M-am lăsat cucerită pentru a descoperi plăcerile sexuale (3)

… S-a dat în spate până când a ieşit tot penisul din gura mea. M-a prins cu mâinile de obraji şi m-a tras spre el… sărutându-mă puternic. Am întins mâna spre el, voiam să mă joc cu penisul. L-am atins întâi pe abdomen, apoi am coborât şi l-am prins cu toată mâna. În mâna mea începuse să se întărească iar… mmm… îl doream din nou în mine, în orice poziţie voia el. Brusc, m-a luat prin surprindere cu următoarea mişcare…

M-a tras până când m-am aşezat pe spate cu capul foarte aproape de penis. Îmi aminteam de o scenă asemănătoare într-un film xxx… oare vom face şi noi acelaşi lucru?… Priveam în sus către penis, el a pus mâinile pe sânii mei, i-a strâns un pic, apoi s-a dus agale, mângâindu-mi trupul înspre picioarele mele. Ţineam picioarele apropiate, abia când mi-a făcut semn le-am depărtat. Înainte să ajungă cu capul între picioare, şi-a prins penisul cu o mână şi mi l-a băgat în gură… mmm…

O vreme am încercat să mişc capul în sus şi în jos, dar după un timp mă durea gâtul. În această poziţie nu reuşeam să-l cuprind la fel de mult ca mai devreme. Cred că a realizat că mă doare gâtul, a început să se mişte uşor… era un fel de sex cu gura mea… mmm… El, prins între coapsele mele, îmi oferea o nouă repriză de cunilingus… limba aluneca rapid pe clitoris, un deget se afla în interior, îl mişca destul de rapid. Mă simţeam penetrată din două părţi.

Abia acum începeam să înţeleg cât de interesant este să faci sex cu doi bărbaţi în acelaşi timp. Unul să-ţi umple vaginul cu un penis pe măsură, iar altul să-l simţi cum intră adânc în gura ta… daahhh…

S-a ridicat în genunchi la capul meu, penisul se afla în gura mea şi încercam să cuprind cât mai mult din el. Cu o mână se juca cu sânii mei, când cu unul când cu altul, trecea rapid de la un sân la altul. Priveam către el şi mă gândeam la ce va urma… oare ce surprize îmi va mai oferi?… A plecat de lângă mine. A coborât din pat şi s-a dus direct la pantaloni, fără să spună nimic a luat ceva din buzunar apoi a revenit în pat. În apropierea mea aruncase un prezervativ şi un tub mic, ce părea a avea o cremă.

Nu înţelegeam de ce, până în acel moment făcusem sex neprotejat, plus că nu îmi place cu prezervativ. Voiam să-l întreb, dar urma să aflu mult mai târziu pentru ce-i trebuia. Avea dreptate, azi nu vorbim. Nici când a vrut să mă întorc cu faţa în jos nu mi-a spus. Pur şi simplu a băgat mâna sub mine şi m-a întors invers. În prima fază nu am înţeles de ce a trebuit să-mi aşeze o pernă sub abdomen, dar când am privit în spate, am putut observa că aveam funduleţul mai ridicat… mmm… trebuie să fie foarte plăcut aşa…

Credeam că se va urca imediat pe mine, însă nu a făcut-o. M-a prins cu mâinile de fese, a tras de ele în lateral, apoi a băgat limba în interior… aaahh… Nu aveam idee dacă este bine ce fac, dar am simţit că trebuie să mă împing în el, să-l determin să intre tot mai mult în mine.

S-a urcat peste mine, cu ambele mâini am prins de cearceaf şi-l ţineam strâns. Şi-a potrivit penisul, i-am simţit vârful penisului atingându-mi labiile… a intrat… aahhh… era foarte plăcut. S-a lăsat peste mine, aproape cu toată greutatea. Se mişca mai încet la început, după nici un minut, mişcările au devenit mai energice. Se lovea puternic de fesele mele. Îi simţeam respiraţia grea la urechea mea. Felul cum gâfâia aproape de ureche îmi plăcea foarte mult.

A întins braţele în faţă şi m-a prins de mâini. Aveam degetele încleştate, ne strângeam puternic, iar mişcările erau foarte rapide. Se auzeau zgomote hilare de la cele două trupuri ce se izbeau puternic. După un timp s-a oprit adânc. Îi simţeam penisul cum pulsa în mine, de fiecare dată oftam şi eu. A ieşit din mine, credeam că urmează o altă poziţie. A mai luat o pernă şi a aşezat-o sub mine. Acum aveam fundul şi mai sus. L-am văzut că a luat prezervativul, l-a rupt. În timp ce îl scotea din ambalaj, a venit spre mine şi mi-a şoptit.

– Ai încredere în mine! Nu îţi voi face rău, promit!

Abia atunci am înţeles ce urma să se întâmple. Între noi au fost câteva discuţii despre sexul anal, dar nu eram pregătită pentru asta. Din gură, spuneam că vreau să încerc, dar acum, când urma să se întâmple, aveam o strângere de inimă. Nu mai eram atât de convinsă. Vocea lui calmă parcă m-a calmat. Trăgeam tare de cearceaf… trăgeam puternic aer în piept.

Degetul mi-a atins orificiul anal. Din instinct m-am încordat, strângând puternic fesele. S-a aplecat şi m-a muşcat de ele, apoi mi-a spus… relaxează-te şi va fi bine. Ceva rece mi-a atins anusul… era crema din acel tub. Cu degetul masa întreaga zonă… aah… îmi plăcea senzaţia. Mai târziu, degetul a intrat în mine. Era o senzaţie nouă. Îl mişca foarte încet în mine. De câteva ori l-a scos pentru a mai pune cremă.

Intrase din nou în mine… ahhh… de data asta degetul aluneca mai uşor. Mai târziu l-a introdus şi pe al doilea… aahh… simţeam un uşor disconfort. Pe măsură ce le mişca, acel disconfort se pierdea şi lăsa loc unor senzaţii plăcute. Şi-a retras degetele, s-a poziţionat mai bine deasupra mea. Mă obişnuisem cu degetele, acum aveam emoţii cum va fi cu penisul. Vârful mi-a atins anusul… încercam să-mi propun să mă relaxez, dar instinctul era să mă încordez.

A împins… aahh… foarte încet… cred că intrase foarte puţin, apoi s-a oprit. Acel disconfort era din nou prezent, de data asta un pic mai tare. S-a lăsat peste mine, împingea uşor… aahh… apoi s-a oprit. Abia atunci am realizat că intrase tot în mine, când l-am simţit lipit de fesele mele. A stat aşa câteva momente, muşchii s-au relaxat… a simţit şi el asta. A dat să se retragă, dar a revenit înapoi… după câteva mişcări, penisul culisa aproape pe toată lungimea… aahh…

Avea dreptate că nu vrea să-mi facă rău. Am avut încredere în el şi a meritat. Plăcerea ce o simţeam era mult diferită şi începuse să-mi placă. Mişcările au devenit mult mai ample. Dintr-o dată m-a fulgerat gândul că ar putea să se mişte la fel de repede precum mai devreme, în vagin, iar asta mă făcea să-mi fac griji. Grijile s-au risipit destul de repede. Mişcările rapide au venit aşa cum anticipasem, dar nu exista vreun disconfort. După un timp, penisul culisa rapid în mine, lovindu-se puternic făcându-mă să gem de plăcere.

A ieşit. S-a dat la o parte. Mi-am întors capul către el. Şi-a scos prezervativul şi l-a aruncat jos. M-a prins de braţ şi m-a întors cu faţa în sus. S-a dus cu capul între picioarele mele… mi-a lins de câteva ori labiile, apoi s-a îndreptat către clitoris… aahh… apăsa cu buzele, cu limba trecea rapid peste el. Începusem să tremur… fără să conştientizez în acel moment, am pus o mână pe capul lui şi am apăsat. Trupul mi-l arcuiam, gemetele erau tot mai zgomotoase.

A băgat un deget în vagin… aahh… îl aşteptăm şi pe al doilea… după câteva curse du-te-vino, l-a băgat şi pe al doilea… ddaaa… se mişca rapid, practic mă futea cu degetele, dar îmi plăcea enorm de mult. Clitorisul excitat se mărise foarte mult. Ridicasem puţin capul să-l privesc. Printre ochii semi deschişi, am văzut cât de mare şi roşu îmi era clitorisul.

Mi-am prins un sân şi trăgeam ca o disperată de el. Eram înfierbântată… coapsele îmi tremurau puternic, incontrolabil, aveam cearceaful în mâini şi trăgeam destul de tare… a introdus şi al treilea deget… mă simţeam plină… aahh… mişcările rapide au ţinut puţin, orgasmul puternic m-a făcut să ţip, aproape să nu mă recunosc.

După ce şi-a scos degetele din mine, m-a lăsat să mă liniştesc. Cu o mână îmi masa uşor abdomenul, atingându-mi şi sânii din când în când. Mă simţeam epuizată şi tot mai voiam, de parcă aş fi vrut să recuperez tot sexul nereuşit cu soţul meu.

S-a aşezat în capul patului sprijinit de zid. Îşi pusese şi o pernă la spate. M-am dus la el să-l sărut. Tot ce am putut să-i spun atunci a fost… te ador… şi era din toată inima.

– Ştiu, şi eu te ador…

Apoi, m-a prins cu mâinile de cap şi m-a direcţionat între picioarele lui, acolo, unde penisul erect mă aştepta. Cu gura larg deschisă l-am primit bucuroasă. Mă ţinea de cap şi-mi direcţiona mişcările… în sus şi în jos… încercând să-l introducă tot mai mult. L-am simţit cum se încordează, gemetele erau timide la început, apoi tot mai prezente.

Mă împingea în penisul lui… eram aproape să mă înec, iar el continua să-mi direcţioneze mişcările tot mai rapid. I-am simţit un pic din sămânţa sa, eram convinsă că nu mai dura mult, deşi, cu greu reuşeam să-i fac faţă ritmului impus… aproape că intra tot penisul în gura mea, mă dureau fălcile… s-a încordat foarte tare, mişcările au scăzut în intensitate… aahhh… apoi s-a oprit. Sperma a ţâşnit, de data asta mai puţină. Nu am lăsat nicio picătură să se irosească. Cu multă migală am reuşit să înghit tot.

Încă mai avea câteva spasme, chiar dacă trecuse câteva minute de la orgasm. M-am dus lângă el şi m-am aşezat cu capul pe pieptul lui, cuprinzându-l cu braţele. El se juca în părul meu. Încă eram unul în braţele altuia, iar eu mă gândeam când va fi următoarea întâlnire. Speram să fie cât mai repede, cu orice zi de întârziere, mi-ar fost foarte dor de el. Sfârşit.

… citeste prima parte…

… citeste partea a doua…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „M-am lăsat cucerită pentru a descoperi plăcerile sexuale (3)”

  1. Intradevar superba poveste f excitant sexul anal e superb daca ai cu cine sa faci pot face si o ora imi place fundul f mare

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.