“Seara de bere” împreună cu Bianca şi Răzvan

Amicul meu îmi vorbise de multă vreme despre fantezia lui. Îşi dorea de mult timp să aducă un bărbat pentru soţia lui. Era fantezia lui nevinovată, dar nu a găsit un bărbat de încredere. Îl înţelegeam perfect, însă nu puteam să mă ofer eu, deşi Bianca, soţia lui, nu era o femeie pe care să o refuzi. Mă temeam de reacţia lui, nu aveam idee cum va interpreta el propunerea mea. Din câte îmi spusese, nici ea nu era sigură că vrea să facă asta, dar pentru a-i face lui pe plac, ar merge mai departe, doar dacă el garanta pentru acel bărbat. Şi, mi-am făcut curaj să spun…

Eram amândoi la o bere, ca bărbaţii, dar nu prea alunecă aşa… ca alte dăţi. Aveam acea reţinere să deschid subiectul, dar până la urma l-am întrebat:

– Ai reuşit ceva cu fantezia ta?

– Care?… Aaaa… nu, nu am făcut nimic… mi-a răspuns el dezamăgit…

– De ce?

– Sunt tot felul de bărbaţi, nu-i cunosc… ţin foarte mult la confidenţialitate. Îmi este un pic teamă, dar şi ei… ştii cum sunt femeile?!… mai temătoare…

– La vreun prieten te-ai gândit? Cineva pe care să-l cunoşti bine…

– Da, este o idee. Bianca nu ar fi vrut pe cineva cunoscut, să nu stricăm prietenii…

– De mine ce zici? Nu vrei să fiu acel bărbat pentru soţia ta?… i-am spus, în timp ce emoţia creştea în mine semnificativ, de mă miram şi eu. Mai ceva ca în perioada adolescentină.

S-a întors cu faţa spre mine, m-a privit lung, fără vreo reacţive anume şi apoi mi-a spus:

– Ştii că ai dreptate, poate că este mai bine un prieten. Ne cunoaştem, poate ea se va simţi mai în largul ei pentru că te ştie. Voi vorbi cu ea, să văd ce zice şi te anunţ. Dar acum, hai să mergem. Nu alunecă deloc berea asta.

Trecuse câteva zile de la discuţia noastră, apoi m-a sunat.

– Salut George…

– Salut Răzvan…

– Am vorbit cu Bianca, este dispusă să încercăm, dar nu vrea totul din prima. Vrea să o luăm uşor.

– Ce înseamnă uşor?

– Pentru început este de acord să-i faci sex oral, ea ţie la fel… în timp ce eu privesc, ce zici? Este ok pentru tine?

– Da, nu am nimic împotrivă. Putem încerca cum doreşte ea. Mă anunţi tu?

– Da, ce zici de sâmbătă?

– Da… este foarte bine. Îi voi spune soţiei că merg cu tine la bere.

– Perfect. Ne auzim la telefon dacă intervine ceva.

Emoţia m-a cuprins din nou, nici nu închisesem bine apelul. Deja mă gândeam la ziua de sâmbătă. Aveam două zile în care trebuia să mă pregătesc moral. Urma să fac sex cu soţia amicului meu şi chiar aveam emoţii, iar când mă gândeam la cât de bună este la trup Bianca, mai că-mi venea să mă pup la cât de norocos sunt, că voi fi eu acel bărbat care va face sex cu ea.

Sâmbătă seara aşa cum stabilisem… “seara de bere”. Cu emoţii uriaşe m-am dus la Răzvan acasă. M-a întâmpinat bucuros şi m-a poftit să intru. Bianca, de cum m-a văzut s-a înroşit toată. Blondă cum este ea, faţa rotundă şi tenul deschis, arată ca un gogoşar roşu. Credeam că va fi îmbrăcată special, dar ea a ales o ţinută obişnuită, de casă, cum o vedeam deseori când mergeam pe la ei.

Eu aşezat pe fotoliu, ei pe canapea… Bianca părea ascunsă la spatele lui. Nu prea a vorbit, precum alte dăţi. Emoţia, bat-o vină! Deşi Răzvan a vrut să ne punem pe băut, să prindem mai mult curaj, nu prea s-a consumat, mai mult s-a degustat. Privind-o pe Bianca mai tot timpul, erecţia din pantaloni începuse să se vadă. M-a observat că o privesc insistent, dar se prefăcea că nu observă.

Ţineam paharul în mână, abia băusem din paharul roşu de vin. Am realizat că-l ţin degeaba şi m-am ridicat să-l aşez pe măsuţa din apropiere. Răzvan mi-a văzut erecţia.

– Ohoo… cineva este pregătit să petreacă în seara asta… Nu te duci să te îmbraci în ceva mai lejer, în ceva mai sexy?… i-a spus ei, în timp ce îşi aranja penisul în pantaloni.

Ea ne-a lăsat singuri. De emoţii mele nu mai vorbesc, dar Răzvan era cel mai entuziasmat dintre noi. La nici 10 minute a apărut ea. Într-o lenjerie intimă neagră din dantelă şi pantofi cu toc. A intrat timid în încăpere, mergând încet cu paşi mari. Era prima dată când o vedeam atât de senzuală în mişcări, iar trupul ei subţire, coapsele potrivite şi sânii ce păreau să stea comozi în cupa sutienului… m-a lăsat fără cuvinte.

S-a oprit aproape de mine. Am văzut-o cum şi-a strâns buzele de emoţie. Erecţia provocată mă deranja, trebuia numaidecât să-mi eliberez penisul. S-a aşezat pe picioarele mele, braţul l-a trecut pe după gâtul meu. Tremura de emoţie din toate încheieturile. Mi-am întins gura să o sărut pe buze, dar ea nu şi-a dat seama ce vreau să fac şi am sărutat-o pe bărbie. Momentul haios a făcut să ne mai destindem un pic. Aveam privirea fixă amândoi, unul la altul… am întins capul spre ea şi i-am oferit un sărut scurt pe buze.

Încă îi tremurau buzele de emoţie şi nu am vrut să forţez. Lumina puternică, cei doi bărbaţi care o mâncau din ochi… sigur nu se simţea în largul ei. Atunci am propus să mergem în dormitor, într-un cadru mai intim. Bianca, curajoasă, m-a prins de mână şi m-a tras după ea. Îmi doream foarte mult să facem sex total, dar până la urmă mă mulţumeam cu ceea ce era ea dispusă să facem pentru început.

În dormitor era altceva, totul era pregătit. Patul aranjat, lumina difuză crea o atmosferă plăcută, intimă. Am avut dreptate. Aici părea că se simte mai în largul ei. S-a lipit de mine, braţele m-au cuprins, îşi pusese capul pe umărul meu, eu cuprinzând-o cu braţele cu palmele aşezate pe fesele ei… şi păream că ne mişcăm în ritm de blues. Ochii mari, excitaţi a lui Răzvan, mă priveau. Din priviri mă încuraja să fac primul pas.

Se dezbrăca iute de haine şi ne privea atent. Am strâns-o de fese, cât să-i aud primul suspin. A ridicat capul de pe umărul meu şi m-a sărutat pe buze. Cred că a vrut să-mi arate că este pregătită. Atunci am strâns-o mai tare de fese cu mâna dreaptă, iar cu stânga i-am strâns sânul. Ne sărutam… ne ofeream unul altuia câte un sărut scurt. Mi-am lipit buzele de ale ei, apăsând puternic. Răzvan era în călduri… îşi ţinea penisul în mână şi îl freca de zor.

Am ridicat-o în braţe, ea m-a cuprins cu picioarele de trup. După ce am descălţat-o de pantofi, am mers cu ea spre pat. Trebuia să mă dezbrac. Mi-ar fi plăcut să o facă ea, dar Bianca s-a urcat mai sus în pat. Abia atunci am observat ceva. Avea pregătită o jucărie. Atunci avea sens de ce voia doar cunilingus şi felaţie, din moment ce avea jucăria ei preferată.

M-am dezbrăcat iute de haine. Penisul erect s-a bucurat de libertate. Imediat m-am dus lângă ea în pat. Au urmat săruturi şi mângâieri. Mâinile alunecau pe trupul ei, peste tot, făcând-o să geamă, să suspine şi, uneori, să tresară la atingerile mele. Cu mişcări lente, am reuşit să o dezbrac de sutien şi de chiloţei. Uşor timidă, şi-a strâns picioarele, încercând să-şi ascundă feminitatea.

Şi-a luat vibratorul de lângă ea. Un vibrator destul de lung, cu o formă atipică, cunoscută mie. Ulterior am înţeles că este un vibrator pentru punctul G. L-a băgat între picioare… se freca uşor cu el, încă nu-l pornise. O sărutam pe gât, cu mâna stângă îi masam sânii. Pornisem în explorarea trupului… cu atingeri fine şi săruturi cât cuprinde… ajuns la sâni, i-am prins sfârcurile cu buzele şi am tras uşor. Pe abdomen, urcând şi coborând de fiecare dată cu atingeri fine şi săruturi. Din când în când mai aruncam o privire la jucăria pe care o ţinea în mână. Vedeam cum îşi atingea uşor labiile şi clitorisul… dintr-o dată, l-a pornit.

Bâzâitul mult aşteptat abia se auzea. Răzvan gâfâia puternic, frecându-şi penisul. L-a scurt timp, gemetele anunţau orgasmul lui, poate mult prea devreme. El a plecat la baie. Bianca şi-a închis ochii, având capul pe spate, suspina încet. Întorcea vibratorul pe toate părţile… atingându-se pe labii şi pe clitoris. Se excitase foarte tare, nu a mai rezistat şi l-a introdus în vagin… aahh… se putea auzi schimbarea vitezelor şi a intensităţii vibraţiilor. Îl ţinea de capăt şi îl mişca lent în interior. Cum să concurez cu acea jucărie?… penisul meu nu vibrează!

I-am oferit un sărut pe gât, cu mâna încercam să-i depărtez mai mult picioarele, să-mi fac loc între ele. Am urcat deasupra ei. Penisul se lipise abdomen. Făceam mişcări lente, în sus şi în jos, frecându-mi penisul de ea. Îmi doream cu ardoare să intru printre labiile ei… însă, trebuia să mă ţin de promisiune. I-am prins sânii, trăgeam de ei… mergând în jos pe trupul ei, o sărutam scurt. Ajuns la sâni, i-am prins pe amândoi sugându-i de zor.

Cu limba am făcut mişcări du-te-vino la buric. Ajuns cu capul între picioarele ei, i-am dat mâna la o parte, apoi am prins de capătul vibratorului din silicon. Am început să-l mişc aşa cum făcea ea, însă nu pe tot. Cu timpul, mişcările au devenit tot mai alerte. De câteva ori m-a întrerupt din mişcări pentru a schimba viteza şi intensitatea… ahhh… era în extaz. Îi vibra tot trupul, la unison cu vibratorul.

L-am scos şi l-am lăsat pe pat. Fără să aştept reacţia ei mi-am lipit gura de păsărica ei excitată. Am prins-o cu mâinile de mijloc şi o trăgeam spre mine. Limba îşi făcuse loc, culegeam fiecare picătură din sucul abundent. Trăgea puternic de cearceaf, şi-a ridicat uşor bazinul… mişcându-l tot mai energic. Gemetele ei se amestecase cu ale lui Răzvan… ce-şi freca penisul tremurând.

M-am dus la clitoris… limba şi buzele apăsau ferm, ea se încovoia şi gemea tot mai puternic. Emoţiile îi dispăruse şi părea că deţine controlul. Pusese o mână pe capul meu şi mă ţinea fix cu buzele pe clitoris, în timp ce-şi mişca bazinul tot mai rapid. Cei drept, şi pe mine m-a surprins atitudinea ei, mult schimbată, dezlănţuită de reţineri şi tabuuri. Simţeam coapsele ei tremurând iar asta mă mulţumea pe deplin.

Aproape în acelaşi timp… Răzvan şi Bianca au avut orgasm, doar că separat. Prima a fost ea, cu un ţipăt ascuţit şi lung, apoi el, incitat de toată scena şi gemetele ei. Tremura puternic, dar nu voia să mă elibereze, îmi ţinea capul apăsat… buzele şi limba apăsau peste clitoris. Într-un târziu, m-a eliberat, dar a durat ceva până şi-a revenit. Când am văzut că a deschis ochii m-am aşezat peste ea. Penisul lipit pe abdomen… l-am frecat de ea. Intenţia mea era să-i sugerez ce vreau să fac. O sărutam pe gât şi la ureche şi nu spunea nimic.

M-am lăsat un pic mai jos, cât să-i ating labiile cu vârful. Am continuat să mă mişc înainte şi înapoi. Îmi aluneca şi nu reuşeam să-l menţin acolo îmi doream. L-am prins cu mâna stângă, îmi frecam penisul de labii… simţeam că nu mai rezist şi că voi ceda… şi nu mă refeream la orgasm. Îmi doream să simt căldura emanată de vaginul ei şi parcă nu voiam să cer acceptul. Într-un final am cedat… frecându-mi penisul de labii, l-am potrivit şi am intrat adânc, făcând-o să geamă puternic. Pesemne că gestul meu a surprins-o.

A pus mâinile pe fesele mele şi mă apăsa puternic. Ritmul a devenit alert la scurt timp. O sărutam pe gât, i-am prins lobul urechii în gură şi-l sugeam. Începusem să mă încordez… oftam şi gâfâiam mai puternic. Bianca a băgat limba în urechea mea… aahhh… trăiam senzaţii intense, m-a surprins atât de tare încât nu mai puteam să ţin în mine.

Mă mişcam foarte rapid, ea ţipa de plăcere… aaahh… eram atât de năucit încât nu am realizat că nu m-am retras la timp. Când mi-a venit să ejaculez, am ţipat tare… aahhh… m-am împins adânc în ea şi am rămas nemişcat. Sămânţa călduţă i-a umplut interiorul. Nu-mi venea să cred ce tocmai se întâmplase, dar era prea târziu să mai fac ceva. Faptul că ea m-a încurajat, apăsându-mă peste fese, m-a făcut să uit de tot.

M-am dat la o parte şi m-a aşezat lângă ea. Lui Răzvan nu-i venea să creadă. Privea între picioarele soţiei la stropii de spermă ce se scurgeau din ea pe pat. Se citea bucuria pe chipul lui. Fantezia lui nevinovată tocmai avusese loc, iar el părea cel mai fericit. Sfârsit.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „“Seara de bere” împreună cu Bianca şi Răzvan”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.