Experienţa mea: Ce am învăţat din prima zi de activitate în videochat?

videochat

Lucrez în industria de videochat de ani de zile, iar întreaga mea viaţa s-a schimbat complet de când fac acest lucru. Sper că povestea mea să ajute ca alte fete să înţeleagă cum stau lucrurile în spatele cortinei şi de ce calităţi ai nevoie atunci când devii model pentru a obţine rezultatele dorite. Multe persoane cred că banii se fac uşor, dar obţinerea acestora necesită ambiţie şi un set de cunoştinţe specifice. …

Atunci când am început, aveam doar 20 de ani şi abia ieşisem din facultate. Am căutat o metodă prin care să devin stabilă financiar, dar majoritatea joburilor din România sunt plătite slab şi nu am putut accepta niciunul.

Totuşi, am găsit această oportunitate de a lucra la un studio de videochat prin intermediul mediului online şi am aranjat un interviu în aceeaşi zi. Când m-am prezentat, lucrurile au mers mai bine decât mi-am imaginat şi am fost anunţată la scurt timp că am fost acceptată şi pot începe. Iată ce am învăţat din prima zi şi ce impact a avut experienţa pentru mine!

Stresul nu ajută la nimic

Atunci când te afli pentru prima dată într-un studio videochat, nu eşti familiară cu mediul de lucru şi nu ştii exact ce ar trebui să faci. Fiind o fire introvertită, a fost şi mai greu pentru mine să mă afişez în faţa camerei.

Adevărul e că, la început, greşelile sunt inevitabile şi poţi avea multe emoţii care să-ţi afecteze rezultatele în mod negativ. Deşi echipa de traineri îţi ridică moralul, este destul de complicat să ai încredere în tine. Cu toate acestea, blocajele se remediază odată cu trecerea timpului, astfel că nu trebuie să te laşi afectată de ele.

Graba spulbera misterul

După ce am discutat cu membrii timp de câteva ore, am reuşit să ajung la o sesiune privată. Acest eveniment a fost total neaşteptat, mai ales că nu ştiam foarte bine ce trebuie să fac mai departe. Am vrut să ofer un show cât mai dinamic, aşa că am început să dansez şi să îmi imaginez că sunt cea mai senzuală femeie din lume.

O greşeală pe care o fac multe modele este tocmai faptul că se dezbrăca prea repede şi nu încearcă să cunoască membrii suficient. Este necesar să nu intri în panică şi să nu te grăbeşti. În cazul în care un admirator are o anumită cerere, îl poţi întreba pe acesta ce alte solicitări speciale are pentru sesiunea respectivă.

videochat

De asemenea, simte-te liberă să dai frâu liber imaginaţiei atunci când vrei să oferi un show de videochat unic. Eu aşa am făcut şi am reuşit să renunţ la inhibiţii treptat!

Membrii îşi doresc să fie înţeleşi

În prima zi, mi-aş fi dorit să existe o formulă prin care să ţin fiecare interacţiune cât mai activă. Din păcate, am realizat mai târziu că asta nu e posibil şi că nu poţi controla în totalitate felul în care decurg lucrurile.

Ideea că trebuie să ştii mereu ce să spui nu te ajută cu nimic, ci doar pune presiune pe tine. Este absolut normal să nu-ţi găseşti întotdeauna cuvintele atunci când faci videochat şi nici nu există vreo soluţie magică pentru a schimba asta.

De aceea, cel mai bine ar fi să te relaxezi şi să te adaptezi situaţiei. Nu este obligatoriu să încerci întotdeauna să seduci, ci doar să asculţi şi să dai dovadă de empatie şi înţelegere. Atmosfera contează mai mult decât ceea ce spui, mai ales că nimeni nu are chef să vorbească doar despre sex. În schimb, se pune accent pe latura ta feminină şi pe atitudinea pe care o ai în faţa camerei.

Nu proiecta o imagine falsă

Înainte să încep să fac videochat, am avut o percepţie total eronată legată de felul în care ar trebui să mă port ca model. Mai exact, am încercat să îmi adaptez comportamentul în funcţie de fiecare membru, deoarece am crezut că aşa voi fi mai apreciată.

În realitate, pentru că acea imagine era falsă, n-am ajuns prea departe cu strategia mea. Motivul constă în faptul că nu poţi proiecta o stare sau un fel de a fi la nesfârşit. Chiar dacă ai putea să te prefaci o perioadă, la final, acest lucru se observă şi te pune într-o postură negativă.

Din acelaşi motiv, este necesar să fii tu însăţi în fiecare moment. Membrii îşi doresc să comunice cu un model autentic şi această trăsătură poate reprezenta un avantaj enorm faţă de concurenţă. Fii tu însăţi şi ai răbdare până când vei construi un fanbase veritabil. Cu timpul, vei dobândi suficiente cunoştinţe cât să devii mai bună în ceea ce faci, iar câştigurile tale vor creşte în raport cu nivelul la care te afli. Personal, eu nu aş mai face altceva în afară de videochat!

Material scris de: iAgency

sursa foto: iAgency

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Experienţa mea: Ce am învăţat din prima zi de activitate în videochat?”

 1. Ar fi frumos mai putina promovare la astfel de ocupații…. Sexul este un mod de relaxare, eliberare și reîncărcare cu energie. Hai sa facem sex și sa gustam plăcerea. Iar pentru bani hai sa muncim și sa ne străduim, cu/fără facultate. Toți avem șansele cu ambiție și răbdare sa ne câștigăm un drum și o cariera. Hai sa facem un efort și sa promovam și munca.
  DC mai nou multe domnișoare se arunca doar către forme de prostituție când își doresc un nivel decent de trai!!!!!
  Toate femeile visează după prima luna de munca sa își permită guci, armâni, etc. Nu se poate asa ceva și hai sa nu mai facem un scop în viata și sa ne murdarim la gura fără onoare doar de dracul de a etala bunuri câștigate doar cu găurile moștenite de la Dzeu!
  Fetelor din partea mea….. Căutați.va ambiția, onoarea și demnitatea.
  Sexul e ceva ce ar trebui gustat și trăit într un mod liber, cu drag, plăcut și cu partenerul dorit pentru un schimb d energie reciproc.

  1. Videochatul este o activitate cat se poate de fireasca in multe alte tari mult mai dezvoltate. Este drept ca este important castigul financiar din aceasta meserie, dar la fel de important este si modul cum este cheltuit, indiferent de activitate si domeniu. Risipa banilor pe lucruri considerate lux duce sigur catre dezastru.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.