Vai domnule, cred că vă bucuraţi foarte tare că mă vedeţi, s-a ridicat şi steagul! (1)

Circulam des cu trenul în deplasările mele în interes de serviciu, era ca o obişnuinţă pentru mine. Tânără, fără obligaţii, mi se potrivea de minune jobul pe care îl aveam la acea vreme, mai ales că îmi place să călătoresc, să văd locuri interesante, oameni noi. Nu-mi făceam probleme cu deconturile, firma îşi permitea să plătească călătoria cu trenul la clasa 1 sau cuşetă, după caz. S-a întâmplat ca în una din deplasările mele să întâmpin cea mai mare ruşine pe care puteam să o păţesc. …

Călătorie noaptea cu trenul. Îmi cumpărasem biletul la clasa 1, pentru cuşetă nu mai erau locuri în trenul Bucureşti-Iaşi. Deşi la cuşetă nu mai erau locuri, am fost surprinsă să văd că la clasa 1 erau destule locuri neocupate. Trecuse mai bine de 30 de minute când a venit controlorul, şi ce să vezi… nu mai găseam biletul. Eram convinsă că este în geantă, dar tot nu-l găseam. Înfuriată, roşie la faţă… căutam ca disperata biletul în geanta mea şi nu era de găsit. Controlorul încerca să mă liniştească.

– Calmaţi-vă, uşor… o să-l găsiţi până la urmă.

– Am bilet, doar nu veneam la clasa 1 dacă nu aveam bilet. Mă deplasez în interes de serviciu… este aici pe undeva.

– Nu vă enervaţi, căutaţi-l în linişte… termin cu ceilalţi şi revin la d-voastră.

– Ufff… am răbufnit nervoasă, înjurând în sinea mea.

Nu mai ştiam unde să caut. Încercam să mă liniştesc, să-mi aduc aminte unde l-am pus. De fiecare dată îmi spuneam că l-am pus în geantă, dar nu era de găsit. Deja îmi făceam o mie şi una de gânduri… în cel mai rău scenariu… mă gândeam că mă va da jos din tren la următoarea oprire şi va chema Poliţia CFR, iar eu trebuia să fiu a doua zi în Iaşi, aveam o întâlnire la ora 10, nici nu concepeam să ratez acea întâlnire.

Până să se întoarcă controlorul, mi-am răsturnat geanta pe scaunul gol de lângă mine. Oricât mi-aş fi dorit, oricât l-aş fi căutat printre obiecte… biletul nu era acolo. Lipsea cu desăvârşire. Ce mă fac? Cum rezolv treaba asta? Speram să găsesc o soluţie, dar nimic. Îmi venea să intru în pământ de ruşine când a revenit controlorul. Căutasem peste tot, dar biletul nu era. Cu siguranţă mi-a căzut din geantă, altă explicaţie nu era.

– Vă jur că mi-am luat bilet!… i-am spus eu plină de nervi, cu lacrimi în ochi.

– Dnă, liniştiţi-vă! Luaţi o gură de apă şi încercaţi să vă liniştiţi… mi-a zis el foarte calm. Vom rezolva situaţia…

– Vă rog, să nu mă daţi jos din tren… mâine am o întâlnire la ora 10 în Iaşi.

– Dnă, nu va dă nimeni jos din tren, liniştiţi-vă!

Cuvintele lui păreau că mă liniştesc un pic, dar ceea ce a continuat m-a neliniştit la loc.

– Am doar o rugăminte la d-voastră. Veniţi cu mine să staţi într-un alt vagon, să nu am eu probleme… în caz că vine supra controlul.

– Unde anume?

– Vă arăt eu, veniţi cu mine, luaţi-vă tot bagajul.

Stresată, ruşinată, mi-am luat geanta şi trolerul şi m-am dus cu el. Un domn la vreo 40 de ani, nu mai mult, destul de atrăgător. Am traversat tot coridorul spre locomotivă, apoi am trecut în vagonul de cuşete. La prima cuşetă, s-a oprit şi mi-a făcut semn să intru. A intrat şi el după mine şi a închis uşa imediat.

– Asta este cuşeta pentru personalul angajat, nu o să vă deranjeze nimeni aici.

– Mulţumesc… i-am răspuns eu uşurată.

– Rămâi aici, mai am puţin de lucru, apoi vin să-ţi ţin de urât. Numele meu este Petre şi eşti verişoara mea, pentru orice eventualitate.

M-a amuzat puţin situaţia. M-am prezentat şi eu la rândul meu… Amalia. M-am aşezat pe pat cât mai aproape de fereastră. La cât eram de agitată aveam nevoie să mă liniştesc. Timpul trecea greu, parcă mai greu ca alte dăţi, poate că situaţia în care mă aflam a contribuit la starea mea generală. Am citit un pic, am ascultat puţină muzică, dar nu eram liniştită pe deplin.

Trecuse de ora 12 când a revenit Petre în cuşetă. Şi-a dat şapca jos din cap şi geanta de pe umăr şi s-a aşezat pe patul din faţa mea. Imediat a intrat în discuţie cu mine… ce vârstă am, ce lucrez, mai târziu starea civilă şi altele. Amabilă, i-am răspuns politicos şi am încercat să port un dialog cu el. Nu am realizat pe moment, dar discuţiile noastre devenise tot mai plăcute şi interesante. Dacă ai prejudecăţi poţi gândi greşit dacă spui… este doar un controlor de tren. El avea totuşi un bagaj informaţional puţin peste mediu.

Câteodată sunt naivă şi uit că sunt o femeie de 27 de ani destul de atractivă pentru bărbaţi. Nu am înţeles din prima de ce s-a aşezat după un timp în faţa mea. Îmi studia picioarele. Rochia subţire, vaporoasă… un pic deasupra genunchiului, căuta cu privirea pe sub marginea rochiei sus pe coapse. În timpul conversaţiilor am mereu tendinţa să dau mult din mâini şi nu mai sunt atentă la felul cum sunt aşezate hainele pe mine… defect profesional. Atunci nu am realizat imediat, dar la felul cum mă mişcam şi discutam noi doi, marginea rochiei a urcat tot mai sus.

Aproape de jumătatea coapselor se afla marginea rochiei. Chiar dacă ţineam picioarele apropiate, este posibil ca el să-mi fi văzut chiloţii, fapt ce l-a excitat foarte mult. Aveam un schimb de idei foarte interesant… când, privind din greşeală în jos, i-am văzut prohabul ridicat. M-am blocat imediat. Tenul meu alb s-a făcut roşu instant. Mi-am aranjat rochia, mi-am muşcat uşor buzele, privirea ruşinată în jos. Cu siguranţă el a înţeles ce s-a întâmplat, dar nu a făcut nici un gest şi nici nu a adus în discuţie despre asta. Eu… cum să-i spun?!… Vai domnule, cred că vă bucuraţi foarte tare că mă vedeţi, s-a ridicat şi steagul!

Am încercat să mă comport normal, cuvintele nu mai veneau uşor pe limbă, cumva… privirea se îndrepta în jos, deşi ştiam care era cauza emoţiilor mele. Petre, natural în discuţie, nimic despre erecţia lui. Eu… nu mai aveam aer, mi se părea cald, uşoare palpitaţii la inimă, îmi transpirase mâinile… aveam tendinţa să mă joc prea mult cu părul. Nu era nimic respingător, am înţeles că mă excitasem când am simţit că m-am umezit între picioare. Nu mai făcusem sex de câteva luni, iar dorinţa părea tot mai prezentă.

– Ce s-a întâmplat cu tine, mi-a zis Petre? Ai ceva emoţii… ce s-a întâmplat?

Nici nu a apucat să termine bine întrebarea şi a venit lângă mine. Îmi bătea inima cu putere, privirea mi-a trecut în treacăt spre zona dintre picioarele lui. Uufff… ce cald îmi părea a fi!… A întins mâna stângă şi a aşezat-o pe genunchiul piciorului drept. Am dat să mă retrag, apoi m-am oprit. Şi-a continuat mişcarea fină pe zona genunchiului. Ceva din mine, neexplicabil dorea sex în acel moment. Dintr-o dată mi se părea interesant să fac sex cu acel bărbat, pe care nu-l mai văzusem vreodată. A ridicat uşor mâna pe picior, şi-a făcut loc între coapse… nu mă recunoşteam ca femeie, nu mă credeam în stare, dar am făcut-o… mi-am depărtat uşor picioarele să-i fac loc să urce mai sus.

Ruşinată, cu emoţii puternice, l-am lăsat să înainteze cu mâna între picioarele mele. Am închis ochii, respiram greu… s-a lipit de mine… mâna a ajuns aproape de chiloţi. Eram convinsă că-şi va da seama că sunt umedă, dar ce mai conta. Când mi-a atins marginea chiloţilor, am oftat uşor. Degetele delicate îmi masau uşor labiile pe deasupra chiloţilor… mmm… tipul ştia să aţâţe o femeie. A continuat aşa o vreme de-mi venea să urlu… mă fută o dată!…

A ridicat mâna mai sus, mi-a prins marginea de la chiloţi şi a vrut să mă dezbrace. Singurul meu gând a fost…

– Dacă vine cineva!

– Am încuiat uşa, plus că… sigur dorm toţi la ora asta.

L-am lăsat să mă dezbrace de chiloţi. Credeam că va băga din nou mâna sub rochie. De data asta a dus mâna la nasturii de sus a rochiei. I-a desfăcut lent… doar aveam toată noaptea la dispoziţie. Când a reuşit a băgat mâna în sutien, a tras sutienul în jos şi mi-a scos sânii afară… am închis ochii de ruşine. S-a apropiat cu buzele şi mi-a luat sfârcul sânului drept în gură… mmm… mâna dreaptă a băgat-o sub rochie… a ajuns la punctul fierbinte… mi-a masat uşor labiile, apoi a băgat un deget în mine… aahh…

Sugea hulpav şi mă penetra cu degetul tot mai adânc. Eram foarte excitată şi cu siguranţă îmi doream ceea ce avea între picioare. Trupul nu mă mai asculta… picioarele s-au depărtat larg, trupul arcuind, gemete tot mai prezente.

Am înteles ce se întamplă când şi-a deschis fermoarul de la pantaloni, a scos penisul afară. Îl voiam, dar eram prea ruşinată să deschid ochii. Mi-a luat mâna dreaptă şi a pus-o pe gland… mi-am muşcat buzele când l-am atins, capul întors în partea opusă. Pe nevăzute, încercam să-l simt, să-i simt duritatea şi dimensiunea… m-a lăsat pe mine… mâna aluneca lent în sus şi în jos. L-am strâns de câteva ori mai ferm, în timp ce încercam să-l vizualizez mental. Era de două ori cât mâna mea… pe lat. Am eu o mână finuţă, dar tot era un penis mare.

Îl frecam tot mai repede, el s-a dezbrăcat pe rând de cămaşă şi de pantaloni. Mai târziu i-am aruncat o scurtă privire şi l-am văzut complet dezbrăcat. A încercat să mă dezbrace de rochie, însă, i-am spus că prefer să rămână pe mine. Nu ştiu de ce, dar mi se părea mai incitant. Nu a zis nimic. Mi-a supt sânii… pe amândoi, în timp ce-i frecam penisul. S-a lăsat uşor… i-am eliberat penisul… m-a ridicat cu totul pe pat.

Imediat s-a băgat cu capul între picioarele mele. Mi-a ridicat rochia, limba şi buzele le simţeam pe coapse… aahh… a ajuns… la capăt… mi-a atins labiile cu degetele, apoi i-am simţit limba… daa… mişcări lente de sus până jos la început… am început să vibrez toată când mi-a atins clitorisul. M-am făcut comodă pe pat, perna sub cap… primindu-l pe el cu totul.

A întins o mână spre sâni… m-a ciupit de sfârcuri, a tras de ei… lingea ca un nebun… parcă intrase în priză, mi-a ridicat un picior, ca să poată ajunge mai bine… şi lipit gura de vulva mea… limba m-a pătruns imediat. O simţeam mişcându-se rapid, atingându-mi pereţii vaginali roată împrejur. Am deschis ochii şi l-am privit… ce imagine frumoasă!… Un străin între picioarele mele şi mă lingea ca un disperat, dar îmi provoca mari satisfacţii.

După un timp s-a ridicat… a urcat mai sus deasupra mea. Acesta era momentul mult aşteptat… am închis ochii, capul lăsat spre partea dreaptă, vizualizam mental momentul. S-a lăsat peste mine… şi m-a pătruns… aahh… ştiam eu că penisul ăla o să mă facă să suspin. A intrat adânc în mine, se mişca lent, pubisurile se frecau unul de altul, cu o mână mă trăgea de sâni. A încercat să mă sărute, dar nu eram în stare să fac asta, însă s-a mulţumit să-mi sărute toată partea stângă a gâtului… de sus de la ureche, până jos la claviculă…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Vai domnule, cred că vă bucuraţi foarte tare că mă vedeţi, s-a ridicat şi steagul! (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura