M-am lăsat cucerită pentru a descoperi plăcerile sexuale (1)

Ultima dată când am făcut un sex oral soţului meu a fost acum mulţi ani, când eram însărcinată. El şi-a dorit foarte mult acest lucru. Deşi era pentru prima dată când făceam asta, am reuşit să-i provoc un orgasm. Nu m-am ferit când l-am simţit că urmează să ejaculeze. L-am ţinut strâns cu buzele de la vârf, cu o mână îl frecam uşor… încordat, tremura puternic şi gemea… eu, încă roşie în obraji de ruşine… eram pregătită pentru valurile de spermă ce mi-au invadat ulterior gura. Atunci i-a plăcut foarte mult. A fost prima şi ultima dată când m-a lăsat să fac asta. De ce?…

Între timp a ajuns la concluzia că… este păcat şi murdar în acelaşi timp. În toţi aceşti ani s-au acumulat o seamă de frustrări, iar el nu pare dispus să-mi înţeleagă nevoile sexuale. Nu mă refer doar la a-i face lui sex oral, implică mai mult decât atât. Mi-aş dori să simt mai multă afecţiune din partea lui, să simt că mă iubeşte şi că nu sunt folosită doar pentru sex brut, nu doar pentru plăcerea lui egoistă.

Mi-ar place să existe preludiu între noi şi de o parte şi de cealaltă. Atingerile pe trup, săruturile, şoaptele la ureche… să existe, să fie ceva natural şi firesc în momentele noastre intime. Recunosc… nu cunosc plăcerea oferită de buzele şi limba unui bărbat în zona cea mai fierbinte al trupului unei femei. Precum nici gustul unui orgasm. Ştiu doar că milioane de femei trăiesc aceste momente, însă, eu doar am citit despre ele.

Nici nu aş putea avea un orgasm provocat de el. Nu acordă atenţie nevoilor mele, să fiu înfierbântată, să fiu adusă în extaz la cote maxime, ca apoi să simt penisul erect în mine. Să mă pătrundă în numeroase poziţii, nu doar în poziţia clasică şi atât. La care trebuie să mai adaug şi durata în această ecuaţie. Cele 2-3 minute de la penetrare, cât durează la el până termină în mine, nu sunt suficiente pentru a-mi provoca un orgasm, abia atunci mă încălzesc un pic, dar totul a luat sfârşit… a murit motorul… cum spune el.

Toate cele de mai sus enumerate, am încercat să i le explic şi soţului meu. Credeam că va reuşi să înţeleagă care sunt nevoile mele, şi în timp, anumite lucruri să se schimbe, pentru o armonie în viaţa de cuplu. Din tot ce am încercat să-i transmit, el a înţeles doar că eu vreau să-i fac sex oral.

– Dacă vrei aşa ceva, eu nu mai fac sex cu tine. Nu te voi mai atinge niciodată.

– Dacă nu vrei să schimbăm ceva la noi, eu vreau să fac dragoste cu un alt bărbat. Unul care îmi înţelege nevoile şi frustrările… eşti de acord?

– Nu, nu sunt de acord să faci asta!… mi-a spus el răstit.

Discuţia s-a terminat într-o notă tensionată, agitată, dar a fost ultima dată când am purtat o discuţie despre sex, el fiind total împotrivă. Sunt tânără, până în 30 de ani… fierbinte, dornică de cunoaştere, flămândă după afecţiune şi de plăcere intensă. Nu rezolvam nimic dacă continuam să plâng, deşi am avut multe momente. Căutările mele mi-au fost răsplătite când am dat peste un bărbat însurat, mult mai mare ca vârsta faţă de mine.

M-am convins destul de repede că este un bărbat cu experienţă, dar aveam nevoie fiu sigură, trebuia să-l testez, să mă conving că el va fi cel cu care voi face ceea ce nu credeam vreodată. Un alt bărbat să mă atingă şi să mă las cucerită pentru a descoperi plăcerile sexuale, străine mie.

Cu fiecare zi ce trecea, acest bărbat reuşea să mă convingă să cad în braţele lui. Îmi plăcea cum îmi vorbeşte, mă făcea să mă simt specială, iubită. Experienţa în ale sexului mi-a dovedit-o prin felul cum se exprima când discutam prin mesaje text sau la telefon. Deşi aveam mari emoţii, eram tot mai convinsă să fac acest pas. Trebuia doar să găsim momentul potrivit pentru amândoi.

Plecasem de acasă la întâlnirea cu el având emoţii puternice. Simţeam un gol în stomac, îl doream, mă gândeam doar să nu leşin de emoţii în faţa lui. În acelaşi timp, o doză de vinovăţie încerca să-şi facă loc printre simţiri. Când ne-am văzut, am uitat de tot… mai ales de ruşine şi vinovăţie. Am ales să fac acest pas şi voiam să merg până la capăt.

El, un bărbat înalt, bine proporţionat, atrăgător. De cum l-am văzut, nu ştiam cum să reacţionez, să mă arunc în braţele lui, să ne sărutăm protocolar sau doar o simplă strângere de mână. M-a simţit foarte emoţionată. De emoţii, abia reuşeam să mă ţin pe picioare. La invitaţia lui am urcat în maşină şi am plecat către un hotel. Tot drumul mi-am frecat palmele între picioare de emoţie. Vorba lui dulce, amuzant în vorbire… m-a ajutat să mă relaxez un pic.

În faţa hotelului, a parcat maşina… la coborâre m-a prins de mână şi m-a ajutat să cobor. Îmi tremura mâna, de parcă mergeam la tăiere şi nu să fac dragoste. Mergând pe holul hotelului m-a prins de mijloc şi m-a tras spre el. Am intrat în cameră. Inima aproape să-mi sară din piept. Am crezut că va sări pe mine imediat, dar nu. A venit spre mine, m-a sărutat pe gură apoi mi-a spus că vrea să facă un duş, iar eu să mă fac comodă.

Îmi trecea prin minte o mulţime de întrebări… vreau să fac asta?dacă nu va fi exact cum îmi doresc?dacă lui nu o să-i placă?… să mă dezbrac până vine?… Până să găsesc răspunsurile la întrebările mele, el a ieşit din baie înfăşurat în talie de un prosop. A venit lângă mine în pat. M-a mângâiat pe coapsă… aş fi vrut să spun ceva, dar m-a oprit şi mi-a spus.

– Azi nu vorbim… îmi poţi spune doar dacă nu vrei să facem asta, în rest, azi nu vorbim.

Am tăcut, el a continuat să mă mângâie pe coapsă. Urca tot mai sus… pe abdomen. Mi-a făcut semn să mă întind pe spate. Mâna şi-a făcut loc sub bluză, avea mâna un pic rece, m-a făcut să tresar, dar mi-a plăcut. A urcat până a ajuns la sâni… când mi-a strâns sânul drept am zâmbit spre el. Privirea a coborât mai jos… penisul devenea tot mai vizibil pe sub prosop.

Nu ştiu ce mi-a venit, dar am întins mâna şi am tras de el, dezvelindu-i penisul. De cum l-am văzut, m-am înroşit toată, chiar am încercat să-mi acopăr ochii din reflex, dar m-am abţinut. Timid, am întins mâna spre el, el mi-a prins mâna şi mi-a condus-o direct acolo. L-am prins cu toată mâna. O plimbam îi sus şi în jos, pe toată lungimea lui… mmm… oare ce părere şi-o face despre mine dacă mă duc direct, să-l prind cu gura?… gândeam eu.

Era un gând reflex, deşi nu ar fi trebuit să-mi fac griji, mi-a lăsat impresia a fi un bărbat deschis la minte. El continua să-mi maseze sânii, se juca cu sfârcurile deja întărite… şi totuşi… m-am lăsat puţin mai jos… şi-a dat seama ce vreau să fac. A scos mâna de sub bluză şi s-a întors cu faţa în sus. Îi ţineam penisul de la bază. Nu aveam curaj să-l privesc pe el, stăteam aşezată pe o parte, cu spatele la el.

Penisul era foarte aproape de gura mea, am închis ochii… gura uşor deschisă mi-am lipit-o de vârf, l-am primit în interior. A oftat lung imediat ce mi-a simţit buzele lipite de el. Cu limba îl atingeam timid la vârf, dar mişcările nu cred că erau pe placul lui, deşi gemea uşor. Speram să mă ajute în acest sens, eram dispusă să fac tot ce îmi cere, numai ca el să fie satisfăcut.

După un timp am simţit o mână pe cap. De fiecare dată încerca să mă împingă mai mult… aveam gura plină şi nu credeam că voi putea să-l cuprind pe tot. Mi-a luat ceva timp să mă obişnuiesc cu ritmul impus de el. Intra mai mult de jumătate, eram aproape să mă înec, dar nu voiam să-i spun asta. M-a tras spre el şi m-a sărutat pe gură, deşi eram udă pe la gură. A trecut la atac. Mi-a ridicat bluza şi m-a dezbrăcat rapid de ea, apoi şi sutienul. Au urmat şi restul hainelor… pantalonii şi chiloţii. Ştiam că îi place să mă domine, cel puţin aşa îmi declarase, iar eu eram dispusă să fac orice pentru el, chiar şi anal, deşi nu făcusem niciodată.

M-a prins de ceafă, m-a tras spre el şi m-a sărutat din nou. Se ridicase în genunchi, un picior ridicat pe pat. M-a direcţionat direct către penis. Fără să pot spune ceva, m-am trezit cu el în gură… din nou… a împins şi s-a retras, încă o dată… de data asta a intrat mai mult, ritmul devenise mai alert… precum în filmele pentru adulţi pe care le vedeam în secret, fără ştirea soţului. Îmi plăcea stilul lui… era un du-te-vino continuu, iar cel mai important era că-l auzeam gemând. După un timp s-a oprit, şi-a retras penisul, apoi a împins încet… intrase mai mult decât până atunci şi continua să împingă… mi-a ajuns la gât, era să mă înec. S-a retras brusc.

S-a aplecat şi m-a sărutat pe gură, apoi mi-a spus… te-ai descurcat minunat… Îmi creştea inima auzindu-i aceste vorbe, iar asta îmi dădea curaj ca voi reuşi să ţin pasul cu el. M-a împins pe pat, a urcat imediat peste mine… am avut o senzaţie instant, de parcă aş fi fost cu soţul meu. Eram sătulă de această poziţie, dar nu-mi făceam griji, aveam timp să experimentăm şi altele.

Şi-a introdus penisul în mine şi m-a penetrat adânc, brusc… aahhh… îmi părea un pic mai lung decât al soţului. A rămas adânc în mine. La scurt timp, a început să se mişte din scurt, părea că vrea să iasă, dar se împingea imediat în mine… aahh… deşi era aceeaşi poziţie, senzaţiile erau diferite, mult mai intense şi mai plăcute. Îl mângâiam pe spate. Pe alocuri l-am zgâriat un pic… nu mai reuşeam să gândesc limpede. Trăiam senzaţii noi alături de un alt bărbat… şi-mi plăcea nespus de mult.

Îi simţeam penisul până în străfundurile vaginului, iar el continua să se împingă în mine. De parcă mai avea nevoie de ajutor, mi-am pus mâinile pe fesele lui şi apăsam şi eu, ritmul tot mai rapid… se frecau trupurile unul de altul. O senzaţie de căldură creştea în mine cu cât el insista mai mult… aahh… mă simţeam grozav, tremuram din ce în ce mai tare… ritmul mişcării tot mai alert… aahhh… tremuram necontrolat, simţeam că plutesc, păream deconectată de la această lume.

Îmi amintesc că el s-a oprit, rămânând nemişcat în mine. Mă săruta pe gură, pe obraji, pe gât… gâfâiam puternic, respiram destul de greu. Când mi-am revenit am realizat că avusesem primul meu orgasm. Mă simţeam relaxată, mulţumită. I-am prins obrajii şi l-am sărutat puternic pe gură. …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „M-am lăsat cucerită pentru a descoperi plăcerile sexuale (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.