Masajul senzual, un real beneficiu pentru organism şi pentru viaţa de cuplu

Stilul de viaţă modern este unul destul de haotic dacă ne gândim la faptul că în mod constant ne vedem puşi în situaţia de a alerga dintr-o parte într-alta fiecare dintre noi având diferite scopuri şi task-uri de îndeplinit. Acest lucru ne lasă de cele mai multe ori, prea puţin timp liber pentru a ne putea bucura de micile plăceri pe care ni le oferă viaţa în fiecare zi, astfel că adesea ne alegem cu multă oboseală şi stres. Deşi în prezent putem spune că avem la dispoziţie numeroase modalităţi prin care ne putem relaxa, …

de foarte puţine ori facem acest lucru, de cele mai multe ori lipsa timpului fiind motivul principal pentru care nu apelăm la diferite soluţii. Masajul spre exemplu, este de departe una dintre cele mai eficiente soluţii la care putem apela în momentul în care ne dorim o relaxare totală şi o deconectare de la tot ceea ce înseamnă cotidian.

Masajul senzual sau tantric am putea spune că reprezintă o variantă îmbunătăţită a masajului clasic datorită faptului că acesta stimulează întreaga musculatura şi nu doar anumite zone specifice. Masajul senzual deşi se bucura în prezent de o popularitate destul de mare, încă este considerat un subiect tabu, un subiect despre care vorbim destul de puţin în ciuda beneficiilor dovedite pe care acesta le are.

Dacă nu ai descoperit încă beneficiile acestui tip de masaj, atunci acest articol îţi poate oferi câteva informaţii utile cu privire la acesta. Iată aşadar câteva motive pentru care să apelezi cu încredere la o şedinţă de masaj erotic atunci când ai ocazia!

Îţi permite să te bucuri de plăcere într-un mod nou.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care o simplă şedinţa de masaj tantric ţi le poate aduce este faptul că acesta îţi permite să te bucuri din plin de plăcere, într-un mod complet nou. Nu sunt rare situaţiile în care simţim nevoia să explorăm şi alte căi ale plăcerilor, iar masajul tantric reprezintă fără doar şi poate o variantă ideală în acest sens. Bazându-se pe mişcări şi tehnici specifice, masajul tantric reuşeşte să te transpună într-un univers complet diferit, un univers al plăcerilor nebănuite.

Satisface cele mai tainice fantezii.

Cu toţii avem fantezii erotice despre care nu vorbim, dar pe care dorim să ni le putem satisface în voie. O şedinţă exclusivistă de masaj erotic reprezintă soluţia ideală la care să apelezi atunci când doreşti să îţi satisfaci chiar şi cele mai tainice fantezii, pentru că acest tip de masaj nu cunoaşte niciun fel de limită.

Aduce o varietate largă de beneficii organismului.

Masajul tantric nu este recunoscut doar pentru calităţile sale în ceea ce priveşte viaţa romantică, ci simultan acesta este foarte bine cunoscut şi pentru faptul că aduce o serie destul de largă de beneficii la nivelul organismului. Printre acestea, cele mai importante sunt: detoxifierea eficientă a organismului, îmbunătăţirea activităţii cardiace, eliberarea serotoninei în organism, dar şi relaxarea eficientă a întregii musculaturi.

Toate aceste lucruri transforma masajul tantric în soluţia ideală la care putem apela în momentul în care aspectele negative ale stilului de viaţă modern şi monotonia vieţii de cuplu apar în rutină noastră zilnică.

Material scris de: Targetweb.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Masajul senzual, un real beneficiu pentru organism şi pentru viaţa de cuplu”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.