Iubire imposibilă

Oare, iubirea imposibilă sau interzisă este parte din iubirea adevărată? Şi de ce suntem atraşi de poveştile de amor în care cei doi nu pot fi împreună? Aşa suntem noi, doi oameni care se iubesc, dar care nu pot fi împreună. A intrat în viaţa mea ca un fulger ce străbate cerul. Şarmul lui m-a atras aşa cum nu mi s-a mai întâmplat niciodată în viaţă, cel mai fierbinte şi liniştitor om pe care l-am întâlnit. Tânjeam după atingerea lui. …

Gândul îmi fugea la el tot timpul, îmi aduceam aminte cu plăcere de conversaţiile avute, de dorinţele lui, ale noastre, de a ne atinge trupurile dar totul era imposibil, ştiţi şi voi cei ce vreţi o iubire imposibilă. Trebuie să ies din gândurile mele, a venit vremea să plec, o călătorie lungă şi fără chef pentru rezolvarea problemelor în interes de serviciu.

Urc în maşină, destinaţie Constanţa, gândurile îmi zboară spre el la ultima conversaţie avută, cea despre ultima mea dorinţă, o jucărie sexuală… ah… simt şi acum fiorii şi senzaţia plăcută pe care am avut-o doar la gândul introducerii ei în pizdulicea mea obraznică. Trezirea, îmi spune şoferul. Nici nu am ştiut cum a trecut timpul. Am coborât în fata hotelului, destul de intim şi retras, numai bun de făcut nebunii, dar timpul trece şi nu aveam cu cine să le fac.

Am completat cele necesare cazării, am urcat în cameră, mi-am aruncat lucrurile care pe unde s-a nimerit, m-am dezbrăcat şi la duş cu mine. Apa îmi domolea trupul plin de dorinţă, fierbea doar la gândul ce îmi zbura întruna la el. Îmi pun halatul pe mine, ies din baia aburindă şi mă îndrept spre patul imens ce mă aştepta. Bătăi în uşă. Deschid uşa fără chef de viaţă şi rămân mută de uimire, era el, surâsul lui, chipul frumos se apleacă spre mine, mă sărută uşor, mă ia în braţe, se învârte de câteva ori şi mă ţine strâns de pieptul lui.

– Ce cauţi aici? Bună… nici nu aveam cuvinte să mai spun ceva.

– Bună iubito, îmi spuse el, am venit să te văd, este ocazia perfectă pentru noi să fim aproape aşa cum ne doream. Haide, ziua trece şi am o surpriză pentru tine. Înainte să te îmbraci întinde-te pe pat.

A scos din buzunar o cutiuţă mică, roşie ca focul, în care sălăşluiau 2 bile mici roz. Ochii mei s-au mărit, nu îmi venea să cred, şi-a adus aminte de dorinţa mea. Căldura îmi invada trupul.

-Stai nemişcată, te rog… a bagat bilele în gură să le umezească, cu degetul îmi masa uşor intrarea pizdulicii mele şi cu mare grijă le-a introdus înăuntru. Mi-a sărutat uşor labiile, senzaţia de plin mă încântă şi voiam să continue… dar nu, m-a lăsat cu dorinţa în suflet.

– Îmbracă-te, îmi spuse el, trebuie să plecăm, surprizele continuă pentru tine.

Fără nici o întrebare, mă îmbrac şi îl urmez pe coridoarele hotelului, ne ţinem de mână ca doi adolescenţi care se văd pentru prima dată. În faţa hotelului ne aştepta o maşină, urcăm în ea, parcurgem drumul fără cuvinte doar cu priviri galeşe aruncate fugar.

– Am ajuns, spuse el.

În faţa mea a apărut o barcă cu motor, albastră precum apa mării. Am urcat în barcă, a pornit motorul… se auzeau doar valurile ce se izbeau cu putere de mica ambarcaţiune şi vântul ce ne întâmpina cu mirosul specific mării, atât de proaspăt, de plăcut, la fel ca dragostea ce plutea în inima mea. Brusc am fost cuprinşi de linişte. Peste tot în jurul nostru nu era decât marea, frumoasă şi liniştită. În aer plutea miros de aer sărat. Eram ca doi pescăruşi pierduţi în Marea Neagră. S-a întors spre mine:

– Îţi place?

– Este superb, îi răspund eu. Vorbeam în şoaptă, cuvintele abia dacă se auzeau prin murmurul vântului. Mă privea atent. Stătea întins în barcă. Îmi privea sânii acoperiţi doar cu o rochiţă subţire, urcau şi coborau domol în ritmul respiraţiei mele şi al valurilor ce legănau barca. Pe dedesubt purtam doar o pereche albă de bikini. O fâşie îngustă de material care se lipise ici acolo de pielea lucioasă şi catifelată, iar el purta doar un tricou şi o pereche de pantaloni.

M-am întins şi i-am atins un obraz cu vârful degetelor. Sub noi barca se clătina uşor, preluându-ne mişcările. Şi-a împletit degetele cu ale mele şi m-a tras mai aproape. Ne aflam lipiţi unul de altul, îi simţeam respiraţia, mirosul lui mai înnebunea. M-a eliberat de mâini şi mi-a cuprins faţa în palme, sărutându-mă apăsat pe buze. I-am căutat cu mâna şliţul, deschizându-i nasturele ce stătea în calea fermoarului.

– Am nevoie de ea, i-am şoptit.

I-am scos penisul, l-am cuprins în palme, a scos un geamăt plin de erotism. L-am strâns uşor, era tare ca piatra şi fierbinte. Am început să-mi plimb palmele de la rădăcină spre vârf simţind cum freamătă sub mine. Am început să-mi mişc funduleţul, simţeam o senzaţie plăcută care îmi inunda trupul din cauza bilelor introduse de la hotel.

Sudoarea i se prelingea pe faţă în jos… penisul lui se lungea şi se îngroşa tot mai mult. M-am agăţat cu putere de coapsele lui, mângâindu-l înnebunitor cu buzele şi limba, în aşteptarea orgasmului. Mădularul i se întărea şi se mărise, i-am luat în mână testiculele, mângâindu-le uşor, simţindu-le cum se strâng şi se retrag. Apoi mi-a prins capul, ţinându-l nemişcat şi preluând controlul, făcând sex cu gura mea, împingea tot mai mult în gâtul meu, iar penisul îi zvâcnea sălbatic în gura mea.

Trupul îi tremura, plăcerea îi inunda simţurile, îmi ridicam şi coboram capul în timp ce îi ofeream plăcere, frecându-l cu o mână şi sugându-l cu gura mea lacomă, vene groase îi brăzdau penisul şi am trecut peste ele cu limba dezmierdându-le pe fiecare. Am prins din nou capul în gura mea, sugând cu putere, primul jet de spermă fost atât de gros, abia putând să-l înghit… înnebunit de plăcere se afunda tot mai mult în gâtul meu iar prin el a sărit ultimul jet de spermă. L-am lins ca să-l curăţ cu totul, s-a aplecat şi m-a sărutat cu ardoare, s-a întins spre mine şi m-a sărutat.

– Nu ai de gând să te ridici? L-am întrebat cu buzele lipite de ale lui.

– Hmm, ce dulce eşti, ai gustul meu şi este plăcut.

– Haide, este superb.

S-a ridicat în şezut în mijlocul bărcii şi am privit îndelung la peisajul ireal din jurul nostru. În apă liniştită se zărea reflexia unui pescăruş ce zbura graţios deasupra apei.

– Tot nu îmi vine să cred că este adevărat. Parcă… parcă este un vis.

– Ştiu, mi-a răspuns el, totul este pur şi simplu perfect, atât de perfect încât aş vrea ca timpul să stea în loc, să nu mă mai desprind de tine niciodată… Şi-a încolăcit braţul în jurul taliei mele şi m-a tras mai aproape de el. Mi-am lăsat capul pe umărul lui. M-a sărutat galeș pe creştet.

– Te iubesc, mi-a spus după câteva minute de tăcere, te iubesc mult de tot şi te doresc din tot sufletul.

– Şi eu te iubesc, i-am răspuns şi mi-am întors faţa spre el.

Ne-am sărutat din nou, încet, dar pasional. Mâna i-a alunecat pe spatele meu şi mi-a cuprins fesele goale. Sânii mei îi presau pieptul.

– De ce te grăbeşti? I-am spus eu jucăuş.

M-am ridicat în picioare, barca clătinându-se uşor.

– Poate cazi peste bord, mica sirenă, m-a spus el zâmbind.

– Nici o şansă…

Mi-am dat bluziţa jos, eliberându-mi sânii mari, ca doi pepeni. Şi-a întins mâna şi a atins un sân. Era fierbinte de la soare şi de la sângele ce clocotea în mine de dorinţă.

– Eşti frumoasă, mi-a spus el.

– Sunt?

– Da, eşti foarte frumoasă. Am dat să mă aşez în braţele lui, dar m-a oprit:

– Te rog, fă-mi plăcerea. Rămâi în picioare.

– De ce?

– Vreau să te privesc.

– Atunci nu ar trebui să scap şi de astea? Am întrebat, prinzând marginea chilotului cu vârful degetelor.

– Ar fi perfect, mi-a spus el.

M-a privit în tăcere în timp ce stăteam complet goală, scăldată în lumina soarelui, pe un fundal de albastru verzui, plin de viaţă. Vântul îmi făcea pielea de găină, sfârcurile mi se întăriseră. S-a ridicat la rândul lui şi m-a cuprins în braţe.

– Te vreau, mi-a spus printre sărutări.

– De ce te grăbeşti? L-am tachinat eu, mai e până apune sorele. M-a sărutat pe gât, buzele lui m-au înfiorat şi am închis ochii. Cu salturi mici şi uşoare, a coborât spre rotunjimea sânilor, muşcând moale cu buzele. L-am prins de păr şi l-am ghidat spre sfârcul meu. L-a supt cu aviditate, în ritmul impus de mine, şi-a trecut limba în sus şi jos cu rapiditate. Am gemut şi i-am împins sânul în gură, umplându-l de gustul meu, de mirosul şi de pulsul inimii mele.

A strâns delicat între dinţi mugurul care crescuse şi înflorise sub mângâierile sale. Am gemut puternic. S-a lăsat în genunchi şi şi-a ascuns faţa între picioarele mele. Mirosul de sudoare proaspătă şi de femeie excitată îl înnebunea de plăcere. A inhalat adânc şi a savurat fiecare strop din parfumul meu. Şi-a pus mâinile pe fesele mele şi m-a tras mai aproape. A supt cu aviditate faldurile sărate ale vulvei mele. Cu vârful limbii explora pielea granulată a labiilor, sorbind seva densă ce se prelingea uşor. Am preluat controlul, l-am imobilizat şi îmi mişcam bazinul în sus şi în jos, îndesându-mă cu totul în gura lui.

Crăpătura fierbinte îi trecea peste buze, bărbie şi nas, lăsând în urmă dâre vâscoase şi salivă. M-am oprit dintr-o dată tremurând toată, eram atât de aproape, simţit că nu mai era mult şi m-am întins pe spate în barcă, mi-a ridicat picioarele la piept, a atacat bulbul cărnos şi umflat al clitorisului cu mişcări de sus în jos ale limbii, apăsând din ce în ce mai tare, folosindu-se de buze ca să sugă în acelaşi ritm. I-am ghidat mâna spre vaginul meu, a înţeles ce doream. M-a pătruns cu un deget, încet, încet, mişcările limbii şi ale degetului din interiorul meu s-au sincronizat.

Sub noi, barca se legăna în ritmul impus de corpurile noastre care se dezlănţuiau. Valuri micuţe se spărgeau de carenă, clipocitul lor fiind acoperit de gemetele noastre. Degetele lui cleioase erau strânse ritmic în menghina plăcerii mele, ţipătul meu înalt răsuna în spaţiul imens din mijlocul mării. Bazinul meu a zvâcnit odată şi încă odată, cu fiecare val, din mine se revărsa un alt geamăt din ce în ce mai stins. M-am oprit strângându-l puternic între coapsele mele, rămânând aşa până mi-am revenit în simţuri.

– Cum a fost? M-a întrebat întinzându-se lângă mine.

– Tu ce crezi? I-am răspuns eu răguşit.

– Eu cred că a fost bine.

– Atunci de ce mă mai întrebi?

– Pentru că îmi place să o aud de la tine. Îmi pace să ştiu că a fost bine, că îţi place, că te fac să te simţi femeie.

– Ştii că aşa este, nu trebuie să îţi spun eu.

A dat din cap că da. Soarele se pregătea să apună.

– Vino, mi-a spus.

M-am aşezat în partea din faţă a bărcii, el m-a luat în braţe, i-am luat erecţia în palme şi i-am potrivit-o la intrare în vagin. M-am lăsat în jos, încet, eram încă udă, am alunecat în jos lăsându-l să savureze fiecare milimetru din căldura mea. M-a pătruns până la capăt, rămânând aşa înlănţuiţi privind soarele care cobora încet spre luciul apei. Ca prin vis, am început să ne mişcăm în acelaşi timp, mi-a luat curbura sânilor în palme şi m-a condus într-o legănare lentă.

Voiam să se bucure pe cât de mult posibil de mine, simţeam asta, să savureze plăcerea pe care i-o ofeream şi pe care el mi-o dăruia din toată inima. Fiori de excitare îmi străbăteau tot corpul, ridicându-mi pielea de găină, s-a împins în mine, degetele lui muşcau din pielea moale a sânilor, îi strângea delicat iar cu buzele cuprindea lobul urechii.

– Te iubesc, mi-a şoptit printre dinţi, te iubesc şi eşti a mea, a mea, doar a mea. Fiecare şoaptă devenea din ce în ce mai însufleţită, punctată de o lovitură adâncă în vaginul meu. A mea… a mea… eşti a mea, îmi repeta într-una, unindu-ne sălbatic, A mea… a mea… a mea.

– Da, am răspuns eu printre gemete, da… da… da, sunt doar a ta.

O ultimă rază de soare a sclipit pe luciul apei, un ultim a lui şi un ultim da prelung şi lumea a explodat într-un milion de fragmente, ne dezintegram, ne scurgeam unul în altul oferindu-ne totul, primind tot unul de la altul. Odată, încă odată… şi încă odată şi soarele s-a stins sub valuri.

Poveste scrisa de…  Doar.eu.o ea.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

7 comentarii la „Iubire imposibilă”

  1. Foarte frumoasa si tare excitanta !!! Apropo … asa suntem noi barbatii, dorim sa auzim din gura voastra ca a fost bine , chiar daca stim asta 😛

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.