Ultima seară… ascunsă în mintea mea

Zilnic același program: plajă, hotel, mâncare și multă odihnă. Trebuie să schimb ăsta, măcar în ultima noapte. Se lasă seara, după un duș reconfortant, câteva mesaje și o convorbire telefonică, hotărăsc să mă plimb pe plajă, la fel ca în fiecare seară. Dar seara asta trebuie să fie senzațională, așa îmi propusesem de o vreme. Îmi pregătesc o borsetă cu cele necesare, printre care strecor și jucăriile mele preferate: un set de bile și un vibrator pentru… nu se știe niciodată. …

De fapt, am un plan bine ticluit în mintea mea, care urmează să fie pus în aplicare. În această seară mi-am propus să fac nebunii pe plajă. Am pus ochii pe o zonă retrasă, dar foarte plăcută. Merg alene pe malul mării, valurile liniștite îmi mângâie picioarele… Apa este plăcută, simt briza mării cum îmi dezmiardă trupul trezind în mine o senzație ușor excitantă. Luna strălucește pe cerul senin, stelele o înconjoară… ca niște mici licurici și veghează împreună, cu atenție somnul liniștit al mării…

E o noapte superbă, liniștită, aud doar marea și câte un pescăruş rătăcit zburând deasupra ei. Ajung la locul preferat, e liniște, nici țipenie de om cât vezi cu ochii. E perfect pentru ceea ce doresc. Aleg un baldachin, îi desfac perdelele, mă dezbrac de rochița roșie de in, îmi dau jos bikinii minusculi de un roșu aprins. Hmm… perfect pentru o baie în mare, îmi zic. Luna se reflectă în marea liniștită și pe trupul meu bronzat făcându-l să strălucească.

Intru în mare, valurile se izbesc de corpul meu și îmi trezesc aceleași trăiri, aceleași senzații de plăcere și excitare. Sânii voluptoși dansează în ritmul pașilor mei. Sfârcurile mi se întăresc și mă îndeamnă să le ating, să le mângâi, să le dezmierd… Îmi las corpul în voia apei și continuu atingerile. Vreau să mențin senzația pentru jucăriile ce mă așteaptă. Ies agale din apă, broboane de apă sărată se preling pe trupul meu lăsând dâre pe nisip. Ajunsă la baldachin scot din geantă bilele și le introduc înăuntru, ahh… da, exact cum mă așteptam…

Pornesc vibratorul, mă întind pe o parte, îl umezesc cu vârful limbii, cobor spre sfârcuri dezmierdându-le. Efectul vibrațiilor nu întârzie să apară. Hmm… senzația e plăcută dar continuăm împreună cu micul meu ajutor, drumul plăcerilor spre labii, spre clitoris jucându-mă cu ele. Printre perdele zăresc o siluetă în noapte rezemată de colțul din dreapta al baldachinului. Mă urmărește cum îmi satisfac păsărica. Îi zăresc mâna cum se îndreaptă spre mădularul lui și se mângâie în timp ce urmărește spectacolul ce îl ofer.

Continuu să mișc vibratorul printre labii, sunt udă, păsărica mea e excitată la maxim. Vibrațiile micului meu prieten îmi fac trupul să se arcuiască de plăcere. Îl introduc înăuntru, mă las pe spate, hmm… plăcerea e atât de intensă încât nu reușesc să mai stau într-o parte, știu că sunt privită și asta mă copleșește cu totul. Încerc să îmi alung din minte gândul că sunt privită, deși tocmai asta îmi crește gradul de excitare. Jucăria nărăvașă e în interiorul meu, ahh… vibrația lui amplificând totul cu ajutorul bilelor.

Continuu să mișc jucăria, e o senzație nouă neexplorată până acum și care face ravagii… Mișcările de du-te-vino, bilele care se mișcă în vagin îmi provoacă un orgasm de senzație, cum nu am mai simțit până acum… E prima dată când încerc această combinație. Sunt plină de sucul interiorului meu, stau nemișcată să îmi revin în simțiri și privesc cerul înstelat. Aud pași care se apropie pe nisipul umed, zăresc perdeaua care se dă la o parte, nu zic nimic doar îl privesc. Are un corp senzațional, mușchii pieptului bine lucrați, piele măslinie ce strălucește în noapte, părul până la umeri ușor ondulat.

Mâinile lui încep să îmi mângâie trupul. Ne sorbim din priviri, nu spunem nimic, dar aprob din priviri lăsându-l să continue, să exploreze, să atingă fiecare parte a trupului meu. Încerc să scot bilele crezând că totul va fi prea mult… îmi oprește mâna în zona abdomenului, mi-o ridică pe pieptul lui provocându-mă să-l ating, să-i mângâi fiecare pătrățică a trupului. Mirosul de mosc combinat cu aromă de mentă a respirației lui îmi zăpăcește simțurile.

Își apleacă gura pe sânii mei, limba face rotocoale în jurul sfârcului, trece și la celălalt cu aceleași mișcări line și pline de sărutări, coboară spre buric… atingerea buzelor sale lasă dâre de salivă ajungând într-un final la păsărica mea excitată. Îmi simte gustul orgasmului avut cu câteva momente înainte. Nu îl deranjează, linge labiile apoi își face loc spre bulbul umflat și sensibil. Senzația limbii lui mă face să scot gemete de plăcere, ahhh… e bine totul se amplifică la maxim.

Buzele lui catifelate, calde și umede își continuă jocul, linge, suge… îmi îndoi spatele de plăcere, gem și mă zvârcolesc. Vreau să mă abțin, să nu explodez într-o mie de bucăți, să simt mai mult plăcerea buzelor lui. O doamne îmi zic, cum poate să mă înnebunească în halul ăsta. Se retrage când eram pe punctul de a ajunge la orgasm. Îi simt mădularul deja erect pe păsărica mea, probabil mai mult de la auzul gemetelor mele sau poate că jocul îl excitase și pe el.

Îl plimbă în sus și jos pe păsărica mea umedă și dornică de sex nebun. Îmi doream cu disperare să-l simt în mine, să fac dragoste cu el, să aibă grijă de păsărica mea aşa cum limba lui a făcut-o. Îl potrivește la intrarea în vagin și cu mișcări lente își face loc în păsărica mea în care se aflau și bilele. Ahhh… intră ușor… parcă cercetând locul, o scoate, o bagă cu delicatețe și apoi intensifică ritmul… Bilele vibrează în interiorul meu, mădularul lui delicat împingându-le… bilele îmi trimit impulsuri, o combinație răvășitoare dar plăcută.

Aud gemetele lui cum le acoperă pe ale mele… Se mișcă continuu, trăim amândoi fiecare clipă ca și cum ar fi ultima. Hmmm… senzații care nu pot fi descrise în cuvinte îmi străbat trupul, mă înnebunesc, mă fac să îmi arcuiesc trupul de plăcere, îmi las capul pe spate, inima bate nebunește… intră și iese, simt cum orgasmele noastre se apropie, îmi vine să urlu, să transmit stelelor trăirile momentului.

Gemetele noastre se suprapun, orgasmul explodează și ne dăm drumul în același timp sau poate pe rând, nu îmi dau seama totul. E atât de amplu încât nici nu contează pentru că tot ceea ce simțim amândoi în acest moment e peste așteptări.

Liniștea se lasă peste noi, stăm lipiți unul de altul fără să spunem nimic. Îmi revin, mă ridic, mă îmbrac și mă îndepărtez de el pe malul mării simțindu-i privirea care mă urmăreşte precum o nălucă. Frumos!… îmi zic. O noapte de pasiune nebună, un amalgam de trăiri, senzații, plăceri… O noapte ce va rămâne ascunsă în mintea mea. Și care, poate într-o bună zi, cine știe…

Poveste scrisa de… Doar.eu.o.ea

Citeste si: Iubire imposibilă

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.