Fanteziile unei femei perverse

Momentul acela m-a frapat, ai putea zice că mi-a creat repulsie, dar nu… m-a impresionat destul de puternic, făcându-mă să oftez adânc. Am înghiţit în sec… nu reuşeam să-mi dezlipesc ochii, noroc cu ochelarii de soare ce îi purtam în acel moment, altfel ceilalţi şi-ar fi dat seama că mă holbez, precum şi soţul meu. Dar cum să te prefaci ca femeie când vezi cât de dotat este un bărbat… altul decât soţul tău? Poate că nu este cel mai viril bărbat pe care l-ai cunoscut sau nu este atât de capabil în pat, însă faptul că i-am văzut penisul imens, asta m-a făcut să-l doresc. Cum s-a întâmplat asta? …

Ne-am strâns un grup de 7-8 persoane, haioşi şi puşi pe distracţie, să ne întâlnim într-o zi la o piscină în aer liber. Soarele ne mângâia uşor cu razele lui, apa potrivită te invita la distracţie, iar grupul te făcea să te simţi bine. Săreau în apă, jocuri diverse cu sau fără minge… glume cu aluzii sexuale. Pe Carmen a lăsat-o fără sutien. Cineva o ţinea de vorbă, iar altcineva i-a desfăcut şnurul de la spate. Poate că nu sunt glume potrivite, dar între noi ne permitem şi sunt destul de haioase.

Aşezată pe şezlong… un cocktail alături, unsă cu grijă de Roxi, să nu mă prăjesc prea tare. Băieţii alergau pe lângă, săreau în apă, se exprimau gălăgios, amuzant pe alocuri. În dreptul meu, Costi a vrut să iasă din apă. Imediat ce a ieşit, nu am putut să nu observ… ceva nefiresc… la partea din faţă a pantalonilor scurţi. Am exclamat scurt, destul de încet, să nu fiu auzită, gândindu-mă că ceea ce se vede nu poate fi decât un penis imens.

Se ridicase în picioare, cu faţa uşor în lateral… Costi se adresa cuiva, nici nu mai conta ceea ce spunea… Sergiu a venit uşor pe la spatele lui având un singur gând. Am realizat ce urmează şi speram să reuşească… i-a tras rapid pantalonii în jos, mai jos de genunchi, apoi, l-a prins cu braţele pe la spate şi l-a ţinut o vreme, cât să nu poată avea reacţie rapidă să se îmbrace. Penisul imens se bălăngănea în faţa mea, făcându-mă să mă umezesc instant.

Ştiam de la Mihaela că nu au probleme în viaţa sexuală, dar nici nu mi-a spus că soţul ei este posesorul unui astfel de penis. Încercam să mă abţin, să nu mă manifest liber. Am privit cu ochii mari la acel penis şi tot nu-mi venea a crede… oare cum ar fi să-l încerc?… fute bine, dar nu a vrut să spună nimic Mihaela?… ce se întâmplă cu mine, de când mă holbez la penisurile bărbaţilor?… nu mă recunoşteam, dar ceva din mine dorea să încerce acel penis, să-l simt în adâncurile vaginului meu, să mă umple… să nu mai ştiu de mine.

Soţul meu, Vlad, a simţit că se întâmplă ceva cu mine, nu puteam să ascund asta toată ziua. Aveam o figură pierdută, în mintea mea se proiecta cele mai nebuneşti scene imaginate de mine… sfârcurile mi se întărise… mă mânca… undeva… fiori pe şira spinării mă treceau gândindu-mă la asta. La întrebarea… ce se întâmplă cu mine?… i-am răspuns soţului că am o stare mai puţin bună, dar îmi voi reveni până la urmă.

Seara acasă, simţeam că nu mai rezist. Voiam neapărat sex. Toate gândurile de peste zi m-au ţinut excitată, dornică să fiu pătrunsă în toate poziţiile… dar nu de oricine, de acel penis ce mi-a stârnit toate curiozităţile. Felina sălbatică din mine… m-am dat uşor pe lângă soţul meu, s-a prins imediat ce vreau.

– Te simţi mai bine acum?

– Da… sunt mai bine acum… şi te vreau!

I-am zărit ochii sclipind, plini de dorinţă. Am venit spre el, l-am împins pe spate… urcată deasupra lui, l-am muşcat uşor de ureche, palmele alunecau pe piept… el suspina uşor. Cu gândul la acel penis, l-am muşcat un pic mai tare de ureche… aahh…

– Eşti „rea” în seara asta, bag seama…

– Da, sunt foarte rea… pot să fiu şi mai rea. Vrei să te muşc de aici, i-am spus eu în timp ce l-am strâns ferm de penis, prin chiloţi.

– Mda… mi-ar place să-l „mănânci” pe tot…

– Mmmm…

L-am sărutat pe bărbie, mi-am încercat şi acolo un pic dinţişorii… uşor spre gât… nu l-am iertat nici aici. Îi plăcea tratamentul meu. Dându-mă înapoi, am ajuns la sfârcuri… i-am lins pe fiecare, am tras de ele cu buzele… aahh… penisul erect se zbătea în chiloţi… am ajuns la el. Priveam la umflătura din chiloţi, părea mare… oare părea la fel de mare precum a lui Costi?… Lingându-mi buzele, privindu-l pervers pe soţul meu, am tras de marginea chiloţilor, încet… dă Doamne să fie acel penis!… părea să spun în mintea mea. Penisul s-a eliberat brusc, aproape să mă lovească peste gură… dar nu era acel penis, nici măcar nu se apropia.

Cu mâna stânga îl ţineam de la bază, mâna dreaptă aluneca pe pieptul lui… am închis ochii… îmi imaginam că este EL… limba a trecut în treacăt pe deasupra, coborând încet pe lateral. Revenind la vârf, l-am prins cu gura, buzele strâns în jurul lui… Vlad, mi-a prins părul în lateral, să poată privi mai bine, cu suspine profunde ce mă îndemnau să-l sug mai energic, mai pofticios.

Buzele alunecau tot mai mult… deseori îmi dau silinţa să-i fac un sex oral adânc, nu intra tot, dar măcar încerc, iar asta este de apreciat. La fel şi acum. Cred că m-am întrecut pe sine… excitată, încurajată de soţul meu prin gemete şi suspine, cu gândul că ar putea fi acel penis, am reuşit să-l introduc aproape tot în gura mea. M-a durut un pic, dar parcă nu conta. Minute în şir am exersat această mişcare. Vlad excitat la maxim, cu o mână aşezată pe cap, mişca din bazin în sus şi în jos.

Îl simţeam cum îi tremura picioarele, îmi era clar că doreşte să ejaculeze. Aveam o mâna între picioare masându-mi labiile uşor… se mişca tot mai repede, gâfâia şi gemea… aahhh… a ţipat o dată, mă apăsa cu mâna pe cap, sperma a ţâşnit puternic în gura mea, aproape să mă înec. Cu greu am făcut faţă. A luat mâna de pe capul meu şi m-a lăsat să-l sug aşa cum îmi doream. Îmi părea că a ieşit mai multă spermă ca de obicei.

Nu l-am lăsat o clipă, am continuat să-l sug, în acelaşi ritm. Voiam să mă asigur că rămâne tare. Nu s-a aşteptat să-l sug în continuare, i-a plăcut cu siguranţă. Se citea pe chipul lui. Din dorinţa de a avea un penis mare l-am supt mai mult ca de obicei. Vizibil mulţumită, m-am urcat deasupra lui. Chiar îl simţeam mai mare decât alte dăţi… instant mi-am amintit de penisul lui Costi… aahhh.. cum ar fi să-l călăresc pe el, să-l simt pe tot în mine? Cu gândul ăsta mi-am potrivit penisul în vagin şi m-am lăsat cu toată greutatea… aahh…

Costi, te vreau în mine!… aproape că-mi venea să spun cu voce tare, având în minte acea imagine de la piscină. În poziţie verticală, uşor aplecată spre el, sprijinită în braţe pe pieptul lui. Penisul adânc în interior, îmi muşcam uşor buzele, mişcându-mă încet, aleatoriu… mmmm… el se juca cu sânii mei, trăgea de ei, de sfârcuri. Gândurile mă purtau în vise mai puţin decente, destul de perverse faţă de cum eram obişnuită. Penisul lui Costi, întipărit în minte, mi-a declanşat scene imposibile cu un alt bărbat, pe care nu-l consideram un bărbat atrăgător.

Mişcări lente la început… în sus şi în jos… mă simt în altă parte, un alt bărbat mă pătrunde adânc, un penis mai mare şi mai gros se mişca rapid… o dată cu el, mă mişc şi eu. Mai rapid… scena din mintea mea se derula mai repede, încerc să o prind din urmă… mă mişc mai repede, nici nu mai realizez dacă sunt mâinile lui Vlad sau sunt mâinile lui Costi, din scena proiectată în mintea mea. Pare totul real şi parcă nu mai fac diferenţa. Sar tot mai rapid, țip de plăcere… fute-mă!… nu mai contează cine, important este să o facă… aaahhh… tremur… îmi vine să ţip, dar nu mai reuşesc… orgasmul puternic mi-a blocat glasul.

Mă prăbuşesc deasupra lui Vlad, el continuă să mă penetreze energic, mă ţine de fese şi se împinge rapid în mine. Îl simt.. este aproape. Încordat la maxim, se exprima zgomotos… aahhh… împinge pentru ultima dată, apoi rămâne adânc. Sperma ţâşneşte în mine. O simt, este caldă şi mă umple… ohhh, Costi, ce ai făcut din mine?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „Fanteziile unei femei perverse”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.