Vreau să termin între sânii tăi

Umbla dezbrăcată prin casă, aproape dezbrăcată. Purta doar o bustieră neagră şi o pereche de chiloţei minusculi. O mâncam din ochi nu alta. Nu ştiu ce anume căuta prin diverse sertare, cert este că îmi plăcea să o privesc mişcându-se agale prin încăpere. O vedeam ca pe o gazelă… subţire în talie, picioare lungi şi coapse ferme, funduleţ apetisant… aah… iar sânii, demenţiali, mari, foarte mari, cu sfârcuri ce împungeau acea bustieră… iar eu, acel animal de pradă, ce abia aşteptam să muşc la propriu din fesele alea sau din sânii voluptoşi…

Aşezat pe canapea, aveam pe mine doar o pereche de pantaloni scurţi, fără chiloţi. Văzând-o sărind de pe un picior pe altul, studiindu-i formele sexy şi atrăgătoare, penisul creştea uşor, chiar se vedea ridicat prin pantalonii scurţi. O mâncam din ochi, eram pe punctul să sar pe ea, să-mi consum instinctul sexual primar. Ea, relaxată, zâmbitoare, a remarcat târziu erecţia pe care nu mă feream să o ascund.

– Mmm… ce excitat eşti, cum de s-a întâmplat?

– Te privesc umblând prin cameră. Mai aveam puţin şi săream pe tine… să te muşc, sunt un animal de pradă şi vreau să pun gheara pe tine…

– Interesantă analogie… eu ce sunt?

– Tu eşti gazela… sexy şi atrăgătoare…

– Vrei să muşti din mine?… m-a întrebat ea, intrând în jocul meu de cuvinte.

– Da… în seara asta am pus ochii pe sânii tăi. Vreau să-i muşc. Îmi plac foarte mult. Aş face ceva nou cu ei, ceva ce nu am făcut până acum… hhmm…

– La ce te-ai gândit iubitule?… m-a întrebat ea, în timp ce aşeza la podea între picioarele mele. Cu o mână îmi atingea penisul la vârf prin pantaloni. Un moment mai târziu l-a prins cu mâna, aşezând materialul textil după forma penisului.

– Cum ar fi să fac sex între sânii tăi?!… mi se pare interesant.

– Sex între sâni… să facem într-un mod în care să fie ceva nou. Te văd înfierbântat şi trebuie să te rezolv cumva. Eşti sigur că asta vrei?

– Foarte sigur… vreau să termin între sânii tăi…

Nici am apucat să termin ce aveam de spus… Nadia a tras de marginea pantalonului, a băgat mâna şi mi-a tras penisul afară. Am realizat că mă va incomoda, aşa că am decis să mă dezbrac de tot. Venise aproape de mine, braţele sprijinite pe picioarele mele… palmele poziţionate vertical de-a lungul penisului. Alunecau uşor în sus şi în jos. Îmi plăcea răbdarea cu care îmi masa uşor penisul. Nadia se uita la mine şi-mi zâmbea. De câteva ori a scos limba într-un mod provocator, incitant.

Asta nu făcea decât să contribuie la gradul meu de excitaţie. S-a apropiat cu gura de penis, l-a sărutat la vârf, apoi un pic mai jos. A continuat cu săruturile până jos, apoi a revenit până la vârf. Credeam că-l va cuprinde între buze, dar nu… a coborât din nou, oferind săruturi din loc în loc. Respiraţia devenise tot mai grea, privind-o cum mă atâta şi se juca cu mintea mea.

După câteva curse de săruturi în sus în jos, mi-a prins penisul în gură. L-a umezit la vârf, vedeam saliva curgând în râuri mici. A făcut câteva mişcări din cap în sus şi în jos, de încălzire, apoi s-a lăsat încet. Priveam interzis la gura ei frumoasă ce aluneca pe gland, cuprinzându-l cu uşurinţă. Până să ajungă cu buzele la baza lui eram deja înnebunit de abilităţile ei în materie de sex oral. Nu era prima dată când îmi făcea asta, dar nu mă satur să o privesc. Mereu rămân fascinat de ceea ce văd, iar trăirile sunt la cote maxime.

L-a scos din gură, cu mişcări lente, foarte lente… buzele mulate pe el. Acele mici gropiţe când se retrage m-au fascinat mereu. Am apucat doar să spun un… wow… sincer şi entuziasmat. A venit mai aproape de mine. Credeam că îşi va scoate acea bustieră pentru a continua distracţia. Nadia, mi-a prins penisul cu o mână şi l-a introdus pe sub bustieră şi l-a potrivit între sânii ei.

Ahhh… aproape jumătate din penis ieşea afară pe partea cealaltă. S-a aplecat şi mi-a oferit un sărut la vârf. Din câteva mişcări ale sânilor a poziţionat perfect penisul între ei. A dus mâinile în lateral, şi-a prins sânii… i-a tras către mijloc… mmm… aahh… îi auzeam gemetele incitante. A început cu mişcări lente ale sânilor în sus şi în jos… din când în când îşi lăsa capul în jos. Căuta să-l atingă cu buzele şi limba de fiecare dată când penisul era aproape.

Ideea ei mi s-a părut genială. Mai făcusem sex între sâni, însă, părea mai interesant cu acea bustieră, mai ales că ţinea penisul fix, frecarea era mult mai bună, iar senzaţia… extraordinară.

Am întins mâna şi i-am strâns fiecare sân în parte… aahhh… ce minunăţii ai tu aici!… Cât de nedreaptă este uneori natura, unele femei au prea mult, iar altele deloc. Iar faptul că sânii îi sunt naturali, mă făcea să-i apreciez şi mai mult.

Mişcările creşteau în intensitate, se mişca tot mai repede. Priveam aproape hipnotizat la această scenă şi nu mai eram în stare să schiţez un gest. Doar priveam cu gura semi deschisă, cu respiraţia greoaie şi gemete profunde. Credeam că va menţine mişcarea rapidă până la final. S-a oprit de câteva ori, alternând mişcările… de la foarte lente până la destul de rapide.

Îmi plăcea să-i simt vârful limbii la vârf de fiecare dată când se lăsă în jos. Începusem să mă încordez, am strâns pumnii… ea se mişca tot mai repede. Şi-a dus mâinile la spate şi le ţinea aşa, bustiera făcea toată treaba, nu mai avea nevoie să ţină sânii strâns în jurul penisului. Nadia se mişca rapid, penisul se freca între sânii ei… aahh… eram aproape, m-a simţit şi ea.

– Hai iubitule, dă-mi sperma ta… ahhh… vreau să-mi ung sânii cu ea… hai iubitule… dă-mi sperma ta…

– Vineee… aahh… vineee…

Cuvintele ei au contribuit foarte mult. Gâfâiam puternic… aahhh… primul jet a fost mai scurt, murdărindu-i bustiera. Ea a continuat să se mişte, dar mai încet un pic. Şi-a prins sânii cu ambele mâini… se oprise din mişcări ale trupului, dar îşi mişca sânii cu mâinile în sus şi în jos… toată sămânţa s-a scurs între sâni şi pe bustieră.

S-a oprit din mişcări, penisul pulsa puternic între sânii ei. S-a lăsat spre el, cu limba încerca să culeagă un pic din sperma ce se afla la vârf. Aşa cum mi-a spus din cuvinte… s-a dezbrăcat de bustieră, apoi a început să întindă sămânţă pe sâni. Eram epuizat, în colţul gurii afişam un zâmbet discret. Mi-a satisfăcut plăcerea, mai bine decât mi-aş fi imaginat.

– Iubitule… o să vreau mai des sperma ta pe sâni… uite ce frumoşi sunt, nu-i aşa că îmi vei mai da?

– Cu siguranţă dragostea mea… m-a aplecat către ea, buzele le-au căutat pe ale ei… s-au unit într-un sărut lung şi pasional.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Vreau să termin între sânii tăi”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: