Sex sub privirile soţului (2)

… Maria în genunchi în faţa mea, îi citeam pe chip frustrarea, mă voia în interiorul ei, iar eu trăgeam de timp. M-am aplecat spre ea… apoi, în genunchi lângă ea. I-am prins capul în mâini şi am sărutat-o puternic pe gură. Împreună ne-am ridicat, mi-a prins penisul cu o mână şi mi-l freca uşor. Am tras-o de mână şi am urcat în pat. Se luminase la faţă, s-a întins pe spate cu picioarele larg desfăcute. La asemenea invitaţie nu puteam să dau înapoi…

M-a dus către gura ei să o sărut, apoi am încălecat-o. A pus mâinile pe spatele meu, urcau şi coborau cu atingeri fine. Cu mâna dreaptă mi-am prins penisul şi l-am potrivit în păsărica suculentă. Când i-am atins labiile, şi-a ridicat bazinul să se împingă în mine. I-am surprins schimbul de priviri dintre ea şi Liviu. La el nu m-am uitat, însă mi-am imaginat că s-au privit lung, din moment ce ea s-a uitat ceva timp înspre direcţia lui. Am împins… ea a închis ochii, a început să geamă, braţele aflate în jurul gâtului meu… m-au tras către ea.

A urmat un sărut puternic pe gură, apoi mi-a direcţionat capul către gâtul ei. Ştiam că-i plac mişcările lente pe toată lungimea penisului. În acest timp o sărutam pe gât… după, m-am dus la ureche, i-am prins lobul urechii între buze şi l-am strâns. Gemea şi mai tare. L-am supt, m-am jucat cu limba… am vrut să văd cum reacţionează… aşa mi-a venit pe moment… am muşcat-o uşor de lobul urechii. M-a zgâriat pe spate cu unghiile… şi-a strâns picioarele lungi în jurul taliei mele şi m-a strâns puternic.

Cu coada ochiului m-am uitat către Liviu, să văd ce face. L-am surprins când tocmai se dezbrăca de pantaloni. Ar fi interesant şi excitant pentru Maria să participe şi el, sigur i-ar plăcea să fie la dispoziţia noastră… gândeam eu când am observat că se dezbracă.

Şi-a depărtat picioarele, făcea mişcări tot mai rapide în sus şi în jos din bazin. O dată cu ea, am început să mă mişc mai repede, tot mai repede. Îşi dorea de mult acest moment, iar acum era fericită, îi citeam satisfacţia pe chip… cu zâmbetele şi grimasele ei. Se pierduse cu totul. Nu-i mai căuta privirea lui Liviu, cred că nici nu mai era în stare să-l privească.

Am ieşit din ea, părea că regretă alegerea făcută de mine. I-am sugerat să aşeze cu spatele la mine. Fundul ridicat, trupul arcuit, capul lăsat în jos… îşi privea soţul în timp ce acesta se masturba în faţa noastră. Am pus o mână pe fese, am tras de ele… m-am aplecat destul de mult, să pot ajunge la păsărica ei… mmm… voiam să o gust, este evident. Priveam către Liviu când i-am introdus limba adânc în vagin… aahh… se împingea în mine să intru tot mai mult.

Asemeni cum ai linge o îngheţată, îmi plimbam limba de jos în sus… de la clitoris, dea lungul labiilor, către anus şi înapoi. Ofta mai mult când îi atingeam cu limba zona anusului. Ştiam ce-i place, de la ea… doar îmi relatase multe lucruri dintre preferinţele ei sexuale.

M-am poziţionat la spatele ei, şi-a depărtat un pic picioarele. Am văzut-o când şi-a dus o mâna între ele. Şi-a masat un pic păsărica, apoi a întins mâna mai mult, până mi-a atins penisul. L-a prins cu mâna, l-a strâns în palma ei, m-a tras de penis către ea. L-a poziţionat între labii, apoi s-a împins în mine. Penisul a intrat fulgerător, făcând-o să geamă şi să se cabreze. Cu o mână o trăgeam de sâni, cu alta am prins-o de fese, strângând ferm. Nu a deranjat-o când am lovit peste fese. S-a uitat spre mine şi părea să-mi spună… îmi place, mai vreau!…

Maria se mişca lent, penisul culisa pe toată lungimea în interiorul ei… când întorcea capul spre mine, o vedeam cum îşi dă ochii peste cap şi îşi muşca buza de jos, apoi întorcea privirea către Liviu. Îmi plăceau fesele ei mici, sexy… un fund apetisant, futabil… de-ţi venea să muşti din el.

Am prins-o de mijloc cu ambele mâini. Mişcările erau sub controlul meu. Împingeam mai rapid, găsisem ritmul care să-i placă. Nu s-a mulţumit, a vrut mai tare… trupurile noastre se loveau puternic, tremura uşor, cu mâinile trăgea de cearceaf. Trupul i se încorda tot mai tare… i-am prins sfârc între degete… aahhh… s-a prăbuşit pe pat, ieşind total din penisul meu. Încă tremura, cu capul lipit de pat.

Aplecat asupra feselor, le-am prins cu mâna şi le frământam. Le-am lins pe rând. La ce mă gândeam mai devreme am făcut acum. Trebuia să fac asta… fundul ei sexy cerea acest lucru. Am muşcat-o de ambele fese, făcând-o să suspine puternic. Dar nu m-am oprit aici. Cu limba, trasam o linie pe trupul ei. Tresărea zbârlindu-şi pielea pe măsură ce urcam.

Ajuns la umăr, i-am ridicat capul şi am sărutat-o pe gură. Mi-a răspuns imediat la sărut. Pe pipăite, a reuşit să-mi prindă penisul cu mâna dreaptă. Era plin de fluidele noastre. Şi-a dat şi ea seama. S-a oprit din sărut, s-a dus direct cu gura la penis şi l-a luat în gura pofticioasă… aahh… cu mâna mă trăgea mijloc către ea. A venit ea mai aproape. Îl ţinea cu ambele mâini de la bază. Îmi plăcea extrem de mult.

M-am dus către perete, lipindu-mă de el. A venit după mine. Întinsă pe burtă între picioarele mele. Îl sugea zgomotos. Buzele ei făceau minuni. Liviu încă ne privea şi îşi freca penisul, mai lent. Penisul roşu de excitare i se vedea în mâna lui stângă. I-am făcut semn din cap să se alăture şi el. A urcat în pat, s-a dus la fesele ei şi le-a sărutat. Atât eu cât şi el îi mângâiam trupul.

Maria şi-a tras picioarele sub ea, uşor depărtate. Soţul ei s-a dus direct la spatele ei. Nu a stat mult pe gânduri şi a penetrat-o energic. A tresărit, parcă mirată că soţul ei s-a alăturat. A întors capul spre el şi am văzut cum i-a zâmbit, apoi a revenit la penisul meu. Liviu se împingea în ea tot mai tare, ea venind tot mai mult cu gura… acaparând tot mai mult.

Şi-a dus o mâna între picioare… nu mai era în stare să se ocupe de penisul meu. Îl ţinea între buze şi se mişca în inerţia mişcărilor impuse de soţul ei… mmhhh… i-am simţit trupul tremurând, a avut încă un orgasm. Îşi dorea de mult să aibă doi bărbaţi în acelaşi timp.

Eram aproape, toată scena mă înnebunea, mai ales gemetele ei gălăgioase. Îmi venea să ejaculez dar ştiam că nu vrea finalizare în guriţa ei pofticioasă. Gemeam… tremuram mai tare. Aveam palma pregătită să termin acolo… am scos penisul din gura ei, ea a ieşit din Liviu, s-a întors cu faţa în sus şi mi-a spus… aici, pe sâni!… aahhh… sămânţa a ţâşnit puternic pe sâni şi pe abdomen.

M-am aplecat să o sărut pe gură… i-am oferit un sărut scurt, apoi m-am dus către baie. S-a spart gheaţa, va fi o noapte fierbinte în trei… mă gândeam în timp ce mă spălam. La revenire, Liviu terminase şi el. Părea mai multă sperma pe trupul Mariei. Şi el terminase tot aşa, pe sâni şi pe abdomen.

Liviu s-a dus la baie, lăsându-mă singur cu Maria. Ne sărutam… şi ne priveam in ochi:

– Mi-a plăcut cu amândoi, o să mai vreau… vă vreau pe amândoi, vreau să mă futeţi în toate poziţiile.

– Mi-am dat seama când ai avut orgasm, al doilea… a fost puternic?

– Da, mi-am dorit asta prea mult şi poate de asta am avut unul atât de puternic.

– Vom avea o noapte lungă, mâine o să fim frânţi de oboseală…

– Da, dar fericiţi, satisfăcuţi…

Sfârşit.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Sex sub privirile soţului (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: