Plăcerile litoralului (2)

Un pat foarte mare ne aștepta în mijlocul camerei. Ele mi-au tras prosopul și m-au împins pe pat. Apoi s-au întins lângă mine și au început să mă răsfețe. Prima a fost Mihaela care m-a sărutat apăsat, să nu uit că sunt al ei, în timp ce Diana își plimba mâinile pe trupul meu, trasând dungi fine cu vârful unghiilor. S-a lăsat ușor în jos apropiindu-şi capul de penisul meu. A căutat privirea aprobatoare a Mihaelei. După ce a obținut-o, mi-a luat penisul în mâna, l-a decalotat pană și-a făcut apariția întreg capul roșu-vinețiu și l-a atins cu limba. …

M-a cuprins o senzație nemaiîntâlnită, mi-am dat seama că avea piercing în limbă. Am tresărit instant. Mihaela s-a urcat deasupra mea, așezându-se cu vaginul peste gura mea, dar cu spatele la Diana, parcă nevrând să o vadă cum se ocupa de mine. Diana era incredibilă, făcea rotocoale cu vârful limbii pe capul penisului, apoi cobora formând un „S” până la baza. Piercingul sporea senzația trăită și penisul meu pulsa la fiecare atingere.

A coborât mai jos, lingându-mă pe scrot, după și mai jos pe perineu, ca pe urmă să urce înapoi spre cap. Ce-mi făcea mie femeia asta era de domeniul sf-ului pentru mine. Așa plăcere nu trăisem niciodată. Mihaela îmi acaparase capul între picioarele ei. O lingeam ca un nebun, de parcă era ultima zi când mai primeam păsărica ei. I-am desfăcut labiile cu limba și încercam să intru cât mai adânc în vagin. Ea mă trăgea de păr și se lăsa cât mai mult peste mine, gemând puternic.

Am urcat puțin cu limba la clitoris și l-am cucerit. Excitat foarte mult, ieșise din ascunzătoare și se bucura să fie dezmierdat. Tremura la fiecare atingere, la fiecare rotocol, la fiecare biciuire oferită de limba mea. În partea cealaltă, Diana își etală priceperea. Buzele ei au format un O perfect și s-au lăsat pe penisul meu, înghițindu-l pe tot. Wow… era prima oară când primeam un deepthroat. Ajunsesem pană în gâtul ei, iar piercingul din limbă făcea minuni.

A rămas acolo puțin timp, apoi a început să-și culiseze buzele pe toată lungimea. Simțeam că nu mai pot, venele erau aproape să îmi plesnească, gemeam înfundat. Peste doar câteva clipe am ejaculat abundent, ea ținându-mă captiv până când penisul meu s-a înmuiat puțin. Exact în același timp Mihaela îmi strângea capul ca într-o menghină și mă inunda cu orgasmul ei dulce-acrișor. Tremuram împreuna, gustând orgasmele noastre extraordinare.

Am rămas minute bune întinși pe pat, în timp ce gazdă noastră a adus paharele și sticla cu vin. Eram aiurit rău, încercam să îmi revin. Am cerut o țigară și scrumieră, mi-am aprins-o imediat și am tras un fum de mi-a ajuns până în călcâie. Mihaela și-a dat seama de trăirea intensă pe care am avut-o și s-a întristat puțin. O altă femeie îmi oferise ceva mai puternic decât ea și asta o dezamăgise. Am terminat paharul cu vin împreună cu țigara și mă simțeam pregătit să încep iar.

Acum, Mihaela era întinsă pe spate și eu m-am urcat deasupra ei. Am început să o sărut pe frunte, pe buze, pe gât, coboram ușor. Am ajuns în dreptul sânilor rotunzi care m-au fascinat întotdeauna. Îi mângâiam ușor sânul stâng și îl sărutam, până am ajuns la sfârc. Făceam rotocoale cu limba în jurul său, îl sugeam adânc, îl mușcam ușor. Apoi am trecut la celălalt oferindu-i același tratament. Începuse să geamă de plăcere, iar penisul meu se întărise, era gata de atac.

L-am plimbat puțin pe labiile ei umede, amăgind-o ușor, dorind să ceară penetrarea mai repede. Am împins brusc, a intrat jumătate, m-am uitat în ochii ei şi am împins de tot. A tresărit…  și-a înfipt unghiile în fesele mele, în timp ce gura ei flamandă o căuta pe a mea. Am început să mă mișc ușor până la capăt, corpurile noastre clipoceau la fiecare atingere. Ieșeam aproape de tot pentru ca apoi să mă împing tot.

– Mai repede, vreau mai repede! Murmura ea și îmi dicta ritmul împingându-mă de fese.

Accelerasem ritmul și gemetele ei deveniseră aproape incontrolabile. O penetram cu repeziciune și simțeam cum nu se mai poate stăpâni. Orgasmul ei eliberator a venit, mușcându-mă de buza inferioară şi înfigându-și adânc unghiile în fesele mele. M-a eliberat doar atunci când și-a revenit.

– Draga mea… îmi dai voie să îl încerc și eu pe iubitul tău?

Mihaela a rămas puțin pe gânduri, apoi a aprobat din cap. Totuși am observat că nu îi convenea. M-am întins eu pe spate și Diana s-a urcat deasupra mea. Ne-am sărutat pasional, ahhhh, piercingul ăla făcea tot. Se freca de mine și penisul meu pulsa pe burta ei. Nu a mai rezistat, l-a luat în mâna și l-a potrivit în buzele vaginului, apoi s-a lăsat de tot pe el. Penisul intrase un pic mai lejer decât în iubita mea, dar nu mă deranjase.

Mi-am pus o pernă sub cap, i-am făcut semn să se aplece. Voiam să îi gust sânii minunați în formă de pară. Se simțeau foarte bine în mâinile mele, parcă aveam priză la ei, îi stăpâneam mai bine. I-am supt pe rând, încercând să îi introduc cât mai mult în gura mea, în timp ce cu limba îi alintam sfârcurile minunate. Ea se arunca foarte repede în penisul meu, mă călărea mai ceva ca la rodeo, gâfâind apăsat. Dintr-o dată s-a ridicat și într-un țipăt asurzitor și un tremurat accentuat, m-a stropit.

Era primul meu squirt primit din partea unei femei. Stropii eu ajunseseră până pe pieptul meu. A căzut pe pat lângă mine, am întors-o pe spate și m-am repezit cu gura la vaginul ei. Îl lingeam și sorbeam seva ei minunată, cu un gust neasemuit de bun. Mi-am potrivit penisul la intrare și am împins puternic. Câteva mișcări du-te-vino şi orgasmul meu a venit. Am ejaculat din abundență înăuntrul ei. M-am aplecat să o sărut și ea m-a dăruit gura ei flamandă, cu limba ei minunată, cu piercingul acela jucăuș.

Pe fața Mihaelei se citea o gelozie de nedescris. Într-adevăr, trăisem ceva unic, dar ea a fost cu ideea să facem această nebunie. Putea să îmi zică oricând să ne oprim și mă conformam. Am plecat împreună cu ea să facem un duș, ne-am îmbrăcat repede și am plecat. Tot drumul până acasă nu a spus nimic, doar privea în gol pe geamul mașinii. Am hotărât împreună să nu mai aducem alte persoane în viața noastră sexuală. Doar noi doi și atât.

Concediul s-a terminat și am început serviciul. Lucram în ture, o zi cu trei libere. După o perioadă, într-o zi, m-am întors de la servici, iubita mea era la baie, iar telefonul îi era pe masa din bucătărie. Vibra într-una, cineva insista prea mult. Din curiozitate l-am luat și am văzut un mesaj. „Ce faci puiul meu? Nu mai pot fără tine, vreau să ne vedem diseară.” Am simțit că îmi alunecă pământul de sub picioare.

Ea a ieșit din baie și m-a văzut cu telefonul în mâna. S-a schimbat la fața instant. Am cerut o explicație și mi-a povestit tot. Măcar a avut decența asta. Mă înșela încă de când am plecat în misiune. Atunci totul prinsese contur. Schimbarea ei care doar mi se păruse își arăta adevărata proveniența. Am rugat-o să își facă bagajul și să plece. Mi-a spus că îi pare rău, apoi a închis ușa în urma ei. Eu am căzut în genunchi și am început să plâng. Da… și bărbații plâng câteodată. Universul meu se prăbușise.

Cel mai frumos vis al meu se năruise într-o clipă. După câteva luni am primit un mesaj pe o rețea de socializare, din partea cui nu mă așteptam niciodată. Era Diana. „Offf… te-am căutat atâta timp. Am observat că ești singur. Florin, întotdeauna te-am plăcut enorm și m-am gândit în fiecare zi la tine. Putem să ne vedem la o cafea? Și poate să fim împreună?” Doar că în același timp, am primit un telefon de la Mihaela care spera să ne împăcăm și să întemeiem o familie.

Vă rog să îmi dați un sfat. Ce ar trebui să fac? Pe care dintre ele să o aleg? Ajutați-mă, vă rog, sunt într-un mare impas și nu știu ce alegere să fac.

… citeste prima parte …

Poveste scrisa de Florin-1984

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

12 comentarii la „Plăcerile litoralului (2)”

 1. Foarte frumoasă poveste. Cuvinte deosebite… Finalul….ufff….neașteptat.Nu cred că sunt în măsură să dau un sfat…e vorba de o decizie sufletească. Vei găsi răspunsul 😘

 2. De ce numai bărbații merită o a doua șansă. Doar tu știi ce sentimente ai pentru fiecare dintre ele. Dacă Mihaela te iubește eu zic că ar putea să învețe să te satisfacă sexual mai ceva că DIana. Depinde doar de voi,sau mai bine zis de tine. Orice alegere ai face eu te susțin.

 3. Lucrurile reîncălzite nu mai au același gust. E urat din partea ei sa te insele .mai ales încă de dinainte de a pleca în misiune și a fi absent de acasă ,totuși un sacrificiu mare știut doar de tine ….de ce alegi acest efort.
  E clar că relația oricât de frumoasa ,buna ar fi fost tot avea lipsuri de comunicare .ceea ce a făcut la mare ,putea să facă daca avea anumite dorințe .sa comunice nu sa înșele pe și ascuns .
  Spun asta din experiența mea căci și eu sunt nevoit să plec des ,momentan,am un job ce presupune distanta!!!
  Încearcă mai bine ceva nou de la 0 !
  Eu personal nu accept minciuni . Mai ales daca le descopăr șterg orice .unele lucruri nu le șterg,multe altele Da!
  E ciudat când tu te chinui undeva departe …cel d acasă să stea simplu in confort ,cu toate distracțiile la îndemână. Nu e o relație și un compromis egal….
  Sper sa faci o alegere buna .sa analizezi relația și probleme cu Mihaela la rece și să discuți cu ea. Răspunsurile ei te vor face sa vezi mai corect totul și să iei o decizie.!
  In ziua de azi comunicarea tine o relație.!și eforturile se fac împreună ,nu pe jumătate. Și în viața daca vei mai pleca/lucra la distanta uneori….,mereu va exista un altcineva pentru confortul ei??!
  Plus că femeile pun încă accent mare pe un amant .pe când noi bărbați încă trăim mult mai simplu placerea și momentul sexual.
  Din nou repet din experiența !…ies des cu femei măritate.
  Tocmai din cauza faptului că sunt plecat ….iar viața nu mi.a dăruit aceea femeie corecta . Și gust momentele….
  Cu sinceritate o simpla părere!Valy.😉
  Fi puternic indiferent de situație 💪

 4. eu am sa fiu mai transant, am sa-ti spun sa mergi mai departe, fara compromisuri, cu niciuna nu vei mai fi fericit… eu am facut asta candva, am iertat, iar in final tot acolo am ajuns, la divort, doar ca a mai durat cativa ani, pana am ajuns sa ii dau dreptate unei mari doamne a literaturii romane ( nu ii dau numele aici, nu e locul potrivit pentru asta), care a spus ceva pe tema asta: se intoarce cine regreta, cel caruia ii pare rau. cine iubeste, nu pleaca… deci ea si-a strans bagajele si a plecat, acum te-a cautat, crezi ca te iubeste? sau a parasit-o „puiul” ? iar cu cealalta femeie, crezi ca vei fi fericit sa o imparti mereu? vei rezista pana cand? la ea poate ca asta e un mod de viata, cat va sta langa tine? asa cum s-a lipit de voi din prima, fii sigur ca se lipeste si cu alta ocazie… daca crezi ca vei putea suporta asta toata viata..

 5. Va multumesc tuturor pentru sfaturile acordate. Am luat o decizie … sper sa fie cea mai buna .

 6. Foarte frumoase si incintante ambele povestiri. Nu cred ca m-a bulversat vreodata o fantezie citita mai mult decat aceasta.

  Care este alegerea?

 7. Dacă a călcat odata strâmb,să știi că o să mai calce exact când ai curaj sa bagi mâna în foc !

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.