Din peripeţiile mele… ce este în stare să facă un bărbat pentru sex…

Când eram în anul 1 de facultate, petreceam mult timp pe site-uri de socializare, ca şi acum, în căutare de doamne/domnişoare dornice de o aventură. Aşa am început să discut cu o tipă din Craiova de pe un astfel de site. Discutând mereu cu ea, devenise un obicei să ne alintăm cu apelativul iubita/iubitul, deşi amândoi eram într-o relaţie. Spre deosebire de mine, ea mi-a spus că este într-o relaţie cu un tip din perioada liceului, dar eu am omis intenţionat acest lucru. …

Într-o seară, trebuia să ies cu iubita mea şi băieţii într-un club. Până să plec la club am deschis calculatorul şi am început să mai vorbesc cu ea. La început lucruri banale… ce mai faci?… ce ai făcut azi? deodată mi-a spus că este singură acasă, pentru că iubitul ei lucra în tura de noaptea. Lucra ca barman. Din câte îmi povestise, relaţia lor scârţia de multă vreme, dar au rămas împreună datorită obişnuinţei. De asemenea, nici sora ei nu era acasă, fiind plecată cu iubitul ei la munte.

Când mi-a spus că este singură şi că se plictiseşte, mi s-a aprins beculeţul. Nu am stat mult pe gânduri, spontan cum sunt de obicei, am întrebat-o:

– Păi, nu ai vrea să vin la tine?

– Vino!… a fost răspunsul ei prompt.

– Îţi mai spun o dată, ca să mă asigur, vezi că eu nu glumesc. Acum cobor, urc în maşină, pun combustibil şi vin la Craiova…

– Vino!… a fost răspunsul ei, la fel de ferm ca prima dată.

I-am cerut numărul de telefon, să o pot suna când sunt prin apropiere. Îmi anunţ iubita că nu mai ajung în club, pe motiv că am mâncat ceva şi îmi este puţin rău. M-a crezut. Apoi am urcat în maşină, alimentez pentru siguranţă şi am plecat de la Bucureşti spre Craiova pe la ora 22. În acele vremuri nu exista GPS la telefon, precum avem acum, iar internetul era slab.

Începutul lunii februarie, încă frig, am ieşit pe autostrada Bucureşti – Piteşti. Goneam ca nebunul pe autostrada cu 150 km/h ca să ajung cât mai repede, muzica dată tare. Eram fericit. În acest timp m-a sunat iubita de la Bucureşti, grijulie, să mă întrebe cum mă mai simt. Am lăsat muzica în surdină, să nu se audă motorul maşinii, o mână pe volan, cu cealaltă ţineam telefonul la ureche, încercând să mă prefac că mă simt moleşit şi stau în pat, ascultând ceva muzică ca să adorm.

Drumul se bifurca la un moment dat, n-am avut cum să virez la dreapta, că astfel aş fi intrat într-un parapet, din cauza vitezei, aşa că am continuat pe un drum… tot înainte, vorbind la telefon. După ce am închis apelul, indicatoarele îmi arătau că mă îndrept în altă direcţie… Timişoara, Nădlac. Pentru moment m-am panicat un pic, nici nu puteam să întorc pentru că eram pe autostradă. Mi-a venit ideea să sun un coleg de facultate să verifice harta. Mi-a confirmat că drumul pe care mă aflam era greşit.

Am virat la dreapta, unde am găsit o benzinărie şi am întrebat ca un oltean veritabil… mă, nene, vreau să ajung şi eu la Craiova, cum fac? Mi s-a explicat că trebuie să întorc, să traversez tot oraşul Piteşti şi să merg către Craiova. Aşa am înţeles şi unde am greşit, dar eu vorbeam la telefon, iar drumul nu-l cunoşteam. La un semafor am văzut o maşină cu numere de Olt, îl claxonez pe tip, am lăsat geamul jos şi i-am spus:

– Vreau să ajung la Craiova…

– Eu merg la Slatina, dacă te ţii după mine, te duc până acolo, apoi îţi spun pe unde să o iei ca să ajungi la Craiova.

La intrarea în Craiova am sunat-o pe Camelia, când mă aflam în zona depozitului Metro. Mi-a explicat cum să ajung la ea… dreapta, stânga, înainte… dreapta, stânga… până la urmă am ajuns în faţa blocului. Fericit că am ajuns cu bine, am urcat la etajul doi. Ce cald şi bine era la ea. Abia am apucat să ne spunem un… bună, ce faci?… şi despre cum a fost drumul… Stăteam pe canapea, nu am aşteptat mult şi ne-am îmbrăţişat unul pe celălalt.

Am început să ne sărutăm, să ne mângâiem. Era prima dată când ne vedeam faţă în faţă. Nu era foarte înaltă, avea nişte sâni superbi, fundul bombat, carnea tare şi formele foarte bine proporţionate. Nu a durat mult şi am început să ne dezbrăcăm unul pe celălalt. Am venit mai mult spre ea. Camelia să întins pe spate, eu deasupra ei… săruturi pe gât, pe la ureche… i-am băgat limba în ureche… apoi, spre gât… rapid am ajuns la sânii ei mari.

Simţeam că am rămas fără salivă la cât de mult i-am alintat şi i-am lins pe amândoi… i-am lins sfârcurile, i-am muşcat uşor până la limita plăcerii… din când în când suflam puţin aer peste ei, pentru o senzaţie mai intensă. Parcă nu-mi venea să mă dezlipesc de ei. Într-un final, am coborât uşor spre abdomen, i-am oferit câteva săruturi rapide, apoi pe coapse.

I-am depărtat picioarele… păsărica ei complet rasă, pielea ca a unui bebeluş… m-am înfruptat din ea. I-am lins labiile, cu vârful limbii mişcam intens clitorisul, apoi reveneam spre labii… lingându-le şi sugându-le cu plăcere. Când i-am băgat limba în vagin, a gemut intens, şi-a arcuit trupul şi mă apăsa cu o mână pe cap. Gura lipită, limbă o mişcam frenetic în interior, cu degetul şi buza superioară îi stimulam clitorisul. Efortul meu a culminat cu un orgasm exploziv.

O vedeam cu zâmbetul larg, ochii închişi, oftând uşor. S-a ridicat, apoi m-a împins ca să mă întind şi eu pe canapea. Mi-a prins penisul cu gura… îmi făcea un sex oral minunat, dacă nu o opream eram pe cale să ejaculez toată sămânţa din mine.

Am întins-o din nou pe spate, eu m-am aşezat deasupra ei, am intrat rapid… nu am menajat-o deloc. A urmat un du-te-vino năucitor. Mă strângea cu braţele, gemea puternic la urechea mea. Când am simţit că urmează să ejaculez, am schimbat poziţia. De data asta am decis să o pun capră, mi-am potrivit penisul şi am reluat mişcarea… cu aceeaşi intensitate.

O ţineam ferm de mijloc, mă excita să o văd în această poziţie, priveam la spatele ei arcuit, la fesele în formă de inimă… penisul intra şi ieşea rapid din ea… Nu a durat mult şi am simţit că urmează să ejaculez. În timp ce mă loveam puternic în interiorul ei am întrebat-o:

– Îmi vine, unde vrei să termin?!… aahh

– Oriunde vrei, dar nu în mine… mi-a răspuns ea gâfâind.

La puţin timp… simt că presiunea devine tot mai puternică, scot penisul rapid din ea şi finalizez pe tot spatele ei. Fiind atât de excitat nu am observat că jetul puternic a ajuns până în părul ei. A fost un moment destul de amuzant la baie când încercam să-i scot sperma din păr.

După ce ne-am spălat, am revenit în pat unde am continuat un nou număr, mult mai îndelungat… cu poziţii diverse, multiple orgasme din partea ei. Spre dimineaţă, 3-4 dimineaţa, nu am mai reuşit să termin a doua oară şi am căzut laţi, adormind unul în braţele celuilalt.

Cred că intenţionat a setat Camelia ceasul aproape de ora 8. Trebuia să ne trezim, iubitul ei urma să iasă din tura de noapte şi dimineaţă trecea pe la ea. Norocul meu a fost că în acea dimineaţă a sunat-o să-i spună că nu mai vine la ea, urma să plece cu băieţii la fotbal. Dacă tot ne-am trezit, noi doi dezbrăcaţi… ce puteam face?… a urmat sex de încă trei ori până în jurul orelor 12.

Mă pregăteam să plec… încercam să mă îmbrac, mă aşezasem pe un scaun, Camelia la mine în braţe… aveam din nou pofta de ea. Abia îi luasem pe mine, mi-am dat pantalonii jos, am tras-o mai bine în braţele mele, i-am potrivit penisul în vagin… aahh… mă ţinea cu mâinile de gât şi ne sărutam, sarea destul de tare în penisul meu… o trăgea ferm de fese, sânii mari săreau între noi. M-a excitat atât de tare, încât am terminat din nou. De data asta, am ejaculat pe sânii ei mari, în timp ce îi ţinea strâns din lateral către centru.

Inevitabil, a venit şi momentul să plec, nu înainte să ne sărutam îmbrăţişaţi ceva vreme, cu promisiunea că vom mai păstra legătura şi pentru alte ocazii.

La drumul de întoarcere, până să ies din oraş, la un semafor, m-am încadrat greşit pe banda din stânga, iar în dreapta erau trei benzi. Din acea poziţie nu reuşeam să observ semaforul din partea dreaptă. Am privit tot timpul la semaforul din partea stângă, ce nu avea semnalizat cu indicator adiţional anterior. Când s-a făcut verde, am plecat înainte.

Uitându-mă în oglinzi am observat că maşinile din dreapta mea ce aşteptau, nu au plecat. Atunci am realizat că semaforul meu era pentru stânga. Surpriza şi mai mare a fost când am fost tras pe dreapta de un agent de poliţie. După ce mi-a consultat actele mi-a spus că permisul se suspendă pe o lună de zile pentru că am trecut pe culoarea roşie.

Degeaba am încercat eu să explic, dar nu am avut cui, aşa că am lăsat permisul ca amintire/suvenir pentru o lună de zile la Craiova. Apoi am plecat spre Bucureşti cu o dovadă pe 15 zile. Problema mea constă în… cum ascund eu că nu mai am permis 30 de zile?… şi apoi întrebările fireşti… unde şi cum anume?de ce la Craiova?când s-a întâmplat asta?… Dar am reuşit să mă scot de data asta.

Seara, iubitul Cameliei a trecut pe la ea. Ar fi vrut şi el ceva, dar ea era prea obosită. Era epuizată după noaptea petrecută cu mine, după multiple numere în decurs de 12 ore, ca să-i mai acorde şi lui o mică atenţie.

Am mai păstrat legătura cu ea. Relaţia lor s-a terminat într-un final, ea a cunoscut pe altcineva cu care s-a căsătorit, sunt împreună şi în prezent şi au un copil împreună. El fiind din Bucureşti, Camelia s-a mutat aici… tentaţia a fost mare să-i propun o mică aventură, ca un remember la ceea ce am făcut împreună, dar a refuzat.

Poveste scrisa de Mihai

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Din peripeţiile mele… ce este în stare să facă un bărbat pentru sex…”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.