Sex sub privirile soţului (1)

Eram aşteptat la adresa pe care o primisem de la Maria. Ea, împreună cu soţul ei mă aşteptau, să ne cunoaştem, în prima fază. Pe nici unul dintre ei nu i-am văzut până atunci, dar devenisem foarte apropiat de ea în mediul online. Vorbeam destul de des, cunoşteam o mare parte din viaţa ei intimă. Îi cunoşteam dorinţa de a face sex cu alt bărbat, chiar sub privirile soţului… ce-l excita să vadă cum un alt bărbat face sex cu soţia lui, însă, şi ei îi plăcea să fie privită de privirile atente ale soţului. …

Am sunat la uşă, mi-a deschis ea. Îmbrăcată într-o rochiţă strânsă, ce-i punea în valoare formele, ne-am sărutat pe obraji, apoi m-a invitat să intru în sufrageria spaţioasă, cu o masă joasă de sticlă în centrul încăperii. Liviu mă aştepta aşezat pe canapea. Maria s-a aşezat pe un fotoliu, cât mai aproape de soţul ei, uşor timidă, cu mâinile băgate între picioare.

Deşi era prima dată în faţa acestor persoane, mă simţeam confortabil în prezenţa lor. Aşa cum era şi firesc, Liviu a fost curios să afle cum ne-am cunoscut. Discuţia a pornit destul de natural, amuzantă pe alocuri, mai ales în compania unei sticle de vin roşu. Păream că ne cunoaştem, poate că şi timpul petrecut online cu Maria a contat enorm.

Uşor ameţit de vinul dulce, îmi ieşeau numeroase complimente la adresa Mariei, despre picioarele ei frumoase, despre sânii voluptoşi şi buzele senzuale. Ea, uşor timidă, aştepta cuminte reacţia lui Liviu. Mi-a mulţumit… însă, am simţit-o că ar fi vrut să spună mai mult. Îmi sclipeau ochii la trupul ei… o femeie destul de înaltă, sâni voluptoşi. Încercam să o dezgolesc din priviri de rochiţa ce o purta. Am văzut-o cum şi-a strâns buzele de câteva ori. Ceva îmi spunea că era excitată deja, că era udă şi dornică.

Eram pregătit să petrecem noaptea împreună, dar aveam nevoie de acordul soţului ei. La un moment dat, acesta s-a uitat către Maria şi i-a spus… vino aici pe canapea, între noi… Era un pas important pentru ceea ce urma să se întâmple. Priveam atent la genunchiul rotund şi mă excita teribil, cu privirea încercam să-i mut marginea rochiei mai sus, să-i văd mai bine coapsele. Erecţia îşi făcuse simţită prezenţa, creştea încet cu fiecare scenă ce se proiecta în mintea mea.

Mai mult decât atât, îmi doream să o ating, să-mi bag mâna între picioarele ei, până la chiloţeii ei, despre care aveam impresia că sunt deja uzi, iar asta mă incita şi mai mult. Ştiam cât de repede se umezeşte, iar faptul ar putea avea chiloţii uzi, mă făcea să o doresc şi mai mult.

Mi-am făcut curaj. Priveam catre Liviu… am ridicat mâna stângă şi am pus-o pe genunchii ei. Maria nu a spus nimic, şi-a strâns buzele… l-a privit pe soţul ei, căutându-i aprobarea în priviri. I-am surprins şi eu acceptul din schimbul de priviri al lor. Mi-a oferit şi mai multă încredere că pot continua. Mâna urcat mai mult pe coapsa piciorului drept. Respira greu… a închis ochii pentru câteva clipe, şi-a muşcat buzele.

Şi-a depărtat un pic picioarele, ca să-mi fac loc între ele… ar fi vrut să ajung acolo, la locul fierbinte, dar m-am retras, fără să iau mâna de pe piciorul ei. Nu voiam să forţez nota în faţa lui Liviu. A observat tot ce am făcut şi nu părea deranjat. Tot el a spus mai târziu:

– Mergem în dormitor?!

– Cum să nu, am replicat eu.

Maria s-a ridicat, eu după ea. Mergând spre dormitor am ciupit-o uşor de fese, sub privirile atente ale soţului. Liviu s-a aşezat pe un scaun. Maria s-a oprit în mijlocul camerei luminată de o lampă roşiatică. M-am apropiat de ea, cu mâna dreaptă am prins-o de mijloc şi am tras-o brusc spre mine. Se pregătea să fie sărutată.

Întâi am privit-o în ochi, îi simţeam inima bătând puternic. Am prins-o de fese. Îi place să fie strânsă ferm. Întâi un sărut scurt pe buze… Maria avea ochii închişi, îl aştepta pe următorul. Îmi propusesem să mă detaşez de privirile excitate ale lui Liviu. Ştiam că este acolo şi ne urmăreşte, dar încercam să mă comport ca şi când nu ar fi.

Mi-am lipit buzele de ale ei… momentul aşteptat de ea. Sărutul lung, molipsitor… pasional… Eram convins că vrea să ajungem mai repede la momentul împreunării. Nu aveam de gând să o dezamăgesc, însă voiam să o fac să fiarbă un pic, să-i simt dorinţă ca pe o disperare, să mă dorească din toată fiinţa ei.

I-am dat speranţe că se va întâmpla repede. Am tras uşor de rochie să o dezbrac. Doar cât să o aţâţ. O sărutam pe gât. O mână o aveam sub rochie, direct la chiloţii uzi… am băgat un deget adânc… l-am scos şi am început să-l sug. Apoi, încă o dată, am băgat iar degetul adânc în vagin… de data asta i l-am dat ei să-l sugă. Sânii voluptoşi mă chemau la ei, i-am prins cu mâna… am tras de marginea rochiei, să-i eliberez. Rochia trebuia îndepărtată. Într-un final am dezbrăcat-o de tot, rămasă în chiloţi… şi sutien. Nu aveam nevoie de ele. Am ajutat-o să se dezbrace de sutien. Părea mai ruşinoasă acum…

Cu o mână i-am prins sânul drept, m-am dus la el şi am început să-l sug. O priveam, de jos în sus… îşi muşca uşor buzele cu ochii închişi, în timp ce se juca în părul meu. M-am lăsat uşor în genunchi… buzele alunecau pe trupul ei spre abdomen. Ajuns la mărginea chiloţilor, i-am oferit un sărut, apoi am tras de ei în jos… să descopăr ce se ascunde în spatele lor. Mă aşteptam să găsesc o piersicuţă epilată, fierbinte şi excitată… şi chiar aşa a fost.

I-am depărtat puţin picioarele să ajung la labiile excitate… aahhh… a pus mâna pe cap şi se juca în părul meu. Voiam mai mult, dar poziţia era incomodă. M-am ridicat, am luat-o în braţe şi am mers aşa până am ajuns la pat. S-a aşezat… întinsă pe spate cu picioarele ridicate pe pat. Aşezat în genunchi la marginea patului, i-am sărutat coapsele… o simţeam nerăbdătoare să ajung la locul fierbinte.

Dirijat de mâinile ei, am ajuns acolo unde îşi dorea. I-am sărutat labiile… începuse să ofteze… prezenţa lui Liviu o simţeam, şi-a scos penisul afară şi-l masa uşor, dar mă prefăceam că nu există. Am căutat să intru cât mai mult în ea cu limba, să simt gustul direct de la sursă… intrasem cu limba încordată… aahhh… Maria gemea privind la soţul ei ce continua să-şi frece penisul.

Am băgat un deget în vagin… aahh… după câteva curse du-te-vino, l-am băgat şi pe al doilea… aahh. Cu buzele şi limba îşi alintam clitorisul. Mi-a prins mâna liberă şi mă strângea puternic. Îşi arcuia trupul şi gemea puternic. Ştiu că-i place să primească cunilingus, dar mai mult îi place să fie penetrată. Voia să o penetrez, nu mai putea rezista, începuse să spună anumite cuvinte repetitiv… vreau, vreau!… te rog, te rog!…

Ştiam ce vrea. Iar asta mă bucura enorm de mult. M-am ridicat în picioare. Am ajutat-o să se ridice la marginea patului. Privind-o în ochi, mă dezbrăcam agale de cămaşă. S-a lipit de mine să mă sărute pe abdomen, mă mângâia pe piept. M-am descheiat la pantaloni i-am lăsat să cadă la podea. Penisul erect era gata să rupă materialul chilotului. Maria se uita în acea zonă, dar nu îndrăznea să pună mâna. Am tras de marginea chilotului, cu mişcări lente am tras până când penisul a ţâşnit afară.

I-am prins părul în coada şi am tras-o spre mine… să mă sărute pe piept, coborând uşor spre abdomen. Penisul îi atingea trupul, lăsând o dâră pe pielea ei din lichidul preejeculator. I-am dirijat mişcările până când am adus-o aproape de penis. Îmi doream un sex oral de la ea, dar am simţit că trebuie să obţin aprobarea de la Liviu.

Ne privea atent, cu penisul în mână, gâfâind uşor. Am întors capul către el şi i-am cerut aprobarea printr-o mişcare scurtă din cap. A înţeles imediat şi mi-a confirmat. Ţineam penisul cu o mână şi-l dirijam către gura ei. Ştiam că îl dorea… a întors capul către el şi l-a privit… obţinuse aprobarea de care avea nevoie pentru a continua.

L-a prins cu mâinile de la bază… buzele s-au apropiat de vârf. I-a oferit un sărut timid, apoi încă unul. L-a prins curajoasă cu buzele. Îl sugea încet, încercând să cuprindă mai mult. Îi ţineam părul în coadă, îi dirijam mişcările, ceva mai rapide decât începuse ea, Liviu privea cu gura uşor deschisă toată scena, ochii mari… Saliva se prelingea uşor pe lângă penis… am văzut-o cum şi-a pus o mâna între picioare şi o mişca ritmic… şi-a retras capul la puţin timp, se uita la mine cu ochii mari şi mi-a spus… te rog, nu mă lăsa aşa

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Sex sub privirile soţului (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.