O, Doamne, da! Nu-mi vine să cred, îmi dau drumul, din nou!

Am fost de acord cu asta. Nimeni nu mi-a pus o armă la cap, nimeni nu a promis nici un fel de tranzacție monetară. La naiba, asta m-ar face prostituată, nu-i așa? De acord, să fac sex cu un străin a fost un lucru, dar fără a lua bani… a fost doar corect. Dar, să nu uităm că acesta nu este un străin obișnuit pe care l-ați putea agăţa la un bar. Nu un tip drăguț care ți-a cumpărat o băutură, nu un tip de la cablu… nu, acest tip este doar un deținut la închisoarea de stat. …

Studii recente au arătat îmbunătățiri majore la deținuții care aveau vizitele cu soțiile lor, iar acei bărbați ieșeau de obicei mai devreme pentru un comportament bun. Dar nu toți deținuții erau căsătoriți sau aveau iubite. Unele dintre “greșelile” lor nu au fost ușoare, dar nu merită și ei un mic tratament pentru a fi băieți buni? Câțiva dintre psihiatrii personalului și gardienii au venit cu un program de încercare. Aceștia ar primi participanți. Persoane dispuse să fie de acord să facă sex cu un deținut, apoi să le evalueze mai târziu comportamentul pentru a vedea cum progresează.

Și, dacă deținutul ar ști acest lucru asta… ar însemna să iasă mai devreme, plus să fii pus la punct, oare ei de ce să nu vrea să fie de acord? S-ar ajuta cu adevărat problema supraaglomerării.

… Am apărut calmă când stăteam în afara biroului gardianului, așteptând ca Elena să-mi arate camera mea. Evident, Elena era ofițer și trebuia să stea în cameră cu mine, doar în cazul în care partenerul meu, deținutul, ar devenit un pic prea dur… sau ar încerca să mă omoare… atunci ar trebui sa intervină. Minunat. Aș putea să mă întorc oricând… deci, de ce eram încă aici? Pentru că eram prea intrigată, prea curioasă, și al naibii, mă excitam doar că mă gândeam la asta. Ne-am îndreptat pe coridor spre suita gardianului, unde fusese pregătită o cameră prealabilă.

Elena trecea din nou peste toate regulile, care erau mai mult în folosul meu decât al deținutului, desigur. Cod de cuvinte pe care să le folosesc dacă mă simț amenințată… am dat din cap și m-a întrebat despre alegerea lui pentru mine. Mi s-a spus că îl cheamă Adam. Amuzant, nici măcar nu știu dacă asta era într-adevăr al lui nume sau dacă a fost o identitate dată datorită programului. El a fost ales nu numai pentru mica lui greşeală, dar și un comportament bun în timpul său în spatele gratiilor.

Doctorii mă întrebaseră dacă am anumite preferințe… alb, negru, indian… aveau un râs reţinut când am fost întrebată de asta, mă întrebau dacă eu aş prefera ca perechea mea să fie înaltă sau medie. Am vrut sex normal, anal? Ce să le spun? Am vrut să experimentez pentru a vedea dacă prin acest nou program obţin un tip bun sau rău şi dacă e safe? Nu sunt toți bărbații băieți buni după ce au avut o păsărică mică? Serios acum?!

Oricum, Elena a primit apelul că el, Adam sau oricine, era pe drum. Nu știu dacă ar trebui să îmi scot hainele acum sau să aștept. Mi-am dat jos geaca în camera frumos decorată, așa cum vă așteptați să fie o cameră de hotel frumoasă, totuşi s-a făcut foarte cald. Am putut să simt cum pulsul meu accelerează când ușa se deschidea și Adam intră. Era înalt, peste 1,90 metri și avea construcţia unui înotător. De obicei mi-a plăcut ca băieții cu care ies să fie puțin mai înalţi.

Cu un exercițiu și o alimentație adecvată, poate Adam ar putea să dea lecţii unora. Nu că aveam să-l văd din nou. Elena ne-a prezentat. M-am luptat cu nevoia de a chicoti în timp ce m-am întrebat de ce nu am avut intuiţia să fiu numită Eva. Dar, în timp ce mă uitam la fața lui, în albastrul ochilor lui străpungători, deodată nu-mi păsa cum mă cheamă. Nu a fost deloc ceea ce mă așteptam. Era bărbierit curat, cu părul blond închis la culoare.

Mi-a amintit de acel actor, Viggo Mortensen. Hmmm, asta va fi interesant. Ei bine, a fost ora de spectacol, cred. Elena a trecut peste toate regulile, din nou, cu amândoi și în tot acest timp mă privise. Și, din micul rânjet, Adam încerca să de a din cap, aprobând el. Nu m-a dus mintea la nici un fel de nebunie cum să mă îmbrac… Dar la naiba, hainele oricum vor pleca. Dar, mi-am jucat cele mai bune atu-uri, ochii mei verzi, buzele senzuale.

De asemenea, purtarea unui sutien și chilot sexy nu ar strica nimănui. Adam fusese deja neclintit și părea că mă așteaptă să fac prima mișcare. Nici unul dintre noi nu a vorbit, poate a fost frica să nu ne spunem nimic, sau poate doar a vrut să lase întâlnirea la nivel de afaceri. Am luat inițiativă și am mers înainte, punându-mi ușor mâinile pe fața lui în timp ce eu l-am tras pentru un sărut. Sărutul a fost permis, mi s-a spus și m-am bucurat… auzi de asta… să completezi o listă cu ce ai voie şi ce nu să faci.

S-ar putea să fie ud (sărutul), dar preludiul real a fost întotdeauna o mare transformare pentru mine. Adam mirosea bine, iar eu am zâmbit în timp ce el și-a așezat buzele de-a lungul gâtului ușor înțepenit. L-am simțit pe el că se apropie şi-mi dau seama că el este gata. Elena era la locul ei, uitându-se la o revistă, dar pregătită să intervină dacă ar trebui să meargă ceva greşit. M-am întrebat dacă o deranjează să fie într-o cameră cu două persoane care erau clar pe cale să se fută. Oh, ei bine, am semnat și pentru asta.

Adam a început să-mi ridice tricoul, așa că mi-am ridicat brațele, lăsându-l să-l tragă peste capul meu în timp ce mă trage înapoi la pieptul lui slab. M-am zguduit un pic când mâna lui se ridica în spatele meu pentru a-mi desface sutienul. Odată ce sânii mi-au fost eliberați, lucrurile au început cu siguranță să se grăbească. Adam s-a aplecat, sărută fiecare sfârc, supt ușor… începe cu stângul, înainte de a-şi îndrepta atenția asupra celuilalt. Am gemut şi i-am dat aprobarea mea, totuși voiam să înlăture orice altceva.

Mai ales pantalonii lui. Ei erau deci în cale! Am vrut să-l văd, să-l ating, să-l gust. M-a luat de mână și m-a dus până la pat, unde și-a dat seama repede că vroiam să mi dau drumul şi s-a aplecat între picioare pentru a mă gusta. Am încercat să nu urlu prea tare, nu voiam ca Elena să creadă că ceva nu este în regulă. Oh la naiba nu… nimic în neregulă cu acest om care își are limba peste tot atât de neliniștită și păsărica mea era umedă. Am încercat să-l înlătur, dar mi-a îndepărtat ușor mâna și a clătinat din cap… NU, în timp ce continua sărbătoarea asupra mea.

M-a terminat și am simțit că valul începe ajungând să simt că totul se prăbuşeşte în jurul meu. Avea ambele mâini pe șoldurile mele și a continuat să lingă, lăsând orgasmul să iasă în sfârșit prin mine. Mă simt oarecum oarbă acum, mi-am recăpătat respirația și m-am întins după el, din nou, el clătină din cap… NU. L-am privit surprinzător și mi-a ridicat picioarele pe umerii lui dragi în timp ce el stătea ușor în genunchi. Ah! Iată că merge, și el vrea să mă fută cum vrea el! Nici o problemă.

Am simțit vârful lui cum se joacă cu buzele mele, cum îl umezeşte, alunecă ușor, încet în mine. Un suspin de plăcere pură ne-a scăpat ambilor din buze, totuși nu ne mai mișcam. Am vorbit în cele din urmă. La naiba, a trebuit să-l… doresc şi mai mult! „Hei, îmi spune Adam, eşti bine?” Suna de parcă și-ar controla respirația și mi-a șoptit. „Stăm aşa un timp, nu am făcut-o de ceva vreme şi mă simt prea… prea al naibii de bine. Nu vreau să ejaculez încă.”

Nu, nu m-am gândit la asta. „Bine, doar ia-ți timpul,” i-am spus, în timp ce el mi-a sărutat blând umărul, gâtul; mâinile lui îmi țineau sânii, gen – frământa bine. Oh, bărbatul se simțea bine și al naibii, nu știam cât pot să stau mult nemișcată. Nu a trebuit să aștept prea mult, întrucât Adam a început să împingă, să fac mişcări de dute-vino. Am gemut, tare, în timp ce a început să pompeze mai repede, mai repede și am simțit cum începe să alunece din nou… O, Doamne, da! Am gemut. Nu-mi vine să cred! Îmi dau drumul, din nou!

Adam spunea ceva, nu prea puteam să-mi dau seama, întrucât avea chipul îngropat în umărul meu. Îmi repetă din nou: „Îmi pare rău, Doamne… dar trebuie să spermez ACUM!” el mârâi, scoțând-o și vărsându-se de-a lungul spatelui. Niciunul dintre noi nu s-a mișcat nicio secundă, deși părea o eternitate așa cum a ajuns respirațiile noastre revenind la normal. A apucat un prosop care era așezat eficient lângă pat și șterse toate rămășițele lui. Mă întinsesem pe pat și mă rostogolisem pe partea mea pentru a-l privi.

– Nu că mă plâng, dar de ce te-ai grăbit? Doar trebuia să te abţii… Adam a zâmbit doar. Avea și un zâmbet foarte sexy. A râs doar.

– Ar fi trebuit, a fost prea repede și chiar am vrut să fiu în interiorul tău.

– Oh, bine… da. Am zâmbit înapoi înțelegător, în timp ce a părăsit patul pentru a începe să se redreseze. Elena stând pe scaunul ei, încă se uita la revistă și se purta ca și cum nimic nu a fost ieșit din comun. Fie nu-i plăcea sexul, fie putea asculta în gând o melodie. M-am întrebat în secret dacă a fost pornită. Nu era ca și cum ar fi fost prea bătrână, la 53 de ani, mai avea multe pentru ea.

Adam avea o figură decentă, ochi drăguți și zâmbet. Adică, când a zâmbit.

-Ei bine, nu știu ce se va întâmpla de aici, i-am spus lui Adam, dar, cred că mi-a plăcut. Nu îţi sună prea bine ce spun, nu? Buzele i se formară într-un zâmbet mic și se aplecă ușor să-mi sărute buzele.

-D-zeu știe, poate ne vom putea vedea din nou, într-o zi, spuse el și se îndreptă spre Elena, care l-a lăsat pe paznic să-l ducă înapoi în celulă.

Pur și simplu, am privit ușa închisă, gândindu-mă la ce tocmai se întâmplase. Elena s-a așezat înapoi cu revista ei și a așteptat să mă îmbrac. Mi-am rearanjat sutienul și chiloții înapoi când gardianul a intrat. „Cum era? S-a comportat bine? Te-ai bucurat?” aruncându-și mâinile în păr și trăgându-mă, sărutându-mă cu înverșunare.

În acest moment, Elena a ieșit din cameră, închizând ușa în spatele ei. Sutienul și chiloții au sfârșit înapoi pe podea și, din nou, m-am regăsit pe pat, de data asta cu dragostea vieții mele și nu m-am putut abține să zâmbesc. Sper că programul de reabilitare funcționează.

Poveste scrisa de Doamna Misterioasă

Promovare site escorte  – Barby Escorts

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „O, Doamne, da! Nu-mi vine să cred, îmi dau drumul, din nou!”

  1. Incitanta povestea … totusi Adam putea sa se straduie mai mult, cat despre ea … la cat mai multi subiecti, daca asta ii face placere.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.