Adela, Daria şi jucăria noastră

Când majoritatea oamenilor erau pe afară, eu stăteam în casă şi învăţăm pe rupte pentru facultate. Uneori mai priveam pe fereastra pentru a mă destinde puţin. Asta făceam în acel moment când mă gândeam la ea. Îmi lipsea Daria, era plecată de câteva zile în delegaţie şi îmi era foarte dor de ea. Îmi era dor de zâmbetul ei, de atingerile delicate dintre noi, de sărutul senzaţional. De toate clipele frumoase dintre noi… oare ce o fi făcând acum? Înainte să plece mi-a lăsat un cadou…

… De cum a intrat în casă, m-a strigat pe nume… unde eşti Adela?… Eu, în sufragerie, ghemuită pe canapea, cu o carte în mână şi altele aşezate strategic pe podea şi pe canapea. M-a văzut şi mi-a zâmbit instant. Simţeam o presiune în frunte şi mă bucura prezenţa ei. A venit lângă mine, s-a aşezat pe canapea, ne-am sărutat şi m-a întrebat:

– Cum merge cu învăţatul?

– Multă materie, dar va fi bine. Sigur voi lua notă mare…

– Vrei să faci o mică pauză? Am ceva pentru tine. Sigur o să-ţi placă.

– Bine, dar nu vreau să pierd mult timp… i-am răspuns eu, dar curioasă să văd ce mi-a cumpărat.

A scos din geantă două cutiuţe gri cu auriu. Una dintre ele a aşezat-o pe măsuţa din apropiere, iar cu cealaltă a venit la mine.

– Nu o să ghiceşti ce am cumpărat… încerca să desfacă cutia dintr-un unghi ce nu permitea să înţeleg despre ce este vorba.

– Ce este?

– Ţi-am cumpărat un vibrator glonţ… se numeşte Bamboo Rose Gold… o să-l îndrăgeşti. Mi-am cumpărat şi eu unul. Exact la fel. Îmi va ţine companie cât timp vor fi plecată, dar mă voi gândi la tine.

– Ce face acesta?… am întrebat eu curioasă.

În clipa următoare a scos din cutie o jucărie de culoare roz auriu, cu margini drepte, o idee mai mare decât un ruj obişnuit. Eram sceptică că acea jucărie, cu o asemenea dimensiune, ar putea să aducă plăcere. Imediat a venit şi explicaţia ei… este un vibrator clitoridian. Îţi arăt acum cum funcţionează. A apăsat butonul de la capăt şi a început să vibreze. Se simţea foarte bine la atingere, atât la vârf, pe marginile înguste, dar şi pe toată suprafaţa.

– Vrei să-l probezi?… m-a întrebat Daria..

– Acum?!

– Da, de ce nu… o să fie distractiv…

În clipa următoare ne-am apropiat una de alta. Buzele s-au întâlnit… atingerile fine ridicau nivelul excitaţiei. A venit peste mine… apăsa peste gura mea. Mâinile căutau să mă dezbrace. Mi-a ridicat bluza, apoi s-a dus direct la pantalonii scurţi, trăgând puternic de nasturi. I-am ridicat şi eu bluza… a tras bluza mai sus până când s-a dezbrăcat de ea, stând în sutien şi pantaloni. În schimb, nu s-a lăsat până nu m-a dezbrăcat complet de haine. A pus jos cărţile de pe canapea şi mi-a făcut semn să mă întind. S-a urcat peste mine… ne sărutam şi ne mângâiem cu mişcări lente, pasionale.

Am reuşit să-i desfac sutienul, ca apoi să o las fără el. Am tras-o mai sus… i-am prins fiecare sân cu mâna. Ea s-a poziţionat deasupra gurii mele… pofticioase. Întâi i-am lins sfârcurile, apoi i-am cuprins cu buzele şi le-am supt. Gemea şi mă trăgea de sâni. S-a ridicat, s-a dat jos din pat. Priveam la ea cum încerca să se dezbrace mai repede de pantalonii de blugi. După ce a scăpat de ei şi de chiloţi, m-a luat de mână şi m-a tras după ea în dormitor.

– Hai în cameră, avem mai mult loc acolo…

Mi-a spus să mă întind pe spate. S-a urcat deasupra mea… a urmat o nouă serie de săruturi şi mângâieri pasionale. Încet, încet… s-a dat câte un pic mai în spate. S-a oprit la sânii mei… mă privea în ochi în timp ce-mi strângea sânii şi-i sugea pe rând… făcându-mă să suspin şi să oftez tot mai puternic. Mai târziu, a coborât cu limba spre abdomen. Se amuza teribil când îmi lingea zona buricului, simula că mă penetrează cu limba.

Îmi desfăcusem larg picioarele, ştiam că vrea să guste… din păsărica mea udă şi excitată, iar eu abia aşteptam. Degetele alunecau pe toată lungimea labiilor, îmi arcuiam trupul, gemeam intens… o priveam, aşteptam momentul când buzele urma să se unească cu labiile… mmm… şi-a lipit gura de păsărica mea, limba se mişca lent în sus şi în jos.

Mi-am prins sânii cu mâinile, trăgeam de ei, de sfârcuri. Încă mai doream să sug sânii cuiva. Am ridicat capul cât de mult am putut, am tras de sânul stâng până am ajuns cu buzele la sfârc. L-am prins cu buzele şi am început să-l sug. Daria mă privea… un pic entuziasmată, un pic invidioasă… şi-ar fi dorit şi ea să facă asta, dar are sânii mult mai mici.

Printre gemetele noastre am reuşit să aud momentul când a pornit vibratorul. Acel zumzăit al vibraţiilor m-a făcut să mă opresc. Nu credeam că l-a luat cu ea. Atât de mic şi nici nu mi-am dat seama că l-a avut cu ea. Sprijinită în coate, capul ridicat… priveam către acea jucărie. Voiam să aflu cum poate fi folosit.

Daria şi-a ridicat capul… m-a atins uşor pe labii cu partea ascuţită… aahhh… Mă mângâia pe coapse, vibratorul aluneca uşor pe toată lungimea labiilor, apoi a ajuns la clitoris… ddaa… dar nu pentru mult timp… coborât din nou. Priveam cum îl mânuia… realizam că în funcţie de cum faci contactul cu el… doar un pic la vârf, sau pe muchie, ori pe toată suprafaţa… intensitatea este diferită.

S-a mutat în lateral. Mă săruta pe trup… abdomen, sâni, gât… încă ţinea jucăria în zona fierbinte. Întinsă pe pat, ea se ocupa de trupul meu… urcă şi cobora pe trupul meu, sărutând  şi lingându-mi fiecare părticică a pielii.

Se oprise cu vârful în zona clitorisului. Atingerile mă făceau să urc pe pereţi de plăcere… îmi plăcea nespus de mult, când… am simţit intensitatea vibraţiilor mai puternică. Nu credeam că această jucărie este capabilă să aibă mai multe trepte de viteză.

Daria s-a oprit cu gura la sâni… mi-a luat fiecare sfârc în gură şi-l sugea pofticios… apăsa tot mai mult cu vârful vibratorului peste clitoris. Eram în extaz, coapsele îmi tremurau, gemeam… îmi venea să urlu, deşi nu era tot din ce ceea ce putea această micuţă jucărie sexuală. Vibraţiile au trecut printr-o nouă treaptă, mai puternică, mai intensă… abia mă învăţasem cu ceea de dinainte.  

Deja tremuram toată, mă zbăteam, loveam din picioare în pat… cu mâinile trăgeam de tot ce apucam. O plăcere nemaiîntâlnită până atunci, pusese stăpânire pe mine… orgasmul era aproape şi parcă nu-mi doream să vină, mi-aş fi dorit să mai amân momentul. Daria m-a muşcat uşor de sfârcul drept… aahh… am ridicat bazinul în sus, apoi l-am coborât brusc… aahhh… tremuram şi gemeam necontrolat. Am avut un orgasm foarte puternic.

Presiunea din frunte dispăruse, eram mult mai relaxată… fericită. Cu ochii încă închişi, am reuşit să-mi dau seama unde este Daria, am prins-o cu braţele şi am tras-o deasupra mea. Ne-am sărutat o vreme. Mă gândeam că este timpul să o fac şi pe ea fericită, dar ea a zis că face întâi un duş, mâncăm ceva şi apoi aveam toată noaptea la dispoziţie… avea dreptate…

Retrăisem acel moment de atunci, stăteam la fereastră cu mâna în chiloţi, masându-mi labiile. Era timpul să folosesc singură vibratorul. Trebuie să-l găsesc. Unde oare l-am pus?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Adela, Daria şi jucăria noastră”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.