Joc mental… cu o studentă la medicină

Totul a început de la vârsta de 18 ani. Eu şi ea singuri, într-o cameră cu un perete negru şi ceilalţi albi. În mijlocul camerei era un singur pat, iar la marginea lui se afla ea… o proiecţie feminină, perfectă fizic, însă imperfectă mental. Avea un păr bălan, ochi albaştri, 22 ani, studentă la medicină. Iar eu, un simplu puşti de 18 ani, eram supusul ei. Mi-a spus să mă dezbrac primul, apoi a fost rândul ei să se dezbrace… amândoi în picioare trebuia să-i ridic tricoul, trebuia să o dezbrac uşor cu dinţii. …

M-a prins de cap cu mâinile, m-a tras spre ea. Aveam sarcina să o privesc în ochi şi să-i şoptesc că eu sunt alesul. Cuvintele mele şoptite au fost convingătoare. Apăsând pe umeri şi pe cap, m-am lăsat în jos. La fel de uşor urma să-i dau jos chiloţii din dantela albă. Întâi i-am tras un pic cu mâna, apoi i-am prins cu dinţii şi am tras în jos până în dreptul genunchilor. Piciorul drept s-a arcuit frumos, lăsând chiloţii să alunece încet până când aceştia au ajuns la picioarele ei.

S-a întins pe pat, cu degetul, mi-a făcut semn să o urmez. Aşezat peste ea, îmi simţea corpul apăsându-se peste ea. Mi-a luat o mână, a dus-o la părul ei, şi zice:

– Trage tare de fiecare dată când gem…

Mirat, m-am ridicat în genunchi. Nu ştiam cum să reacţionez. A scos de sub pat o cutie plină de jucării erotice. Din ea, a scos un fel de bici negru. S-a apropiat de mine, m-a sărutat pe obraz, apoi mi-a şoptit:

– Tati… când vezi că urlu, îmi dai peste spate cu el. Apoi, să coborî uşor spre fund.

Nu înţelegeam ce vrea să-mi transmită mai exact, aşa că i-am zis:

– Dar nu ar fi mai bine să te duc spre stele, să culegem câte o planetă apoi să le transformăm în lumea noastră?

– Eu fac sex tare şi mult. Te voi pedepsii pentru treaba asta.

Imediat a scos din cutie o pereche de cătuşe negre, m-am întins pe pat la sugestia ei şi m-a încătuşat. S-a urcat peste mine, deasupra penisului. A luat acel bici şi mă lovea încet peste claviculă şi pe abdomen. Eram speriat, dar, în acelaşi timp, atras de ceea ce-mi face. S-a dat jos de pe pat şi îmi repeta mereu… este un joc mental… A revenit din nou pe mine, deasupra penisului şi a început să mă lovească cu biciul, ceva mai puternic.

Mă priveşte în ochi şi-mi ordonă să-i vorbesc murdar. Cumva îmi place ideea… îmi vin câteva expresii, pe care nu le-aş fi adresat niciodată unei fete. Am făcut asta, citeam în ochii ei plăcerea celor auzite. S-a dat într-o parte, apoi m-a întors cu spatele în sus şi mă lovea cu biciul. S-a oprit, gemea şi suspina puternic. Se freca de spatele meu, simţindu-i respiraţia şi gemetele la ureche. Când a fost destul de satisfăcută cu acest joc m-a dezlegat.

Hotărât, am tras-o cu ambele mâini de talie spre mine şi o lipesc de perete, dar ea mă împinge. Pe un ton ferm îmi spune că ea deţine controlul. Ciudat, dar mă conformez. Îi fac jocul. Aproape 30 de minute am fost aşezat în diferite poziţii erotice… sărutându-mă şi mângâindu-mă peste tot. Mi-a venit şi mie rândul să fac cu ea tot ce îşi dorea.

Începând de la mângâieri pe talie, să o sărut peste tot, să-i suflu pe spate… să o sărut apăsat în locurile fierbinţi… S-a aşezat în poziţia clasică, eu imediat peste ea. Îmi potrivisem penisul… mă mişcam lent. Mi-a spus să o privesc atent şi să o penetrez tot mai rapid. Gemea puternic, continuam să menţin ritmul. Mi-am adus aminte de indicaţiile ei… am tras-o tare de păr, aşa cum a dorit. Privind-o în ochi, mă simţeam mult mai mult decât un supus, mă simţeam în rând cu ea, egali.

M-am oprit din mişcări şi m-am lasat cu toată greutatea peste ea, îi simţeam pielea fină şi perfectă, priveam în ochii ei înlăcrimaţi ce-mi transmiteau plăcere profundă, îi simţeam dorinţa de control până în măduva oaselor, îi citeam gemetele extrem de senzuale. I-am spus la ureche… acum eu deţin controlul, tu eşti supusa mea... Mă priveşte lung, schiţează un zâmbet pervers şi se lăsa penetrată de mine. Îi simţeam acel urlet de dorinţă, îi voiam corpul extraordinar de tare.

Iau acel bici… era rândul meu acum… am lovit-o pe gât… ahhh… mă dau la o parte şi continui şi o lovesc uşor cu biciul pe sâni şi pe abdomenul ei bine lucrat. Sunetele scoase îmi provocă plăcere, începe să-mi placă şi mie acum. Mă aşez din nou peste ea şi îi înfig mădularul adânc. Am tras-o tare de păr… i-am sărutat urechea, limba se juca în urechea ei… cobor spre gât. Îmi plimb limba uşor pe umărul stâng şi încep să mă mişc mai tare şi agresiv… parcă nu mă mai satur, vreau să o penetrez continuu.

Mă opresc după un timp, obosisem. Am ridicat-o de pe pat şi am lipit-o de perete, îmi plimb mâna uşor de pe obraz ei catifelat şi perfect spre gât, apoi tot mai jos până în vagin. Degetul arătător i l-am băgat în gura. Privesc în ochii ei perfecţi şi mă implora să continui. Mi-am făcut loc între picioarele ei, penisul în vagin… îi dau tare, o trag din nou de păr, îi şoptesc câteva cuvinte dulci, apoi murdare, aşa cum văzusem că-i place.

Am tras-o de mână cam brutal către pat, eu mă aşez în mijloc, ea se suie peste mine. Şi-a potrivit singură penisul, s-a lăsat încet în el. Îşi mişca corpul atât de bine… sânii dansau în ritmul ei nebunesc, îi mângâiam coapsele fine… gemeam şi tremuram o dată cu ea… m-am încordat destul de tare, simţeam că sunt aproape… aaahhh… ea sărea pe mine că nebuna, ţipă şi se manifesta zgomotos… aaahh… sperma ţâşnise în ea, ea s-a prăbuşit pe mine. Am avut orgasm în acelaşi timp.

Încă mai retrăiesc acea experienţă. Niciodată nu am mai văzut-o de atunci, însă încă o tot caut pe ea. Era totul un joc mental, corpul ei perfect, fin şi atrăgător. M-a provocat să fiu mult mai mult decât un supus.

Poveste scrisa de Alex

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.