Rebeca… muşcă-mă de ureche!

Deşi ploua afară destul de tare, m-am decis să mai fac o vizită la salonul de masaj erotic. Cum să nu-mi placă să fiu în compania unor fete frumoase… tinere şi dezinvolte?! Managerul salonului mi-a zis la început… o să ajungi să cunoşti toate fetele… Nu l-am crezut atunci, şi uite-mă din nou, pregătit să intru în cameră cu o altă fată frumoasă şi cu experienţă în masajul erotic. Azi i-a venit rândul lui Rebeca… o fată frumoasă, de înălţime medie, forme apetisante… coapse pline, sâni rotunzi, nu foarte mari… şi destul de vorbăreaţă. …

Imediat ce am intrat cu ea în cameră, am început să mă dezbrac de haine ca să fac un duş fierbinte… foarte potrivit la vremea rece şi ploioasă de afară. Rebeca s-a schimbat de rochia mulată pe trup de culoare albastru închis. A revenit în cameră înfăşurată într-un prosop lung ce-i acoperea bustul. Întins pe pat, o aşteptam nerăbdător lângă mine. Şi-a dat jos prosopul, a stins lumina din tavan, lăsând doar ledurile aplicate strategic… muzica lentă asiatică se auzea în boxe.

Aşezat pe burtă, cu capul băgat în perna moale, cu mâinile pe lângă corp, picioarele uşor depărtate, ca să-i fac loc între ele. Am început să învăţ… de acolo se începe masajul. Înainte să facă asta m-a pus în temă… trupul meu încălzit de la apa fierbinte, iar crema de masaj… aş putea să o consider destul de rece. Şi era un pic rece, dar plăcut, suportabil. Cu mâinile ei dibace a început să-mi pună cremă din abundenţă pe trup… aahh… a început de la coapse, a coborât spre gambe, tălpile de la picioare… apoi a urcat pe fese, zona lombară şi restul spatelui până la umeri.

Eram plin de cremă… Rebeca apăsa ferm cu antebraţul… în zona lombară, urcând rapid spre omoplaţi. Apăsa cu încredere, făcându-mă să suspin de plăcere, relaxându-mă total. Din când în când îmi punea întrebări de genul… este bine aşa?… este prea tare?… îţi place aşa?… M-am lăsat total pe mâna ei. Fiecare fată are stilul ei… preponderent către relaxare sau înclină mai mult spre erotic. O îmbinare între masajul de relaxare şi masajul de erotic este cel mai indicat, însă, depinde şi de ceea ce doreşte fiecare client, mai mult relaxare sau mai mult erotic.

Am simţit că partea cu masajul de relaxare s-a încheiat. A luat o cantitate destul de mare de cremă şi s-a uns pe sâni şi abdomen. S-a aplecat peste mine, sânii rotunzi m-au atins pe spate… s-a lăsat cu totul pe mine. Fiind amândoi unşi bine de cremă, trupurile alunecau uşor… fără pic de rezistenţă. Sânii mi-au atins fesele, a urcat până a ajuns cu sânii la umeri. Câteva curse în sus şi în jos pe trupul meu… m-a sărutat pe spate, a urcat mai sus… apoi pe umeri… mmm… la ureche… ddaa… limba a intrat în ureche… aahh… furnicături simţeam pe şira spinării.

Îmi venea să-i spun… muşcă-mă de ureche!… dar nu a fost nevoie, a ştiut ce-mi doream. M-a muşcat uşor… mmm… şi-a frecat sănii de trupul meu, de sus până jos. Când ajungea la cap… mă săruta pe umăr, la ureche, mă muşca uşor… cu o mână îmi masa fesele, coapsele… a băgat mâna între picioare atingându-mă la testicule… mmm…

M-am întors cu faţa în sus. Voiam să-i văd sânii, să-i ating… să-i strâng ferm. A pus din abundenţă cremă… pe abdomen şi piept. A insistat destul de mult asupra penisului. Mâinile ei alunecau rapid în sus şi în jos. Am întins mâna către fesele ei… mmm… era plină de cremă, mâna îmi aluneca, nu reuşeam să-i strâng ferm. Îmi plăceau sânii, plăcuţi la atingere… nu foarte mari, dar rotunzi şi tari. Îţi vine să tragi de ei, buzele să cuprindă sfârcurile… să fie supte, muşcate.

S-a aplecat peste mine… sânii apăsau… când cu mâna, când cu sânii îmi masa destul de intens penisul. A făcut aceleaşi mişcări cum făcuse mai devreme când eram aşezat pe burtă, numai că acum era mai plăcut, mai senzual, mai excitant… oferea o atenţie destul de mare penisului, ce se făcuse destul de mare.

A mai pus cremă între picioarele ei… s-a urcat deasupra mea, cu faţa spre mine, în şezut pe abdomen. Mâinile alunecau pe piept… mişcările din bazin destul de ample, în zona penisului, apoi mai sus, şi… repeat… priveam excitat la ea, mâinile alunecau pe trupul ei… pe coapse, abdomen şi sâni… ddaa… s-a lăsat peste mine… mmm… m-a muşcat uşor de ureche. S-a întors invers, cu spatele la mine. Sprijinită în braţe, aplecată spre mine, a continuat să se mişte provocator pe trupul meu, mai ales în zona penisului… frecându-se între picioarele ei. Am prins-o de sâni. Deşi îmi alunecau mâinile, am încercat să-i strâng destul de tare.

De mai multe ori a schimbat poziţia, când deasupra mea, când din lateral. Cu sânii, cu mâinile se ocupa atent de zona penisului. M-a surprins când mi-a cerut voie să se aşeze invers peste mine, cu sânii peste penis, un fel de 69. Nu puteam să refuz… se mişca înainte şi înapoi. Prin acel semi întuneric, privirea îmi era aţintită către zona dintre picioarele ei. Mâinile aşezate pe fese, masându-le uşor. Se mişca rapid, cu fiecare mişcare du-te-vino venea tot mai aproape.

Aveam mâinile pe coapse, când venea spre mine, părea că o invit să vină şi mai mult… a ajuns destul de aproape… îmi ţinea penisul cu o mână de la bază, iar cu alta făcea o mişcare rapidă de sus în jos, pe toată lungimea. Nu am mai rezistat… m-am ridicat puţin, ajuns cu capul între picioarele ei i-am sărutat labiile… a venit mai mult spre mine. Limba a intrat în interior… a început să geamă, a venit cu totul spre mine, exact deasupra mea… mişca din bazin înainte şi înapoi… cu limba făceam o mişcare rapidă.

Gemea şi se mişca… s-a ridicat în şezut… mâinile alunecau pe trupul ei… o trăgeam de sâni… începusem să mă încordez, continua să-mi frece penisul în acelaşi ritm… ddaa… simţeam momentul, ea gemea şi mai tare… limba adânc în interior. Gemetele ei mă incitau… au urmat şi ale mele… aahhh… m-am oprit… ddaa… momentul eliberator m-a făcut să tremur necontrolat, un jet puternic s-a scurs pe abdomen, urmate de altele cu intensitate mai mică.

M-a ajutat să mă şterg, însă era în zadar. Nu ajuta foarte mult. Deşi crema intră în piele, simţeam nevoia să fac un duş. Din nou, o nouă experienţă minunată alături de o fată frumoasă la salonul Ador Masaj. Cu siguranţă Rebeca mă mai aşteaptă să o vizitez. Rămâne de văzut dacă o aleg tot pe ea sau urmează o altă fată la rând… doar trebuie să le cunosc pe toate, nu-i asa?!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

8 comentarii la „Rebeca… muşcă-mă de ureche!”

  1. Foarte frumos domnu Roz trebuie programare vreau s-ă merg și eu găsesc și cu bărbați dar vreau cu 2 mulțumesc mult pentru răspuns o seara frumoasa și sa savurați ceaiul.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.