Călătorie… cu peripeţii

După o perioadă lungă de tristețe și stres, mă hotărăsc să iau o pauză de la rutina zilnică și să explorez lumea, să vizitez locuri pe unde nu am mai fost, să descopăr locuri, oameni și trăiri noi. Mă urc în autocar și plec din orașul meu noaptea, pe la ora 2. Ascultam muzica preferată. În vehicul, clasicul program de radio și mirosul țigărilor fumate de șoferul agitat care se certa tot timpul cu cineva la telefon, vorbind despre nemulțumirile lui. Nimic interesant din punctul meu de vedere. Mă uit pe geam și văd luna plină luminându-mi ochii în întunericul nopții. …

Un drum lung de noapte pe răcoare, cu gândurile mele. Am ajuns la primul popas. Răcoarea nopții îmi dă fiori. Brusc mintea mea a luat-o razna, aducându-mi aminte de toate momentele frumoase și pline de plăceri avute de-a lungul vieţii. Fumez o ţigară și reflectez la toate gândurile ce îmi apar ca un fulger în minte… atingeri fine, săruturi pasionale, sex intens, orgasme multiple… Urc în autocar și continui să mă uit pe geam. Răsăritul soarelui se vede peste vârfurile munților. Parcă și eu mă trezesc la viaţă. Încep să zâmbesc în timp ce butonez de zor telefonul. După câteva ore bune de mers ajungem la ultimul popas.

Fumez și mă uit la oamenii care se agită în jurul meu cu bagaje, țigări și mâncare. Pierdută în gândurile mele simt deodată o mână pe umărul meu. Îmi scot speriată o cască din ureche și întorc capul. Era noul șofer – Alex. Un tip înalt blond, bine făcut. Zâmbindu-mi, mă întreabă care e bagajul meu pentru că trebuia să schimbăm mașina pentru a ajunge la destinaţie. Fiind singură și cu toate categoriile de oameni în jurul meu, îmi recomandă să stau în faţă, lânga el, pentru siguranță mea.

Noua mașina fiind gen maxi taxi. Accept, gândindu-mă la siguranţa mea și tot odată că voi putea vedea liniștită peisajele mult mai bine decât din spate. Trecem de vamă pe la ora 5 după amiaza. Era foarte cald. Centura de siguranță aluneca între sânii mei. Mă deranja presiunea ei în acea zonă. O scoteam și o repoziţionam destul de des. După câteva mișcări de genul acesta sesizez că șoferul se uita insistent la mine. Ne-am întâlnit privirile de mai multe ori. Am avut o mică conversaţie banală. La prima oprire, savuram o țigară, eu și gândurile mele, când am simțit că sunt privită insistent de el.

Nu am mai suportat și l-am întrebat… de ce se tot uită. Râzând, mi-a spus că doar privea, aşa în general, nu în special la mine. După multe alte ore se lasă întunericul. Mergând în bezna orașelor pustii mă fac mai comodă și mă rezem în cotul stâng uitându-mă la drum și ascultând muzică. Simt o atingere ușoara ce îmi mângâie părul. Întorc capul, gândindu-mă că mi-am agățat părul în tetiera. Îl reaşez și îmi continui privitul pe geam.

După câteva momente simt iar o atingere în părul meu, ceva mai fermă. Întorc ușor privirea și observ mâna lui jucându-se cu părul meu. Zâmbesc… având aceeaşi reacție, întorc capul, să-i arăt că nu sunt deranjată de gestul lui. Văzând că eu nu mă despart căștile mele, fiind curios din fire, îmi propune să îmi conectez telefonul la mașină și să ascultăm cu toții altceva. Am acceptat fără nici o reţinere. Era liniște, întuneric, ascultam muzica mea preferată, afară ploua tare.

Noi ne priveam când și când, zâmbeam și mai schimbam câte o vorbă. Mă ia somnul și mă întind cu capul spre el, pe locul liber dintre noi doi. Dorm liniștită. Știind că aerul condiționat e pornit simt ceva cald pe capul meu, pe mână. Deschid ușor ochii și văd cum mâna lui mă mângâia ușor, drăgăstos. Mă ținea de mână. Căldura atingerii o simțeam în tot corpul. Zâmbesc și adorm la loc. M-am trezit mai târziu la un popas. Am coborât, am fumat o țigară. Îmi era frig, ploua… s-a apropiat de mine și mi-a oferit jacheta lui.

Nu știu de ce, dar simțeam că parcă nu mai sunt aceeași eu de acum câteva ore bune în urmă. Ne continuăm drumul. Văzând ca toată lumea doarme, iar eu mă tot foiesc să îmi găsesc o poziție confortabilă să mai dorm, Alex începe să-mi maseze ceafa. Mă simțeam bine când mă atingea, mulțumită, liniștită și dorită. Am adormit pentru câteva minute, când, la o curbă periculoasă am ajuns cu capul lângă piciorul lui. M-am trezit când el încerca să aibe grijă să nu mă lovesc.

Mi-a făcut semn să pun capul pe piciorul lui. Somnoroasă, am pus capul pe piciorul lui, dar parcă nu mai puteam adormi. Simțeam cum privirea lui îmi inundă corpul cu o fierbinţeală ce-mi dădea fiori. Era atent la drum în timp ce mă mângâia pe frunte, pe mână. Din instinct și eu făceam același lucru. Nu mai țineam cont de nimic și nimeni. Simțeam că eram doar noi doi în lumina stâlpilor stradali. Așteptând să se schimbe culoarea semaforului s-a aplecat și m-a sărutat pe frunte.

Ochii mei străluceau de emoție. Se apleacă iar spre mine și îmi sărută buzele apăsat. M-am ridicat stând rezemată de spătar. Zâmbeam amândoi uitându-te la drum și la gândurile ce ne apăreau în minte. Mă mângâia pe cap, pe mână, punea mâna pe obrazul meu și îi plăcea când mă lipeam apăsat de ea. Mâna și-a continuat drumul ușor spre ceafă, pe spate, coborând până la mijloc strângându-mă puternic în timp ce mă trăgea mai aproape de el. La o distanţă destul de mică între noi doi, am început brusc să ne sărutăm cu pasiune uitând de restul pasagerilor ce dormeau și care se puteau trezi oricând și să ne vadă.

Atingeri ferme, gurile unite am început să îl sărut pe gât, să-l mângâi pe piept până i-am observat erecţia ce era neîncăpătoare în pantaloni. Mi-am pierdut controlul și i-am scos penisul cât de repede am putut. Îi sărutam mădularul ce zvâcnea pe buzele mele. Îl vedeam cum savurează adrenalina și satisfacția oferită. După câteva minute bune îi auzeam respirația sacadată în timp strângea cu putere de volan, încercând să fie atent în ambele direcţii.

Îl ţineam cu o mână, îl sugeam uşor, apoi îl sărutam… îl prindeam iar cu buzele şi-l sugeam tot mai energic. Alex era foarte excitat, respira sacadat… simţeam cum tremură uşor. Uşoare icnete se auzeau în liniştea nopţii… nu a durat mult… jeturi fierbinți de spermă mi-au invadat gura. Nu m-am ferit, l-am gustat bucuroasă. L-am curăţat cu limba până nu a mai rămas nimic. Penisul se făcuse mic, apoi l-am ajutat să-l bage în pantaloni. M-a sărutat și mi-a spus că nu îmi va părea rău, chiar dacă el mai mult de câteva atingeri nu mi-a putut oferi.

Să zicem că l-am crezut pe moment. Fuma o țigară și se uita uimit și mulțumit la mine pentru că nu se aștepta să fac aşa ceva. Orele treceau, la fiecare popas nu ne spuneam nimic doar fumam la distanţă considerabilă unul de celălalt în timp ce ne priveam. La ultimul popas înainte de o alta frontieră, ne-am întâlnit pe holul benzinăriei în drum spre baie. Nu era nimeni și m-a luat în braţe, apăsându-mă de pieptul lui și sărutându-mă de parcă era sfârșitul lumii. Ne-am continuat cu greu fiecare drumul lui având în vedere riscul de a fi văzuți de ultimul pasager ce mai era cu noi în mașină, dar tot odată și dorințele noastre care fierbeau în noi.

În mașina parcă nici unul dintre noi doi nu mai aveam stare, răbdare. Ne foiam pe scaune și zâmbeam necontrolat. După câteva ore rămânem doar noi doi. În lumina soarelui de amiază privirile ni se intersectau mereu. Încă câteva sute de km până la destinație. Blocaj în trafic și… în timp ce așteptăm… mă trage spre el mă sărută brusc în timp ce-mi strânge sânii în palmele lui. Ne tachinam tot timpul. Cu toată umezeala simțită între picioare, eu parcă luasem deja foc.

Tot mai multe atingeri, mă pun pe spate, capul pe piciorul lui în timp ce el mă mângâie pe gât coboară spre sâni băgând mâna pe sub tricou. Eu îl ating ușor pe picior, pe sub cracul pantalonilor săi scurți până la mădular. Mâna lui coboară pe abdomen, mă descheie la pantaloni și mă atinge ușor cu teamă să nu am vreo reacție neașteptată. Îl las să-mi atingă zona umedă. Observă că e umed și cald acolo. Se uită la mine cu ochii lui verzi, mari și zâmbește înnebunit de ceea ce a descoperit.

Începe să facă cercuri în jurul clitorisului în timp ce eu îi ating bărbăția. Nu mai am stare, mă foiesc, știe ce vreau și începe să mă penetreze adânc cu un deget, apoi cu două. Ne sărutăm și ne continuăm joaca și drumul mai departe. Tremur, respir greu iar el continuă să se joace cu mine până când spasmele orgasmului mă cuprind. Mă lasă să îmi revin. Seara se lasă cu pași repezi. Eu stau în continuare cu capul pe piciorul lui și îmi mângâie fața.

Altă serie de sărutări și atingeri. Simt că înnebunesc, vreau să-l simt în mine, vreau să-l am numai pt mine. De comun acord oprim într-un loc ferit, ne mutăm în spate pentru mai mult confort și spațiu. Îmi strivește buzele în timp ce mâinile lui umbla pe tot corpul meu. Ne dezbracăm reciproc, mă împinge pe spate și îmi spune că acum e rândul lui. Mă sărută pe gât, coboară spre sâni, îmi suge puternic fiecare sfârc, apoi dă cu limba în jurul lor. Coboară cu limba pe abdomen în jos și descoperă dulcea umezeală.

Îşi lipește buzele de ale mele, explorează cu limba fiecare milimetru de piele, mă muşcă ușor de clitoris, încep să mă zbat în timp ce îmi strânge sânii cu mâinile. O mână coboară ușor și întroduce un deget în vagin în timp ce mă linge nebunește. Spatele mi se arcuieşte, tremur necontrolat, respir greu îl apuc de cap… îl trag brusc spre mine, îl sărut în timp ce el începe să mă pătrundă adânc.

La fiecare geamăt limbile noastre se unesc într-un dans al pasiunii nestăpânite. Mă penetrează rapid și adânc de parcă ar vrea să între cu totul în mine. Orgasmul nu se lasă mult așteptat și ne cuprinde pe amândoi în timp ce îmi înfig unghiile în spatele lui și țip satisfăcută.

Ne-am revenit, ne-am curățat şi îmbrăcat fără să mai spunem vreun cuvânt. Am băut împreună câte o cafea, am fumat și ne-am continuat călătoria spre noi orizonturi.

Poveste scrisa de Elena Kiss

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Călătorie… cu peripeţii”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.