Prima întâlnire…

Sunt atât de nerăbdătoare să îl întâlnesc, să îl simt încât anticiparea momentului mă face să mă înfior de dorință. S-a acumulat atât de multă tensiune între noi în perioada aceasta în care am tot comunicat… sunt curioasă de prima reacție când ne vom vedea, îmi doresc să existe acea chimie pe care o simt și când vorbim despre toate, și totuși, despre nimic. …

Aștept la adresa pe care mi-a trimis-o prin mesaj, îmi mut greutatea corpului de pe un picior pe un altul… Sunt stresată? Emoționată? Îngrijorată? Nu știu ce simt, de altfel, așa sunt de când l-am cunoscut. Confuză! Căci nu am mai simțit emoția aceasta nicicând. Mă privesc în reflexia geamului și dau de un „ambalaj” care parcă nu coincide cu starea mea de acum.

Am o ținută impunătoare, dar totuși elegantă… o înălțime considerabilă datorată anilor de sport din adolescență, un păr ce cade în valuri de foc peste umerii fini, sânii ce sunt convinsă că au lăsat loc de fantezii, și piesa de rezistență… un zâmbet tembel, ca de adolescentă pe față. Mă încrunt gânditoare la reflexia mea din oglindă, moment în care îl zăresc undeva în spatele meu cum se îndreaptă leneș spre mine, își plimbă privirea pe corpul meu, poposind asupra fundului… Da, cu siguranță este așa cum mi l-am imaginat!… Simt nevoia să mă rezem de ceva căci pulsul îmi este crescut. Uff!

Mă întorc brusc spre el și îl privesc intens, dulce… ușor timid. Mă uit în ochii lui, este atât de aproape de mine, mă privește flămând, privirea îi cade pe rochița special aleasă de mine, ce îmi scoate în evidență sânii voluptoși. Ne salutăm scurt, gem de nerăbdare și îl apuc de gulerul cămășii, îl trag spre mine și mă lipesc de șoldurile lui. Geme când îmi trec degetele prin părul său fin, i-l mângâi și trag ușor de el. Îi ling buzele pline și simt respirația lui greoaie pe buzele mele roșii, întredeschise.

Se apropie mai mult de mine și mă sărută. Are limba fierbinte și dulce, gem înfundat și mă împing mai mult cu mijlocul spre el, îi simt erecția și zâmbesc retrăgându-mă din sărut. Îmi ling buzele și le mușc privindu-l în ochi. Îl vreau cu nesaţ, aici şi acum! Îmi înlătur orice gând rațional… voi fi eu, cea care arde de dorință și nerăbdare să îl simtă. Ne sărutăm din nou, parcă mai îndrăzneț, pătimaș, pasional… îmi plimb mâinile pe pieptul său, unde îi simt pulsul rapid.

Îmi întind mâna spre poșetă și scot jucăușă cheile pe care le flutur sub ochii lui. Îi fac cu ochiul, mușc buzele și mă întorc, pornind spre camera închiriată. Mă uit peste umăr la el cum mă urmează curios, grăbit, suntem la fel de nerăbdători. Evit liftul, am de gând să mă mai joc. Îmi mișc fundul obraznic în rochița scurtă, el urcă scările în spatele meu. Realizez că mi-am îndeplinit scopul când aud cum își drege glasul, îmi dă o palmă peste fund, venind periculos de aproape de spatele meu de care se și lipește.

Îmi strânge puternic șoldurile, își îngroapă fața în părul meu și mă sărută pe gât. Suntem atât de excitați încât nici nu credeam că vom da dovadă de atât de multă stăpânire încât să ajungem în camera unde urmează să ne descătușăm de orice alte griji, sau lucruri insignifiante. Imediat ce uşa s-a închis în spatele nostru, m-a lipit cu spatele de ea, făcându-mă să mă agăţ de braţele lui pentru a mă sprijini. Uimită, am suspinat şi l-am sărutat şi eu în momentul când buzele lui mi le striveau pe ale mele.

Mâna îi coboară pe spatele meu, pe fund. Ne mângâiem neîncetat, cu respirațiile întretăiate, dornici să explorăm fiecare centimetru de piele al celuilalt. Buzele lui fierbinți îmi răsfață lobul urechii. Corpul mi-e cuprins de dorință, furnicături delicioase își fac prezența în abdomenul meu și devine din ce în ce mai greu să mă concentrez. Corpul mi-e cuprins de o adiere ușoară când își duce mâna spre fermoarul rochiei și îl trage în jos.

Mâinile lui își fac loc pe sub rochie și îmi atinge suav spatele, încerc să îi desfac cu mâinile tremurânde de nasturii cămășii, trăgând nerăbdătoare de ei până când reușesc să îl dezbrac de ea. O las să cadă pe jos, lângă rochia ce alunecase mai devreme de pe corpul meu. Rămân în lenjeria intimă și tocurile care ne făceau să fim aproximativ de aceeași înălțime. Își linge ușor buzele bucurându-se de priveliștea din fața ochilor. Îmi atinge coapsele, urcând spre lenjeria intimă pe care o rupe dintr-o singură încercare…

Suspin excitată și îmi împing bazinul înspre el. Mă sărută pe gât, coborând cu sărutări pătimașe spre sânii plini ce îi eliberează din sutienul fin prin care mi se vedeau sfârcurile tari. Mi-i privește flămând, sărutându-i și mângâindu-i cu mare atenție pe fiecare dintre ei. Îmi plimb mâinile pe umerii săi, lăsând urme roșiatice cu vârful unghiilor. Mă cutremur ușor când mâna lui fină îmi atinge clitorisul sensibil, îi gem numele și înfig unghiile în spatele lui, sunt udă, excitată și flămândă de el.

Întreaga lui palmă îmi cuprinde feminitatea, masând și introducând două degete în interiorul meu fierbinte. Gem din cauza senzației dureroase, dar delicioase, și îi mușc buzele când se apropie să mă sărute. Mă privește pe sub genele lungi și se lasă în jos, coborând cu sărutări până la coapsele pe care le sărută și mușcă. Îmi las capul pe spate anticipând momentul ce va urma.

– Ahh! De când aștept să te gust!

– Te rog!… Este singurul lucru coerent pe care i-l pot spune.

Senzații de nedescris îmi iau cu asalt corpul când se apropie de labiile sensibile, umflate. Le atinge cu vârful limbii, apasă, penetrând de câteva ori interiorul fierbinte. Mă sprijin de perete și împing mai mult bazinul în față, îmi arcuiesc spatele și gem de plăcere. Își mișcă limba fină în interiorul meu, o mișcă neîncetat, fin, atent… îmi alintă clitorisul tare, fierbinte și umflat. Mă cutremur și las capul pe spate când îl presează cu limba. Insistă între labii și mă linge cu mișcări mai hulpave și rapizi.

Îi gem numele și corpul îmi este cuprins de un tremur, îmi mângâi sânii, trăgând de sfârcurile tari. Revine asupra clitorisului pe care îl atinge și prinde între buzele umede. Aahh! Îi prind capul și i-l țin fix, apăsându-l. Îl strâng între coapsele mele. Îmi dau drumul în gura lui, cutremurându-mă până în adâncul ființei mele. Valurile fierbinți ale excitației îi inundă limba, suge, linge, îmi mângâie fesele tari. Mmh! Se ridică sărutându-mi sânii, gâtul, buzele umflate… simt gustul orgasmului meu și gemem înfundat în sărut.

– Mmh! Ești atât de dulce!

Îl trag într-un nou sărut, frecându-mi sânii de pieptul său neted, dar tare, plimbându-mi necontenit mâinile pe spatele lui.

– Este rândul meu, i-am șoptit seducător, depunând un sărut pe lobul urechii.

Mă ia de mână și mă conduce spre pat… mă așez la marginea lui și îl trag mai spre mine, îl dezbrac cât mai rapid de pantaloni… el luând cureaua în mână, jucându-se cu ea în timp ce privește în jos, spre mine. Își linge buzele și zâmbește pervers, eu întorcându-i, la rândul meu, gestul. Mmh! Penisul erect împunge boxerii, îl privesc și i-l mângâi prin materialul fin. Îmi pune cureaua pe după gât şi mă trage mai înspre erecția lui proeminentă, mă ține captivă și geme uitându-se la mine. O prind între buze apoi trag cu dinții de boxeri în jos.

O ating ușor, e fină, tare, perfectă și ard de nerăbdare să o simt în gura mea fierbinte şi micuță. Geme de îndată ce o ating cu mâna, suflu ușor pe capul tare și îl ating cu buzele. Ling capul și îl surprind când îl iau mai mult în gură, alunecă ușor… privesc spre el cum își închide ochii și își lasă capul pe spate, i-o mângâi ușor depunând o ușoară presiune la bază. Mă retrag și îi presez capul tare cu limba umedă, o mișc în cercuri, mișcându-mi capul astfel încât să intre mai adânc, măresc puțin ritmul apoi mă retrag și îmi cuprind sânii între palme.

Are penisul umed, și-l încadrează între sânii mei și începe să își miște bazinul, frecându-se de sânii mei pe care îi privește fascinat. Îl iau din nou în mână și îmi mângâi sfârcurile excitate cu capul penisului… Își încolăcește degetele în părul meu, își face loc printre buze și își împinge penisul în gurița mea, îi mângâi fesele, le cuprind și îl trag mai aproape de mine. Îmi mișc mâna, îi mângâi coapsele, abdomenul, fesele… poposind mai mult asupra testiculelor pline pe care le ating ușor, le mângâi, strâng în palme.

O sug încet, până la capăt, strâng buzele pe membrul tare, îmi bag unghiile în fesele lui și îl trag mai adânc. Testiculele tari se lovesc de buzele mele pline și umede. E mare în interiorul gurii mele fierbinți, mă excit și gem împreună cu el de fiecare dată când pompează mai adânc în mine. Ne privim și sug mai flămândă, mai rapid și zgomotos… îl masez încontinuu, îl strâng în palme și îi șoptesc când mă retrag să trag aer în piept:

– Vreau să îți gust sperma, umple-mă de sămânța ta!

Geme necontrolat, puternic, îmi strâng buzele pe membrul tare, își dă drumul în valuri fierbinți umplându-mi gura, înghit tot, strângând din buze până la ultima picătură.. Mă ling pe buze, el geme când încă îi ling ușor capul penisului. Zâmbim unul la altul și eu îmi adun o picătură de spermă din colțul gurii pe care o întind pe sfârcurile tari. Mă ridic și mă agăț de umerii lui, mă ia în brațe și se îndreaptă cu mine spre baie. Zâmbesc în sinea mea, cu capul pe pieptul său tare, conștientă că nici măcar nu am apucat să facem cunoștință.

Ajunși în baie, mă lasă jos și îmi strânge în palme fesele, lovind una dintre ele. Gem înfundat și îl privesc lingându-mi buzele, ne sărutăm din nou… mai suav. Mă sprijin de blatul chiuvetei și ne mângâiem reciproc lăsând dâre fierbinți în urma atingerilor fine. Un val de căldură îmi străbate corpul când îi simt mâinile pe coapse și sexul lui lipit de mine. Îi simt mâinile pe mijlocul meu și sunt ridicată rapid cu fesele pe blat. Mă tachinează atingând capul penisului de vulva’mi fierbinte, trecându-l printre labii. Îmi sărută gâtul și eu îl zgârii pe spate.

Mă penetrează puternic și simt în tot corpul fiori de plăcere ce mă fac să gem. Geme, uitându-se în jos cum alunecă ușor în interiorul umed. Mă las ușor pe spate pentru a-l putea trage mai adânc în mine, pentru a-i simți fiecare centimetru din bărbăția tare pe care o strâng. Îmi masează și linge sânii, insistând asupra sfârcurilor excitate, iar eu îmi las capul de tot pe spate, gemând de plăcere. Trupurile noastre își pierd parcă controlul, corpul lui se lovește mai adânc, mai tare de al meu și simt cum toate pulsațiile din interior se intensifică într-un tremurat puternic, plin de senzații de nedescris.

Geme sacadat, mușcând unul din sfârcuri, mărind ritmul. Ne dăm drumul împreună, gemând incoerent. Își lasă capul pe pieptul meu, încă pulsând în mine, îmi plimb îndelung mâinile pe brațele și spatele său. Ne recăpătăm suflul și îl privesc amuzată, întinzând mâna pentru a face, cu întârziere, cunoștință.

– Dă-mi voie să mă prezint! Mihaela, încântată!

Își ridică sprânceana intrând în jocul meu, îmi zâmbește și spune pe un ton seducător:

– Florin, îmi pare bine că în sfârșit ne-am întâlnit! Acum… la duș! Îi zâmbesc peste umăr, făcându-i din ochi, pornind deja într-un legănat seducător spre cabina încăpătoare…

„Oh! Va fi o primă întâlnire solicitantă.”

Poveste scrisa de Mihaela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

9 comentarii la „Prima întâlnire…”

  1. Felicitări, Mihaela! Continuă să scrii, te descurci foarte bine! Este o poveste plină de pasiune și dorință!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.