Swing în noaptea de revelion (4)

… Soţul meu s-a dat într-o parte, a privit la întreaga scenă uimit şi foarte excitat… eu cu capul între picioarele ei, iar el la spatele meu penetrându-mă de zor… cel puţin aşa îmi imaginam starea soţului meu. Ridicând capul dintre picioarele ei, l-am văzut destul de aproape de mine cum se masturba privindu-ne atent. El s-a oprit, a rămas un pic adânc în mine, mi-a dat două palme peste fese, apoi a ieşit stând destul de aproape de soţul meu şi ne priveau. Ea, a întins mâna să o ajut să se ridice, apoi a zis să mergem într-una dintre camere, e mai comod. …

O idee foarte bună, până la urmă. Soţul meu a prins-o pe ea de mână şi au plecat încet pe scări. El m-a oprit la baza scărilor, m-a împins încet către zid, s-a lipit de mine… a urmat un sărut lung, mi-a scos sânii din sutien, mi-a prins fesele şi m-a strâns ferm.

– Mergem după ei?… m-a întrebat el.

– Da…

– Te simţi mai confortabil acum în preajma lor?

– Da, sunt mai bine acum… m-am obişnuit cu ideea şi îmi este mult mai uşor.

– Hai să mergem după ei. Oare ce o face ei acum?

– Să mergem să vedem.

Nu ştiam în ce cameră vor fi, dar nu ne-a luat prea mult timp să-i gasim. Uşa deschisă în lături, camera luminată de lampa de pe noptieră. Când am intrat în cameră, ea era complet dezbrăcată, întinsă pe spate, soţul meu deasupra, între picioarele ei. Priveam cu o fute energic, parcă în ciuda mea… sau… aşa percepeam în acel moment, într-un moment de gelozie. Credeam că am trecut peste. A fost nevoie de el ca să mă ajute să trec mai uşor. Posibil că m-a simţit.

M-a prins de braţ şi m-a tras către el, spre centrul camerei. Priveam acţiunea dintre soţul meu şi soţia lui. S-a hotărât să-mi îndepărteze lenjeria intimă, întâi sutienul, apoi chiloţii. A prins sânii cu ambele mâini. Trăgea de ei, îi smotocea… mmm… sfârcurile devenise o jucărie pentru el. Ca să pot vedea în continuare, a venit în faţa mea, s-a aplecat şi a început să-i sugă, însă nu pentru mult timp. Îmi făcea poftă… voiam să mă fută.

– Hai să ne uităm la ei… mi-a zis el, în timp ce-şi relua locul la spatele meu, ţinându-mă lipit de el cu braţele. O mână mi-a prins un sân, o alta a coborât între picioarele mele. M-a prins de partea interioară a coapsei şi a strâns ferm. Eu oftam şi gemeam privindu-i. Soţul meu arunca câte o privire în spate să vadă ce facem. După un timp a ieşit din ea, s-a lăsat în jos pe trupul ei, până când a ajuns cu capul între picioarele ei… mmm… urma să-i facă un sex oral. Înainte de asta a privit către noi, şi el, şi ea. Soţul meu a prins-o cu mâinile de sâni şi o trăgea, apoi şi-a lipit gura de vagin…

– Te rog nu mă necăji, vreau să mă fuţi!… i-am spus lui şoptind.

Nu mi-a răspuns, dar felul în care îşi freca penisul de fesele mele însemna că trebuie să mai am răbdare. I-am prins un deget şi l-am băgat în gură… speram ca prin această simulare de sex oral cu degetul lui să-l determin să intre în mine. În schimb, el a băgat un deget în vagin… dddaa… ce mult aş fi vrut penisul lui, iar el continua să se joace cu mine, cu mintea mea, cu dorinţele mele.

Soţul meu s-a dat într-o parte. A prins-o pe ea de mână şi a pus-o să coboare jos din pat. Întâi a sărutat-o pe gură, apoi a apăsat-o pe umeri să se aşeze în genunchi. Nu a durat mult şi i-a băgat penisul în gură. Ea sugea hulpav, dezinvolt. El… privea interesat de întregul moment. Am dus o mână la spate şi i-am prins penisul. L-am strâns… aahh… vreau şi eu!… vreau şi eu să sug!… Am întors capul către el şi i-am zis:

– Vreau şi eu aşa!

– Iubita, acum privim. Nu eşti curioasă să vezi ce fac ei?

Cei drept eram, dar în acelaşi timp voiam şi multă acţiune. Îmi doream să mă fută mult. Soţul meu a ajutat-o pe ea să se ridice. El a urcat în pat, apoi i-a cerut să se urce deasupra lui, dar cu faţa spre noi. Aşa cum făcuse el cu mine, jos, pe canapea. Ea s-a poziţionat deasupra lui, i-a prins penisul cu o mână… l-a frecat un pic, apoi l-a direcţionat înspre ea… l-a băgat cu uşurinţă între labii, apoi s-a lăsat cu totul în el… aahh… a gemut lung, zâmbind satisfăcută cu ochii închişi.

– Vreau şi eu!… Fute-mă, nu mă lăsa!

Degetul se mişca încet în mine, mă trăgea de sâni, dar nu eram mulţumită. Priveam la ea cum sărea în penisul soţului. Dorinţa imensă de a mă pătrunde se transformase în frustrare. Nu aveam idee cât timp mă va ţine aşa. Când m-am aşteptat mai puţin, m-a aplecat un pic, cu braţul stâng mă ţinea bine de mijloc, şi-a potrivit penisul şi a intrat în mine… ddaa… fute-mă!…

Aşteptarea luase sfârşit. Îl aveam în mine şi nu mai conta altceva. Intrase adânc, a rămas aşa câteva momente. Mişcări lente la început… penisul culisa pe toată lungimea. Încet, încet, ritmul a devenit mai alert… ddaa… îmi venea să ţip la el… fute-mă!… acum sunt femeia ta… dar totul a rămas doar un gând impulsiv, controlat eficient până la urmă.

Nu mai eram în stare să văd ce se întâmpla în pat, mă trăgeam de sâni, îmi frecam clitorisul… tremuram toată. Aşteptarea a meritat. Orgasmul ce m-a cuprins, m-a făcut să tremur foarte tare, dar el nu se oprea, continua să se mişte mai repede, tot mai repede. Nu am idee cum s-a întâmplat, dar al doilea orgasm a venit mai repede decât m-am aşteptat.

M-a ajutat să ajung la pat. Eram întinsă de-a latul patului, cu faţa în jos. Când am deschis ochii, am văzut-o pe ea cum întindea sperma soţului meu pe abdomen şi pe sâni. La puţin timp au plecat amândoi la baie, el era lângă mine, atingeri fine coborau cu vârful degetelor pe şina spinării… au ajuns la fese… mmm… mi-am cabrat spatele, fundul uşor bombat, picioarele un pic depărtate ca să-i fac loc. M-a prins încet de fese cu ambele mâini… vârful limbii cobora încet, a trecut de anus… şi-a făcut loc printre labii şi a intrat… mmm…

A împins cu limba cât de mult a putut… mmm… mă pregătea pentru ceva, însă nu aveam idee pentru ce. A pus o pernă sub abdomen, apoi s-a urcat deasupra mea. Îi simţeam penisul apăsând pe fese. Îmi săruta umărul, gâtul… mi-a lins urechea… aahh… am tresărit. L-am simţit când şi-a prins penisul cu mâna. A căutat intrarea către vagin… a intrat doar un pic, apoi s-a împins în mine cu toată puterea… făcându-mă să ţip. M-a prins de mâini, degetele se încleştase între ele. Se mişca rapid în mine, tot mai rapid. Gâfâia la urechea mea…

– Eşti femeia mea, îţi place cum te fut?…

– Da, fute-mă, nu te oprii!

Încurajat de mine, se mişca într-un ritm nebun. Parcă nu l-am simţit niciodată atât de hotărât. Începuse să tremure, gâfâia tot mai tare… a ţipat aproape de urechea mea… aahhh… apoi s-a oprit. Jeturi de spermă îmi umpleau interiorul. Am rămas aşa o vreme, el deasupra mea. Nu am realizat ce repede a trecut timpul. Soţul meu şi ea au intrat în cameră şi ne-au găsit aşa.

– Sigur au făcut anal… l-am auzit pe soţul meu zicând.

– Crezi?… a răspuns ea.

Epuizat, s-a dat jos de pe mine şi s-a aşezat alături. O ploaie de săruturi din partea lui poposeau pe umăr şi braţ. Târziu le-a spus lor că nu a fost sex anal. Discuţia nu s-a oprit aici. El i-a spus soţului meu ceva la care nu m-am aşteptat.

– Putem să încercăm dublă penetrare… doreşte de multă vreme aşa ceva.

Avea dreptate, îmi doream un astfel de moment, mai mult din curiozitate, dar îmi venea să intru în pământ de ruşine. Un timp nu am reuşit să ridic privirea către soţul meu. M-am dus la baie ruşinată. La puţin timp venit şi el după mine.

– Îmi este aşa ruşine că le-ai spus lor că-mi doresc dublă penetrare… ce idee îşi va face soţul meu despre mine.

– Hei… ştiam că-ţi doreşti. Iar acesta este un moment potrivit. Dacă este prea devreme pentru aşa ceva, mai putem aştepta, pentru altă ocazie.

– Vreau să facem asta… promite-mi că aveţi grijă de mine.

Sărutul lung pe buze m-a făcut să am încredere în el. După duş am revenit şi noi în cameră. Toţi patru întinşi pe pat… noi două între ei, aproape una de alta. Vorbeam, glumeam, era totul minunat. La un moment dat, mi-a venit să o sărut pe ea… mi-a răspuns la sărut. Am continuat să ne sărutăm şi să ne mângâiem. Cei doi bărbaţi s-au oprit din vorbă, ne simţeam privite de ei şi mă excita foarte tare. Mâinile lor alunecau pe trupurile noastre.

Mâna lui a ajuns între picioare, a intrat imediat cu un deget în vaginul umed… mmm… apoi al doilea… le mişca rapid în mine. Nu mai reuşeam să mă concentrez la sărutul meu cu ea. S-a ridicat, a venit la capul meu. Şi-a făcut loc cu picioarele între noi două. M-a prins de cap. Penisul era aproape de gura mea… m-am dus imediat şi l-am prins cu gura. La puţin timp a venit şi ea… împărţeam acelaşi penis. Sugeam pe rând… când în acelaşi timp. Ştiam că le place lor să ne vadă cum ne atingem buzele în timp ce sugeam penisul din lateral.

Soţul meu nu a mai rezistat. S-a urcat deasupra ei, cam în aceeaşi poziţie cum ne-au găsit ei când au venit de la baie. Era atât de excitat încât a intrat imediat în vaginul ei. O futea energic şi privea atent cum îl sugeam pe el. Cred că îl excita teribil. La sugestia lui, soţul meu s-a urcat şi deasupra mea şi a început să mă fută… parcă mai aprig decât eram obişnuită. Eram convinsă că toată scena i-a dat acest impuls, i-a dat această energie de care nu ştiam că este capabil.

El s-a dat la o parte şi a făcut schimb cu soţul meu. Ea mă mângâia şi mă săruta pe trup. Imediat i-am luat penisul soţului în gură. Sugeam energic, să-l fac fericit… la spatele meu era el… pregătise penisul… a împins adânc în vagin… mmm… la fel ca mai devreme. Îmi plăcea senzaţia să am la dispoziţie două penisuri. Ritmul energic în vagin, gura plină, atingerile şi săruturile ei… m-au făcut să cred că sunt o femeie foarte norocoasă, că am atenţia lor. Mă simţeam în centrul lor şi că toţi se aflau acolo pentru a mă face fericită. Orgasmul a fost doar o încununare a eforturilor lor.

M-au lăsat să-mi revin. El i-a zis soţului meu să se întindă pe spate, mie mi-a zis să-l încalec… eram atât de dornică să fac sex cu el, încât uitasem cum este să fac sex cu soţul meu. Ei doi ne priveau, îmi călăream soţul, ea continua să mă sărute şi să mă mângâie. Nu am realizat când el a plecat şi s-a întors. Mi-a făcut semn să mă opresc din mişcări. Am realizat ce urmează să se întâmple când am simţit ceva… ca o cremă… atingându-mi anusul.

Emoţii m-au cuprins instant. Un deget a intrat în anuns… mmm… penisul soţului era adânc în mine. Mă sărutam cu ea, sperând să mai risipesc din emoţii. Mai târziu, am simţit ceva mai mare ce-mi atingea anusul… am strâns tare din pumni. El a împins încet, cât să intre doar vârful… aahh… a împins încet până când a intrat tot… aahh… senzaţiile trăite erau clar diferite. Aveam două penisuri în mine. Visam de multă vreme la aşa ceva, mai mult din curiozitate, iar acum tocmai se întâmpla. Nici nu mai ştiam cum să trăiesc momentul… liberă şi dezinvoltă sau reţinută şi ruşinoasă.

M-am lăsat pe mâna lor. După câteva încercări stângace ale lor, au reuşit să găsească ritmul care să-mi aducă plăcere. Ţipam de plăcere… îmi venea să ţip din tot sufletul meu la ei să nu se oprească. Cred că am avut cel mai puternic orgasm de până atunci. Soţul meu, era şi el foarte încântat şi incitat de ceea ce realizasem. La scurt timp după mine, a terminat adânc în vagin. El continua să se mişte energic, mai rapid, tot mai rapid… şi-a scos penisul… aahhh… simţeam cum îşi freca penisul. Sperma lui a ţâşnit pe spatele meu.

Noaptea nu s-a încheiat. O pauză de sex a fost binevenită. Bărbaţii nu se pot abţine când văd două femei dezbrăcate lângă ei. Atmosfera era încinsă din nou. De data asta a fost rândul ei să simtă cum este să fie penetrată de doi bărbaţi în acelaşi timp. Exact cum mă aşteptam… şi ea a avut un orgasm pe care nu-l va uita multă vreme.

Se făcuse târziu, păream epuizaţi. Duşul de după sex parcă ne-a mai înviorat un pic, dar nu pentru mult timp. Soţul meu era pe cale să adoarmă, la fel şi ea. Era momentul să ne retragem, să-i lăsăm singuri. Era ultima noapte când dormeam împreună, voiam să mă bucur de prezenţa lui cât mai mult. M-a luat de mână şi am mers în camera lui. El întins în pat, eu lângă el, aproape urcată deasupra lui, capul pe umăr, braţul pe după gât… am adormit amândoi la puţin timp.

Dimineaţa, m-am trezit exact aşa cum am adormit, cu capul pe el. El încă dormea… cum ar fi, pentru ultima dată din această vacanţă, să-l trezesc aşa cum l-am mai trezit?… M-am băgat iute sub pilotă… i-am prins lacomă cu gura penisul ce dormea. A intrat tot, sugeam… se făcea tot mai mare în gura mea. S-a trezit şi el… de data asta nu a mai fost mirat. Aşa cum eram, cu capul sub pilotă, a început să mişte din bazin.

A dat pilota într-o parte ca să pot respira mai bine… apoi m-a prins de cap cu ambele mâini… penisul erect intrase aproape tot. Se mişca sub mine tot mai rapid… aveam dificultăţi să respir, dar nu doream să se oprească… el spunea cuvinte şi expresii pe care abia reuşeam să le mai percep… se încorda treptat, tot mai mult… se manifesta zgomotos… aahhh… s-a oprit, l-am văzut cum şi-a încordat abdomenul… în sfârşit şi recompensa, după atâta trudă şi efort depus.

M-a lăsat să-l sug şi să-l ling după pofta inimii. Abia când s-a mai liniştit un pic, s-a ridicat în şezut mi-a ridicat capul şi m-a sărutat puternic pe gură.

– Eşti adorabilă… sunt bărbatul tău, iar tu eşti femeia mea. Nu mai scapi de mine!

– Nici nu vreau iubitule… i-am răspuns eu încântată de spusele lui… Sfârşit de poveste.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

… citestea partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Swing în noaptea de revelion (4)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.