pe amândouă, fără ca ea să ştie… mi-a zis ea zâmbind.

Sfârşit.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Sora ei nu mă suportă (2)”

  1. Mai excitant nici nu se poate sint f fierbinte cred ca as putea face sex pina dimineata wow superba poveste imi place f mult esti profi

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.