Magia întâlnirii… o zi de iubire (2)

… Mâinile ei apăsau pe fese şi mă mângâia, de data asta nu-i simţeam unghiile în carnea mea. A deschis ochii şi m-a privit, eu o sărutam scurt pe buze, apoi mi-am îndreptat atenţia către obraz şi mai departe către urechea stângă. A tresărit când i-am băgat limba în ureche şi şi-a retras capul. Am ieşit din ea, m-am aşezat la stânga ei. Ne sărutam în timp ce îmi plimbam mâna pe trupul ei. Emoţiile îi dispăruse, o simţeam mai degajată. În acel moment mi-a spus un lucru la care nu m-am aşteptat. …

– A fost super, nu m-am aşteptat să fie atât de bine.

– Mă bucur că ţi-a plăcut… atât am apucat să-i spun.

Dar asta nu este tot… cred că asta ar fi fost continuarea firească, dar nu i-am spus. În schimb, am început să o sărut din nou… întâi pe gură, apoi pe obraz… mă jos pe gât şi pe umăr. Ştiam unde voiam să ajung, însă ea nu avea habar. Sânii au urmat la rând… la unul îi sugeam puternic sfârcul, iar la celălalt mă jucam cu sfârcul între degete.

Aceleaşi gemete, urmate de DA-uri multiple, iar acel mârâit mi se părea interesant de fiecare dată când ridica tonul. După un timp, limba desena pe trupul ei, mergând cât mai jos între picioare. Exact unde voiam să ajung… din nou la păsărica ei. După atâtea plăceri şi orgasme, voiam să o gust din nou, să-i simt seva cum îmi inundă gura.

Şi-a ridicat uşor bazinul, clitorisul era alintat de limba mea. Mişca din bazin, precum prima dată, şi gemea destul de tare. În acest timp mă jucam cu sânii ei. Ea gemea, mârâia destul de tare şi îmi spunea cât de bine este. Nu ştiu ce gândea în acele momente, însă, eram convins că aceste momente nu le va uita vreodată, mai ales că eram primul bărbat care i-a făcut cunilingus. Am simţit-o… ştiam că pot să-i mai provoc un orgasm aşa. Sunt super încântat când reuşesc să-i provoc partenerei astfel de orgasme.

Şi nu m-am oprit… am continuat… gura lipită de ea, mişcările buzelor şi a le limbii tot mai rapid… ddaa… ddaa… un tremur uşor l-am simţit, ea nu mai era în stare să spună nimic. Stătea nemişcată fără să mai spună nimic. Am urcat din nou spre ea sărutându-i trupul până am ajuns la gura ei. Un pic de răgaz pentru ea… avea nevoie.

Mi-am amintit de discuţiile noastre de dinainte să ne întâlnim. Îşi dorea foarte mult să încercăm o anumită poziţie. Din spusele ei, am înţeles că era o poziţie preferată ce o ajuta să aibă orgasm. Încă unul, de ce nu?! Când s-a mai liniştit un pic, am prins-o de mână şi i-am spus… hai să mergem la perete!… Nu a spus nu. Imediat m-a urmat. Amândoi în picioare, s-a aşezat cu spatele la mine, uşor aplecată către faţă, sprijinită cu mâinile de zidul din apropierea uşii de la baie.

Sunt înalt, însă nici ea nu este chiar scundă, dar tot era nevoie să stea un pic pe vârfuri. I-am privit gambele încordate, picioarele lungi şi subţiri… fesele spre mine. M-am apropiat de ea, mi-am potrivit penisul şi am intrat… mmrrr… o ţineam cu braţul de abdomen, i-am prins un sân şi-l strângeam uşor. Penisul culisa lent, Aura şi-a arcuit trupul, se împingea cu fundul spre mine. Ritmul a devenit tot mai alert încurajat de gemetele ei.

Ţinea capul aproape lipit de braţele apropiate… să nu se lovească cu capul de zid. Am prins-o cu ambele mâini de mijloc, o ţineam tot mai strâns şi mă mişcam tot mai rapid… ddaa… ddaa… începuse să tremure, dar eu tot nu m-am oprit. O auzeam mârâind uşor, combinat acele DA-uri ce anunţau orgasmul de fiecare dată. Părea că nici Aura nu voia să mă opresc, mă încuraja să continui şi îmi oferea contre continuu.

Era timpul să mă opresc, până la urmă. Am prins-o de mijloc cu braţul şi am tras-o spre mine. I-am simţit mâinile pe trupul meu, alunecând din lateral. Înainte să o sărut pe gură, am sărutat-o pe gât, urcând uşor, apoi i-am căutat gura dulce. Mi-a răspuns la sărut, cu trupul moale, abia reuşind să se menţină pe picioare. Câteva lichide pentru hidratare erau binevenite după momentele solicitante de efort.

Primul în pat am fost eu, apoi a venit şi ea. Rămasă la margine, ne priveam unul pe altul. Ea a zis:

– Nu mă aşteptam să fie atât de bine. Eşti un bărbat minunat… dacă ai ştii câte griji mi-am făcut înainte să vin. Mă gândeam la ce-i mai rău. Mă gândeam că nu te cunosc atât de bine, dacă mi se poate întâmpla ceva rău… şi uite că am venit… iar acum nu-mi pare rău… eşti minunat.

– Mă bucur că ai venit, că ai trecut peste toate emoţiile… că ţi-ai făcut curaj… apreciez că ai reuşit să-mi asculţi sfatul… să ai încredere în mine… chiar dacă nu mă cunoşti atât de bine. Eşti mai bine acum? Ţi-au mai trecut emoţiile?

– Da, sunt mult mai bine. Acum că te-am cunoscut… mai ales ce s-a petrecut între noi, eşti un bărbat minunat.

– Şi tu eşti o femeie minunată…

Trecuse ceva timp, amândoi întinşi în pat, relaxaţi… vorbind despre diverse lucruri. Stăteam întins pe spate, având o pernă sub cap. Ea, tot cu o pernă sub cap, dar aflată pe o parte cu faţa spre mine. A întins mâna şi m-a mângâiat pe piept. A coborât mai jos spre abdomen. Penisul semi erect pulsa uşor la fiecare atingere pe care o făcea pe trupul meu. Mâna ei subţire a ajuns la penis. L-a prins cu o mână şi îl freca uşor. S-a apropiat mai mult de mine, privea atentă către el… în timp ce acesta creştea în mâna ei, făcându-se tot mai mare.

– Ştiu că îţi doreşti un sex oral, dar nu ştiu dacă mă descurc…

– Chiar dacă nu ai experienţă, te voi învăţa eu. Importantă este atitudinea… este jucăria ta, joacă-te cum doreşti cu ea. Îţi aparţine, este al tău. Dă-mi o mână, te rog.

Nu ştia ce vreau să fac. I-am căutat degetul arătător. L-am atins cu Iimba la vârf… voiam să vadă şi să simtă ce are de făcut. Făceam rotocoale cu limba în jurul degetului… apoi, l-am prins între buze… simulam o mişcare du-te-vino a unui sex oral. Cred că a înţeles ideea. Şi-a retras degetul apoi mi-a prins cu o mână penisul erect. Se uita la el, de parcă îl examina sau dorea să-şi facă curaj. Era o altă premieră pentru ea, dar era hotărâtă să încerce.

Poate din curiozitate sau poate să-mi întoarcă favorul, pentru că se simţea datoare. Mi-a atins penisul cu limba la vârf. A constatat că o incomoda părul. După ce l-a prins mai bine, a revenit în poziţia iniţială… picioarele sub ea, ghemuită, aşezată în partea stângă a mea. Mi-a prins penisul cu mâna stângă. L-a sărutat la vârf, la fel ca mai devreme, l-a atins cu limba… învăţase bine mişcarea cu limba de jurul împrejurul lui. Eram nerăbdător să-i simt buzele mulate pe gland, deşi îmi plăceau mişcările pe care le făcea cu limba.

– Este al tău, este jucăria ta… poţi să faci ce vrei, dar să ai grijă la dinţi… am ţinut eu să precizez, gândindu-mă că ar avea nevoie de acest sfat.

Buzele mi-au cuprins penisul. La început doar puţin la vârf. Îi simţeam limba mişcându-se de jur împrejur… se împingea încet… cu mâna îmi masa testiculele. Se vedea că era pentru prima dată, însă era de apreciat faptul că a dorit să încerce. Iar cel mai important lucru, reuşea să-mi producă şi plăcere… aahh… chiar îmi plăcea. Reuşea să mă facă să gem şi să suspin tot mai tare.

Poziţia trupului ei nu-mi permitea să o văd în acţiune, însă ceea ce simţeam era minunat. I-am simţit buzele alunecând pe gland, intrase aproape jumătate… aahh… mişca uşor din cap, limba o mişca în continuu în jurul glandului. S-a oprit. Mi-a eliberat penisul, apoi mi-a spus:

– Nu ştiu dacă m-am descurcat bine… mi-a spus ea uşor stresată că nu a fost la înălţimea aşteptărilor mele.

– A fost bine, mai ai de învăţat, dar mi-a plăcut… chiar mi-a plăcut.

I-am oferit un sărut pe gură, m-a prins cu braţele apoi s-a urcat deasupra mea. Ne sărutam şi ne îmbrăţişam. Aveam multe de oferit şi nici nu mă gândeam să ne oprim acum. Urcându-se pe mine s-a aşezat deasupra penisului, apoi s-a ridicat în şezut deasupra lui. S-a dat puţin înapoi şi l-a eliberat. Privea către el, cu o mână l-a prins şi a început să-l frece uşor.

Atunci i-am sugerat să se aşeze în el. Şi Aurei i-a plăcut ideea. La puţin timp s-a ridicat cât să ajungă deasupra penisului, cu grijă la ghidat înspre păsărica ei, l-a potrivit şi s-a lăsat încet în el… ddaa… ddaa… mmrrr… am prins-o cu mâinile de mijloc, ea se mişca în sus şi în jos din ce în ce mai repede. Îmi doream să se aplece peste mine să ne puteam săruta, şi poate… să-i pot suge sânii, în timp ce mă mişcam ritmic în interiorul ei, dar ea a preferat să rămână în acea poziţie verticală, cu capul lăsat uşor pe spate.

I-am prins ambii sâni, trăgeam de ei, am ciupit uşor de sfârcuri… sarea tot mai repede în penisul meu… ddaa… ddaa… După un timp s-a lăsat peste mine, a pus mâna pe obrajii mei şi m-a sărutat. Nu a durat mult şi s-a ridicat de pe mine, apoi s-a aşezat lângă, la stânga mea.

– Mă doare un pic… cred că este prea mult deodată.

– Hai să-ţi arăt o poziţie ce se nu potriveşte femeilor mai plinuţe, dar la tine merge…

– Care?…

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Magia întâlnirii… o zi de iubire (2)”

  1. Totul e atat de frumos, iar felul cum descrii trairile personajelor, face ca povestirea sa devina o arta a iubirii.

  2. Amesteca sentimente bune cu o lascivitate fara capat.
    Snezualitatea îi ruineaza pe mulți oameni astăzi si le lasă sufletul suferind la urmă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.