Plăcerea oferită de cadourile lui

Era suficient de greu pentru noi să ne vedem din cauza distanței, deși ne făcusem planuri, planuri ce au fost imediat spulberate din cauza pandemiei. Încercam să ne liniștim unul pe altul mereu, să ne bucurăm că suntem sănătoși, că toate vor trece, vom fi bine și ne vom întâlni. Dar știți ce greu e!? Cu fiecare zi ce trecea dorința era tot mai mare, dorința de a ne cunoaște și trupurile, nu doar mințile… îl doream în interiorul meu… mă dorea pe gura lui… mmm…

Citind zilnic poveștile de pe blog-ul Domnului Roz, ne ajuta și mai mult la intensificarea dorințelor sexuale și ne regăseam în multe din ele. Ne întrebam unul pe altul dacă am face și noi ce au făcut și alții… dacă am încerca. Încă nu ne-am găsit limita… hmm… (zâmbesc)… Trebuie să fie o limită, nu? Dar ceva și mai interesant mi-a captat atenţia, citind blog-ul. Linkul folosit la una din povești i-a captat și lui atenția. Era un link spre un sex shop online. Ai crede că nu e cu nimic diferit față de altele, dar este.

Îşi făceau reclamă la o nouă jucărie, un mic vibrator clitoridian… vibrator glonț, mai exact. De când l-a zărit nu a stat pe gânduri, i s-a părut potrivit pentru mine, micuț, finuț și elegant.

– Dulceața mea… vei primi un colet. Știu că se apropie ziua ta și am vrut să îți fac un cadou, sper să îți placă. Când va ajunge îmi doresc să te joci cu el, să te ducă unde ne dorim… draga mea.

Știam despre ce este vorba. Nu putea să nu îmi spună. Ajung destul de greu în pragul orgasmului, mereu a fost o piedică pentru mine.. psihică mai mult. El căuta mereu mici jocuri, incitări, idei noi, când aveam ocazia să ne jucăm și să descoperim împreună ce anume mă poate duce acolo. Real, el ar fi încercat orice i-ar sta în putere ca să mă știe satisfăcută. Dar cum ne oprea situația și distanța, trebuia să mai așteptăm.

Trei zile mai târziu, ora prânzului, a sosit coletul… nici nu vă pot descrie emoția și entuziasmul. Tremuram toată… să îl deschid?… să nu-l deschid? L-am desfăcut rapid și am rămas foarte plăcut surprinsă. Forma lui… ca un ruj, o tentă mai mare, dar foarte ușor, mai că nu simțeam că îl țin în mână, fin la atingere, iar culoarea, un roz deschis, cu tente aurii. Toate acestea m-au încântat, bucurat și excitat enorm de mult.

Micul meu cadou… Bamboo Rose Gold

Pregătisem totul pentru o seară în care eu eram în rolul principal. Plăcere oferită de cadourile lui.
Pentru că am decis să mă îmbrac și în lenjeria roșie, vaporoasă, primită tot de la el. Doream să mă eliberez de stres și să mă simt eu bine. Așa că am făcut-o ca la carte. Proaspăt ieșită de la duș, m-am făcut comodă pe canapeaua din sufragerie, îmbrăcată în lenjeria sexy, chiloței asortați și un pahar de vin roșu.

Nu aveam nevoie de stimulente… am pus în surdină melodia lui Rosenfeld – Do it for me, iar în timp ce sorbeam din vin studiam micul meu cadou. Îl atingeam ușor cu un deget dintr-un capăt în altul. Mă uitam cum lucește auriul pe el în lumina difuză și mă gândeam cum și unde să îl poziționez. Am tresărit la prima apăsare a micului și discretului buton inimioară din capătul acestuia. Uff! Ce tare a vibrat. Am gândit eu, dar mă incitase… şi era doar prima treaptă… am stat secunde și l-am urmărit cum vibrează în palma mea… ahhh…

Am luat pe rând fiecare din cele zece trepte de viteză și le-am urmărit, doream să știu la ce să mă aștept. Apăsam și viteza se mărea cu fiecare treaptă, vibrațiile erau mai puternice, iar unele trepte aveau și mici secunde de… oprire – pornire… vibrațiile fiind continue… ahhh… Vibra puternic în mâinile mele, iar corpul meu tremura, de emoție, extaz și dorință.

L-am oprit și am mai luat o gură de vin, parcă doream să prind curaj. Întinsă pe canapea, mi-am dus mâna stângă pe pulpa piciorului, mă atingeam ușor, mergând în sus spre chiloței… cu un deget mi-am făcut loc pe sub ei… mi-am atins labiile… ahhh… eram udă… nu credeam, mă excitasem. În mâna dreaptă aveam jucăria, mă masam cu ea peste lenjerie, în zona coapsei, pornind prima treaptă. Încet, am apropiat vârful jucăriei de clitorisul meu… ahh… o senzație aparte, corpul mi se unduise.

Așa peste chiloței… puțin… vârful lui, cu vârful meu… ahh… încercam să mă obişnuiesc cu nouă senzație, dar deja doream mai mult. Mă udasem prea repede, prea tare… aveam așteptări mari și nu am fost dezamăgită. Dădeam rotocoale cu vârful jucăriei… schimbând ușor treptele. Cele cu pornit – oprit, parcă mă necăjeau puțin, dar tot îmi plăceau. Ajunsesem înapoi la prima treaptă. Cu mâna stângă mi-am tras în jos chiloții și am ridicat în sus lenjeria.

Îmi depărtasem puțin picioarele și am apropiat din nou jucăria cu vârful de clitoris… ahh… am lăsat minute în șir la prima treaptă, mă bucuram de senzație, mă obişnuiam cu ea… plimbam ușor cu mișcări circulare, tremuram, oftam și îmi mișcam bazinul involuntar. Am coborât în jos spre labii… ahhh… am tresărit și ridicat bazinul la atingere… am simțit o scurtă senzație de rece. Am continuat, plimbând jucăria în sus, în jos, de-a lungul labiilor umede… simțeam excitația caldă scurgându-se din mine.

Eram pe la treapta cinci… în liniștea serii gemeam ușor… fiecare treaptă oferindu-mi o nouă senzație, una mai plăcută și mai intensă ca alta. Nu mai dețineam control asupra corpului, vibrațiile mă ghidau… îmi masam sânul stâng… îl strângeam tare în palma mea și mă simțeam futută. Vibrațiile puternice dea lungul labiilor parcă le simt și acuma, intense, puternice, plăcute. Pe spate, cu ochii închiși mă alintam cu jucăria… ahhh… tot mai intens… urcasem la treapta șapte.

Aaa… aahhh… asta îmi plăcea enorm. Mi-am eliberat sânul și m-am întors pe burtă fără să vreau. Țineam strâns jucăria între labii, cu vârful spre clitoris… ahh… aaa… țipam, gemeam, mă zbăteam necontrolat. Cu mâna stângă, strângeam în pumn perna în care îmi băgasem capul, respiram tot mai greu, simţind excitația cum ieșea și uda pătura sub mine. Îmi mișcam bazinul și apăsam tare jucăria pe clitoris, simțeam puternic fiecare vibrație care mă excita și mai mult atunci când atingeam puțin din micul smoc de păr pubian.

O senzație ca și cum eram futută, mă simțeam penetrată în interior… fiecare zvârcolit sub jucărie o percepeam ca pe o contră din partea mea. Nu am schimbat treapta, îmi plăcea enorm asta. Mintea îmi era goală, simțeam doar vibrațiile cum mă înțepau pe labii… rochița vaporoasă se făcuse sul, sub sânii mei erecți ce stăteau să împungă materialul subțire. Trei, patru minute să fi durat… nu mai mult… mmm… aaa… aahh… am țipat tare… tremuram și vibram în același ritm cu jucăria… abia mai puteam respira… orgasmul venise.

Un val mare de căldură, vâscoasă se prelingea, iar eu zâmbeam bucuroasă pentru că am simțit plăcerea oferită de cadourile lui. Am avut așteptări și nu am fost dezamăgită. Micul meu cadou… rose… Pentru mine, cele șapte trepte au fost suficiente și eram încântată, abia așteptam să îi spun lui asta. Şi mai ales să-i ofer un sărut de la distanţă.

Poveste scrisa de Micuţa submisivă

Produsul a fost oferit pentru testare de Voluptas.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Plăcerea oferită de cadourile lui”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.