Te vreau!… fă-mă femeia ta!

M-a chemat la birou, ca de obicei, după terminarea programului, când nimeni dintre colegii ei nu mai sunt. De cum m-a văzut i-am citit emoţiile pe faţă şi în glas. Îşi freca uşor mâinile, ochii măriţi, iar atitudinea ei părea a unei femei agitate. Emoţiile ei nu au nici o legătură cu faptul că-şi înşeală soţul des cu mine, ci mai mult pentru prezenţa mea. Reuşesc să o domin, este o dominare pozitivă, cumva o intimidez prin prezenţa mea, dar în acelaşi timp mă doreşte mereu şi este întotdeauna nerăbdătoare să-i fac o vizită. …

Intrat în biroul ei, ea mă aştepta în picioare, lângă birou. Nesigură pe ea… îşi freca uşor mâinile, picioarele încrucişate, privirea speriată, destul de agitată. Ştiu că se relaxează după ce încep să o ating, dar până atunci o mai las să fiarbă un pic, să o fac să mă dorească, chiar să mă implore, dacă este cazul, să fac sex cu ea.

M-am aşezat pe primul fotoliu de piele, îmbrăcat elegant… pantaloni la dungă, cămaşă şi sacou, evident şi pantofi lăcuiţi. O priveam stând picior, peste picior. Abia reuşea să scoată câteva cuvinte, se exprima destul de stângaci. În viaţa de zi cu zi este o femeie hotărâtă, trebuie să ia decizii importante pentru clienţii ei, însă, acum… se fâstâcea ca o fătucă ce abia a descoperit sexul.

– De ce m-ai chemat aici?… am întrebat-o, afişând o privire serioasă, sobră.

– Ştii de ce… îmi era dor de tine…

– Hhmm… îţi era dor de mine, înţeleg… cât de mult îţi era dor de mine?

– Foarte mult… a răspuns ea, cu un pic de roşeaţă în obraji şi privirea uşor coborâtă.

Fără să mai adaug altceva, m-am ridicat de pe fotoliu şi m-am îndreptat către ea, cu mers agale. Ochii mari, speriaţi, se juca mai rapid cu degetele. Aproape lipit de ea, dar nu am sărutat-o, nici măcar nu am atins-o cu mâinile. Întâi am vrut să-i simt parfumul… mi-am apropiat nasul de gâtul ei… am tras aer adânc în piept.

– Miroşi diferit astăzi, ce parfum este acesta?

– Da, am vrut să fiu diferită astăzi, am cumpărat acest parfum… special pentru tine…

– Îmi place… miroşi plăcut… mmm… îmi place…

I-am oferit un sărut pe gât, o uşoară atingere cu buzele, fapt ce a determinat-o să tremure uşor. Nu aveam prea mult timp de pierdut… i-am oferit al doilea sărut, ceva mai apăsat, în timp ce o mână am aşezat-o pe bustul ei mare. S-a sprijinit cu braţele de birou, s-a dat mai aproape de el să nu cadă. I-am prins trupul din lateral, urcând şi coborând pe linia trupului.

Sărut cu sărut, am urcat… şi-a lăsat capul uşor pe spate, ochii închişi, suspinând încet. Ar fi vrut să mă atingă, dar parcă nu îndrăznea să facă asta. Într-un final a pus mâinile în zona pieptului meu şi le plimba încet. Un sărut pe bărbie, am dat să-l prind cu gura… am muşcat-o, dar nu prea tare. A urmat sărutul mult aşteptat de ea. I-am atins buzele, foarte subtil. Ea a venit către mine, dar eu m-am retras.

A deschis ochii imediat ce a realizat că m-am ferit. Era doar un joc nevinovat, să întârzii un pic momentul. Imediat mi-am lipit buzele de ale ei, sărutând-o apăsat. M-a cuprins cu braţele şi mă strângea tare. I-am eliberat buzele… am coborât uşor spre bărbie, pe partea dreaptă a gâtului. În timp ce mă strângea cu braţele repeta într-una…

– Te vreau!… fă-mă femeia ta!

– Eşti deja femeia mea, i-am răspuns eu foarte sigur pe mine…

I-am ridicat partea din faţă a fustei, mi-am băgat mâna între picioarele ei. Mmm… era deja umedă, puteam simţi asta prin materialul textil al chiloţeilor. Mi-am frecat degetele de câteva ori pe deasupra, apoi am tras de marginea chiloţilor… i-am atins labiile, urcam şi coboram încet… la puţin timp… un deget a intrat în vaginul umed. M-a prins de mână şi mă invita să intru tot mai mult, mai adânc… gemând puternic.

Deşi gemetele erau destul de puternice, nu-mi făceam griji că ne aude cineva, iar de uşă, a avut ea grijă să o încuie bine, să nu fim deranjaţi. Al doilea deget în vagin a făcut să ţipe de plăcere… ddaa… fute-mă… vreau să mă fuţi!… sunt femeia ta!… degetele le-am scos, nu o mai sărutam, o priveam atent, îi citeam dorinţa în privire, chiar mă dorea foarte mult. Nu o dată mi-a spus că mă găseşte fascinant, misterios.

Nu i-am răspuns, însă până la a fi penetrată, mai era cale lungă. M-am descheiat la pantaloni, apoi mi-am scos penisul erect afară. Mâinile aşezate pe umerii ei… o apăsam uşor. A înţeles imediat ce vreau. Se uita fix în ochii mei, în timp ce cobora lent, aşezându-se în genunchi în faţa mea. Părea o adolescentă speriată ce nu mai făcuse sex oral până atunci.

Ţinând penisul cu mâna stângă, l-am dirijat către buzele ei. I-am atins uşor buzele, continua să mă privească… buzele, ca două petale, s-au deschis încet, apoi şi gura… l-a primit în interior. L-a strâns cu buzele, ochii închişi… mmm… cu cealaltă mână îi direcţionam mişcările, nu prea adânc, încă nu stăpâneşte bine această tehnică. Uşor, uşor, speram ca în timp… să o pot determina să-l înghită pe tot, pentru plăcerea mea.

O mână şi-a făcut loc pe sub fustă şi a băgat-o între picioare. Puteam vedea cum o agita energic. Eram convins că îşi băgase un deget în interior, aşa cum procedează de fiecare dată. După ce îl scoate îşi suge degetul plin de fluide. Sugea energic suspinând şi gâfâind.

Îl umezise destul, am ajutat-o să se ridice… exact cu mă aşteptam, degetul plin de fluide l-a băgat în gură şi a început să-l sugă, privind atent la mine. Imediat am întors-o cu spatele la mine, uşor aplecată către birou, i-am ridicat fusta, chiloţeii traşi în lateral… hotărât, am pătruns-o imediat în vaginul strâmt şi umed… aahh… o trăgeam de sâni, penisul culisa lent în vagin… uşor către ieşire şi tot la fel îl împingeam în interior… este înnebunită când mă mişc aşa. Cu timpul, mişcările au devenit tot mai rapide… o ţineam de mijloc, o futeam energic… ea gemea puternic şi tremura uşor.

M-am oprit şi am reluat mişcările lente pe care le adoră. O mână o aveam pe sâni, i-am deschis nasturii de la cămaşă, cât să pot ajunge la sâni. Nu m-am lăsat până când nu i-am scos un sân din sutien. O trăgeam uşor de sfârc. Două degete de la mâna dreaptă se aflau în gura ei. O puneam să le sugă ca şi când era penisul meu.

După cum o cunosc, în aceste momente era cazul să grăbesc mişcările… împingeam adânc, apoi dădeam să ies şi reveneam iar cu mişcări tot mai rapide… gemea cu degetele mele în gură… mmmhh… mă loveam puternic de fesele ei. Genunchii păreau să o trădeze… aaahhh… a ţipat o dată, apoi i-am simţit trupul tremurând foarte tare.

La puţin timp după orgasmul ei, simţeam că sunt şi eu aproape… gâfâiam destul de tare… cu picioarele încordate… aahhh… urma să ejaculez… aahhh… am împins puternic şi am rămas aşa. Penisul zvâcnea şi eliberase o cantitate imensă de spermă. Sperma călduţă i-a umplut interiorul. Am ieşit după un timp, picuri de spermă ieşeau din ea, curgând direct pe mochetă sau s-au prelins puţin pe coapse.

– Vreau să pleci cu sperma mea în tine… să pleci aşa acasă, murdară de sperma mea!

– Da… aşa voi face… pot să te mai sun şi cu alte ocazii?

– Ştii că poţi, oricând mă vrei… i-am răspuns eu în timp ce îmi aranjam hainele, după ce îmi băgasem penisul înapoi în chiloţi.

M-am dus către ea, am prins-o cu braţele, am strâns-o tare şi am sărutat-o puternic. Sărutul lung a durat ceva, apoi am eliberat-o, m-am întors, iar în timp ce mă pregăteam să părăsesc biroul i-am spus:

– Seară frumoasă… aştept telefonul tău!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Te vreau!… fă-mă femeia ta!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.