Surpriza pentru fetiţa lui (1)

Totul e perfect între noi, iar din punct de vedere sexual, este sublim… înțelegerea, sinceritatea, cunoașterea perfectă a trupurilor noastre, plăcerea și dorința de a ne satisface unul pe altul. Toate astea ne fac să fim NOI. Am pornit împreună spre testarea limitelor… Nu ne săturăm unul de altul, dar acum ne dorim ceva nou… o dorim pe ea, Francesca… Ai ales-o pe ea din toate, pentru NOI, pentru plăcerea noastră. Ai vorbit de mult cu ea, i-ai explicat ce vrem, cine suntem, ce ne dorim…

Mi-ai spus și mie despre ea, chiar dacă oarecum mi-am dat deja acordul, nu eram pregătită încă. Mă întrebai mereu:

– Când iubita? Când o pot aduce pe Francesca? Te simți pregătită? Vreau să o văd cum îi oferă fetiței mele plăcere. Tati își dorește asta pentru tine iubita, pentru NOI.

– Ufff… mereu ești atent, te gândești la mine, de asta te iubesc… dar… Tati, ea știe?? Știe că Tati meu e vulgar, şi că eu sunt fetița, iar ea târfuliţa? Știe!?

Zâmbetul tău pervers… cel care mă înnebunește, nu mai avea loc pe chipul tău.

– Da iubita. Știe totul!

– Iubitu’ meu… oricât de mult vreau, oricât de mult îmi doresc și eu asta pentru NOI, te rog… mai așteaptă… încă nu mă simt… ufff…

Chiar dacă zâmbetul tău pălise de pe chip, ai înțeles, ești răbdător și mă iubești. Am continuat seara uitându-ne la serialul nostru, cu castronul nostru de popcorn. Mângâieri, sărutări, excitări… dar nimic mai mult. Nu în seara asta. Erai gânditor, poate și dezamăgit. Nu îmi plăcea să te văd așa. Dar ai venit totuși, m-ai luat în brațe ca de obicei și ai adormit strângându-mă tare la pieptul tău.

Zilele ce au urmat au fost pline de tensiune, erai mai mereu agitat, cu ochii pe telefon, puțin nervos, tremurai și te eschivai la fiecare apropiere a mea. Puneam asta pe motivul serviciului. Mereu îmi spuneai că e mult de lucru, că vii obosit, dar pe lângă asta, mai era şi rugămintea mea de zilele trecute… să mai așteptăm… știam că nu ți-a picat bine. Aștepți de mult să facem asta. Nu am insistat pe lângă tine, e prea frumos între noi, cunosc deja ce să fac sau nu, să zic sau nu, pentru a aplana orice urmă de conflict, la fel cum știi și tu.

Cu pași repezi se apropia sfârșitul de săptămână. M-ai anunțat că sâmbăta asta nu lucrezi. Mereu mă anunți. Asta înseamnă că vom avea mai mult timp pentru NOI. Plănuiam în mintea mea o seară frumoasă, ceva să te facă să mai uiți o vreme de sexul în trei.

Dimineața zilei de sâmbătă

– Tati!… mmm… am strigat eu din ușa bucătăriei la văzul tău. Erai la aragaz, doar în tricou și boxeri… așa cum dormi noaptea, asta-i pijamaua ta… erai acolo, pregătind clătite pentru micul dejun. Nelipsitul tău suculeț de portocale și cafeaua mea caldă ce umplea bucătăria cu mirosul ei puternic, erau pregătite pe masă.

– Neața, iubita mea… mi-ai spus privindu-mă bucuros, dar și pervers, la văzul meu în ușă… ciufulită, așa cum îți place… trupul meu firav, micuț, ascuns sub cămașa ta roșie în carouri… preferata mea, pijamaua mea. Chiloțeii micuți, negri, dantelați, ce ascundeau fundulețul meu ferm. Adori să mă vezi în chiloți.

M-am apropiat de tine, încet, am așteptat să termini de pus următoarea clătită la făcut, apoi te-am cuprins din spate, te-am strâns în brațe cu dragoste. M-ai întors rapid cu fața spre tine, cu mâinile m-ai strâns tare de fese, m-ai tras spre tine și m-ai sărutat pasional… aahh…

– Cafeaua e gata iubita. Te rog, du-te și bea-o cât e caldă. Tati mai are puțin și vine și el.

Ți-am zâmbit drăgăstos și am plecat spre cafea. Știi că nu îmi place dacă se răcește. Pe colțarul din bucătărie mi-am așezat trupul aproape golaș. Cu ambele mâini am cuprins cana de cafea și sorbeam încet. Încercam să mă dezmeticesc în timp ce te priveam… uff… ador să îți văd fundulețul… parcă intenționat făceai unele mișcări, simțeai că te privesc pofticioasă.

Mi-am aprins țigara și savuram cafeaua, privindu-te… mă gândeam că e ceva diferit la tine astăzi. Mereu ești drăgăstos, iubitor, dar astăzi… e ceva… sau poate sunt eu adormită, încă. Gândeam în mintea mea, când aud telefonul tău vibrând pe masă și tonul de la mesaj. Hmm… mă uit în dreapta mea la telefon și mă gândesc… oare ce mesaj ai tu așa devreme, sâmbăta… să fie de la muncă, oare?

Nu bag de seamă, mai trag un fum din țigară și o gură caldă de cafea… te-ai apropiat rapid de telefon, agitat, ai tastat repede ceva și ai așezat telefonul pe blatul de la bucătărie, aproape de tine. Cred că l-ai pus și pe silențios.

– Ce-i iubitu’? Pari agitat. Cine ți-a dat mesaj?… întreb eu curioasă.

– Aaaa… un coleg, iubita… spunea-i tremurând în glas. M-a rugat să trec mai târziu pe la el să îl ajut să monteze un dulap.

În mintea mea mă gândeam. Bine… și așa devreme trebuia să îți dea mesaj? Dacă dormeai? Și de ce ești agitat? Și de ce ai mutat telefonul? NOI niciodată nu ne ascundem unul de altul. Gândind asta mi-am oprit întrebările din mintea mea. Am încredere deplină în tine. Și suntem sinceri. Aceștia suntem NOI. Tocmai de aceea nu am întrebat nimic și mi-am continuat relaxarea.

Ai terminat clătitele și te-ai alăturat la țigară, telefonul lăsându-l pe blat, departe. Mă bucuram de micul dejun făcut de Tati meu cu dragoste, fără să mă gândesc că tocmai ce m-ai mințit… prima minciună, dar o minciună frumoasă… aveam să aflu spre seară.

Dulceața și lăpticul

O zi plină ne aşteaptă… discutasem de ieri. Urma să mergem devreme la piață pentru legumele și fructele noastre preferate, proaspete. Apoi o plimbare lungă prin parc, terminând cu o seară romantică, dar perversă în doi. Oare ce să îi pregătească fetița lui Tati pentru deseară? Mă gândeam în timp ce îți priveam cu poftă erecția din boxeri.
Micul dejun era gata, cafeaua, suculețul… clătitele. Ne bucuram de o ultimă țigară înainte de duș.

M-am apropiat de tine, mi-am așezat capul pe pieptul tău, o mână am dus-o la penis, îl frecam ușor prin boxerii negrii, așteptând să termini și tu țigara. O simplă atingere și erecția te deranjează… mă dorești mereu, te excit cum nu o mai făcuse nimeni până acum. Nu ne săturăm unul de altul.

– Fetița te vrea… ţi-am șoptit ușor la ureche, scoțând rapid penisul afară… îl priveam cum pulsa în mâna mea, strălucirea din vârf mă excită… ahh… cu mâna stângă mi-ai cuprins capul și m-ai tras spre buzele tale, m-ai sărutat cu dragoste, dorință, mulțumire, știai ce urma să primești. Corpurile ne vibrau de dorință, sărutul era lung, umed, apăsat, menit să ne înnebunească.

– Vrei să îl sugi pe Tati, târfă? Ai poftă de pulă?

Uff… mă excit când îmi vorbești vulgar.

– Da… târfa vrea să te sugă! Rău!

Ai tresărit la auzul cuvintelor, îți place enorm să fiu și eu la rândul meu vulgară cu tine. Îmi prinzi părul ciufulit cu o mână și îmi apeși capul pe erecția ta… o i-au adânc în gură la auzul… suge-mă bine târfă!… vreau să îți umplu gurița!

…Ahh… te sug adânc, de sus în jos, cu mâna masez ouțele ușor, știu ce îi place lui Tati, te simt cum te zvârcolești sub gura mea, miști ușor din fund, adâncind penisul… înecându-mă. Venișoarele penisului sunt umflate, le simt cum pulsează pe limba mea, iar erecția ta e întărită la maxim, nu îmi reziști. Rămân fără aer… știu că îți place să mă îneci puțin, dar mă opresc câteva minute…

– Respiră fetița lui Tati…

Te aud șoptindu-mi cu glas domol, mângâindu-mi obrazul, privindu-mi gura plină de salivă. Mă ridici și mă tragi peste tine, mă săruți, îți simți gustul erecției la mine în gură, combinat cu saliva mea. Cu mâna încă te frec… mă ling pe buze și mă apropii din nou de penisul tău. O scuip brusc. Tresări în timp ce o iau din nou, mai adânc… știi că fetița te iubește, te dorește și adoră să te sugă. Sunt udă bine… acum realizez… când ai pus mâna la chiloțeii mei… excitația mea caldă se simte bine pe ei.

– Ce udă e târfa mea!

Te aud… și te simt cum îndepărtezi chiloțeii puțin… îi tragi peste labii, într-o parte, după care tresar. Ahhh… un deget… îl simt rapid și pe tot în interior. Gem cu erecția ta în gură, te sug repede… tot mai repede… mereu am poftă de tine… de gustul tău în gura mea… știi destul de bine că asta mă udă imediat… nici nu realizez că ai deja două degete în mine… mă opresc puțin, îl masez și mă uit la el… pulsează tare, știu că nu mai ai mult…

Mă uit la tine, îmi privești fundulețul în timp ce mă penetrezi adânc cu degetele… ahhh… gem mai tare… acum nu am gura plină. Mă privești cu drag, zâmbești pervers, știu ce vrei… te aud:

– Dă-ți drumul târfă! Țipă tare și umple degetele lui tati cu dulceața ta!

…Ahh… daaa!!!… țip tare la simțirea celui de-al treilea deget înăuntru. Le bagi tare, adânc și faci repede, tot mai repede. Cealaltă mână a ta îmi delectează clitorisul. Te frec cu mâna la fel de energic și rapid, cealaltă te masează la ouțe, o combinație plăcută, dur… ușor…

– Ahh… ahhhh… ahhhhh…!!!! Tati!!!!!

– Așa iubita mea! Țipă pentru mine! Dă-ți drumul pentru Tati!

Orgasmul meu a venit rapid, mă zvârcoleam ca o nebună în degetele tale, cu greu mă țineai de bazin să nu îți scap.
Cu pizda ți-am strâns degetele, dar ușor le-ai scos din mine, erau pline… dulceața mea vâscoasă o vedeam cum o guști… îți lingeai pofticios două din degete…

– Mmm… târfo! Ți-ai dat drumul bine! Ia un deget! Gustă-te și tu!

Al treilea deget era pentru mine. Normal. Știi că îmi place să mă gust și eu. Mmm… O palmă dură peste fesele mele mă incită și îmi reamintește că Tati meu nu a terminat. Uff…

– Târfa vrea lăpticul lui Tati!

Îți spun asta, după care mă adâncesc în penisul tău, mă înec de multe ori, dar nu mă opresc. Te sug tare, adânc și cu o poftă nebună. Simt că mă ud din nou, dar nu mai contează. Vreau sperma ta caldă la mine în gură… să o simt cum se duce pe gât în jos. Gemetele tale se intensifică, devin tot mai gălăgioase… trupul ți se arcuiește… simt penisul cum zvâcnește… ahhh… mă înec rău, dar nu mă opresc deloc. Te aud țipând… ahhh!!!!… mmm… primul jet rapid, puternic îl simt cum se duce direct pe gât în jos.

Restul de spermă se domolește și îmi umple toată gura. Nu las nici un strop să curgă pe lângă, respir greu, înghit ușor… stau așa până te simt că te liniștești. Desprind ușor gura de pe penisul tău… cu limba îl curăț pe tot. Mă ridic și te privesc, ești aplecat pe spate pe colțarul din bucătărie… satisfăcut… respirând greu. Mă ling pervers la colțurile gurii, să vezi că sunt o târfă cuminte, că beau tot lăpticul bun. Mă tragi peste tine, cu mâinile pe obrajii mei te uiți la mine…

– Târfa mea… Tati te iubește mult…

– Și târfa te iubește…

Îți răspund înapoi, după care mă prăbușesc pe colțar, la pieptul tău. Te las să te joci cu mâna în părul meu… ne liniștim… și ne fumăm țigara de după. Apoi plecăm împreună la duș. Avem cumpărături de făcut iubitu’.

Pregătirea

Un duș rapid… niște haine sport aruncate pe noi la întâmplare și am plecat. Piața nu era departe de noi, ne place mult să mergem pe jos, să ne bucurăm de aer… de natură… de oameni… am zăbovit destul de mult la piață, suntem pretențioși la alegeri, dar totuși am ajuns înapoi acasă în timpul propus. După ce am discutat ce facem de mâncare mâine și am pus restul de cumpărături la locul lor, am plecat spre parc. Era 10.30 când am ajuns, nu ne place să prindem căldura prânzului pe acolo.

Telefonul îți vibra în pantaloni, mereu îl scoteai, tastai repede, agitat, îl puneai la loc… aveai impresia că nu observ. Eram tentată să te întreb, simțeam ceva… nu știu ce… dar am tăcut. Preferam să nu aduc tensiune între noi aiurea.
Știam că ai avut o săptămână grea.

– Șii… pe la oră mergi?

– Ce? Unde iubita?… ai întrebat, de parcă ai uitat.

– Pâi… la colegul tău iubitu… cel care ți-a dat mesaj de dimineață… știi cumva și cât stai?

Agitat, bâlbâit… ai căutat un răspuns:

– Pe la 18.00 merg, cred că mă întorc pe la, 20.00/21.00 cel târziu. E vorba de un dulap mic, dar are nevoie de ajutor să îl prindă în perete.

– Bine iubitu’. Ţi-am răspuns scurt și am rămas blocată, gândindu-mă că am timp suficient să pregătesc o noapte frumoasă până te întorci. Am ajuns acasă… 3 ore de plimbare ne epuizaseră. Am mâncat repede ceva și ne-am trântit în pat la serial. Un episod. Atât am apucat… adormiserăm. Vibrațiile intense și soneria telefonului tău, te-au trezit. Nici nu mi-am dat seama când ai plecat din pat. M-am trezit cu tine în prosop, lângă mine… îmi mângâiai obrazul ușor cu dosul palmei. Mmm… încercam să mă dezmeticesc…

– Tati meu… ce faci? Am deschis ochii mari, te priveam… erai ud, umerii tăi goi mă incitau deja… M-am ridicat ușor în fund și m-am apropiat să te sărut… cu o mână după gât și una în părul tău ud te sărutam sălbatic, cu poftă. Voiam să vin deasupra ta, să te încalec, să îți îndepărtez prosopul… simțeam erecția că mă vrea… și eu o vroiam pe ea…

– Nu iubita mea… offf… trebuie să plec eu…

Cu glas necăjit mi-ai rostit… mereu ne dorim, nu ne refuzăm niciodată plăcerile… dar arunc o privire la ceasul de pe perete. Era ora 17.15… trebuia să pleci… offf… Posomorâtă… m-am dat de pe tine, îți părea rău să mă refuzi… și mie, dar trebuia. Trebuia să ne refuzăm plăcerile. Cel puțin pentru moment.

Te-ai ridicat și ai plecat spre dulap, ai căutat vreo 10 min în ce să te îmbraci… mă zvârcoleam în pat, mă atingeam, încercam să te ademenesc cumva totuși… măcar pentru un oral scurt… Fetița mereu vrea ca Tati să fie satisfăcut.
Dar se pare că nu aveam noroc de data aceasta. Ai ales un tricou alb și pantaloni gri de trening, cei preferați chiar. Te priveam cu poftă cum te îmbraci. Vroiam să îți spun că sunt udă… știu că îți place să auzi.

– Iubitu’… am șoptit trecând pe lângă tine, în timp ce mergeam spre bucătărie pentru o gură de cafea și o țigară.

– Mmm… fetița mea e udă???

Te aud și întorc capul spre tine, răspund „da”, privindu-te cum strângi șnurul pantalonilor. Îmi văd de drum, dar te simt cuprinzându-mi bazinul din spate. Îți bagi nasul în părul meu și mă săruți pe gât.

– Uff… iubita mea…

Mă lungesc în brațele tale, întorc capul spre tine și te sărut dulce.

– Fetița te așteaptă diseară, Tati. Facem ceva frumos, ai să vezi.

– Și Tati are ceva frumos pentru fetița lui, diseară… când mă întorc… sper… sper să nu te superi pe mine. Glasul îți tremura, oftai și dădeai semne de agitație. Te priveam întrebătoare.

– Ce vrei să spui cu… nu am apucat să termin întrebarea.

– Iubita trebuie să plec. E foarte târziu deja, fac mult pe drum… aaa… vreau să ajung repede înapoi acasă. Abia aștept!

Ți-ai luat bluza treningului din cuier și te-ai încălțat rapid în adidași. Un sărut scurt pe buze, un pupic pe frunte și erai deja ieșit pe ușă… ufff… Am băut puțină cafea, fumasem și vreo nu știu câte țigări în timp ce mă jucam pe telefon. M-am ridicat, am dat drumul la muzică, am pregătit lumânărele roz parfumate, haotic le amplasasem prin dormitor.

Am scos din dulap un corset lung, negru… nu îl mai purtasem de mult. Am asortat și niște chiloței tanga… așa de micuți… mai deloc material… nu acoperă mai nimic… dar erau aleși de tine… îți place să îmi cumperi tu chiloțeii și să mă privești în ei. Chiar deloc discret, la vedere de fapt. Pe noptiera ta am așezat dildo-ul transparent ce imită perfect penisul tău, un tub de lubrifiant, o sticluță mică de ulei pentru masaj și unul din biciurile noastre… cel mai subțire, cu vârful ca o paletă, cel care ustură… ufff… îmi aduc aminte de jocurile noastre, în timp ce le așez frumos acolo.

Plec la duș. Fac o freză mică… o inimioară… vreau să te surprind. De câteva zile bune nu mă lași să mă epilez complet. Special, pentru că îți dorești să fac un mic aranjament acolo jos. Ies din baie, doar în prosop, merg și duc în dormitor o sticlă de vin roșu, dulce, pe care îl băgasem la frigider mai de dimineață, două pahare, un bol cu struguri roșii cumpărați proaspeți de la piață și cutia cu ciocolata noastră preferată. Aud telefonul… mă duc în bucătărie după el… mesaj de la tine…

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Danyela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Surpriza pentru fetiţa lui (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.