Şoferul de taxi… sexy şi iubăreţ

Fiind barmaniţă, câteodată, la finalul programului sunt ameţită de la shoturile băute cu clienţii. Este 4 dimineața. Mi-am terminat tura. Ca de obicei sun șoferul de taxi să mă ducă acasă. El… hmm… un tip un pic mai înalt decât mine, corp bine lucrat, părul negru, ochi căprui, un tip destul de agresiv la volan. Fiecare cursă cu el e doza mea de adrenalină în sânge. Ne știm de vreo 2 ani, dar nu pot spune că s-a întâmplat ceva între noi, doar strict profesional și discuţii amicale. Însă, cu un zâmbet, cu o glumă mai deocheată, cu niște apropouri din partea amândurora, situația a început să se schimbe treptat. …  

Am început să ne atingem discret cu mâinile. Apoi, câte un sărut prietenesc pe obraz, un scurt gâdilat, până când am ajuns să fim foarte apropiați fizic, mai mult decât ar fi trebuit. Începuse să-mi placă tipul foarte mult. Mă gândeam la el non stop și vorbeam mereu până la terminarea programului. A ajuns în fața localului, punctual, cu câte o cafea pentru fiecare. Îşi făcuse un obicei să-mi cumpere şi mie una. Rutina noastră de fiecare dată, să bem câte o cafea apoi să mă ducă acasă.

De data asta hotărâm să mergem pe malul râului să o savurăm. Excelentă idee. Privim orașul adormit, fumam, râdem în voie și vorbim tot felul de prostii. La un moment dat mă fixează cu privirea, mă prinde cu o mână de ceafă și îmi strivește buzele într-un sărut apăsat. Nu sunt deranjată de gestul lui având în vedere că ajunsesem să îmi doream să îi simt fiecare centimetru din corp. În timp ce mă săruta, începe să mă mângâie pe spate, să-mi cuprindă sânii cu palmele și să-i maseze ușor.

Simt fiori în tot corpul la atingerea buzelor lui pe pielea mea. La invitaţia lui, ne-am mutat pe bancheta din spate. A împins scaunele din faţă, pentru a avea mai mult loc. Printre săruturi am început să ne dezbrăcăm reciproc. Pe fundal se auzeau în surdină melodiile noastre preferate. Îmbrăcată cu o rochiță casual până la genunchi, totul era mai accesibil. A ridicat-o ușor până a descoperit sfârcurile întărite. Eram deasupra lui gemeam ușor în timp ce el îmi răsfăța sânii cu atingeri fine ale limbii și buzelor. Mă strângea ferm cu o mână de fese, iar cu cealaltă a tras chilotul într-o parte și-mi teroriza într-un mod plăcut cu degetele zona intimă.

Mă jucam cu mâinile în părului lui în timp ce îl direcționam unde voiam să îi simt gura lipită de corpul meu. Îi simțeam mădularul ce pulsa prin pantaloni. Voiam să văd ce se ascunde pe sub hainele lui negre. Să îl descopăr, să îl gust, să îl simt adânc în mine exact ca în momentele în care visam la el. Mi-am făcut curaj, i-am desfăcut iute șlițul pantalonilor, am tras de boxeri în jos și i-am zărit jucăria mult visată. Ochii îmi străluceau de emoție, corpul îmi tremura la fiecare atingere.

După ce am eliminat împreună orice obstacol vestimentar, ne-am așezat într-un 69 mai palpitant. El în poziția normală în șezut pe bancheta, iar eu cu capul în jos, picioarele pe tetiere. Avea o panoramă excelentă cu fundul meu generos și acces deplin la vulva mea excitată. Am început să mă joc cu limba pe toată lungimea penisului, lingând delicat fiecare testicul, apoi am revenit cu limba la vârf. Făceam cercuri în jurul penisului.

Îi făceam loc în gură, să intre tot mai mult. El mă săruta ușor pe pulpe, mă muşcă ușor pe alocuri. Cu răbdare şi pricepere, a ajuns să deguste fiecare părticică a zonei mele intime… mmm… M-a penetra adânc cu limba, strângând ferm de fese. Gemeam înfundat cu mădularul adânc în gura mea. Uneori nu mai eram în stare să-mi mişc capul, din cauza plăcerilor, doar ţineam penisul adânc în gură şi gemeam înfundat.

Nu s-a lăsat până nu a simțit că sunt cuprinsă de spasmele orgasmului. Mi-a oferit câteva clipe să îmi revin. M-am întins pe banchetă, el a venit deasupra mea copleşindu-mă cu săruturi pe faţă, apoi… săruturile apăsate îmi striveau buzele, coborând pe gât, spre sâni… jucându-se iar cu ei. L-am prins de cap să-l sărut în timp ce își potrivea penisul… mă pătrunde brusc, adânc… mmm…

Gemeam și mă zbăteam sub greutatea corpului său în toată avalanșa de săruturi și lovituri puternice ale trupurilor noastre învăluite în dorința arzătoare a pasiunii. După un timp, simţindu-l obosit, l-am lăsat să se întindă pe banchetă, iar eu am venit deasupra lui. Ne sărutam nebunește în timp ce el îmi mângâia corpul, alternând senzualul cu agresivul. Îmi plăcea la nebunie această combinație de senzații.

Mă așez mai bine și mă las în jos încet, încercând să controlez eu ritmul. Mă mișcam după bunul plac în timp ce el îmi săruta și strângea ferm sânii. La scurt timp m-a prins cu mâinile de mijloc, amplifica viteza mișcărilor mele. Gemeam la unison înfigând degetele unul în carnea celuilalt, ca niște sălbatici. Orgasmul ne-a lăsat fără aer, fără puteri, lăsându-mă peste el. Tremuram toată, el respira greu și nu ne puteam opri din sărutat. Eram fericiți, satisfăcuți și obosiți. Când ne-am mai revenit, ne-am îmbrăcat imediat să nu fim văzuţi, deşi abia trecea vreo maşină pe la ora aia.

Rămaşi pe bancheta din spate, fumam relaxaţi câte o țigară, admiram luna plină ce lumina peisajul întunecat, în timp ce făceam împreună planul pentru ziua următoare.

Poveste scrisa de Elena Kiss

Citeste si:  Călătorie… cu peripeţii

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

13 comentarii la „Şoferul de taxi… sexy şi iubăreţ”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.