Aura… cea dezinvoltă

Pauza de o lună de zile o făcuse pe Aura să devină mai nerăbdătoare pentru întâlnirea de azi. Este drept că şi eu îmi doream la fel de mult ca şi ea. Pentru întâlnirea noastră mi-am propus să-i ofer o surpriză. Îmi doream să aibă ceva de la mine, un lucru pe care să-l poarte la întâlnirea noastră. Aşa mi-a venit ideea unui accesoriu vestimentar pe care să-l poarte pe toată durata întâlnirii… o rochiţă plasă. Ar fi arătat foarte sexy, dar în acelaşi timp mi-ar fi oferit acces uşor la sâni, dar şi între picioare. …

Până la locul nostru, totul s-a derulat ca şi la precedentele întâlniri, doar că de data asta, Aura, era mai sigură pe sine, mai puţin emoţionată. Săruturile şi îmbrăţişările generoase anunţau o zi excelentă între noi. Atât la coborârea din tren, în taxi, dar şi la hotel. Într-un final, am reuşit să ne dezbrăcăm de haine ca să mergem la duş. Atunci i-am arătat cadoul meu pentru ea.

Imaginea de pe cutie arăta foarte bine. Atât eu, cât şi ea, eram foarte nerăbdători să se îmbrace. Oare la fel arată şi în realitate? Întâi a ieşit ea din duş, ştergându-se în timp ce ieşea din baie, apoi eu, la puţin timp după ea. S-a şters cam superficial, nerăbdătoare să probeze, observasem când m-am apropiat de ea şi era pregătită să îmbrace rochia plasă.

La cât de mică părea rochiţa, o puteai folosi şi drept accesoriu de prins părul, încăpea lejer într-o singură mână. După ce s-a orientat cum ar trebui îmbrăcată, Aura a reuşit să se îmbrace cu rochiţa. Îi stătea foarte bine, sfârcurile i-au ieşit printre ochiurile mari. Marginea de jos a rochiţei îi acoperea perfect posteriorul. La partea din faţă… mmm… se putea observa linia subţire dintre labii.

Îi stătea foarte bine, îmi plăcea foarte mult, la fel şi ei. Se simţea că este încântată după piruetele pe care le făcea în faţa oglinzii. Am prins-o de fese şi am strâns ferm. Ea a sărit cu braţele după gâtul meu şi mi-a spus un sincer mulţumesc, apoi mi-a căutat buzele, pentru un sărut lung şi pasional. Eu complet dezbrăcat, ea în rochiţă, ţinându-ne de mână ne-am dus către pat.

Aşezat la dreapta ei, ne sărutam şi ne mângâiam. Un pic mai târziu am trecut la atac… m-am dus către sfârcurile ce ieşise prin rochiţă. I-am strâns fiecare sân apoi l-am supt pe fiecare, dar nu am insistat mult asupra lor. Ajuns între picioarele ei… i-am ridicat marginea rochiţei deasupra şoldurilor… mâinile aşezate pe coapse… mi-am lipit gura de labii… mmm… limba se mişca rapid peste clitoris… aahh… ce bine e!… a spus ea în timp stătea nemişcată pe pat.

Îi place să conducă, modul liniştit nu este felul ei de a fi. Şi-a ridicat un pic bazinul şi îl mişca în sus şi în jos frecându-şi labiile de buzele mele. Poziţia îmi oferea un avantaj să o penetrez cu limba. Ceea ce am şi făcut. Gemete şi suspinele ei, aşa cum m-a obişnuit, nu au întârziat să apară. Mârâia uşor… strângea pumnii strânşi, în gemete tot mai puternice. Primul orgasm a venit destul de rapid, aşa cum m-a obişnuit.

M-am oprit. Aura tremura toată şi privea către tavan. Când s-a mai liniştit un pic… am trecut din nou la atac. Buzele şi limba îi alinta clitorisul şi labiile… ce bine e!… repeta ea obsesiv, dar asta îmi oferea încredere că trebuie să continui. I-am prins clitorisul între buze, limba îl atingea rapid cu vârful… un deget l-am băgat în interior… mmm… adânc. Îl mişcam tot mai repede în ea. Îşi ridicase tot mai mult trupul în sus. Gemete puternice, încordată la maxim… ce bine e!… şi s-a oprit. Atunci m-am oprit şi eu, lăsând-o să trăiască clipa orgasmului puternic.

Încă nu-şi revenise complet, iar eu mă poziţionasem deasupra ei. Cu siguranţă şi-ar fi dorit să intru cât mai rapid în ea. Ştiam că mă doreşte nespus de mult să o pătrund, dar am amânat momentul. În discuţiile noastre am observat că nu-i displace folosirea unor expresii sau cuvinte mai directe. M-am apropiat de ureche şi i-am spus:

– Vrei să te fut!… de parcă nu ştiam răspunsul…

– Daa, vreau!… mi-a răspuns în timp ce mă trăgea cu mâinile mai aproape de ea.

– O vrei adânc în tine!…

– Da, vreau să mă fuţi!

Nu am mai aşteptat mult, mi-am potrivit penisul şi am intrat adânc în ea… mmm… Mişcările nu foarte rapide la început, apoi din ce în ce mai repede. Mâinile ei alunecau pe spatele meu şi pe fese. Învăţasem ceva în precedentele întâlniri. Îi place să mă mişc repede. Şi asta am şi făcut. Mă loveam cu putere de trupul ei, iar ea mă primea bucuroasă… mmm… Orgasmul nu a întârziat să apară. M-am oprit adânc. Îmi place să o văd tremurând, să-i simt interiorul viu, contractându-se pe penis.

Era deja la al treilea orgasm iar eu nu aveam de gând să o menajez deloc. Voiam să aibă la fel de multe precum la precedentele întâlniri. În prima fază nu a înţeles ce vreau să fac când am întors-o cu faţa în jos. După ce am aşezat-o în poziţia dorită de mine… fundul ridicat, spatele arcuit… am încercat să o pătrund în vagin. Cumva, din greşeală, nimeream către celălalt orificiu. Oare asta îmi este dorinţa de tot nimeresc acolo, precum data trecută?

Reuşisem să intru în ea… Aura a ieşit şi mi-a zis:

– Vreau să o fac tare!

– Dar este tare?!… am zis eu nedumerit.

– Vreau să o gust!… ăsta era adevăratul motiv, mi-am zis eu.

Rămăsesem în genunchi, aplecat uşor către faţă. Aura s-a dus direct la penis. L-a luat imediat în primire, chiar dacă a ales o poziţie cam incomodă, după părere mea. Săruturi şi pupici începând de la vârf, mergând uşor pe toată lungimea, până la testicule. A urcat la fel… săruturi pe toată lungimea. L-a prins cu gura şi a început să se mişte înainte şi înapoi. Priveam la buzele ei ce alunecau până aproape la jumătate.

Aura mă privea de jos să-mi vadă reacţia… în timp ce-şi mişca capul. Gemeam şi-mi plăcea să o privesc. O mângâiam uşor în păr. La un moment dat am preluat eu iniţiativa. Mâna apăsată pe capul ei, mă mişcam înainte şi înapoi. Ritmul devenise mai alert, îi plăcea şi ei, dar nu am forţat să intru mai mult decât ştiu că poate să suporte ea.

Părea că nu vrea să se oprească. Nici mie nu-mi displăcea tratamentul primit, dar eu aveam alte planuri. I-am luat “jucăria” de la gură şi i-am indicat cum să se aşeze. La fel cum o pusesem mai devreme… cu spatele la mine, fundul ridicat, spatele arcuit. Am intrat în ea… mmm… aahh… ce bine e!… o trăgeam de sâni, o mână o ţineam de mijloc şi o penetram adânc şi repede. La scurt timp, am realizat că trebuie să măresc ritmul. Aveam ambele mâini în jurul taliei… o ţineam strâns şi o penetram energic. O simţeam… simţeam că este aproape… mmrrr… apoi s-a prăbuşit pe pat, peste perna ce se afla sub ea, iar eu după ea.

M-am aşezat mai bine deasupra ei. Ea aşezată cu faţa în jos, fundul uşor ridicat de la pernă, iar eu adânc în ea. Data trecută a avut orgasme mult mai intense în această poziţie şi voiam să aibă din nou. Îmi găsisem ritmul… mă mişcam tot mai alert. Ea gemea şi spunea mereu… ce bine e!… Încă nu îşi revenise complet de la orgasmul anterior, iar eu continuam să o penetrez energic, dar nu foarte adânc, în timp ce o sărutam pe gât şi pe umăr. Dintr-o dată mi-a spus… stai!… am ieşit rapid şi m-am aşezat lângă ea. Aura tremura foarte tare şi nu mai spunea nimic.

După câteva minute, mi-a spus să ne oprim un pic. Dar mica pauză nu poate să dureze mult atunci când am o femeie dezbrăcată lângă mine, mă invită la tot felul de nebunii. Am început cu săruturi şi mângâieri, apoi mi-am amintit. În timp ce mă dădeam jos din pat, am prins-o de mână să vină după mine. Nici nu mai era cazul să-i spun, şi-a dat seama singură. Înainte să se sprijine cu braţele de zid, a mai făcut o piruetă în oglindă.

Fundul spre mine, spatele arcuit, ridicată pe vârfuri… mi-am potrivit penisul şi am intrat în vaginul suculent. O trăgeam de sâni, penisul intra rapid în ea. Şi-a apropiat capul tot mai aproape de zid şi gemea intens. Înainte de momentul culminant, am prins-o cu ambele mâini de mijloc şi o futeam energic… până când am simţit acel moment şi m-am oprit.

Rămas în interiorul ei, am ţinut-o de mijloc să nu se prăbuşească la podea. Şi-a răsucit uşor trupul şi a venit spre mine să mă sărute cu mâna aşezată pe capul meu. Îmi mişcam penisul încet, înainte şi înapoi, în timp ce gurile noastre păreau că nu vor să se despartă.

Reveniţi amândoi în pat, m-am întins pe spate. Din lateral, a venit să mă sărute pe gură, apoi pe piept… nu a durat mult şi s-a dus direct la penis. L-a prins între palmele fine şi-l masa uşor. Buzele îl atingeau la vârf oferind câte un sărut, limba îmi atingea prepuţul… mă lingea uşor acolo. A continuat să-l sărute până jos, apoi la testicule. Gem şi suspin aproape la fiecare atingere. Pe furiş, Aura încearcă să mă privească.

Sprijinită în braţe, îmi părea că are o poziţie incomodă. Mi-am depărtat picioarele şi i-am zis să se aşeze pe burtă, între ele. I-a plăcut ideea… aşezată pe burtă, penisul îl ţinea cu o mână şi-l sugea de zor. Am realizat că nu o mai deranjează dacă o privesc. Mai mult decât atât, acum îi plăcea să o privesc. Nu am ezitat şi am făcut această remarcă, ceea ce mi-a confirmat bănuiala.

Aura voia să termin, sugea de zor… îşi mişca capul tot mai repede… dar şi mie îmi era dor să o gust. A acceptat imediat să se urce pe mine în poziţia 69. Având cele două perne sub cap, ajungeam foarte bine la păsărica ei. Cu mâinile aşezate pe fesele ei, mi-am luat rolul în serios. Buzele şi limba îi alintau clitorisul, din când în când, am băgat limba cât de adânc am putut. Gemea şi mai tare, iar asta o făcea să îşi dedice efortul şi mai intens.

Nu-mi mai ţinea penisul cu mâna. Îl ţinea între buze şi îşi mişca capul energic, gemând puternic. Am continuat să o ling… tot mai lacom… ştiam că nu va dura mult şi va avea un nou orgasm. Şi nu am dat greş. Mi-a eliberat penisul şi şi-a pus capul pe coapsa mea. Eram şi eu aproape. Mi-am prins penisul şi am început să-l frec rapid, în timp ce îi lingeam clitorisul şi labiile. Înainte să ejaculez, am apucat să zic doar… vine!… Aura s-a dus direct la el, l-a prins între buze, a apucat să se mişte de câteva ori în sus şi în jos, apoi… aahhh… sperma a ţâşnit puternic în gura ei. Buzele îmi ţineau penisul strâns, limba mă atingea la vârf şi culegea fiecare strop.

După o pauză bine meritată… cu discuţii pe diverse teme… nu am putut să stăm prea mult timp unul de altul fără să nu facem nimic. Îmbrăţişări şi săruturi, apoi am tras-o de pe pat să vină după mine. Amândoi în picioare, am întors-o cu spatele la mine, apoi i-am sugerat să se aplece și să se sprijine în brațe, pe pat. Mi-am potrivit penisul şi am intrat. O ţineam de mijloc, penisul intra rapid în ea… credeam că sunt pe drumul cel bun, dar ea s-a oprit după nici două minute şi s-a întins pe pat.

Poate că se simţea epuizată, însă nu mi-a spus nimic. În schimb, mi-a spus să mă întind din nou în pat, cu faţa în sus. Şi-a găsit o poziţie comodă, mi-a prins penisul cu degetele… priveam la ea cum îl atingea delicat cu degetele, săruturi în special la vârf, dar şi pe lateral până jos, inclusiv la testicule.

Îl ţinea cu o mână de la bază, cu alta îmi masa testiculele… buzele strângeau uşor în jurul lui. Îşi mişca capul tot mai energic. Voia cu tot dinadinsul să termin încă o dată. Saliva se scurgea uşor de-a lungul penisului. Priveam cu drag la ea… ea se uita la mine acum mult mai dezinvoltă, fără reţinere, în timp ce penisul se afla aproape jumătate în gura ei.

– Vreau să mai termini o dată, vreau sperma ta!

– Aahhh!

Vorbele ei m-au incitat foarte mult. Eu de ce să nu o gust pe ea?… mi-am zis eu. I-am spus să facem din nou 69. Imediat s-a urcat pe mine. La fel ca mai devreme, m-am năpustit asupra labiilor şi clitorisului. Încercam să-mi găsesc ritmul să termin în acelaşi timp cu ea. Mi-am prins penisul şi am început să-l frec energic. Buzele ei îmi prinsese penisul la vârf, limba se plimba de jur împrejur… mmm… până la urmă, tot ea a terminat prima, iar când a venit şi momentul meu… aahhh… buzele s-au năpustit asupra penisului şi culegea sperma ce ieşea în valuri.

PS. Acest material nu este o reclamă şi nu este sponsorizat.

sursa foto: Erotica.ro

Citeste si: Din nou împreună… încă o zi cu Aura

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.