Sex cu o femeie măritată

Eu, tânăr 25 de ani, ea 38 de ani… roşcată, cu ochelari – aşa cum îmi place mie, 2 copii acasă, iar soţul plecat la muncă în străinătate. Ne cunoşteam de multă vreme, locuim aproape unul de altul. De multe ori o vedeam la cafeneaua din apropiere, alături de prietena ei, în timpul zilei sau seara. Îmi plăcea de ea. Într-o zi mi-am făcut curaj şi i-am scris pe FB.

– Hei, bună, ce faci?

– Hei, bine, pe acasă… tu?

Din vorbă în vorbă, am ajuns şi la subiectul unde îmi doream cel mai mult… despre viaţa ei sexuală. …

La început mai timidă la discuţie, am simţit-o că nu are încredere totală în mine, poate considera că nu voi fi destul de discret. Până la urmă mi-a spus că soţul ei este plecat de ceva vreme şi… se descurcă cum poate. Speram să o conving să ne întâlnim. I-am propus să ieşim împreună şi să ne vedem undeva retras, fără să mai ştie nimeni.

– Nu cred că este o idee bună, eşti destul de mic pentru mine.

– Te convingi la locul faptei, ce zici?

Poate că şi-a dorit să ne vedem de la început, dar nu era convinsă că poate avea încredere în mine. A urmat o săptămână de vorbit ocazional. Discuţiile s-au înfierbântat un pic… incitante, cu schimb de fantezii. Mi-a propus să mergem într-un oraş vecin şi să ne întâlnim acolo. Seara, în jurul orelor 21, ne-am întâlnit într-o parcare aproape de ieşirea din oraş.

Un pic stresată, a urcat rapid în maşină să nu fie văzută de cineva, apoi am pornit să căutăm un loc mai retras. Amândoi timizi, fiind la prima întâlnire oficială. Discuţiile dintre noi, destul de banale, nimic despre ceea urma să facem. Pe un drum lăturalnic, am reuşit să găsesc un loc unde nu puteam fi văzuţi de nimeni. Am oprit maşina, am întors privirea către ea. I-am zărit privirea emoţionată, însă, am simţit-o dornică. Încet, încet ne-am apropiat unul de altul. Săruturi scurte, apoi mai puternice, ne-am lipit unul de altul, îmi plimbam mâna prin părul ei şi ne sărutam ca şi când eram doi iubiţi.

I-am atins sânii pe deasupra bluzei, apoi, mi-am făcut curaj şi am băgat mâna pe dedesubt. Sânii păreau fierbinţi, trăgeam de ei, strângeam uşor de sfârcurile mari. Începuse să geamă. Părea un pic mai relaxată. A întins mâna şi mi-a prins penisul prin pantaloni. Atunci i-am propus să ne mutăm pe bancheta din spate, fiind mai mult loc. Nici nu ne-am aşezat bine în spate, ne-am prins în braţe unul pe altul şi ne sărutam, parcă mai cu foc.

Hainele zburau de pe noi, câte un articol pe rând, până când am rămas amândoi complet dezbrăcaţi. A vrut să-şi dea ochelarii jos, dar am rugat-o să-i păstreze, pentru că mă excită foarte mult. Complet dezbrăcată, a ţinut să precizeze:

– Ştii, nu mai arăt ca la 20 de ani… mi-a spus ea ruşinată, cu un pic de burtică de la cele două sarcini.

– Eşti perfectă pentru mine… i-am răspuns eu, apoi i-am prins faţa între palme şi am început să o sărut.

Ea a început să coboare cu săruturile… pe gât, pe piept, abdomen, până a ajuns la penis. De cum am realizat ce urma, m-am entuziasmat instant. Îmi ţinea penisul de la bază… mi-a luat un pic capul în gură, apoi l-a lins o vreme… scuipa la vârf, l-a lins iar… l-a luat din nou în gură… aahh… apoi a început să-l sugă, un sex oral sălbatic. Se mişca tot mai energic, aproape că-i intrase tot penisul în gură. Sugea cu o mare plăcere şi mă privea cu ochii mari.

Mi-a plăcut foarte mult. Era timpul să-i întorc favorul. I-am spus să se întindă pe spate, i-am desfăcut larg picioarele şi m-am dus direct la pussy. M-am aruncat cu gura asupra ei şi o lingeam atent, îi frecam cu un deget clitorisul… ea gemea foarte tare şi se juca în părul meu. Nu a mai rezistat, mi-a spus să mă opresc după câteva minute. S-a ridicat, a venit imediat deasupra mea, şi-a potrivit penisul cu mâna stângă la intrarea în vagin, apoi s-a lăsat brusc în el. A gemut foarte tare. Ne sărutam, sărea pe mine energic şi gemea destul de zgomotos.

La felul cum mă călărea, aveam impresia că era un cowboy la rodeo. Gemetele au devenit ţipete, şi sărea sălbatic în penisul meu. I-am prins sânii şi-i lingeam, nu mă săturam de ei. Pe moment, mi-a venit ideea să facem sex pe capota maşinii. I-am propus fără să stau mult pe gânduri. Nici ea nu reflectat prea mult la ideea mea, a sărit imediat de pe mine, a deschis portiera şi a ieşit afară.

Când am ajuns lângă ea, era deja poziţionată în faţa maşinii, cu mâinile pe capotă, picioarele uşor depărtate. M-am poziţionat la spatele ei, m-am aplecat cât să pot să o ling un pic. Apoi, m-am ridicat, mi-am potrivit penisul între labii şi am împins destul de tare. A gemut lung… am prins-o de mijloc şi mă mişcam tot mai energic, mă loveam de ea foarte tare. Îi plăcea la nebunie… se auzea numai ţipetele ei.

După primele palme date peste fese, gemea lung şi ofta… ddaa, dă-mi mai tare!. Am ţinut-o aşa o vreme, penetrată energic, palme peste fese… cred că se înroşise un pic. Ţinând-o de mijloc, mă împingeam foarte adânc în ea, cu mişcări bruşte. Am ieşit din ea, imediat am întors-o şi am pus-o cu spatele pe capotă. Ţinea picioarele ridicate, uşor depărtate. Un picior l-am pus pe umăr, altul în jurul taliei mele.

Privea în jos către penis, aştepta momentul să intru în ea. Mi-am potrivit penisul şi am intrat. Mă loveam puternic de interiorul ei, ea ţipa… daaa, dă-mi tare!… i-am astupat gura cu săruturile mele. Transpirasem, simţeam că sunt aproape. Privea cu ochii mari şi gura deschisă, apoi mi-a spus.

– Imediat termin, vreau să-mi umpli pizda…

Incitat de vorbele ei, mă mişcam şi mai repede. Se auzeau plesniturile trupurilor noastre… simt că-mi vine, împing tare… aahhh… apoi mă las peste ea.

– Ahhh… am terminat şi eu… mi-a spus, după care a început să mă sărute, pe gură şi pe faţă. Am stat o vreme aşa, împreunaţi, să ne revenim un pic. Am dat să ies lent din ea… s-a aplecat, mi-a luat penisul în gură, sugându-l uşor până când l-a curăţat de spermă, în timp ce s-a scurs din ea o cantitate destul de mare de spermă.

Nu a vrut să se şteargă între picioare, spunându-mi că vrea să mai simtă mirosul de spermă. După ce ne-am îmbrăcat, am urcat veseli în maşină şi am plecat către locul unde îşi parcase maşina. La despărţire ne-am sărutat lung, nu înainte să stabilim să ne mai vedem ocazional, când putem fiecare.

Poveste scrisa de Andrei IP.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Sex cu o femeie măritată”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.