Lavinia… la dispoziţia altui bărbat în timp ce eu privesc

Am văzut-o mult mai devreme pregătindu-se pentru întâlnirea din această seară. Până la urmă a ales o rochie vaporoasă, fără lenjerie intimă. Era nerăbdătoare, abia aştepta întâlnirea cu George. Asemeni ei, şi eu îmi doream să ajungă cât mai repede. La puţin timp după ce s-a îmbrăcat ea, s-a auzit de afară o maşină ce a claxonat. Aşa face de fiecare dată, îşi anunţă venirea, făcându-ne pe noi să trăim emoţia la maxim. Precum o balerină a alergat pe vârfuri prin casă, mergând până la uşă, aşteptând momentul potrivit ca să-i deschidă uşa. …

George a intrat pe uşă, Lavinia a sărit imediat în gâtul lui prinzându-l strâns cu braţele, concomitent cu buzele ce s-au lipit de gura lui. A prins-o cu mâinile de mijloc, s-a răsucit cu ea în braţe într-un chiot gălăgios. Când s-au mai liniştit un pic, ea l-a prins de mână şi l-a tras după ea. Abia a reuşit să dea mâna cu mine, Lavinia era în stare să-l sufoce cu prezenţa ei.

Pe canapeaua din sufragerie se lipise de el, se băgase în sufletul lui. Faptul că-i vedeam aşa nu mă deranja deloc, era doar un preludiu pentru ceea ce ar fi urmat să se întâmple. Discuţia a durat puţin, soţia mea era mai mult decât entuziasmată, aşa că l-a tras de mână şi l-a tras după ea spre dormitor. În urma lor m-am dus şi eu. Ea s-a urcat în pat, aşezată în genunchi la margine. George a venit aproape de ea, ea la prins cu braţele de mijloc şi îl ţinea strâns, având capul lipit de pieptul lui.

Fotoliul din colţul camerei îmi era rezervat, să privesc tot ce se întâmplă. Mă excită acest lucru şi mă masturbez cu plăcere văzând-o pe soţia mea la dispoziţia altui bărbat. George a început să-i pipăie trupul, a tras-o de sâni, apoi de fese… a ridicat de marginea rochiei în sus. După ce a strâns-o ferm de fese, din nou… i-a dat câteva palme zdravene.

Este o plăcere pentru mine să-i văd privirea excitată, dornică, pe care o are atunci când este în compania altui bărbat. Nerăbdătoare, a tras de cămaşa lui până când i-a scos-o din pantaloni, după care i-a desfăcut câţiva nasturi, începând de jos. Şi-a îndreptat atenţia către pantaloni să-l dezbrace… mmm… Eu aveam un început de erecţie, mi-am dus mâna la pantaloni şi mi-am sos penisul din chiloţi.

Stăteam picior peste picior, sprijinit cu cotul stâng de spătarul fotoliului, cu mâna dreaptă îmi masam uşor penisul… privind către cei doi. Lavinia desfăcuse cureaua, l-a deschis la pantaloni, aceştia prăbuşindu-se la podea l-a scurt timp. Lavinia a prins penisul pe deasupra chiloţilor, lui i se vedea umflătura… penisul erect… ea s-a lăsat în jos și cu gura încerca să-i prindă penisul prin chiloţi… atenţia fiindu-i doar acolo. Lavinia s-a jucat o vreme cu penisul lui, apoi a tras de chiloţi şi l-a scos afară… mmm… ea a vrut să se înfrupte imediat din el, dar el nu a lăsat-o.

Imediat ce s-a dezbrăcat de chiloţi, a prins-o de cap şi a tras-o brusc către penisul lui. Nu s-a împotrivit, cu gura larg deschisă l-a primit cu plăcere. Sugea energic, zgomote tot mai înalte… George o tot împingea, o forţa să intre tot. Ea se chinuia, îşi dădea silinţa… era foarte aproape să-i înghită tot penisul, dar nu se lăsa bătută. Priveam entuziasmat la această scenă, cu mâna dreaptă îmi culisam prepuţul, lent. Încercam să mă abţin să-mi frec penisul mai rapid, eram convins că voi termina prea repede, iar sămânţa mea era pregătită pentru ea.

George a prins-o de cap cu ambele mâini, Lavinia stătea nemişcată… mişcări tot mai ample din partea lui, penisul culisa tot mai rapid în gura ei, apoi din ce în ce mai adânc. Am văzut-o când şi-a dus o mâna între picioare, frecându-se energic.

Ritmul devenise aproape nebunesc… simţeam că i-au dat lacrimile ei, dar nici unul nu voia să se oprească. El continua cu aceleaşi mişcări… iar ea primea cât mai adânc penisul în gură. La un moment dat George s-a oprit, i-a prins faţa în palme şi a tras-o către el să o sărute drept mulţumire pentru tratamentul primit. La puţin timp i-a ordonat să se întoarcă cu spatele la el.

Lavinia s-a conformat imediat. A tras în sus de marginea rochiei, dezvelindu-i coapsele şi fesele. Inima îmi bătea puternic, penisul îmi zvâcnea între degete. El a pus mâinile pe fesele ei, le-a strâns tare, se vedeau degetele apăsând în carnea ei. S-a aplecat. Şi-a lipit gura de vulva excitată. Cred că limba intrase în interior, Lavinia gemea intens şi se împingea în el. A pus o mână pe capul lui şi apăsa destul de tare. La un moment dat am văzut că-l trăgea de păr.

George s-a ridicat, a prins-o de mijloc cu ambele mâini şi a tras-o mai aproape de margine patului. Şi-a potrivit penisul imediat. A împins puternic în vagin… aahh… ea a gemut lung, lăsându-şi capul pe spate. Vedeam penisul penetrându-mi soţia, se lovea puternic de fesele ei… aahh… fără să realizez, am început să-mi frec penisul mai tare.

După un timp, a prins-o de păr cu mâna dreaptă şi continua să o fută energic… ddaa… trage-mă tare!… fute-mă!… au fost cuvintele ei, iar el, încurajat de ea, îi făcea pe plac. La mine devenise o masturbare în toată regulă, eram foarte excitat, însă nu voiam să termin încă şi m-am oprit brusc. Penisul cu capul roşu-vineţiu pulsa, pupilele erau dilatate de excitaţie. Aşteptam să termine el primul ca apoi să fie şi rândul meu.

S-a oprit George, posibil că obosise. I-a cerut să se întoarcă cu faţa în sus. A tras într-o parte de cămaşa ce-l incomoda. S-a aşezat peste ea… aahh… Lavinia îşi ridicare picioarele în sus, cu braţele îl ţinea strâns de trup… el se mişca rapid în interiorul ei… priveam către zona fierbinte, cum penisul se mişca rapid în ea. El a început să gâfâie, parcă şi mişcările devenise tot mai rapide… aahh… s-a oprit un pic în interiorul ei, apoi îşi culisa penisul tot mai încet, până când s-a oprit complet.

Au stat câteva minute împreunaţi, toată sămânţa lui se afla în interior. S-a ridicat, a coborât din pat… şi a plecat spre baie. Acum era şi momentul meu. M-am deschis mai tare la pantaloni cât să-i pot trage un pic mai mult în jos. Lavinia mă aştepta cu picioarele desfăcute, aşa cum a lăsat-o George.

Imediat ce m-am aşezat deasupra ei, mi-a prins obrajii cu palmele, m-a sărutat puternic şi mi-a zis… mulţumesc iubitule!… excitat de ceea ce văzusem, am intrat rapid în ea. Atât de excitat eram încât abia aşteptam să ejaculez. Ritmul nebunesc nu a durat mai mult de câteva minute… aahhh… ea m-a simţit, şi-a înşurubat picioarele în jurul taliei mele când eram foarte aproape… aahhh… gâfâind am terminat în interiorul ei, având o cantitate de spermă mai mare ca alte dăţi.

Rămas peste ea, capul aşezat pe umărul ei, Lavinia mă săruta pe obraji şi pe gură, mulţumindu-mi pentru momentele frumoase de care a avut parte. Când a intrat George complet gol în cameră, încă mă aflam deasupra ei, stând îmbrăţişaţi. S-a aşezat pe fotoliu şi ne privea.

– Ai dreptate că este excitant să vezi tot ce se întâmplă de aici. Data viitoare stau eu aici şi vă privesc pe voi…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Lavinia… la dispoziţia altui bărbat în timp ce eu privesc”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.