Eu, Diana şi soţul meu

După îndelungi rugăminţi, i-am acceptat din nou avansurile. Îi simţeam de la distanţă bucuria în mesajele ce mi le-a trimis… mai ales pupicii. Trecuse aproape o lună de la precedenta întâlnire. Aproape că nu a existat zi în care să nu-mi spună că mă doreşte şi că vrea să ne întâlnim din nou. Într-un final am acceptat. Mi se făcuse şi mie dor de întâlnirea cu ea… de atingerile ei, săruturile noastre şi de tot ce am făcut între noi. Entuziasmată, Diana a venit imediat ce a fost posibil. …

De data asta a insistat să nu mai mergem la hotel, voia neapărat la mine acasă. Din spusele ei, nu o interesa soţul meu, ci doar eu, voia să fim doar noi două şi să ne iubim până dimineaţă. Nu suna rău deloc, mai ales că ultima dată m-a lăsat fără aer de la orgasmele primite, iar păsărica… parcă îmi luase foc. Mă durea destul de tare la o simplă atingere, abia reuşeam să suport bikini pe mine, dar nu regret nimic ce s-a întâmplat atunci.

În timp ce ea a făcut un duş, eu am pregătit masa… am mâncat toţi trei, un pahar de vin părea indicat pentru aceste momente. Amândouă singure în dormitor. În acel moment, am considerat că este necesar să o întreb:

– Dacă vrei să rămânem singure, şi te deranjează prezenţa soţului meu… pot să-i spun să meargă undeva…

– Nu, este în regulă, nu mă deranjează…

Nu a terminat bine de spus… i-am simţit mâinile pe mine, mi-a mângâiat sânii în treacăt, pe abdomen, apoi a coborât între picioarele mele… pe bikini. Degetele alunecau uşor pe mine, m-a strâns în braţe… săruturi pasionale. Din când în când îmi şoptea că mă iubeşte… am ajuns să o cred că mă iubeşte. Mângâierile, atingerile săruturile noastre, cuvintele şoptite m-au făcut să mă ud instant.

Rând pe rând, a băgat câte un deget în mine, dar fără să-mi dea jos bikini. I-a tras în lateral şi m-a pătruns adânc. Mă futea cu degetele, la ureche auzeam şoptit… te vreau!… te vreau! S-a lăsat în jos, mi-a tras capotul într-o parte. Avea doar un singur scop… să ajungă la păsărica mea excitată. Când i-am simţit limba am început să gem şi să suspin. Mi-a lins clitorisul şi labiile, la fel şi anusul, m-a pătruns cu degetele adânc… mişcându-le destul de repede în interiorul meu.

Aşa am avut primul orgasm. Diana ştie acum ce-mi place, iar eu mă las total pe mâna ei. A venit lângă mine şi ne-am sărutat. I-am simţit gustul meu pe buzele ei. Ne-am sărutat lung, incitată să gust fiecare strop din mine. În tot acest timp, cred că soţul meu ne-a privit pe ascuns. Ceva din mine mă încânta să ştiu că am fost privită iubindu-mă cu Diana.

Ne-am dus în living un pic ruşinată, nu am idee de ce, dar aşa mă simţeam. Acolo unde se afla soţul meu. Am mai ciocnit încă un pahar de vin. Ea lipită de mine… mâinile ei se aflau numai pe trupul meu, pipăindu-mă de sus până jos, în timp ce soţul meu ne privea cu ochii plini de dorinţă. Mai târziu, m-a luat de mână şi ne-am dus iar în dormitor. M-a trântit în pat, imediat s-a urcat peste mine şi m-a sărutat. Întâi una caldă, apoi una rece… m-a certat că am refuzat-o de atâtea ori, până m-am decis.

Rămasă doar în bikini, după ce m-a dezbrăcat de capot… ea peste mine, sânii apăsau unii peste alţii… mă mângâia şi mă săruta într-una, pe buze, pe obraji… pe toată faţa. S-a ridicat brusc, a venit peste gura mea cu păsărica ei. Şi-a tras bikini într-o parte, apoi s-a aşezat peste gura mea. Mirosea frumos… curată, excitată… m-am pus să o ling mult timp, până când a avut orgasm cu limba mea adânc în vagin. Se ţinea de pat şi tremura, se mişca pe gura mea, pe faţa mea.

S-a aşezat lângă mine, îmbrăţişate ne sărutam… ţinea o mâna între picioarele mele, cu un deget adânc în mine. L-a scos… mmm… a fost delicios şi incitant să-l sugem amândouă. Asta ne-a aţâţat şi mai tare. Ne mângâiam şi ne sărutam… mi-am băgat şi eu degetele în ea, ea degetele în mine. Am continuat să ne sărutăm şi să ne penetrăm cu degetele una pe alta. Orgasmul puternic nu a întârziat să apară.

După, am stat una lângă alta de vorbă… despre întâlnirea în patru, din nou, ca să-l am pe EL, pe soţul ei… am fumat împreună, apoi am făcut duş. Ne pregăteam de mergem din nou către dormitor. Atunci s-a oprit, mi-a spus să merg eu înainte ca apoi urma să vină şi ea. Aşezată în pat, am aşteptat ceva timp până când ea şi-a făcut apariţia ţinându-se de mână cu soţul meu. Ştiam că acest moment urma să vină odată şi odată. Aveam de ţinut o promisiune lui, ştiam că îşi doreşte asta… îşi dorea nespus de mult să facem sex în trei. Merita acest moment, însă l-am amânat de fiecare dată.

S-a pus în genunchi în faţa lui, i-a prins penisul cu o mână şi a început să-l sugă, privindu-l atent. Îşi mişca buzele şi limba pe toată scula lui, a băgat-o în gură… își mişca capul energic, sugându-l pofticios. Priveam şi eu încântată la întreaga scenă. Nu a durat mult, Diana m-a invitat să mă alătur ei. A scos-o din gură, o ţinea cu o mână şi mi-a pus-o pe buze, apoi mi-a şoptit autoritar:

– Suge-l!… suge-l!…

L-am prins cu gura, am încercat să-l sug în ritmul meu, dar Diana mă ţinea de cap şi mă împingea… îmi dicta ritmul să intre tot mai adânc. Nu am putut să fac faţă, nu am reuşit niciodată să-l cuprind pe tot şi m-am înecat de câteva ori. S-a apropiat şi ea cu gura… îl sugeam eu, când ea, făceam cu schimbul, iar soţul meu nu spunea nimic, doar ne privea fascinat.

Mai târziu, ne-am ridicat de la podea şi ne-am urcat în pat. Diana i-a spus soţului meu să se întindă pe spate. S-a urcat peste el, cu spatele la el. Se uita pervers la mine în timp ce şi-a potrivit penisul direct în vagin. Priveam la ei, eram încântată să-i văd împreună şi mă excita. Îmi plăcea să văd penisul soţului în vaginul ei… cum se mişca ea în sus şi în jos, sânii mari mişcându-se în ritmul ei.

Mi-a făcut semn să vin lângă ea. Credeam că vrea doar să ne sărutăm… m-a sărutat, apoi m-a prins de păr şi mi-a spus autoritar:

– Linge şi suge!

Nu m-a eliberat, m-a apăsat pe cap între picioarele ei. I-am atins cu limba labiile, clitorisul, m-a împins mai jos… apoi şi penisul lui. Îi lingeam pe amândoi. Ea continua să-l călărească, îmi dirija capul în sus şi în jos, când o lingeam pe ea, când pe el… m-a împins în jos să-i ling testiculele. Mă apăsa cu putere…

După un timp am făcut schimb. Era rândul meu să-l călăresc. Soţul meu mă futea energic, iar Diana ne lingea pe amândoi, ştia ce are de făcut, nu trebuia să o dirijez eu. Mi-a plăcut foarte mult, nu credeam că va fi atât de plăcut. Dacă aş fi ştiut…

Diana a revenit iar la conducere, sărea pe el… o ţinea de mijloc cu mâinile şi se împingea în ea cu putere. În acest timp ea mă punea să-i ling pe amândoi. Foarte excitat, soţul meu a terminat în ea. O umpluse de spermă. A ieşit din el şi m-a pus să o ling, să gust sperma ce se scurgea din ea. Am lins-o vreme, dar nu am mai putut să mai continui, gustul de spermă îmi provoca greaţă.

Soţul meu a rămas cu noi şi ne-a futut până dimineaţă pe amândouă. Obosiţi, am adormit când începuse să se lumineze. Nu am idee cât timp am dormit, însă, am fost trezită de ei în timp ce se futeau ca doi nebuni lângă mine… cu gemete intense, patul mişcându-se puternic, de parcă o făceau dinadins ca să mă trezească.

Experienţa a fost minunată, sigur ar mai trebui repetată, dar nu vrea să fac din asta un stil de viaţă, însă, o dată pe lună pare suficient pentru a mai alunga monotonia din viaţa de cuplu. Următoarea întâlnire sigur va fi în patru, două cupluri. Rămâne de văzut dacă va fi vorba de ei.

Citeste si: Am acceptat din nou să fac dragoste cu Diana

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Eu, Diana şi soţul meu”

  1. Foarte frumoasă poveste și mega excitantă. De-abia astept sa vedem întâlnirea în 4. O sa o povestești?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.