La munte cu membrii din chat (4)

… Ce puteau face două fete singure, fără privirile indiscrete ale unui bărbat? Le găsisem într-o ipostază interesantă… într-un 69 excitant. Amândouă concentrate peste măsură, nu au auzit că se apropie cineva. Apropiindu-mă încet de ele, am putut să le observ mai bine, Danyela întinsă pe o parte cu spatele la canapea, iar Ioana la margine… le auzeam gemetele şi suspinele. Erecţia nu a întârziat să apară… mi-am dus mâna la prohab să-mi aranjez penisul. M-au simţit, aproape la unison, şi-au ridicat capul să vadă cine este. Reacţia lor… …

Mi-au zâmbit, apoi şi-au continuat activitatea. Aş fi putut să mă alătur lor, însă, m-am gândit că poate îşi doreau să le las numai pe ele, iar de privit… părea o idee mai bună. Prima dată nu mi-am putut stăpâni pornirile sexuale şi m-am năpustit peste ele. M-am aşezat pe canapeaua din faţa lor, privindu-le atent… penisul se făcuse mare în chiloţi, aproape de insuportabil. Nu m-am putut abţine şi l-am scos. Îl ţineam cu mâna stângă şi îl masam uşor, nu voiam neapărat să finalizez, dar nici nu puteam sta nemişcat, doar să le privesc.

Când au realizat că m-am aşezat pe canapeaua din faţa lor, se uitau, când la mine când una la alta, şi râdeau zgomotos. În acelaşi măsură m-a prins şi pe mine râsul lor molipsitor. Se pierduse farmecul, fetele nu mai aveau chef să continue. Din priviri s-au înţeles, am observat acele schimburi de priviri. S-au dat jos de pe canapea şi au venit spre mine, privind atent către penisul meu. Amândouă în genunchi, s-au apropiat… prima a fost Ioana… l-a prins cu gura, buzele alunecau încet, Danyela şi-a făcut şi ea loc. Buzele ei urcau şi coborau de-a lungul penisului. De câteva ori, s-a dus către testicule.

A urmat o scenă în care amândouă voiau să ajungă la vârf… gurile lor porneau din lateral urcând uşor, se întâlneau la vârf… îşi atingeau buzele… plescăiau uşor. De câteva ori mi-au eliberat penisul şi au continuat cu sărutul lor… buzelele atingându-se uşor, ochii închişi… limbile explorând gura alteia. Ţineam penisul cu mâna stângă şi-l frecam tot mai tare. Mi se părea excitant să le văd pe amândouă făcând asta, atât de aproape de mine. Îl frecam şi gâfâiam… mai repede.

Picioarele încordate… ahhh… respiram greu… penisul roşu de excitare strălucea în lumină… Amândouă au înţeles cât de tare mă excită să le văd sărutându-se şi gemând tot mai zgomotos… îşi apăsau buzele, le striveau între ele… aaahh… nu am mai putut să rezist… aaahhh… eram pregătit să termin… în palmă. Şi-au dat seama… s-au năpustit asupra penisului, gurile lor flămânde culegeau sperma ce părea că nu se mai opreşte. S-au aşezat lângă mine pe canapea, la dreapta şi la stânga mea. Mă sărutau pe obraz… le-am prins de gât pe amândouă şi le-am sărutat pe gură, spunându-le un sincer mulţumesc.

Într-un final am reuşit să mâncăm. După, nu mai aveam chef de sex, în schimb am purtat discuţii interesante pe această temă, menite să ne cunoaştem mai bine, povestind despre experienţele avute, dar şi despre fanteziile noastre. Spre dimineaţă ne-am pus la somn, fiecare dormind unde a vrut.

A doua zi, nu ne aşteptam ca vremea să se schimbe atât de mult faţă de ziua precedentă. Ploaia măruntă a ţinut destul de mult, suficient cât să ne strice planurile de a mai ieşi pe afară. Având doar varianta de a rămâne la pensiune, trebuia să găsim modalităţi de a petrece ziua şi de a o face cât mai interesantă. Ne plăcuse destul de mult discuţiile avute cu o seară înainte, iar Flown reuşea să aducă mereu în discuţie anumite lucruri din ceea ce s-a vorbit, făcând ca totul să fie un pic amuzant.

Întinşi strategic pe canapelele primitoare, din lipsă de altă ocupaţie, reluasem o parte din discuţiile avute şi chiar apăreau şi elemente noi ce nu au fost menţionate anterior. Flown şi Mădă mi-au cerut să le spun în ce ipostază le-am pe găsit pe fete, şi ce s-a întâmplat după, deşi le mai spusesem o dată. Îi excita să mai audă asta. Flown îşi aranja penisul în pantaloni…

Când am ajuns, le-am găsit în 69. Danyela era lipită cu spatele de canapea, Ioana invers, stăteau pe o parte… m-am apropiat încet de ele, dar până la urma m-au simţit… s-au uitat la mine, apoi şi-au văzut de treaba lor. Era prea frumos ca să le întrerup, aşa că m-am aşezat pe canapeaua din faţa lor şi le priveam, chiar pe acea canapea, ele erau în locul meu. Nu m-am putut abţine şi am început să-mi frec penisul… iar de aici, le-am făcut pofta fetelor, mi-au făcut sex oral amândouă… am terminat frecându-mi penisul intens, privindu-le cum se sărutau aproape de penis… a fost minunat.

– Hhmm… fetele trebuie să mă supună şi pe mine la acelaşi tratament… a zis el, destul de încântat de idee.

– Poate vei primi, poate nu… vedem, cine ştie… i-a răspuns Ioana zâmbind.

– Eu nu cred o iotă din ceea ce spui, trebuie să văd ca să cred… a zis Madalina zâmbind la noi.

– Fetelor, Flown vă aşteaptă… cine sparge gheaţa?

– Eu mă dau la o parte, vă las pe voi, a continuat Mădălina. S-a ridicat de pe canapeaua pe care stătea alături de Flown şi a venit lângă mine.

– Crezi că o vor face?… m-a întrebat apoi, spunându-mi la ureche, imediat ce a ajuns lângă mine…

– Nu ştiu, vedem… dar nu este ceva imposibil.

– Da… aşa este…

Nu am terminat bine de spus că s-a urcat pe picioarele mele, braţele pe după gâtul meu. Şi-a lipit buzele de ale mele şi apăsa cu putere. Aveam penisul erect datorită discuţiei. Când s-a aşezat mai bine cu fundul deasupra lui… aahh… simţea că trebuie să-l scot imediat. Cu greu am reuşit să-l scot din pantaloni, fiind incomodat de Mădălina. La vederea lui, l-a prins cu mâna şi îl freca uşor.

Fusesem prinşi cu ceea ce făceam noi încât ne-a scăpat la amândoi momentul de început al sărutului dintre Danyela şi Ioana. Erau una lângă alta… se atingeau senzual… se sărutau pe gât, pe buze… îşi masau sânii prin bluzele lor subţiri. Flown şi-a scos penisul şi-l freca entuziasmat. Mădălina se juca încet cu penisul meu… priveam toţi trei din locuri diferite la atingerile şi săruturile senzuale ce se petreceau pe canapeaua alăturată.

Ioana a preluat iniţiativa, a dezbrăcat-o pe Danyela de tricou… i-a prins un sân cu mâna, pe celălalt cu buzele… sugea şi îi lingea sfârcul, făcând-o să geamă şi să-şi arcuiască trupul în diferite feluri. Mai târziu, Ioana s-a dezbrăcat şi ea de bluză… s-a dus spre Danyela, i-a băgat sfârcul în gură, îi apăsa pe cap… Danyela cuminte, sugea cu plăcere. Ioana îşi lăsa capul pe spate, fluturându-şi părul bogat.

Am băgat o mână pe sub bluza Mădălinei şi i-am prins un sân… o trăgeam uşor de sfârc. La puţin timp I-am dat bluza jos. I-am prins amândoi sâni şi trăgeam uşor de ei. Flown nu a mai rezistat, s-a dezbrăcat rapid de tricou şi de restul hainelor. Complet dezbrăcat, aşezat comod pe canapea, picioarele larg depărtate îşi freca energic penisul. Se vedea că le doreşte pe fete, dar nici nu dorea să le întrerupă momentul.

Pe rând, Ioana şi Danyela au rămas şi fără restul hainelor. Ioana s-a întins pe canapea… un picior lăsat la podea, altul pe canapea… era o invitaţie specială pentru Danyela, ce nu a ezitat să se ducă cu capul între picioarele ei să o lingă. Reacţia Ioanei spunea totul despre intensitatea plăcerii primite. În timp ce priveam la spectacolul de pe canapeaua alăturată, atât eu cât şi Mădălina ne-am dezbrăcat complet. Ne atingeam amândoi în părţile intime… un deget intrase adânc în vagin, ea se juca cu penisul… din când în când îmi oferea un sărut pe gât.

Rolurile dintre Ioana şi Danyela s-au inversat. Ioana, aflată la podea, cu capul între picioarele lui Danyela… gemetele ei ne-a aţâţat pe toţi. Nu aveam idee cât timp mai puteam rezista să le privim fără să facem nimic. Danyela s-a întins pe canapea cu faţa în sus. Ioana a prins momentul… s-a ridicat şi s-a urcat deasupra ei, într-un 69 perfect. Momentul mult aşteptat se întâmplase şi sub ochii lui Flown şi Mădălina, ce priveau încântaţi.

Trecuse minute bune de privit, Flown nu a mai rezistat. S-a ridicat şi s-a dus către ele, având în mână penisul pe care îl masa uşor. Le atingea pe fete pe trup… mâna aluneca prin locurile rămase libere. Danyela băgată cu capul între picioarele Ioanei, o trăgea de fese… Ioana şi-a ridicat capul şi a zărit penisul lui Flown destul de aproape de ea. A întins mâna, l-a prins cu mâna stângă şi l-a tras mai aproape… câteva momente mai târziu, buzele ei se mulau pe penisul lui… mmmm… sugându-l energic.

Mădălina nu mai avea chef să privească, m-a încălecat, penisul lipit de abdomen. Braţele după gâtul meu, ne sărutam… de nicăieri, s-a ridicat în picioare pe canapea şi a venit spre mine. Cu o mână o trăgeam de fese spre mine, şi-a depărtat uşor picioarele… buzele I-au atins labiile… aahh… mă apăsa pe cap şi gemea, privind din când în când alături. Se lăsase peste gura mea şi mă ţinea de cap. Mişcări în sus şi în jos ale bazinului, îşi freca labiile şi clitorisul de buzele mele. Cu mâna liberă îmi frecam uşor penisul.

Toată atenţia s-a mutat către Ioana… a ţipat şi voiam să aflăm de ce… eliberase penisul lui Flown cât să scoată sunete de eliberare a orgasmului, apoi l-a prins din nou cu gura şi-l sugea si mai hotărât. Mădălina a coborât şi s-a aşezat peste mine, încălecându-mă… a prins penisul cu mâna şi l-a potrivit în vagin… aahh… mă ţinea cu braţele de după gât şi sărea tot mai repede în el, cu o mână se juca în părul meu… îi plăcea să deţină controlul, dar nu am lăsat-o pentru mult timp.

M-am ridicat cu ea în braţe, după ce am lăsat-o jos, i-am spus să se urce pe canapea şi să se aplece peste spătar. Am urcat imediat, m-am poziţionat la spatele ei… penisul adânc în păsărica excitată… aahhh… i-am simţit mâna între picioare frecându-se energic. O ţineam de mijloc, ritmul destul de alert… din când în când mai aruncam un ochi şi către canapeaua alăturată. Ioana s-a dat jos de pe Danyela, a prins-o de mâna să coboare de pe canapea. I-a făcut semn lui Flown să se aşeze, apoi l-a împins către canapea.

Cele două fete s-au pus pe podea. La îndemnul Ioanei, ca două pisicuţe în călduri şi-au îndreptat atenţia către penisul lui Flown… Ioana l-a prins cu o mână… l-a prins cu gura şi l-a supt de câteva ori, apoi i l-a oferit şi lui Danyela… mmm… o vreme au făcut schimb de la una la alta. Flown le-a prins pe amândouă de cap şi le-a apropiat de penis. Gemetele lui devenise mai intense… cele două fete se ocupau serios de el. Nu reuşeam să văd nimic de părul lor, dar îmi imaginam cât de plăcut trebuia să fie, din moment ce gurile lor se ocupau de penisul lui, în acelaşi timp.

Între timp, Mădălina nu mai era în stare să mai privească, ţinea ochii închişi şi se freca energic între picioare. Gemetele ei mă invitau să mă mişc mult mai energic… aahhh… apoi mi-a făcut semn să mă opresc. S-a oprit şi ea din mişcări. O mână a dus-o la spatele meu, a aşezat-o pe fund şi mă apăsa, să stau cât mai adânc în interior.

Alături, Flown s-a ridicat, le-a spus fetelor să nu se mişte, a venit la spatele lor… a pus câte o mână pe fese, le-a strâns ferm. Prima care a fost penetrată a fost Danyela… o ţinea de mijloc şi se mişca rapid. Ioana nu rata momentul să se sărute cu ea. Se auzeau zgomotul celor două trupuri lovindu-se unul de altul… Danyela aproape că țipa de plăcere. Mai târziu a venit şi rândul Ioanei să fie penetrată. Flown, hotărât… i-a dat două palme peste fese… aahh… înainte să-şi potrivească penisul în vagin. Parcă mai excitat decât mai înainte… a prins-o pe Ioana strâns de mijloc… îmi părea mult energic în mişcări, zgomotul trupurilor părea mai tare.

Şi mie, cât şi Mădălinei ne plăcea să-i privim. O perioadă le auzeam doar gemetele, dar nu mai reuşeam să văd ce se întâmplă. Mădălina a vrut să mă călărească. Mi-a spus să mă aşez pe canapea. S-a urcat deasupra, mi-am potrivit penisul… aahh… şi am împins puternic. Mâinile îi ţineau sânii… aşezat cu capul pe spătarul pe canapea, ajungeam foarte bine cu gura la ei. Îi sugeam hulpav… excitată la maxim, privea la Flown cum le penetra pe amândouă, cum le punea să-i facă sex oral. Amândoi excitaţi şi aţâţaţi de zgomotele lor… se mişca tot mai repede în penisul meu… aahh…

Se încordase foarte mult. A pus o mână pe capul meu şi mă apăsa tot mai mult… aaahhh… a urmat un strigăt ascuţit, apoi s-a prăbuşit peste mine. Mişcările ei încetineau, oprindu-se deasupra mea, cu penisul adânc în interior. A coborât de pe mine, i-a privit pe toţi trei câteva momente, apoi s-a alăturat lor, îi făcuse poftă. Se băgase între Ioana şi Danyela. A urmat un mic schimb de săruturi între cele trei fete. Flown a profitat de ocazie şi le-a penetrat pe rând pe fete.

La un moment dat, o penetra pe Ioana, iar cu degetele o penetra energic pe Mădălina în vagin. Danyela, simţindu-se ignorată a venit la mine. M-a prins în braţe şi m-a sărutat. Am aşezat-o pe canapea… Ioana şi Mădălina păreau mai apropiate decât a fost Ioana cu Danyela… jocul lor îl excita foarte tare pe Flown, ce nu rata nici un moment să le spună ce să facă. Înainte să mă sărut cu Danyela, Mădălina şi Ioana s-au aşezat într-un 69 clasic, pe podea. Flown trecea pe la fiecare capăt şi le penetra pe amândouă în vagin şi le punea să-i facă sex oral.

Canapeaua îmi părea incomodă, pentru ceea ce voiam să fac cu Danyela. Am prins-o de mână şi i-am zis să mă urmeze în dormitor. O voiam doar pentru mine, să fie doar a mea… la fel cum am spart gheaţa şi răsfăţat simţurile în prima seară. …

Săptămână a trecut parcă prea repede, iar regretele de despărţire nu au întârziat să apară. Am rămas cu amintiri plăcute, cu promisiunea să mai repetăm şi cu altă ocazie. Sfârşit.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.