Petrecere cu sex

O urmăream din priviri pe chelnerița cu fund mic și bombat, ai cărei pantaloni mulați lăsau să se vadă la împreunarea feselor banda fină a chiloților tanga. Nu avea mai mult de 25 de ani, blonda mă excită cu atitudinea ei prietenoasă, dar mai ales cu corpul ei și mă făcea să mă gândesc la gustul piersicuței ei și să doresc să i-o trag, acolo, în văzul tuturor. Mă foiam excitat pe scaun, aveam o erecție ce devenise vizibilă. …

– Îți place, nu? Vocea lui Marius m-a trezit din visare. Zâmbea, indicându-mi cu privirea mădularului meu erect ale cărui forme se zăreau prin pantaloni. Ce-ai zice să ai așa ceva și să participe și Anca?

– Hmm, Anca.. Ce treabă are soția mea cu povestea asta? Eram deja curios unde vrea să bată.

– Uite, Cătălin, cum să îți spun, de ceva vreme eu și Oana am descoperit niște chestii noi.

Eram prieten de multă vreme cu Marius, ne povesteam unul altuia toate aventurile, ba chiar înainte de căsătorie avusesem multe experiențe sexuale împreună, dar ceea ce mi-a povestit m-a uimit profund. Intrase împreună cu Oana într-un cerc de swingări, mai întâi printr-un cuplu cunoscut întâmplător într-un weekend la munte, iar apoi prin petrecerile într-un cerc extrem de restrâns în care aceştia îi introduseră. Lume discretă, femei de toate genurile și perversiuni cât te ține imaginația, cam asta mi-a propus Marius și mie.

Oana era genul de blondă fără inhibiții, era conștientă de cracii ei lungi și de bustul frumos, cu sânii rotunzi și fermi și nu ezita să găsească hainele cu care să le etaleze cât mai bine. Soția mea Anca era însă mult mai discretă, mă lăsa doar pe mine să mă bucur de curbele ei foarte senzuale, alegând ținute mult mai conservatoare decât stilul Oanei.

M-am gândit la discuția asta câteva zile, mă excită teribil ideea, dar nu știam cum să o abordez cu Anca. Am căutat cadrul propice, mai foloseam uneori ca preludiu un vin bun și un film porno, am ales pentru seara aceea câteva orgii cu amatori, iar când i-am văzut sfârcurile întărite de imaginile cu corpurile înlănțuite, i-am spus:

– Poate o fi și Marius pe aici!

– Ce, ce să caute? S-a uitat la mine surprinsă.

I-am spus pe scurt ce știam de la el, iar ea se uită surprinsă, cu sprâncenele arcuite a întrebare. Am făcut dragoste nebunește și nu am mai deschis subiectul. Câteva săptămâni aproape uitasem de el, dar după o altă partidă sălbatică de sex, când stătea în brațele mele, amândoi acoperiți de transpirație și sucurile orgasmului, a început să își treacă degetele pe pieptul meu, șoptind încet:

– Ce zici, Cătălin? Ne mai invită Marius?

În două săptămâni ne pregăteam să mergem la prima noastră petrecere. Stăteam întins pe pat și o admiram pe Anca care începea să se îmbrace. Avea zona inghinală perfect epilată, nici un fir de păr nu se zărea și labiile mari, răsfrânte, au fost curând acoperite de o pereche de chiloței sexy. Alesese lenjerie din dantelă provocatoare, un portjartier dantelat și o pereche de dresuri cu același model pe bandă. Sutienul îi prinsese bustul plin, împingând ispititor curbele senzuale în decolteul rochiței mulate. Se uita în oglindă, emoționată, făcând câțiva pași în pantofii stiletto care îi subliniau gleznele subțiri și picioarele frumoase.

M-am apropiat de ea și am sărutat-o, eram dezbrăcat, iar penisul întărit împingea aerul. Am întors-o cu fața la oglindă înaltă, s-a sprijinit de ea și am penetrat-o, pe lângă chiloți. A fost o partidă scurtă și intensă, am ieșit și am lăsat sperma să cadă pe podea când simțeam că ejaculez. Eram mai relaxați, am discutat că nu contează ce urma, putem să plecăm dacă nu ne place.

Am ajuns la adresa indicată, o vilă pe lângă București, cu o curte mare, împrejmuită de un gard imens. Gazdele ne-au cerut numele și ne-au invitat înăuntru, găsindu-ne pe listă ca invitați recomandați de Marius și Oana. I-am găsit repede pe prietenii noștri, ambii degajați și volubili. Oana avea un aer de puștoaică cu fustița scurtă, lejeră, ridicată de adierea vântului și topul alb mulat.

Erau câteva perechi, sau chiar și bărbați și femei singure, vorbind cu toții degajați și servindu-se de la open bar-ul de lângă piscină. Încet oameni începeau să intre în casă, iar un cuplu și câteva femei, cu siluete de invidiat și costume de baie tanga sau slipi decupați înalt pe picior intraseră în piscina din capătul curții.

– Intrăm și noi, voi descoperiți ce e pe aici! Distrați-vă! Ne-a îndemnat Oana.

Am cuprins-o pe Anca după mijloc și am intrat în casă. Pe canapeaua mare de piele din living un cuplu se săruta pasional, mâna lui ridicându-i rochia și masându-i vulva, rămasă expusă privirii tuturor. L-am privit cum începuse să o pătrundă cu degetele, în timp ce îi eliberase un sân și îi cuprindea sfârcul maroniu cu buzele. Alți oameni urcau scară largă interioară, i-am urmat și am ajuns pe un hol lung, cu mai multe camere sau ieșiri pe terasă.

Prin ușa deschisă de la terasă se auzeau gemetele excitante ale unei femei. Ne-am apropiat și am văzut cum ea stătea sprijinită de canapea, fiind penetrată de un tip musculos. Un altul o mângâia pe cap și își plimba mădularul gros pe buzele ei, savurând limba femeii care îi dezmierda capul decalotat. Ne uitam tăcuți, excitați, negăsind încă modul în care ne puteam alătura. Mi-am mângâiat soția pe fund, iar ea a suspinat.

Am luat-o de mână și am dus-o într-un dormitor care părea liber prin ușa deschisă. Am început să ne sărutăm pasional, mângâindu-i labiile prin chiloței. Îi simțeam vulva umedă de excitație, ea deschizându-și picioarele ca să mă simtă mai bine. Un alt tip ni s-a alăturat, pe la spatele ei și a început să o sărute pe gât. Anca nu s-a ferit, tremura de excitație, purtându-se însă că și cum eram doar noi doi. Degetele mele și ale bărbatului s-au întâlnit pe pizda ei, m-am retras și l-am lăsat să o cunoască.

Un alt cuplu a intrat în cameră, mai tineri decât mine. Femeia se juca prin pantalonii lui cu penisul erect, deschizându-și bluza și masându-și sânii cu cealaltă mână. Bărbatul s-a apropiat de noi, m-am retras și am condus-o pe Anca în brațele lui. O vedeam pe soția mea alintată de alți bărbați, avusesem de multe ori fantezia asta, dar nu știam că va deveni vreodată realitate.

Fremăta sub atingerea lor pricepută, sub palmele care o dezbrăcaseră și o lăsaseră doar în portjartier și cu tocurile înalte, sub mâinile care îi frământau mâinile și fesele, sub limba celui care se așezare în genunchi și o lingea între ele și mai jos, pe vulvă. Anca a suspinat și s-a așezat în genunchi, eliberând pe rând penisurile pentru care pantalonii deveniseră prea strâmți. Le lingea pe fiecare, pe cel gros și acoperit de vene, sau pe cel mai curbat, cu capul decalotat. Îi masa rapid și îi lua pe rând în gură.

Femeia care intrase în cameră cu unul dintre bărbați a venit la mine și mi-a căutat sărutul. I-am răspuns, amețit de parfumul ei și de zâmbetul frumos, urmând-o într-o cameră alăturată. I-am deschis bluza, savurând imaginea sânilor mici și fermi, cu sfârcuri roz, erecte. I-am cuprins în palme și i-am prins pofticios, în timp ce ea a descheiat fusta, rămânând fără nimic, căci se pare că nu avea lenjerie intimă. A început să se joace cu labiile și cu clitorisul erect, suspinând, lăsându-mă să îi sug și să îi mușc ușor sfârcurile.

S-a ridicat de pe pat, în fund și mi-a desfăcut cureaua, scoțându-mi mădularul care pulsa de dorință. L-a cuprins între buze și i-a lins vârful, uitându-se tot timpul în ochii mei. Asta mă excita puternic, am ținut-o de cap și am apăsa ușor penisul în gura ei. A tușit de câteva ori, dar m-a ținut acolo până când am intrat tot. Mișcam din șolduri și i-o băgam în gură, iar ea mi-o strângea între obraji și limbă, mișcându-și capul rapid.

Am întors-o pe pat și am așezat-o în patru labe, trecându-mi penisul pe labiile ei și penetrând-o cu vârful. Intram puțin și ieșeam savurând imaginea feselor mici care făceau ca penisul să îmi pară chiar mai gros și senzația vaginului strâmt. Mi-a ținut contră și am intrat până la capăt, începând să o penetrez energic. Femeia striga și îmi cerea să o fut, iar alt cuplu intrase și începuse să ne privească. Tipa mi-a cerut să îi folosesc și cealaltă gaură, luând unul dintre tuburile de lubrifiant de pe o măsuță.

Am pregătit-o cu degetul, a oftat când l-am scos din ea, dar am intrat cu vârful mădularului. Intram încet, era prea strâmtă pentru mine, dar am lăsat-o să mă conducă. În curând s-a relaxat și m-a luat tot, putând să încep să o pompez ritmic, încurajat de gemetele ei de plăcere. Celălalt cuplu începuse să facă sex lângă noi, ea sprijinită cu mâinile de pat, iar el luând-o pe la spate.

Trupurile care se loveau, mirosul de sex, amestecat cu parfum, anusul strâmt al străinei pe care o aveam, toate erau niște stimuli cărora nu le puteam rezista. M-am concentrat la altceva, dar orgasmul îmi învăluia abdomenul și testiculele. Am tras-o de părul ei lung, iar tipa a înțeles și s-a întors la mine. Mi-a cuprins mădularul cu degetele ei lungi, iar după câteva mișcări ale mâinii primul jet de spermă i-a stropit buzele, cuprinzându-mă tot în gură și înghițind pofticioasă.

M-a sărutat apăsat, dându-mi înapoi o parte din sămânța mea vâscoasă, zâmbind și a plecat cu aerul unui lucru firesc. M-am ridicat să văd ce face Anca. Am găsit-o în același dormitor, întinsă pe pat. Își revenise din beția orgasmului și acum se uita la mine ușor gânditoare, cu sperma celorlalți bărbați pe abdomen și strălucind între labii.

S-a relaxat când am sărutat-o și am coborât cu gura jos, lingând seva plăcerii lor. Am rămas împreună, unul lângă celălalt, sărutându-ne și am plecat dezbrăcați să vedem ce fac ceilalți. Vila era plină de trupuri goale, care se împreunau sau se relaxau după primele partide de sex. Era ceva firesc, ne zâmbeam toți ca niște prieteni buni.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Petrecere cu sex”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.