Viaţa mea şi sexul… două lumi paralele

Am fost crescută cu rigorile religiei, drept urmare, am făcut prima dată dragoste cu soţul meu, aşa cum se cere, după căsătorie. Amândoi împărtăşind aceeaşi religie, destul de tineri, am crezut că iubirea noastră va fi legământul etern şi vom îmbătrâni frumos împreună. Cum era şi firesc, amândoi fără experienţă, fără să ne documentăm, cu ruşinea de a pune întrebări cuiva din familie, prietenilor sau rudelor… şi mai ales că eram amândoi religioşi practicanţi… totul a fost stângaci pentru noi. Cum se desfăşura totul?!…

Acum când mă gândesc la acei ani în care credeam că sexul era un lucru murdar dar şi păcat în acelaşi timp, îmi vine să mă amuz. Atât eu, cât şi soţul meu ne mulţumeam sexual cu puţin. Mult timp, nici unul dintre noi nu a avut un pic de iniţiativă pentru a schimba anumite lucruri, pentru ca noi să fim fericiţi împreună… ca relaţia dintre noi să se dezvolte frumos… cu dragoste şi respect.

Îmi amintesc de anii în care făceam dragoste cu soţul meu în beznă totală. Nici unul dintre noi nu accepta să-l vadă pe celălalt complet dezbrăcat. La baie, când îl ajutam să se spele pe spate, închideam ochii sau întorceam capul ca să nu văd ce are între picioare. Dar şi el la rândul lui, încerca să-şi acopere bărbăţia cu mâinile… pentru că era păcat.

Sentimentul de plăcere în timpul sexului exista. Cu timpul începuse să ne placă la amândoi. O făceam destul de des, însă nu era important cât de des făceam dragoste, ci calitatea. Totul se întâmpla doar în poziţia clasică, fără să mai încercăm şi altceva. Existau mângâieri pe sâni şi multe săruturi între noi, dar atât. Mulţi ani mi-a fost ruşine să-i ating penisul soţului meu, iar el la rândul lui, nu îmi atingea niciodată zona dintre picioare, deşi, mă mânca curiozitatea să aflu ambele variante.

Veţi crede că şi poziţia clasică este suficientă pentru ca un cuplu să fie satisfăcut sexual. După un timp se instalează monotonia şi se pierde din dorinţă, iar apoi, aproape că-ţi vine să urli… că mai vrei şi altceva. Revenind la calitate… degeaba era destul de des, dacă aproape de fiecare dată, durata contactului sexual ţinea cam 2-3 minute. Aproape că nu simţeam că s-a întâmplat ceva între noi. Seara se încheia în acea beznă. După ce termina în mine, urma ritualul spălării şi la somn. De fiecare dată.

Cu timpul, cum era şi firesc, monotonia s-a instalat pe neanunţate. Îmi spuneam că este soţul meu şi că trebuie să-i satisfac poftele carnale şi că nu trebuie să-l refuz. A mers un timp şi cu acest gând. Apoi, contactele sexuale au început să se rărească. De la o dată la două – trei zile, am ajuns la o dată pe săptămână, apoi o dată la două săptămâni şi chiar mai rar. Noi tineri şi frumoşi, îmbătrânisem sexual înainte de vreme.

După ce am terminat postliceala, am fost repartizată la o anumită secţie ca asistenta medicală, la un anumit spital din oraş. Treptat, am constatat că am intrat într-o altă lume. Aflasem de la asistente anumite poveşti, de doctori care făceau sex în tura de noapte… cu nume şi detalii. O lume despre care mi-a fost interzis să aflu până în acel moment. Dintr-o dată, ideea de păcat şi de murdar nu mai părea de actualitate.

Nimic din ceea ce eram obişnuită acasă nu putea să se compare cu ceea ce auzeam că se întâmpla în tura de noapte. Sexul pe întuneric nu exista… auzisem de sex oral… asta a fost mai simplu să intuiesc ce însemnă, dar la sexul anal a trebuit să întreb alte colege… până au râs de mine că nu ştiam ce înseamnă sex anal.

Plecam acasă şi mă gândeam la cele auzite. Îmi veneau tot felul de idei… cam nebuneşti şi perverse faţă de cum eram obişnuită. Ajungeam acasă şi reluam ritualul… aceeaşi placă cunoscută ce devenise zgâriată şi prăfuită. Sex pe întuneric, poziţia clasică… ce dura extrem de puţin.

Este drept că voiam să trăiesc acele senzaţii despre care nici măcar nu aveam habar că există. Totul a început într-o noapte. Nu era tura mea, dar făcusem schimb cu o altă colegă, avea o problemă personală. L-am simţit pe doctorul Popescu, mult mai amabil decât se auzea prin spital. Îmi spuneam că sunt doar răutăţi din partea unora şi sigur nu l-au cunoscut foarte bine.

M-a chemat la el în cabinet, era trecut de ora 1 noaptea. Destul de chipes, amabil şi glumeţ, îmi făcea plăcere să vorbesc cu el. Nu am dat importanţă faptului că se învârtea în jurul meu. Abia mai târziu am înţeles că el mă studia. S-a oprit în faţa mea şi-mi povestea, eu îl ascultam cu plăcere chiar dacă anumite glume erau cu tentă sexuală. Din gura lui nu mi se părea nimic greşit.

Se apropiase mai mult decât îmi imaginam că o va face vreodată. Aveam ceva emoţii, gândeam că va dori să mă sărute. O nouă senzaţie, un nou sentiment punea stăpânire pe mine şi părea că-mi place, chiar dacă asta înseamnă să-mi înşel soţul şi să ignor rigorile sfinte. A băgat mâna direct între picioarele mele… nu m-am aşteptat la asta. Din instinct, am vrut să mă retrag, însă, după modul cum îmi masa zona… începuse să-mi placă. Era prima dată când un bărbat îmi atingea acea zonă.

Nu m-am mai împotrivit… l-am lăsat să continue. Apoi a pus o mână pe sâni. Emoţii şi trăiri străine până acum ieşeau la iveală. Când m-a sărutat pe gură, era să-mi pierd echilibrul. M-a prins cu braţul de mijloc şi m-a tras spre el până s-a lipit de mine. A urmat un sărut cum numai în filme mai vedeam. M-am moleşit instant. Nu eram în stare să mă împotrivesc, dar parcă, nici nu-mi doream asta.

L-am lăsat să facă ce vrea cu mine. Nici o clipă nu m-am gândit că poate va veni cineva peste noi. Mă pipăia peste tot. Nu m-am împotrivit nici când a băgat mâna pe sub uniformă şi mi-a prins sânii… aahh… mi-a prins fiecare sfârc şi mă trăgea de ei. Deja mi se părea prea cald în cabinet, parcă nu mai aveam aer. Doamne ce bine săruta acest bărbat… emoţiile puternice îmi alungau stările de vinovăţie. Nu voiam să se oprească.

M-a ajutat să mă dezbrac de pantaloni… ruşine ca atunci nu mi-a mai fost vreodată. Şi acum mă gândesc că îmi venea să-i spun să stingă lumina, dar nu am putut. Săruturile au coborât pe gât… aahh… îmi luase minţile. Mi-a ridicat bluza de la uniforma… a tras de sutien şi mi-a scos sânii afară. Nu mă pot lăuda cu nişte sâni foarte mari, dar sunt destul de rotunzi. Îmi amintesc că i-a prins pe amândoi cu mâinile… i-a privit o vreme în timp ce ofta lung, apoi s-a dus direct la ei şi a început să-i sugă… aahh… era prima dată când sânii îmi erau supţi.

Am ştiut din prima că voi mai dori, însă, nu credeam că soţul meu va fi persoana care va face aşa ceva. Între timp, şi-a scos penisul afară din pantaloni, dar nu am observat din prima. L-am observat când mi-a eliberat sânii şi s-a dat puţin mai în spate. Din instinct am dus mâna la ochi. Curiozitatea de a vedea un penis în toată splendoarea sa, m-a determinat să iau mâna de la ochi… treptat. Obrajii îmi luau foc, am simţit asta, eram ferm convinsă că m-a văzut şi el.

Mi-a luat mâna şi mi-a zis… hai, curaj!… nu se întâmplă nimic… Tremurând de emoţie, i-am atins penisul, dar am vrut să mă retrag… a insistat să-l cuprind cu toată mâna. Pielea fină, catifelată… penisul erect, destul de mare am apreciat eu. Îi frecam penisul… chiar îmi plăcea să fac asta. Când m-am mai obişnuit cu ideea, a băgat o mâna între picioarele mele, mi-a tras chiloţii într-o parte şi a băgat un deget în mine… aahh… degetul aluneca rapid în mine. Îmi plăcea nespus de mult. L-a scos din mine şi a zis… eşti deja udă… e timpul să simţi un penis adevărat…

Oare chestia aia intră toată în mine?… mă întrebam eu. Nici nu reuşeam să apreciez dimensiunea faţă de penisul soţului meu, dacă era la fel sau mai mare. M-a tras spre el şi m-a sărutat pe gură, apoi m-a prins de braţ şi m-a tras către patul de consultaţii. Brusc m-a întors şi mi-a cerut să mă aplec. Puţin speriată, emoţii puternice, cu un mic sentiment de vină… voiam şi nu voiam în acelaşi timp.

I-am simţit penisul atingându-mi fesele… l-a potrivit şi a împins puternic… aahhh… ddaa… începuse energic. Ceva din mine credea că va termina în câteva minute, aşa cum eram obişnuită, însă, nu a fost aşa. Uitasem noţiunea timpului de plăcere. M-a penetrat în acea poziţie de nu mai ştiam de mine. Din când în când mă strângea de fese şi mă trăgea de sâni. Minute în şir m-a ţinut în acea poziţie, aplecată cu spatele la el, sprijinită în braţe de pat.

Gâfâia şi respira greu. După un timp a ieşit din mine, m-a prins de braţ şi m-a tras spre el. Dintr-o mişcare m-a pus în genunchi în faţa lui. Nu aveam idee ce vrea să facă. Cred că se citea şi pe faţa mea nedumerirea. M-a atins peste buze cu penisul, apoi m-am retras.

– Stai!… nu te feri, suge-o puţin…

– Ce?!… nu am făcut niciodată aşa ceva şi nu voi face, este scârbos şi murdar…

– Dar ai încercat vreodată?

– Nu, dar sigur nu poate să fie de bine…

Nu a mai zis nimic. Prin minte se derulau relatările colegelor care spuneau… uite, aia i-a făcut sex oral doctorului X sau lui Y Nici nu ştiam dacă să-mi pară rău că l-am refuzat sau ar fi trebuit să depăşesc momentul şi să încerc aşa ceva.

Era prea târziu, ratasem momentul, el nu a mai insistat, iar eu nu aveam curaj să-i spun. M-a aşezat din nou în aceeaşi poziţie ca mai devreme. M-a luat din nou într-o serie, parcă mai energic ca prima dată. Nu m-a lăsat până când nu a terminat… pe fesele mele. Nu mă aşteptam să-l ţină atât de mult. Îmi plăcuse experienţa şi deja mai voiam… dar cum să cer?!

Până am ajuns acasă, m-am gândit numai la acest moment, ruşinată şi capul în pământ. Îmi înşelasem soţul şi făcusem ceva ce era împotriva rigorilor religiei. În acea zi, soţul meu avea chef de mine. Acum eram pregătită să fac o comparaţie. Nu mai făcusem sex cu el de câteva săptămâni, iar după proaspătă experienţă puteam să fac diferenţa.

Tipic… beznă, săruturi pe gură, ceva mângâieri pe sâni şi… durata obişnuită. Dimensiunea penisurilor nu diferea foarte mult, le-am simţit pe amândouă cam la fel, dar la durată… doctorul Popescu era clar favorit. Îmi făceam planuri în minte… cum să fac să mai ajung pe tură cu el. Uitasem de soţ şi de rigori… îl voiam pe el din nou. După ce m-am interesat care era programul de lucru al doctorului, am făcut schimb de tură cu colega mea. Ea nu a înţeles de ce, dar nici nu a pus întrebări.

Adoram să pic în tura de noapte cu el. Devenise obişnuinţă sexul între noi. Într-o seară… aproape dezbrăcată, întinsă pe spate, doctorul Popescu peste mine… între picioarele mele… mă penetra de zor. Gemeam împreună cu el. Îl mângâiam pe trup din instinct… nu reuşeam să spun nimic, dar îl lăsam să facă ce vrea cu mine. Îmi plăcea când se mişca foarte tare.

Penisul culisa pe toată lungimea şi se lovea de mine cu putere. A simţit că urmează să ejaculeze… aahhh… a ieşit rapid din mine, a venit la capul meu şi mi-a pus penisul pe gură… degeaba am dat să mă feresc, el a insistat. Până la urmă am acceptat, mai mult din curiozitate. Se mişca încet… penisul culisa printre buzele mele. Roşie în obraji, acceptam cu plăcere mişcările lui… aahhh… l-a scos din gura mea, l-a frecat puţin, apoi mi l-a dat iar…

La puţin timp… aahhh… sămânţa lui mi-a umplut gura. Am dat să mă feresc, mai mult pentru că m-a speriat la primul jet, dar gustul nu era atât de rău aşa că am început să înghit. O făcusem şi pe asta. În acea seară m-a luat din nou într-o serie. Întâi m-a pus să-i fac sex oral, aşezată pe marginea patului. Ştiam că nu mă descurc foarte bine. Din când în când îmi oferea indicaţii. De fiecare dată când era bine… gemea intens şi mă lăuda, iar asta mi-a dat curaj.

M-a pus să stau din nou aplecată cu spatele la el. În timp ce mă penetra, mi-a spus să mă frec între picioare cu mâna, mi-a arătat el unde. Aşa descoperisem o altă plăcere de care nu ştiam. El mă penetra energic, eu mă frecam destul de tare… începusem să tremur uşor, nu mă recunoşteam, însă plăcerea era prea mare ca să mai pun întrebări. În acea seară am avut primul orgasm. Tremuram puternic şi nu ştiam ce este cu mine. El zâmbea la mine şi mi-a spus… ăsta a fost primul tău orgasm

A continuat să mă penetreze din nou, deşi nu-mi revenisem complet… la puţin timp… l-am simţit… gâfâia puternic… aahhh… a scos penisul, m-a tras spre el şi mi-a băgat penisul în gură. Am înghiţit tot… din nou. Devenise o obişnuinţă sexul oral, atât la început, cât şi la sfârşit, când ejacula în gura mea. Uneori, când nu avea chef să mă penetreze, mă punea doar să-l sug până la finalizare.

Acasă eram sfântă, mă aştepta acelaşi sex monoton… în beznă, clasic şi fără pic de intensitate. În cei câţiva ani, cât am fost repartizată trăiam două vieţi separate. Doctorul Popescu nu m-a ţinut doar pentru el, m-a împărţit şi cu alţi trei doctori… apoi tot mai mulţi. Îmi doream atât de mult această viaţă, încât, am făcut tot posibilul să fac doar ture de noapte.

Din acea fată ruşinoasă, străină de sex… ajunsesem la vârsta de 25 de ani să fac diverse lucruri în materie de sex… de la sex normal şi sex oral… la sex anal… sex cu doi bărbaţi în acelaşi timp, apoi sex cu trei bărbaţi… sex cu patru bărbaţi. Devenisem curva secţiei… dependentă de pulă. În toţi aceşti ani, cam patru ani, m-am futut cu aproape 100 de bărbaţi. M-au făcut poştă… noapte de noapte. Uneori eram atât de epuizată de la atâta sex, încât adormeam pe unde apucam.

După patru ani, nu am mai rezistat în acest ritm, a trebuit să schimb locul de muncă. Aveam nevoie de o schimbare atât în viaţa mea, cât şi profesional. Până la urmă am renunţat la rigorile religiei, divorţul a fost inevitabil şi mi-am refăcut viaţa cu un bărbat ce ştie să satisfacă o femeie.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Viaţa mea şi sexul… două lumi paralele”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.