Vorbe, sex… și un final fericit…

Ne-am dat întâlnire la o anumită adresă. Garsoniera foarte mică, perfectă pentru o după amiază fierbinte între noi. Ea apucase să facă un duş înainte să plece de acasă, eu plecasem de la muncă direct la adresă. Eram complet dezbrăcat în faţa ei, încă puţin umed după ce m-am şters superficial cu prosopul. Adela abia s-a dezbrăcat de haina groasă. Abia când ne-am văzut pentru prima dată mi-a spus că întâlnirea noastră i se pare destul de ciudată, în timp ce trăgea agitată dintr-o ţigară. …

I se părea ciudată întâlnirea noastră pentru că îşi propusese să nu se întâlnească vreodată cu bărbaţi căsătoriţi, însă acum şi-a călcat pe inimă, şi-a încălcăt principiul… din curiozitate pentru persoana mea… Toate au un început… i-am replicat eu zâmbind. Nu ştiu dacă ceea ce am zis a avut vreun efect, dar speram ca măcar să-i zmulg un zâmbet ce ar fi putut să o mai detensioneze.

Aşa gol cum eram, am venit spre ea… Adela părea un pic agitată… întâi am sărutat-o pe gură. Nu s-a ruşinat, mi-a răspuns imediat la fel. Buzele apăsau, fiecare şi-a introdus limba în gura celuilalt, atingerile au venit de la sine. Nu m-a deranjat vreo clipă gustul de ţigară… parcă îmi aduceam aminte de vremurile când ieşeam în discotecă şi mă sărutam cu fetele… adoram acel gust de ţigară amestecat cu gustul de mentol de la gumă sau bomboane.

Rând pe rând, am ajutat-o să se dezbrace de fiecare accesoriu vestimentar… întâi bluza, puţin mai târziu a urmat bustiera ce-i acoperea sânii imenşi, pantalonii şi… evident chiloţii. Mi-a prins penisul cu mâna în timp ce ne sărutam… suspine discrete din partea ei… a vrut să mă muşte de buza de jos, dar s-a abţinut. Intensitatea a fost destul de mică. Minute bune am stat în picioare în acea cameră mică, sărutându-ne şi mângâindu-ne reciproc.

Am prins-o de mână şi am dat să urc în pat, imediat a urcat şi ea. A urmat o nouă serie de atingeri şi săruturi lungi, aşezaţi pe o parte. Eu i-am strâns sânii, sfârcurile… mici butoane pe care le-am răsucit uşor… degetele de la mâna stângă alunecau printre labii, un deget a intrat adânc în ea… aahh… Adela mi-a prins penisul cu mâna dreaptă şi-l freca fără oprire. M-am dus cu gura la sâni… i-am prins sfârcurile, i-am supt pe rând, am tras de ei… Adela suspina mai tare de fiecare dată când trăgeam mai ferm.

Ne sărutam de parcă ne cunoaştem de multă vreme. Nici unul parcă nu dorea să se oprească. Găsisem pupăcioasa potrivită. M-am oprit… a urmat o mică atenţie sânilor, din nou… atingeri, sfârcurile supte… apoi, m-am dus între picioarele ei. Aşezat pe burtă, mi-am băgat capul între ele… îmi lipisem gura de labii… aahh… urcam şi coboram cu buzele, mişcări aleatorii. Adela a pus mâinile pe capul meu şi mă tot apăsa. La un moment dat a băgat mâinile în părul meu. Au fost momente când doar mă apăsa pe cap, în alte dăţi simţeam degetele încleştate ce mă trăgeau de păr şi mă apăsau mai tare.

Câteodată aveam senzaţia că vrea să-mi rupă părul din cap. Era modul ei prin care îşi exterioriza plăcerea, cel puţin aşa am interpretat gestul ei. În mai multe rânduri am simţit că nu mai am aer, dar am continuat. Găsisem o modalitate prin care să pot respira uşor la anumite intervale de timp. Trăgeam de labii cu ambele mâini, limba intra adânc. Cu fiecare moment în care împingeam mai mult, gemetele ei erau mai profunde.

Un deget în interior… părea mai mult decât potrivit. I-a plăcut şi ei, şi-a arcuit trupul, gemete şi suspine. Îi sugeam labiile generoase şi clitorisul. Continua să mă apese pe cap, ţinând degetele în părul meu. Mişcam mâna tot mai alert, degetul intra adânc în ea, masând partea superioară a vaginului. Dintr-o dată, printre gemete şi suspine mi-a zis… suge-mă!… mişcările tot mai alerte, buzele trăgeau de labii, la fel şi de clitoris. …

Îmi doream să reuşesc să-i provoc un orgasm în acest mod. Cu toată insistenţa mea, nu am reuşit. În schimb, ştiu că i-am provocat multă plăcere în tot acest timp, timp ce nu a fost deloc scurt. M-am ridicat şi m-am aşezat la locul meu, în timp ce mă ştergeam la gură cu mâna stângă. A urmat un nouă repriză de săruturi şi mângâieri.

Adela m-a împins uşor, a fost ca un semnal să mă întind pe spate. A venit aproape de mine, m-a sărutat pe gură, apoi a coborât pe gât… a simulat o muşcătură de gâtul meu… hhhmm… perversă tipa!… Mai departe a coborât spre piept, mi-a lins uşor sfârcurile. Cu mâna dreaptă îmi freca penisul. Mai târziu a ajuns la el… limba, buzele se plimbau agale de-a lungul lui… aahh… cred că i-a plăcut că eram epilat complet, din moment ce a acordat destulă atenţie testiculelor.

A revenit la vârf, ţinea penisul de la bază… vârful a intrat în gura ei… aahh… câteva mişcări înainte şi înapoi destul de rapide. A scos penisul din gură, limba se plimba uşor la vârf… apoi l-a băgat rapid în gură. Cu fiecare mişcare du-te-vino îl băga mai adânc. Părul ei îmi incomoda vizibilitatea, voiam să văd. Buzele strânse alunecau uşor… nu a intrat tot, deşi a insistat. Vârful penisului întâmpina rezistenţă… la fel cum a făcut ea, am pus mâna pe capul ei.

Apăsam, îi dirijam mişcările… tot mai rapide. Adela încerca să-l cuprindă pe tot, dar nu reuşea. I-am fixat capul într-o anumită poziţie, apoi am început să mă mişc eu, împingând tot mai mult penisul în gura ei… din ce în ce mai rapid. Când am simţit că are dificultăţi să menţină ritmul am eliberat-o. Ea a insistat şi după acest moment. Căutam să-i văd buzele, să mă hrănesc cu acea imagine… în timp ce penisul se afla adânc în gura ei.

S-a oprit după un timp. Ne-am sărutat, mângâieri pe sâni, urmat de o penetrare cu degetul. După ce m-am ridicat, i-am sugerat prin atingeri să se aşeze cu faţa în sus. M-am dus din nou între picioarele ei, a urmat o nouă joacă cu labiile şi clitorisul… de câteva ori am băgat limba cât de adânc am reuşit. Sigur îşi dorea să mă urc deasupra ei, să o penetrez. Cel puţin asta era senzaţia pe care o doream să aibă de fiecare dată când limba se afla la maxim, făcând mişcări rapide.

M-am urcat deasupra ei, penisul a intrat uşor în vaginul excitat. Şi-a pus mâinile pe fesele mele şi apăsa cu putere. Pentru câteva momente ne-am sărutat pe gură, apoi… am început să o sărut pe gât şi la ureche. Am insistat destul de mult pe partea stângă a ei, deşi, s-a eschivat de câteva ori când ajungeam cu buzele la ureche. Ritmul mai lent la început, apoi pe măsură ce timpul trecea, mişcările au devenit mult mai rapide. Adela mă apăsa pe fese în tot acest timp.

Obosisem în această poziţie, Adela roşie la faţă, cu capul între perne. M-am ridicat şi m-am dus cu penisul direct la gura ei. L-a primit imediat, îl sugea cu plăcere, încercând să-l introducă pe tot, dar nu reuşea. Pentru puţin timp am lăsat-o să se manifeste cum doreşte, apoi mi-a venit ideea să facem poziţia 69 inversat. La sugestia mea s-a aşezat spre mijlocul patului, sub cap i-am pus cele două perne şi m-am urcat deasupra ei.

Sprijinit în genunchi, băgat cu capul între picioarele ei… am băgat limba adânc în vagin câteva momente, apoi am început să-i ling labiile şi clitorisul. Ea mi-a prins penisul cu mâna şi l-a băgat în gură. Mă ţinea cu braţele de mijloc şi îşi ridica capul, încercând să-l cuprindă pe tot. Nu a reuşit, dar a fost de apreciat încercarea şi insistenţa. Îşi ridica capul tot mai repede… eu savuram din plin gustul ei, lingându-i labiile şi clitorisul. Când împingeam cu limba adânc, au fost momente când nu mai reuşea să se mişte, a scos penisul din gura ei, îl ţinea cu mâna şi gemea destul de tare. A lăsat senzaţia că nu mai reuşeşte să se concentreze la ce trebuia să facă ea. Revenea după momente bune de repaus, sugându-mi penisul mai abitir, mai energic decât o făcuse.

M-am dat la o parte de pe ea. Imediat mi-a spus… fute-mă pe la spate!… S-a aşezat la marginea patului, eu am coborât din pat şi m-am dus lângă ea. După ce am intrat… aahh… a început să ţipe destul de tare. Nu-i puteam vedea privirea, însă am observat mâinile ce ţineau strâns pilota de pe pat. Cu cât mă mişcam mai repede în interiorul ei, ţipetele erau şi mai zgomotoase, în pumnii strânşi continua să ţină părţi din pilotă.

Văzând că-i place ritmul alert, rapid, am încercat să-l menţin cât de mult am putut, însă.. mai târziu am alternat şi cu mişcări mai lente, câteva palme peste fese, ca apoi să reiau mişcările rapide, făcând-o să ţipe într-una. Am ieşit epuizat din ea. S-a prăbuşit în pat, a tras pilota spre ea şi mi-a zis să o las un pic să-şi revină, timp în care am stat unul lângă altul vorbind despre diverse lucruri, înveliţi cu pilota.

Se întunecase afară, pierdusem noţiunea timpului. M-am dus spre ea să o sărut, m-am jucat cu sfârcurile… apoi m-am întins pe spate, în timp ce m-am dezvelit… semn că penisul meu o aşteaptă. S-a dus spre el, m-a sărutat pe trup, cu o mână îmi freca penisul… când l-a prins cu gura am gemut lung… intrase aproape tot. Se obişnuise cu dimensiunea. Buzele şi limba nu-l slăbeau o clipă… îl scotea din gură, apoi făcea o mişcare cu limba în jurul măciuliei… de câteva ori a coborât la testicule, lingându-le pe rând.

De fiecare dată când îl prindea din nou cu gura încerca să-l introducă pe tot, dar nu reuşea. Părul îmi stătea în cale, poziţia capului ei nu-mi permitea să am cea mai bună vizibilitate, însă… mă bucuram de tratamentul primit. Îi place să sugă, este jucăria ei.

Când am simţit că sunt aproape, am întrebat-o dacă pot să ejaculez oral… nu a avut nimic împotrivă, chiar îşi dorea asta, după cum a răspuns. Mi-am prins penisul cu mâna stângă şi am început să-l frec rapid, ea ţinea captiv cu buzele vârful penisului, limba jucăuşă se plimba neîncetat… aahhh… şi m-am oprit din mişcarea mâinii. Abdomenul mi s-a contractat puternic, penisul pulsa şi el la fel de puternic, sperma a ţâşnit în gura ei. Am luat mâna de pe penis şi am lăsat-o pe ea să se joace cum doreşte.

Buzele strânse în jurul penisului, limba culegea fiecare strop. Încordat la maxim, mă ridicam un pic, trăind la maxim spasmele orgasmului. Adela curăţa cu migală… simţeam limba ce se plimba de jur-împrejur pentru a nu mai rămâne nimic. Şi-a ridicat capul, a venit spre mine… m-a sărutat scurt, apoi totul a devenit un sărut mai lung. Adela nu înghiţise nimic… treptat, mi-a oferit şi mie din premiul primit, până când nu a mai rămas nimic. Sfârşit.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Vorbe, sex… și un final fericit…”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura