Dulce revedere (1)

În sfârşit avionul decolase. Priveam pe geamul micuţ apusul în deşertul afgan… pentru ultima oară. Îmi treceau prin minte toate întâmplările celor 6 luni petrecute aici, alături de plutonul 3. Dar gata, pentru mine războiul se încheiase. Acum nu mă gândeam decât la viaţa mea din România, cum lucrurile vor reveni la normal. Mă gândeam la ea, unica femeie din viaţa mea, cea care mi-a călăuzit drumul prin acest război fierbinte şi crud, cea care mi-a dat putere să trec peste toate greutăţile de aici. …

Am închis ochii încercând să mă odihnesc pe toată durata zborului. După 9 ore de zbor ajunsesem în România. Am coborât din avion, mi-am făcut toate formalităţile, mi-am luat bagajul şi m-am dus în unitate să predau tot ce aveam. La intrare ne aştepta conducerea unităţii… să ne felicite pentru încă o misiune încheiată cu succes. Am predat materialele, apoi mi-am luat adio de la camarazi, cel mai tare pluton pe care l-am avut sub conducere şi m-am îndreptat spre parcarea unităţii.

Am pornit maşina şi am plecat spre casă, încă o oră jumătate şi gata. Pe drum am oprit la o florărie, am cumpărat un buchet de trandafiri roşii… îi plăceau la nebunie trandafirii roşii. Ajuns în faţa blocului am urcat în grabă cele 2 etaje, aproape că zburam. Am deschis uşa şi am văzut-o pe ea, iubirea vieţii mele, cea mai mirifică fiinţă din univers. O roşcată superbă, părul puţin creţ, chipul angelic, înăltă la 1.70, 60 de kilograme, sâni rotunzi şi un fund bombat. Ea era Mihaela, iubita mea. Era îmbrăcată cu un tricou roz şi o pereche de pantalonaşi scurţi verzi. Nu poartă lenjerie pe dedesubt când stă în casă.

– Bună ziua, iubire!

– Florinnnn! Nu pot să cred!!!… şi a sărit în braţele mele.

M-a strâns în braţe puternic, m-a sărutat ca niciodată… cel mai dulce şi cel mai apăsat sărut. Mă simţeam ca şi cum lumea ar fi picat iar la picioarele noastre. I-am oferit buchetul de trandafiri roşii şi am observat o lacrimă pe obrazul ei. A izbucnit în plâns, un plâns de fericire pentru că eram acasă, eram alături de ea, eram numai al ei. Se uita la mine şi nu îi venea să creadă. A pus florile într-o vază pe hol, mi-a mulţumit şi s-a minunat de ele.

M-a luat de mână şi am intrat în baie. Nu ştiu prin ce minune au sărit hainele de pe noi. În câteva secunde eram împreună goi sub duş. Priveam corpul ei minunat, sânii care m-au fascinant întotdeauna… rotunzi că două nuci de cocos, cu sfârcurile mari ce stăteau ridicate şi împungeau aerul, o talie subţire cu un abdomen frumos relifiat, fundul bombat care abia aştepta să fie uşor pălmuit, picioarele subţiri şi fine.

A urmat o cascadă de săruturi, limbile noastre au picat într-un dans ameţitor, explorând gura celuilalt. Ne-am îmbrăţişat şi simţeam cum mă apăsa cu sânii ei minunaţi. Mă mângâia cu mâinile pe tot spatele, mă zgâria uşor cu unghiile… fapt care mi-a provocat o erecţie de zile mari. Mă simţeam în al nouălea cer. Apă caldă amplifica această stare euforică. I-am sărutat sânii pe rând, jucându-mă cu sfârcurile… le lingeam cu vârful limbii, făceam cerculeţe în jurul lor, le muşcam uşor.

– Aşa iubire, ce bine e, ahhh… ahhh.

– Îţi place aşa?

– Daaaaa. Vreau şi mai jos, îi e dor de tine.

M-am lăsat în genunchi, şi-a pus un picior peste umărul meu şi aşa aveam în faţa ochilor o superbă vulvă. Am lins-o uşor pe labiile mari, le-am desfăcut cu limba, le sugeam, le muşcam, îmi făceam de cap acolo. Gemetele ei se auzeau din ce în ce mai dese, semn că îmi făceam treaba bine. Am urcat cu limba spre clitorisul ei mare.

Mă înnebunea de fiecare dată când îl vedeam şi acum abia aşteptam să mă joc cu el. L-am lins uşor şi am simţit cum a început să tresară. Mâinile ei m-au apucat de păr şi m-au împins acolo… îi plăcea enorm ce făceam. Îl biciuiam uşor cu limba, apăsam pe el, muşcam uşor. Dintr-o dată simt că se convulsionează şi corpul îi tremură.

– Daaaaaa iubire, acolo iubire, nu te oprii, ahh ce bine e… nu mai rezist mult, să nu îndrăzneşti să te opreşti… îmi vineeee… ahhhhh!

Orgasmul i-a cutremurat tot corpul. Mă ţinea împins de cap acolo, tremura şi gemea foarte tare. Eu lingeam sucul dulce-acrişor, tot ce era mai bun din ea, toată seva ei minunată. Mi-a dat drumul la cap numai după ce am lins tot. Apoi m-am ridicat în picioare, m-a sărutat apăsat şi îşi culegea propriul gust de pe buzele mele… asta îi plăcea la nebunie.

– Acum este rândul meu! Vreau minunăţia asta de penis în gura mea! ACUMMM!!!

– Păi e al tău iubito, întotdeauna a fost al tău… fă ce vrei cu el.

M-a împins în peretele duşului şi s-a aplecat în faţa mea. Mi-a luat penisul în mână şi a început cu mişcări de sus în jos. I-a dat un pupic, pe urmă scos limba şi cu vârful se juca pe capul roşu-vineţiu, îl lingea ca pe o îngheţată, îl giugiulea cum ştia ea mai bine. Şi-a deschis buzele într-un O perfect şi l-a băgat în gură. Întâi capul, apoi l-a îndesat mai mult… până la jumate, apoi pe tot.

Senzaţii minunate îmi treceau prin tot corpul. Mă sugea că o adevărată profesionistă, îl mai scotea afară, îl lingea de sus până jos, iar îl băga în gură. Cu o mână mă mângâia pe scrot, iar cu cealaltă mă mângâia pe fund, pe coapse. Simţeam că nu mai rezist mult. Cele 6 luni fără dragoste îşi spuneau cuvântul.

– Scumpa mea, nu mai pot, îmi vineeee…

– Dă-ţi drumul în gura mea… vreau să te gust şi eu aşa cum ai făcut şi tu cu mine.

– Dar iubire, nu ai făcut asta niciodată…

– Toate au un început şi pentru tine am să accept orice!

Am apucat-o de cap şi m-am împins în gura ei. Şi am început un du-te-vino din ce în ce mai repede, o futeam în gură, până când am simţit orgasmul eliberator. Picioarele mi se înmuiaseră. Valuri de spermă o inundau în gură… era pe cale să se înece şi s-au scurs pe lângă penis, pe buze, pe bărbie, pe sâni. S-a uitat la mine şi… zâmbind a înghiţit tot. Apoi a deschis gura să îmi arate că sucul meu a dispărut tot. Începuse să îi placă gustul spermei mele.

S-a ridicat şi m-a sărutat nebuneşte, se simţea uşor un gust de spermă. Asta a făcut-o să înnebunească de plăcere… nu se aştepta să o sărut aşa repede. Ne-am clăbucit bine şi ne-am spălat reciproc… apoi ne-am înconjurat în prosoape şi am fugit în dormitor pentru continuare. …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Florin-1984

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Dulce revedere (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura