Cum am ajuns cu ginerele în pat (2)

… După nuntă, am petrecut două zile la ginerele meu acasă, deoarece amândoi eram înnebuniţi după sex. Fata mea şi soţul insistau să mai rămân acolo, să nu stau singură, dar ei nu ştiau că stăteam pentru că ginerele meu mă satisface sexual cu scula lui imensă. Pe la ora 15:00 îi scriu:

– Când vii acasă, dragule?

– Pe la 18:00, răspunde el… ce faci? …

– Beau o cafea şi mă odihnesc, mă doare puţin păsărica, m-ai futut cu mădularul tău, ea nu a văzut aşa ceva, ai fost dur cu ea.

– Nu ţi-a plăcut, dragă? Vrei mai uşor?

– Nuuu, vreau tare! Tot aşa cum m-ai futut, e foarte bine! Diseară iau ceva sexy de la fiica mea pe mine, vrei?

– Daa, dragă, ia body-ul de latex cu decupaj la păsărica şi fund, ăla mă excită foarte tare, te fut până îţi pierzi minţile cu ăla…

Eram din nou udă, mă excită omul ăsta la maxim, vedeam în faţa ochilor numai scula lui în boxerii strâmţi. Acum ştiam de ce fiica mea ţipa aşa de tare, scula aia imensă cred că o simţea până în gât, atât de mare o are. Se apropia ora să vină ginerele, eu am pregătit masa şi sună la uşă… era curierul cu un colet pentru mine. Comandase lenjerie intimă pentru mine, sandale cu tocuri înalte şi… jucării, cătuşe, bici, cizme deasupra genunchilor cu tocuri cui.

Din nou, simţeam căldura la păsărică, mă lua cu călduri gândindu-mă că vom folosi acele accesorii, eram excitată la maxim, dacă era aici îl duceam în dormitor să mă fută, dar nu era. În sfârşit, şi-a făcut apariţia cu o sticlă de şampanie.

– Ce faci, soacră, dragă?! Ţi-a fost dor de mine? Mie mi-a fost tare dor de tine… şi mă prinde de fund şi mă trage spre el, îmi baga limba în gură, se lipise de mine… din nou simţeam scula imensă prin pantaloni, începusem să tremur. Am mâncat… gândindu-mă cu emoţie la ce sex vom face împreună, după care ne-am aşezat pe canapea, am aprins şemineul şi am desfăcut şampania, am povestit un pic de la nuntă, de noaptea dintre noi…

Aproape tot timpul am avut mâna pe scula lui erectă. Eram dornică să mă fută, voiam să fac sex pervers, voiam să-i sug pula, chiar şi sex anal… ginerele mi-a luat minţile, voiam tot timpul în scula lui. După ce am analizat lenjeria trimisă prin curier, am făcut un duş rapid. Până a terminat şi ginerele am îmbrăcat ceva sexy, sandalele cu tocurile înalte… arătam ca o curvă, dar asta voiam să fiu, curva ginerelui.

Când a intrat în dormitor m-a prins de păr, m-a tras spre el şi mi-a dat două palme pe cur, oftam greu… ohhh… da… da, mai vreau!… L-am prins şi eu mai ferm de sculă, o priveam năucită…

– O vreau!… fute-mă tare cu ea, baga-mi-o în gură, apoi în pizdă! Sunt curva ta în seara asta, nu m-a futut nimeni cum o faci tu. Fute-mă tare!… apoi l-am strâns de biluţe.

În clipa următoare a luat biciul, m-a lovit uşor peste fese… aahh… da, dragule, îmi place!… dă mai tare! Bate-mă!… Îi plăcea şi lui, îmi plăcea şi mie. Dădea din ce în ce mai tare, mă excita atât de mult încât nu simţeam durerea, cu fiecare lovitură vorbeam mai murdar, nu mai eram eu, eram o curvă care cerea pulă, pula lui.

S-a oprit brusc. S-a întins pe pat cu faţa în sus… Acum, pune-te pe mine, vreau să mă călăreşti!… M-am aşezat pe scula lui, simţeam cum intră mădularul imens în mine, respiram foarte greu, parcă o simţeam mai mare aşa, o simţeam atât de tare de nu mai primeam aer. Ginerele m-a prins de fese, se mişca puternic în faţă şi în spate, simţeam că înnebunesc, m-au luat toate căldurile… ţipam destul de tare, oftam… nu mai ştiam de mine, de parcă eram în altă lume, aveam o sculă imensă în mine, mă futea bine de tot.

După câteva orgasme a terminat şi el… şi din nou, mi-a umplut păsărica cu sperma lui. S-a ridicat în şezut, m-a luat în braţe… săruturi lungi şi pasionale… a ieşit din mine, ţinându-mă în braţe şi am povestit de sex. Simţeam cum curge sperma din păsărică, ce se prelingea între fese. După ce ne-am răsfăţat cu o baie caldă, am revenit din nou în cameră, întinşi pe pat, povestind şi amuzându-ne împreună.

– Dragule, dormim în pielea goală… în caz că ne prinde pofta mai târziu, să nu ne deranjăm mult.

Chiar şi lui i-a plăcut ideea. În acea noapte aia m-a futut de cinci ori. Nu am dormit mai deloc. Cum aţipeam puţin, simţeam scula lui… ba la fund, ba la ţâţe. Ultima oară când terminat, a fost după ce m-a futut între ţâţe. Îmi ţinea sânii strâns din lateral, scula imensă se freca între ei, vârful mă lovea de bărbie… aahh… sperma a ţâşnit în gură şi pe buze. Nu m-am mai spălat, am adormit cu spermă pe ţâţe, gât şi gură.

Ziua următoare nu mai eram bună de nimic, m-a futut toată noaptea, am dormit lin până la ora 14:00. Seara, ginerele a dat drumul la şemineu, a întins masa de masaj şi mi-a făcut un masaj timp de două ore. A fost foarte grijuliu cu mine. Aş putea spune că a fost cel mai bun masaj care l-am primit vreodată. Când mă masa pe spate, mă uitam la umflătura lui din pantaloni… păsărica s-a udat din nou, însă, în acea seară, ne-am rezumat doar la un masaj şi dormit îmbrăţişaţi în pielea goală.

Bineînţeles, i-am simţit scula sculata toată noaptea, dar a fost foarte cuminte. Dimineaţa, în timp ce dormeam, am simţit cum m-a sărutat pe gură, mai jos pe ţâţe… s-a dus în jos la păsărică, a înconjurat-o uşor cu limba de câteva ori… aahh… mi-am arcuit trupul, suspinând uşor… apoi s-a ridicat şi a plecat la servici, lăsându-mă singură acasă, cu gândul numai la sex. Toată ziua l-am ţinut numai în mesaje sexy.

– Draga mea, mă dor biluţele. Toată ziua m-ai ţinut cu pula sculată. Diseară te pedepsesc…

– Hhmm, cum mă pedepseşti, dragule? Am fost obraznică, sunt nefutută astăzi, m-ai lăsat cu gândul la tine… îmi este dor de pulă. Hai, te aştept să mă pedepseşti!

Ca să-l atât şi mai tare, m-am îmbrăcat în costumul de latex, cu un vibrator într-o mână, pe care îl lingeam, am făcut o poză şi i-am trimis-o, cu gândul să-l înnebunesc.

– Off!… Ce bine arăţi, diseară te fut aşa?… m-a întrebat el foarte excitat.

– Hhmm… mă mai gândesc, dragule!

Seara a ajuns într-un suflet, un pic mai devreme ca de obicei. M-a prins în braţe şi ne-am sărutat încă de cum a intrat în casă. Tremuram de excitare, nu mai eram stăpână pe mine, aproape că nu-mi venea a crede că fac sex cu ginerele. Ştiu că nu este în regulă, dar nu pot să mă opresc, mă gândesc tot timpul la scula aia mare.

După ce am povestit un pic, despre conversaţia erotică de azi prin mesaje, a urmat un adevărat film porno între noi. Ne-am futut în toată casa. Îmbrăcată într-o lenjerie de bucătăreasă, fundul gol, ţâţele ridicate, tocurile înalte. Am observat că îi plac femeile cu tocuri înalte, iar eu îl provocam mereu, scoţându-mi formele în evidenţă.

M-am apucat de gătit, dar capul îmi era în altă parte. Pe la spate era ginerele, m-a sărutat pe ceafă. Se apropia tot mai mult, lipindu-se de mine. I-am simţit sculă tare la fund. Respiram adânc, doar asta aşteptam. Cu o mână încercam să ajung cu mâna, să o prind, dar el m-a apăsat cu faţa pe mobila bucătăriei. S-a lăsat în jos, mi-a depărtat picioarele şi fesele şi a început să mă lingă. Mă udasem toată.

– Eşti excitată, dragă?

– Da, sunt! Sunt foarte excitată!

Toată ziua am aşteptat să vină acasă ca să mă fută. În cealaltă mână avea un vibrator imens cu care mă mângâia la anus, în momentul acela mi s-au înmuiat picioarele. Oftam din ce în ce mai greu… daaa, e bine… daaa... a introdus vibratorul în păsărica mea. Îl mişca alert, s-a ridicat în picioare şi m-a tras de sâni. La cât de excitată eram, primul orgasm a venit destul de repede. Încercam să termin mâncarea, dar nu puteam să mă concentrez, deşi voiam pula lui. Mi-a dat jos sutienul, se juca cu ei.

– Dragule, mi-a plăcut mult cum m-ai futut între sâni, vreau să-ţi dai drumul pe faţa mea.

– Da, dragă… abia aştept.

M-a luat în braţe, m-a ridicat şi m-a aşezat în scula lui. Stătea în picioare, m-am prins repede de gâtul lui, simţeam pula în burtă, urlam ca o nebună, iar el pompa din ce în ce mai tare, săream în sculă lui, ţipând la urechea lui. Nu a durat mult şi am ajuns amândoi la orgasm, a terminat adânc în mine. De data aceasta ofta şi el foarte greu.

– Ce bună eşti dragă, ce bine te fuţi!… mă mişca continuu în scula lui. Eram transpiraţi amândoi, curgeau apele pe noi. A urmat sexul între sâni. M-a aşezat pe canapea, şi-a băgat scula între ţâţe şi a început să o frece tot mai rapid. Ţineam strâns sânii spre centru, cu ambele mâini… îi vedeam vârful ieşind rapid dintre ei… încordat îmi spune… vine, gata îmi vine!… Mi-am ridicat uşor capul. Până să spun ceva aveam gura, faţa şi părul plin de spermă.

Nu m-a lăsat neterminată. S-a aşezat pe canapea… hai, dragă, urcă-te pe mine!… Bucuroasă, m-am înfipt în mădularul lui… mişcări rapide, sânii săreau, el încercă să-i prindă cu mâinile. Câteva minute mai târziu am terminat şi eu, ţipând destul de puternic. Eram rupţi de oboseală amândoi, ne-am spălat şi ne-am dus în dormitor fără să mai mâncăm.

În pat îmi treceau tot fel de gânduri prin cap… Sunt nimfomană?… De ce fac sex cu ginerele? De ce cu soţul fiicei mele?… De ce…?… De ce?… Simţeam cum sânii se întăreau din nou, păsărica mă mânca, voiam din nou să mă fută, nu puteam să mă abţin să nu pun mâna pe scula ginerelui, care de data asta nu mai era sculată.

– Ce faci dragă? Ai chef de futut din nou?… m-a întrebat el mirat.

– Daaa, am chef din nou.

De data asta am luat-o în gură, am supt-o până când a devenit iar tare. Îmi ştiam deja lecţia. Când am văzut-o iar tare, m-am aşezat pe el şi l-am călărit din nou, ca o nesătulă, în ţipete şi gemete de plăcere… până ne-am terminat amândoi. Din nou, mi-a umplut păsărica cu sperma lui. Maratonul sexual şi-a spus cuvântul, am adormit imediat, iar dimineaţă când m-am trezit, eram singură. Ginerele plecase la muncă.

Am vorbit prin mesaje aproape toată ziua. Aş mai fi rămas la el, dar trebuia să plec la mine acasă, trebuia să vină meşterii să schimbe instalaţia electrică, ca apoi să vină sâmbăta şi el să ajute. Să nu stau singură, am chemat-o pe sora mea să vină la mine. Când a venit ginerele de la servici, am mâncat toţi trei, mi-a pus bagajele în maşină, am băut o cafea şi am plecat. Pe drum, zice sora mea, ce este singura de şapte ani.

– Drăguţ ginerele tău, vă înţelegeţi foarte bine se pare…

– Da, este un drăguţ şi este foarte atent cu mine… îi răspund eu, amintindu-mi de toate momentele în care ne-am futut.

După multe poveşti îmi spune sora mea că a remarcat ceva.

– Ştii, ce am observat când ţi-a pus bagajele în maşină?

– Ce ai observat, dragă?

– Avea o curbură imensă la pantaloni, oare are pula aşa mare?

– Ştii tu, sigur ai observat asta?… în momentul acela simţeam din nou căldura la păsărică, aveam un dor nebun după scula lui.

– Ce mă fac eu până sâmbătă fără tine… i-am scris eu.

– Te uiţi la asta!… o poză cu boxerii şi umflătura.

– Nu, dragule, vreau s-o văd toată… răspund eu. Telefonul mi-a sunat, erau mesaje de la el. Două poze… una cu scula atârnând şi una cu ea sculată. Zâmbeam, imediat sora mea a observat.

– Ce eşti aşa fericită? Zâmbeşti de parcă ai văzut o pulă!

Chiar văzusem. Când am ajuns acasă m-am dus repede la baie şi m-am masturbat cu vibratorul cel ţineam în poşetă. …

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte …

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Cum am ajuns cu ginerele în pat (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: