Nici cu Mihaela, nici cu Diana… dar cu cine?

Ultimele zile au fost un calvar pentru mine. Trebuia să fac o alegere și încă nu eram hotărât pe deplin. Mihaela dispăruse din ecuație, era clar că nu o voi mai accepta în viața mea. Nimic nu m-a durut mai tare decât minciuna ei. Dar Diana? Aveam într-adevăr o mare slăbiciune pentru mature, însă, părea că nu era ce îmi doream de la viitor. …

Vineri dimineața m-am urcat în mașină și am pornit spre Constanța, unde trebuia să ajung la o întâlnire legată de serviciu. Afară începuse să picure și datorită vremii un pic mohorâte îmi doream să termin repede. Eram pe la jumătatea drumului și mi-am adus aminte de Diana. Cum ar fi să ne întâlnim la cafeaua de care îmi zicea în mesaj? Am oprit pe marginea drumului și i-am trimis un mesaj pe acea rețea de socializare: „Astăzi ajung în oraș cu putină treabă, mai e valabilă invitația la cafea? Lasă-mi un număr de telefon și te sun eu când termin. O zi minunată iți doresc!” Apoi mi-am continuat drumul.

În jurul prânzului am terminat și eu întâlnirea pentru care venisem. Mi-am aprins telefonul și am văzut răspunsul Dianei la mesaj. Un număr de telefon la care am sunat imediat, fără să mai stau pe gânduri, dacă e bine sau nu. A răspuns cu o voce foarte caldă.

– Bună Florin, credeam că nu mai suni!

– Bună Diana, doar ce am terminat, nu am o stare de spirit prea grozavă, sunt și un pic obosit!

– Îmi făcusem planuri să mergem la un restaurant, dar mai bine vino direct la mine acasă. Te aștept cu foarte mare drag!

Am oprit la o florărie pe drum, am cumpărat un buchet de flori și după câteva minute eram în fața casei. Brusc îmi treceau prin fața ochilor imaginile cu ea și Mihaela, prima oară când am venit aici. O parte din mine își dorea să mă întorc. În mintea mea îmi spuneam „Hai Florin, fii bărbat, că n-ai mai fost deloc o perioadă. Meriți și tu putină atenție din partea ei. Fă-o pentru tine!”

De cum am intrat pe poarta, Diana a venit alergând înspre mine. Părul ei blond care era desfăcut, sânii pară care se legănau în rochia verde, bucuria de pe chipul ei, conturau o priveliște minunată. S-a aruncat în brațele mele și asemenea unor adolescenți la prima dragoste, ne-am sărutat flămânzi. Limba ei îmi explora gura, piercingul după care eram înnebunit îmi provocă senzațiile mult așteptate. I-am dăruit buchetul de flori și după încă un sărut mi-a spus:

– Acum trebuie să îmi desfac picioarele toată ziua pentru ele?

– De ce draga mea, nu ai o vază?

Ne-a pufnit râsul pe amândoi și am intrat în casă. Am observat că dorea să îmi schimbe starea de spirit, să mă simt cât mai confortabil. În living, pe o măsuță, ne așteptau două cești de cafea aburinde. O discuție pe diverse subiecte s-a instalat ușor, pană am terminat de servit cafeaua. În tot acest timp, își plimba limba seducător pe buze, iar piciorul ei nu avea astâmpăr și mă mângâia pe gambă, urcând ușor pe pantaloni până în dreptul bărbăției. Zăbovea acolo câteva clipe, apoi cobora ușor. O umflătura își făcuse apariția, penisul meu se simțea sufocat acolo înăuntru, dorind să rupă boxerii și pantalonii ca să respire în voie.

A venit în fața mea și s-a lăsat în genunchi. Fără să îmi zică nimic, mi-a descheiat șlițul pantalonilor și a scos penisul… pulsa în mâna ei. Abia așteptam atingerea piercingului, cea după care tânjeam atât de mult. Mi-a decalotat penisul și am simțit buzele ei cărnoase pe capul roșu-vinețiu. Apoi l-a lins până la bază, piercingul făcându-şi numaidecât datoria și provocându-mi acele senzații unice. Şi-a desfăcut buzele într-un „O” perfect, iar penisul meu a dispărut complet în gura ei. Mâinile mele s-au încleștat în părul ei blond și am început să-i dictez un ritm de du-te-vino.

Îmi plăcea enorm imaginea din fața ochilor, iar acest lucru a făcut să intensific ritmul. Am continuat preț de câteva momente și am simțit cum un fior îmi străbate corpul. Eram aproape să termin în gura ei minunată, dar nu îmi doream asta. Am ridicat-o și buzele noastre s-au contopit într-un sărut apăsat. A părut doar o clipă… și ne-am trezit în dormitor, hainele dispărând de pe noi ca printr-o magie. M-a împins pe pat, lenjeria satinată îmi mângâia trupul gol, atingerea sa fină provocându-mi o mare plăcere. M-am întors pe o parte, iar Diana s-a așezat lângă mine, trupurile noastre contopindu-se într-un 69 lateral.

I-am ridicat puțin un picior și în fața mea apărea vaginul ei superb. Pe labiile mari se prelingea excitația ei, pe care am început să o adun imediat. Le-am desfăcut cu limba, plimbându-mă pe toată lungimea lor, până ce am descoperit clitorisul minunat care se ridica falnic din ascunzătoarea lui. Am început să îl alint ușor, să îl sărut, să îl biciuiesc ușor cu limba, ca mai apoi să îl mușc ușor, blând, cu delicatețe. Gemetele ei înfundate, tremuratul corpului, îmi vesteau că sunt pe drumul cel bun și este aproape de final.

În partea cealaltă, penisul meu tremura în gura flamandă a Dianei, capul se zbătea în gâtul ei, piercingul apăsa la baza lui, iar scrotul meu era dezmierdat de unghiile neastâmpărate. Primul orgasm a fost al meu, zguduindu-mi trupul, sămânța mea vărsându-se în gâtul Dianei. Imediat a început și ea să tremure energic, orgasmul ei m-a stropit fața, câteva picături ajungând în gura mea. O daaaaaa, un squirt din partea ei, uitasem de ce este capabilă femeia asta. Apoi ne-am îmbrățișat puternic, gustându-ne orgasmele unul de pe buzele celuilalt.

Am rămas așa câteva minute bune, până ne-am revenit. O mână a Dianei îmi freca penisul, iar acesta nu a întârziat să se întărească din nou. Știam că urma un asalt asupra vaginului ei. Așa că am întins-o pe spate, i-am ridicat picioarele lipite pe umărul meu drept, mi-am potrivit penisul și am împins. A intrat tot și ea a scăpat un geamăt scurt. Am început să o penetrez cu mișcări ușoare, adânci. Am întors capul spre dreapta și am început să îi sărut picioarele subțiri, cu limba făcând cercuri pe gleznele ei fine. Diana gemea din ce în ce mai tare, așa că mi-am intensificat ritmul penetrărilor.

Corpurile noastre se loveau puternic, clipocitul lor auzindu-se în toată camera. După câteva clipe am simțit cum trupul ei se mișca spasmic, retrăgându-se din penisul meu și stropindu-mă abundent. Un nou squirt din partea ei se prelingea pe trupul meu. Am întors-o în poziția doggy și am lins-o ușor. Gustul sevei îmi plăcea enorm. Am urcat cu limba până în jurul anusului și am început să-i fac rotocoale. Diana m-a prins cu o mână de cap și mă ținea captiv acolo, în timp ce bolborosea ceva numai de ea înțeles. Pe o noptieră, lângă pat, era o sticluță cu lubrifiant. Mi-a zis să-l folosesc și să fiu blând cu ea, nu mai făcuse de mult sex anal.

Am turnat din abundență pe capul penisului meu și pe anusul ei, l-am potrivit și am împins ușor. Un icnet i-a scăpat. Am continuat să împing până la jumătate şi m-am oprit câteva clipe să se obișnuiască, apoi până la capăt. Penisul meu era în întregime în fundul ei, senzația era minunată. Diana a început să se miște în penisul meu, dictând ritmul penetrărilor, accelerându-le pe parcurs. Eu îi dădeam contre în forța, ajungând la un ritm alert. Țipa de plăcere și strângea lenjeria patului cu putere în mâini. Anusul ei se strângea în jurul penisului meu și asta îmi provoca mii de fiori. Trupul ei s-a cutremurat energic și a căzut pe pat.

În același timp, am simțit că sunt foarte aproape, am continuat energic, orgasmul meu a venit. Senzația trăită era excepțională. Valuri puternice de spermă îi brăzdau interiorul anusului. M-am lăsat cu toată greutatea peste ea și am început să o sărut pe gât, pe ceafă, pulsând și ultimele picături în interiorul ei, în interiorul acelui anus minunat. După câteva minute ne-am revenit și am fugit sub duș. A fost foarte grijulie cu mine, m-a spălat pe tot corpul, atingerile ei fiind cele mai delicate. La rândul meu i-am întors favorul.

Apoi, m-am îmbrăcat și am purtat discuție serioasă cu Diana. Oricât de mult mă simțeam atras de această veritabilă matură, știam că trebuia să mă despart de ea. Am ajuns amândoi la aceeași concluzie, că fiecare ne dorim ceva diferit și acesta era sfârșitul. Cu lacrimi în ochi, Diana m-a strâns puternic în brațe și m-a sărutat apăsat, un ultim sărut dulce. Mi-am luat la revedere și am plecat.

Am hotărât să mă îndrept spre noi orizonturi, în speranța că voi întâlni acea persoană, care să-mi presare drumul vieții numai cu bucurie. E drept, am o reținere, o frică datorată fostei relații, o precauție mai mare în alegeri, dar sper că toate acestea vor dispărea într-o bună zi.

Poveste scrisa de Florin-1984

Citeste si:

Placerile litoralului

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Nici cu Mihaela, nici cu Diana… dar cu cine?”

 1. Frumos !!!
  Sincer succes și noroc !!!Bv pt ambiție .și alegere .f buna alegere.
  Distrează-te și o sa vina și clipa unui nou început cu persoana ce îți va câștiga încrederea …și îți va dovedi că ceea ce vrea e o familie.
  Succes și mulțumim pentru ….puterea de a ne împărtăși nu doar aventura dar și bucata din sufletul tau. Am citit această „fantezie” mai mult că pe o experiență d viață ….
  Distanta ,uneori e factorul ce arata nivelul relației de implicare și seriozitate ….o probă d viitor.
  Intr o relație sacrificiile ,bucuriile trebuiesc câștigate împreună ,NU separat!…

  1. Frumos? Plicticos, repetitiv, fără imaginație. Pe langa pula si pizda, mai exista si gramatica. Tu ti-ai bagat-o direct in ea…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.