Sora ei nu mă suportă (1)

Am cunoscut-o pe Camelia printr-o conjunctură. Cred că şi ei i-a plăcut de mine din moment ce discuţiile dintre noi s-au legat rapid. De aici până să ieşim împreună, a fost de ajuns o simplă invitaţie la o cafea. Ne vedeam aproape zilnic, relaţia noastră se contura cu fiecare zi ce trecea. După vreo 4 luni i-am propus să se mute la mine, dar a zis că nu poate să o lase singură pe sora ei mai mică cu 3 ani, nu credea că s-ar descurcat singură. Amândouă locuiau într-un apartament cu două camere, achiziţionat de părinţi, cu promisiunea că trebuie să aibă grijă sora ei, chiar dacă în buletin era majoră. …

Amândouă, foarte frumoase. Ca un termen de comparaţie, sora ei părea că iese mai mult in evidenţă, dar părea mult mai răutăcioasă, mult mai rece. Încercam să o înţeleg, că nu doreşte să o lase pe sora ei singură. La propunerea ei, m-am mutat în apartamentul lor, de probă, cum a spus Camelia. Pe Lidia am cunoscut-o cu vreo două luni în urmă, când am fost să o iau de acasă pe Camelia, să ieşim în oraş. Îmi părea cu nasul pe sus, plină de ea şi foarte arogantă. Discuţia dintre noi a fost scurtă, mi s-a părut că nu este în toane bune şi nu am insistat… în timp ce aşteptam să fie gata Camelia.

Sunt oameni şi oameni, toţi putem să avem o zi mai proastă, aşa am gândit atunci. La următoarele întâlniri s-a purtat cam la fel. Era clar pentru mine, acesta este tiparul ei şi este mai să stau în banca mea. Când am primit propunerea de a mă muta la Camelia, nu m-am gândit vreo clipă că vor exista tensiuni între mine şi Lidia. Din prima zi i-am simţit răceala din suflet, cu o privirea de femeie rea. Până la urmă nu venisem pentru ea, ar fi trebuit să nu mă intereseze modul ei de a fi.

Trecuse mai bine de două săptămâni de când locuiam toţi trei şi deja mă învăţasem cu atitudinea Lidiei. Cu sora ei vorbea, părea veselă, dezinvoltă, comunicativă, iar cu mine era opusul. Şi nu înţelegeam de ce, nu-i greşisem cu nimic. Am încercat să înţeleg vorbind cu Camelia. Părerea ei a fost este nevoie de timp de acomodare, nu este obişnuită cu alţi bărbaţi prin preajmă.

Cel mai ciudat a fost în weekend-uri, când rămâneam doar eu cu Lidia acasă. Camelia, fiind ajutor de bucătar la un restaurant, lucrează atât sâmbătă cât şi duminică până târziu. Duminică dimineaţa, Camelia era la muncă, eu nu aveam unde să mă duc, vremea de afară nu te invita să ieşi pentru că ploua, la televizor nu era nimic care să-mi capteze atenţia. Am dat ture prin casă… dormitor, baie, bucătărie, hol. Mai tot timpul m-am intersectat cu Lidia.

La primul bună dimineaţa nu mi-a răspuns. Mda. O să fie o zi lungă şi tare plictisitoare. Plecasem de la bucătărie, băusem un pahar cu apă, mă îndreptam către dormitor, din baie a ieşit ea înfăşurată într-un prosop mare alb, îşi făcuse un duş. Când am vrut să merg spre dormitor, ea să iasă din baie, ne-am ciocnit puţin.

– Scuze, nu a fost cu intenţie… am încercat să o dreg eu.

– Tu nu te uiţi pe unde mergi?… mi-a spus ea cu o privire laser şi tonul ridicat.

– Mi-am cerut scuze, nu am vrut…

– Da, şi eu să te cred acum… ce să zic…

– În primul rând nu ştiam că urmează să ieşi din baie, aşa a fost să fie… nu înţeleg de ce te superi. Plus că, am observat că mă priveşti ciudat de când te-am întâlnit prima dată, iar de când m-am mutat aici, parcă eşti mai rea şi nu înţeleg de ce, nu înţeleg cu ce am greşit.

– Poate nu era bine să te muţi aici!

– A fost ideea Cameliei, eu am vrut să se mute cu mine, dar nu a vrut să te lase singură.

În acel moment a vrut să plece, să treacă pe lângă mine. Nu ştiu ce a fost în mintea mea şi am oprit-o, încercând să mai vorbesc cu ea.

– Stai, hai să vorbim!

Locul îngust, ea nu se aştepta să-i blochez calea, în acea învălmăşeală ea vrut să-mi dea mâna la o parte, prosopul s-a desprins şi a rămas goală. În cele câteva momente în care am văzut-o complet dezbrăcată, până şi-a ridicat prosopul de jos, am văzut-o cu alţi ochi. Prin pantalonii scurţi, fără chiloţi, erecţia devenea tot mai greu de ascuns. Mă privea cu atâta ură, ar fi vrut să spună ceva, dar nu-i veneau cuvintele.

Aveam mâna pe umărul ei, încercând să o fac să rămână. Penisul se făcuse mare, împungea materialul pantalonilor. Mi-a zărit imediat erecţia, s-a uitat când spre el, când spre mine. Pupilele dilatate, faţa îi părea mai luminată. Ne priveam amândoi fără să ne spunem vreun cuvânt. Mâna mi-a atins braţul… emoţii puternice au pus stăpânire pe mine. Am venit mai aproape de ea, s-a lipit de perete… respira greu, privindu-mă atent.

Raţiunea dispăruse, eram pe cale să-mi înşel iubita tocmai cu sora ei şi nu eram conştient de acest fapt. O vedeam pe Lidia ca pe oricare altă femeie… tinerică, cu forme apetisante. Dacă m-aş fi oprit în acel moment şi îmi continuam deplasarea către dormitor, sigur ar fi fost multe regrete. Însă, eu m-am aplecat către ea şi am sărutat-o pe gură. Asta dorea şi ea, a închis ochii înainte să ne unim buzele. Dintr-o dată pasiunea a pus stăpânire pe noi.

A dat drumul la prosop, m-a prins cu braţele şi m-a strâns puternic, sânii se lipise de mine. Pofteam la ea, o voiam nespus de mult. Dormitorul fiind aproape, am luat-o în braţe şi am mers către dormitor. S-a aşezat pe pat. Iute, m-am dezbrăcat de tricou. Ea m-a prins de pantaloni şi m-a tras către ea, penisul era pe punctul să iasă afară. Nu mi-a luat mult şi am rămas şi fără pantaloni.

Se uita încântată la penisul meu. A întins mâna spre el, l-a atins cu degetele, apoi l-a prins cu toată mâna, mişcând-o în sus şi în jos. Îmi doream să-mi facă sex oral, îl voiam între buzele ei. Sigur voia şi ea. Ca să o încurajez, m-am aplecat şi am sărutat-o pe gură. Continua să-mi frece penisul mai tare, o mână o avea pe fesele mele.

Până la urmă m-am împins către ea. S-a întins pe pat… eu deasupra ei. Şi-a ridicat uşor capul, am venit mai aproape de ea… mi-a prins penisul cu buzele… aahh… am venit mai mult spre ea. Eram statuie, ea îşi mişca capul în sus şi în jos, cuprinzând cât mai mult din penisul meu. Mă trăgea mai mult de fese, să vin mai mult spre ea. Poate că dorea să cuprindă mai mult sau poate că mişcarea capului devenise incomodă.

Am venit mai aproape de ea. Am reuşit să ajung la o pernă pentru a-i sprijini capul. Îl ţinea cu toată mâna, limba se plimba pe toată căpăţâna, apoi o băga în gură sugând-o cu mult zgomot. Îi plăcea să mă privească. Mă simţeam hipnotizat de privirea ei. Mi-a pus o mână pe fese şi mi-a indicat să mă mişc. Îmi plăcea să fac asta, chiar dacă poziţia mi se părea ciudată. Mă trăgea tot mai mult spre ea, îmi făceam griji să nu se înece, dar ea voia mai mult.

Penisul intra până la jumătate. M-am lăsat un pic pe spate, am ajuns cu mâna la păsărica ei, am constatat că era deja umedă. Mmmm… m-am dat la o parte, părea nedumerită. Rapid, m-am întors invers şi m-am aşezat peste ea. S-a grăbit să-mi ia penisul în gură, eu cu capul între picioare… mirosea frumos, a proaspăt… mmm… mi-am băgat limba în interiorul ei. Gemea mai tare, aveam impresia că parcă mă sugea mai bine, încerca să cuprindă mai mult. Apasă pe fesele mele, îşi băgase unghiile.

Păsărica ei epilată… gustoasă, excitată. Cu o seară în urmă îi făcusem cunilingus lui Camelia, dar a ei  îmi părea mai gustoasă, mă zăpăcise. M-am dus la clitoris… a scos penisul din gură şi am auzit-o… ddaaa… apoi a pus o mână pe cap şi mă apăsa acolo. Ţinea penisul în mână, îl freca uşor, uitase complet de el. Îşi mişca bazinul în sus şi în jos… tot mai energic. Avea atitudine şi-mi plăcea asta, mă făcea să-mi doresc să nu mă opresc.

Îi tremurau coapsele, de câteva ori mi-a prins capul între ele. Înainte să aibă orgasm, a băgat penisul în gura şi-l ţinea aşa… tremura puternic. Eu nu mă puteam opri din lins. Când şi-a mai revenit un pic, m-a împins să mă dau la o parte şi s-a urcat deasupra mea. …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Sora ei nu mă suportă (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.