Plăcerile litoralului (1)

După revenirea mea acasă, au urmat două săptămâni de concediu, o perioadă de relaxare bine meritată. Relația mea cu Mihaela se îndrepta pe un drum din ce în ce mai frumos, plin de o iubire puternică. Momentele petrecute alături de ea mă făceau să o iubesc din ce în ce mai mult. Eram îndrăgostit nebunește de această femeie ce însemna totul pentru mine, ea era femeia perfectă, cea mai frumoasă din întreg universul. Partidele de sex erau din ce în ce mai grozave, era mult mai experimentată față de cum o știam eu… poate și datorită celor șase luni petrecute în misiune, fără o atingere feminină. …

Razele soarelui ne brăzdau trupurile îmbrățișate. Era o dimineață frumoasă și călduroasă. M-am trezit primul şi mi-am întors privirea către stânga, acolo unde era ea. Încă dormea. Am privit-o câteva minute bune, în liniște. Cel mai frumos păr roșcat, cele mai frumoase pleoape, cel mai frumos nas, cele mai frumoase buze. Era angelica… și da, era numai a mea. Am sărutat-o ușor pe frunte și un zâmbet i-a apărut pe față, în timp ce dormea în continuare. Apoi m-am ridicat și m-am dus la bucătărie să pregătesc cafeaua. Am pus pe o tăviță câteva croasante și ceștile de cafea. Ne făcusem un obicei să bem cafeaua şi să servim croasantele în pat. Am intrat ușor în cameră.

– Bună dimineața iubire! Doamna este servită!

– Mmmm… ce bine miroase!

– Ce planuri ai pentru azi?

– Iubitule, mă gândeam să facem o nebunie. Haide să mergem la plajă, dar nu oriunde, hai la nudiști.

Hmmm… oare de când iubita mea avea asemenea gânduri? Știu că la începutul relației noaste era puțin pudică și acum dorea să se bronzeze nud pe o plajă? Cu siguranță ceva se întâmplase cât timp am fost plecat în misiune. Am intrat împreună sub un duș rapid, ne-am făcut un băgăjel mic cu cele de trebuință pentru plajă și am plecat. Pe drum, ea tot fredona „Mă întorc la tine, iar și iar, mare albastră”.  Se citea o bucurie foarte mare pe fața ei, asemenea unui copil ce primește un cadou. Am hotărât să mergem pe o plajă mai retrasă, auzisem ceva… de plaja de la Vadu.

Priveliștea era mirifică, marea în toată splendoarea ei, cu valuri mici, ne invita să îi simțim atingerea sublimă. Ici, colo erau câteva corturi răsfirate și câteva persoane făceau plaja nud. Ne-am întins cearșafurile, o umbreluță mică de plajă și tot ce mai aveam nevoie. Mihaela, fără absolut nici o reținere, a dorit să își arate feminitatea și s-a dezbrăcat imediat. Eu, fiind mai reticent, mi-am lăsat slipul pe mine.

– Hai, dă-i jos! Mi-a spus ea. Nu te mănâncă nimeni. Aici toată lumea e liberă.

Am bolborosit ceva și până la urmă m-am conformat, rămânând și eu nud alături de ea. Lângă noi și-a făcut apariția o doamnă puțin mai în vârstă decât noi. Foarte dezinvoltă s-a dezbrăcat complet. Avea părul blond, prins în coadă, ochii de un albastru intens, buzele cărnoase și senzuale. Ne-a zâmbit iar gropițele și-au făcut apariția în obrajii ei. Sânii mari, în formă de pară, cu sfârcurile maronii ce stăteau semețe, împungeau aerul și așa cald. Fundul bombat, picioarele superbe, parcă sculptate, îi întregeau corpul minunat. Era o matură adevărată. Am luat loțiunea de plajă și m-am apucat să o întind pe spatele Mihaelei.

Pielea ei fină fremăta sub atingerea mâinilor mele. Îi făceam cerculețe pe tot spatele, gen un mic masaj. Apoi m-am dus în fața ei și m-am înfipt în sânii minunați ce mă atrag de fiecare dată. Am pulverizat loțiune din abundență pe ei și am început să îi frec ușor, insistând la sfârcuri. Le-am ciupit puțin, până s-au întărit. Pe fața Mihaelei se simțea o bucurie enormă și un mic geamăt i-a scăpat.

Am coborât ușor pe abdomenul ei definit, apoi mai jos, acolo unde fierbea de-a dreptul. Era deja umedă când am atins-o și asta m-a încântat. Am pulverizat loțiunea și o frecam ușor, cu mișcări circulare. Apoi îmi plimbam degetele pe toată lungimea labiilor desfăcute, până la clitoris. Pe el l-am mângâiat puțin, ca mai apoi să îl ciupesc ușor. Mihaela gemea din ce în ce mai tare.

– Așa iubitule, acolo… auuu, mă înnebunești.

Mă plimbam cu două degete peste minunăția ei și am împins ușor. Le-a primit imediat. Am continuat să o penetrez așa câteva clipe, când, însoțit de un țipăt eliberator, a venit orgasmul ei. Degetele erau pline de nectarul dulce-acrișor pe care le-am lins fără ezitare. Ne-am sărutat apăsat, limbile noastre erau într-un dans amețitor, explorând gura celuilalt. A venit rândul meu să fiu dat cu loțiune, ea urmând același ritual. Întâi spatele, ca apoi să vină în fața mea și să mă ungă pe piept. A zăbovit puțin în jurul sfârcurilor mele, agitându-le ușor. Știe că îmi place. Nu mai avea răbdare și s-a repezit asupra penisului meu. L-a pulverizat bine cu loțiune și a început să se joace cu el.

Mi-am întors privirea în dreapta și am văzut-o pe cea de lângă noi cum se mângâia pe tot corpul. Respirația ei era foarte sacadată. La un moment ni s-au intersectat privirile. Hmm… ceva mă atrăgea și parcă voiam mai mult. Mihaela se ocupa în continuare de penisul meu. Îmi mângâia ușor capul roșu-vinețiu, apoi cobora pe toată lungimea, până la testicule. Acolo le masa, le frământa, şi iar urca.

A început cu mișcări din ce în ce mai rapide și eu simțeam o plăcere enormă, presărată cu gemete. Asta dorea și ea, să mă termin și cât mai gălăgios. Orgasmul meu nu a întârziat să apară, valuri mari de spermă țâșnind pe nisip, altele prelingându-se pe mâna ei. Și-a lins mâna repede, apoi m-a sărutat cu foc.

Gemete puternice se auzeau din dreapta noastră. Blonda se masturbase și avuse un orgasm puternic. Mihaela s-a uitat la ea, mi-a strâns puternic penisul în palmă și i-a aruncat o privire gen… Uite ce am eu… și nu ai tu! la rândul ei, blonda i-a răspuns tot cu privire gen … Stai liniștită, va fi și al meu!.  Apoi s-a ridicat și a venit spre noi.

– Bună dragilor, eu sunt Diana!

– Bună, noi suntem Florin şi Mihaela! Ne pare bine de cunoștință! Chiar dacă pe fața iubitei mele nu se citea asta.

– Sunteți superbi împreună! Și mi-a plăcut enorm reprezentația voastră.

– Mulțumim frumos și mă bucur că ți-a plăcut. Și tu ești o femeie superbă. Am replicat eu.

– Nu v-am mai văzut pe aici, este prima oară?

– Da. Iubita mea a vrut să facem ceva nebunesc și așa am ajuns aici.

– Știți că plaja asta are ceva miraculos? Multe povești frumoase au luat naștere aici, swing, threesome, cupluri noi. Și mi-a făcut un semn discret cu ochiul.

– Hmmm… nu știam asta. Poate soarta ne-a adus aici cu un scop.

– Mă pot alătura? Aș dori să ne cunoaștem mai bine.

M-am uitat la iubita mea, care a dat afirmativ din cap. Și uite așa ne-am împrietenit cu Diana. Am vorbit mult, am făcut baie toți trei în marea minunată. Trăiam o senzație de nedescris, scufundându-ne goi. Apă călduță ne mângâia suav trupurile goale. Preț de câteva ore ne-am bucurat de soare, plajă, mare, și de o prietenie nouă.

– Știți, îmi place foarte mult de voi. Eu locuiesc în apropiere și sunteți invitații mei. Nu accept un refuz!

– Acceptăm cu o singură condiție. A spus Mihaela.

– Și care ar fi aceea?

– Dacă tot am vrut să facem o nebunie, să fie pană la capăt.

Am rămas uimit de propunerea iubitei mele. Hmm… poate că miracolul locului își puse amprenta asupra ei. Am strâns repede tot, ne-am îmbrăcat și ne-am urcat în mașină. Fiori de nerăbdare îmi treceau prin tot corpul. Nerăbdare şi curiozitate. Ajunși în fața unei vile construite cu mare gust, am urmat gazda. Diana avea un mers legănat, dar foarte sigură pe ea. Își unduia trupul într-un miraj amețitor pentru noi. Am intrat și Diana a adus repede o sticlă de vin roze rece, brumat și trei pahare. „Pentru noi începuturi! „am ciocnit împreună și am gustat vinul.

Foarte nerăbdătoare, Diana a tras-o pe Mihaela de mână și au fugit la duș. Le-am urmat numaidecât, nu voiam să pierd nici un moment din ce avea să urmeze. O baie foarte mare, cu un duș pe măsură. Fetele au intrat primele și imediat s-au sărutat sub apa dușului. Mihaela răspundea săruturilor cu o poftă năucitoare. Și-au turnat din abundență gel de duș pe sânii lor, corpurile frecându-se apăsat. Mâinile lor își explorau trupurile, dornice de cucerire, dornice de nou. Se frecau una pe cealaltă la vagin cu o plăcere enormă, accentuată de gemete puternice.

Vizionam întreaga scenă, dar știam că nu era momentul să intervin, încă. Atingerile lor suave, sărutările intense, mișcările provocatoare și gemetele lor, mi-au provocat o erecție de zile mari. Penisul meu se întărise de tot, capul ieșise din slip, dar tot simțeam o durere. M-am dezbrăcat și acum putea să respire în voie. L-am luat în palmă și am început să mă masturbez ușor, privind hipnotizat către cele două femei.

Diana m-a privit și mi-a făcut semn să mă alătur. Fetele m-au luat în primire imediat. Mihaela m-a luat în brațe, m-a strâns de fese și m-a sărutat nebunește în timp ce Diana își plimba sânii pară pe spatele meu. Apoi am simțit gel de duș pe penis și o mână, care era a Dianei, cum se juca cu el. Culisa pe toată lungimea lui și simțeam oftat în ceafă, amestecat cu săruturi.

Mihaela și-a luat o mână de pe fese și a început să îmi caute și ea penisul, dar surpriză, era mâna Dianei acolo care își făcea treabă. Au început să se joace amândouă cu el, ceea ce îmi provocă o senzație de nedescris. După câteva momente am hotărât să ieșim. Ne-am clătit repede, ne-am înfășurat în prosoape și am plecat să continuăm în dormitor. …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Florin

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Plăcerile litoralului (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.