Vlad, zugravul… şi plata în natură

Sunt o femeie singură şi trebuie să mă descurc aşa cum pot. Dacă tot a venit căldură, mă gândeam că ar fi bine să împrospătez locuinţa, mai ales că izolarea m-a cam deprimat un pic. Din vorbă în vorbă, mi-a fost recomandat un zugrav priceput de către o prietenă de a mea. Cică lucrează bine şi nici nu se aruncă la bani. Partea cu banii mă interesa foarte tare, cum nu prea aveam nici eu, pentru că am stat acasă, era interesant să văd dacă ne putem înţelege altfel… poate o parte din bani şi ceva plată în natură… 

L-am sunat să stabilim când poate să vină acasă, pentru o evaluare. Două zile mai târziu, a venit seara la mine acasă.

– Bună, sunt Anca… intră te rog…

– Bună, mă numesc Vlad…

Tipul mai tânăr ca mine, părea mult mai înalt ca mine, drăguţ şi foarte bine proporţionat. Nici gras, dar nici foarte slab. M-am bucurat în sinea mea… uite, în sfârşit un bărbat mai atrăgător. Bine că nu este vreun burtos, căruia să nu-i pot găsi penisul de burtă

L-am simţit un pic cam timorat, nesigur… ţinea tot timpul mâinile în buzunare, poate şi din cauza stăteam destul de aproape de el şi-i zâmbeam larg în timp ce îi povesteam ce mi-aş dori. Cei drept, aveam şi eu emoţii mari, nu-mi găseam locul, eram destul de agitată în prezenţa lui. Când mă aşezam pe pat, când mă ridicam… gesticulam foarte des şi mă jucam foarte mult cu degetele.

– Uite ce aş dori… după cum ţi-am spus, ai doar o cameră, bucătăria, baia şi holul de vopsit…

– Da… observ că pereţii sunt cât de cât drepţi, nu sunt crăpături, nu am ce repara. Este nevoie doar de vopsit.

– Aşa mă gândeam şi eu, dar tu te pricepi mai bine ca mine… i-am spus eu râzând.

– Da… Văd că la baie nu am mult, doar la tavan este de lucru… nici la bucătărie nu este prea mult. Dormitorul necesită mai multă atenţie şi pe holul de la intrare.

– Uite… m-am cam plictisit de alb. Vreau să schimb… în dormitor m-am gândit să pun un roz mai deschis şi pe hol un albastru deschis sau un verde. Ce zici?

– Da… putem face asta.

– Acum că ai văzut ce vreau, mă interesează cum ne înţelegem cu banii, nu prea am mulţi… i-am spus eu vizibil emoţionată. Poate… ne înţelegem cumva… să găsim şi alte metode… ştiu, şi eu…

Eram roşie la faţă. Vlad a înţeles sigur unde băteam cu vorba, cel puţin aşa mi-a lăsat impresia când l-am văzut că a făcut puţin ochii mari, dar faţa i-a rămas neschimbată, nici un zâmbet, nici o grimasă sau nemulţumire. Singura nedumerire… dacă era interesant de propunerea mea, sperând să nu mă fac de râs în faţa lui şi a prietenei mele, căruia nu i-am spus cum aveam de gând să-l plătesc.

– La ce te-ai gândit, m-a întrebat el. Părea că nu înţelege sau aştepta să-i spun direct.

– Poate ai tu o soluţie, sunt dispusă să accept orice… ţi-am spus ce vreau, doar de vopsit în cameră, pe hol, ai puţin de lucru la bucătărie şi la baie… am continuat să mă repet cu aceleaşi idei, datorită emoţiei şi a situaţiei în care mă aflam.

– Orice?!

– Da… ne putem gândi la orice, i-am răspuns în timp ce mă jucam cu degetele.

– Dacă eu mă gândesc la un sex oral?!

– Doar atât?! Eu mă gândeam la mai mult, aşa acoperim toate costurile…. Nu-mi venea nici mie să cred ce spuneam, dar eram dispusă să fac sex cu el. În primul rând că nu prea aveam bani, iar în al doilea rând, sunt şi eu femeie, am şi eu nevoi şi frustrări, iar el, chiar era un bărbat frumos.

– Sună interesant… mi-a răspuns el, fără să schiţeze vreun zâmbet sau să scoată mâinile din buzunare.

Discuţia a mai continuat câteva minute pe anumite detalii. Chiar dacă m-am repetat în vorbire, era pentru că eram foarte emoţionată şi speram să mai trag de timp. Eram foarte aproape unul de altul, mai puţin de 1 metru. Cum el nu avea de gând să facă prima mişcare, am venit mai aproape de el, i-am pus mâinile pe piept şi l-am mângâiat încet.

– Putem să facem şi ceva în avans… i-am spus eu, în timp ce inima părea că vrea să sară din piept.

Mâinile mele alunecau pe piept, până sus la umeri, coborând încet pe braţele lui. Într-un final şi-a scos mâinile din buzunare, dar nu să mă atingă, le ţinea pe lângă corp şi se mişca agitat. Prin pantalonii scurţi se vedea penisul crescând, iar asta nu putea decât să mă bucure. Abia când mi-am pus braţele pe după gâtul lui m-a prins cu mâinile de mijloc. Fiind mult mai înalt ca mine, eu pe vârfuri, el aplecat spre mine… aşa am reuşit să ne sărutăm.

Şi săruta destul de bine. Mai târziu şi-a făcut curaj şi mi-a atins fesele, trecând mâna dreaptă pe deasupra lor. Oprindu-ne din sărutat, eu continuam să vorbesc cu el. Sunt şi mai vorbăreaţă de fel. Vlad mi-a pus mâna pe sâni… eu am coborât mâna, i-am atins piciorul apoi am urcat şi i-am prins penisul. Părea să nu aibă chiloţi pe el, penisul împungea materialul textil.

Nu ştiu cine era mai stresat de situaţie, eu sau el. Încercam să-l determin să se relaxeze să se simtă comod. M-am ridicat pe vârfuri, l-am tras cu braţele de gât să pot să-l sărut mai bine. Vlad mi-a prins fesele şi le frământă, le strângea ferm… mmm… daa… ce bine faci!… eram singură de multă vreme.

I-am deschis la fermoarul de la pantaloni… penisul a ieşit afară… mmm… wow… chiar am exclamat fără să vreau. Creştea cu fiecare atingere a degetelor. L-am prins cu o mână şi am început să-l frec. El nu mai spunea nimic. Aproape de pat, l-am tras penis spre mine să mă pot aşeza. Chiar avea un penis mare. Imediat l-am prins cu gura… intrase doar căpăţâna… şi-mi plăcea enorm de mult. Uitasem cum e să ai gura plină de un penis.

Îl ţineam de la bază, buzele alunecau, limba îl lingea în lateral. De fiecare dată când îl scoteam se auzea un zgomot de plăcere, zgomot ce-l făcea să ofteze uşor. Vlad nu făcea nimic, ţinea mâinile pe lângă corp, privind la mine şi ofta. Nu sunt adeptă sexul oral adânc, dar atunci chiar am încercat să văd cât de mult poate să intre în gura mea, fără să mă deranjeze. Intrase aproape jumătate şi îl sugeam încet… buzele alunecau pe penisul lui gros. Era ca o jucărie pentru mine şi nu voiam să o las jos.

S-a dezbrăcat de pantaloni, eu mi-am scos sânul afară din bluză. S-a aplecat să-l sugă… Mă lăsasem pe spate, sprijinită în braţe. Mi-a prin sânul stâng şi-l sugea ca un copil… mmm… poate o să mă viziteze şi cu alte ocazii. Îmi prindea bine sex ocazional cu un bărbat ca el, fiind singură, puţin peste 40 de ani. Nu l-aş fi refuzat dacă era de acord să facă sex cu mine mai des.

M-am dezbrăcat de repede haine, apoi m-am făcut comodă, mai sus în pat. El şi-a păstrat tricoul… a venit lent, printre picioarele mele. M-a gâdilat când mi-am atins prima dată labiile cu buzele… apoi… mmm… aahhh… ce bine mă simţeam. Limba se agita rapid pe clitoris şi pe labii… am închis ochii să mă relaxez… să mă bucur de aceste momente, destul de rare în ultima vreme.

Îmi plăcea atât de mult încât mă exprimam liber, repetam întruna şi gemeam… ddaa… ce bine e… ddaa… Întâi m-am tras singură de sfârcuri, apoi mi-a prins el sfârcurile şi mă trăgea de ele… aahh… Se descurca foarte bine în ceea ce făcea. Fostul soţ nu reuşea să mă aducă în acest stadiu de plăcere cum o făcea Vlad.

Dacă tot se descurca minunat la cunilingus, eram curioasă să aflu câtă plăcere îmi poate provoca penisul ăla mare şi gros. Speram să fie la înălţime. Îmi doream să-l ţină mult.

A venit deasupra mea, mi-a lins sfârcurile, apoi s-a poziţionat între picioarele mele. Îi văzusem penisul mare aproape de vagin… de când nu mai făcusem sex, cred că s-a vindecat şi locul… îmi era teamă un pic să nu mă doară, deşi eram umezită destul de bine. M-am excitat repede, la puţin timp, când am început să-i fac sex oral.

L-am simţit atingându-mi labiile… ah… a intrat… aahhh… a intrat adânc în mine… ddaahh… ce mare era!… a făcut câteva mişcări lente, pe toate lungimea penisului, apoi a început din ce în ce mai tare… ddaahhh… se lovea de mine cu putere. Îmi venea să ţip la el… să-i spun cele mai vulgare şi mai perverse expresii ce-mi veneau în acele momente, dar m-am abţinut.

Începuse să geamă tot mai puternic, deschisesem ochii să-l văd… braţele destul de încordate, grimase pe faţa lui, respira greu… l-am simţit că urmează să termine… cu un ultim efort… aaahhh… a ţipat, apoi a început să se mişte tot mai încet. Sperma lui îmi inundase vaginul. S-a ridicat de pe mine şi a coborât din pat. M-am dus după el. Penisul încă erect, plin de spermă. Trebuia să-l gust. I-am luat penisul în gură şi am început să-l sug. Culegeam cu drag sperma rămasă.

Cu timpul, acesta se micşora tot mai mult. Era un moment potrivit să aflu dacă pot să-l cuprind pe tot. Îmi plăcea foarte mult să-l sug. Vlad nu spunea nimic şi se uita uimit la mine.

Am dat să mă ridic, îmi căutam hainele să mă îmbrac, la fel şi el. Ca şi când nu s-a întâmplat nimic, am redeschis subiectul ce mă interesa pe mine… deci, în această cameră vreau culoarea roz, pe hol vreau verde sau albastru deschis, în bucătărie şi în baie doar tavanul… crezi că este necesar să vopsim uşile şi tocurile?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Vlad, zugravul… şi plata în natură”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura