Vai domnule, cred că vă bucuraţi foarte tare că mă vedeţi, s-a ridicat şi steagul! (2)

… După un timp s-a ridicat… a urcat mai sus deasupra mea. Asta era momentul mult aşteptat… am închis ochii, capul lăsat spre partea dreaptă, vizualizam mental momentul. S-a lăsat peste mine… şi m-a pătruns… aahh… ştiam eu că penisul ăla o să mă facă să suspin. A intrat adânc în mine, se mişca lent, pubisurile se frecau unul de altul, cu o mână mă trăgea de sâni. A încercat să mă sărute, dar nu eram în stare să fac asta, însă s-a mulţumit să-mi sărute toată partea stângă a gâtului… de sus de la ureche, până jos la claviculă. …

L-am cuprins cu braţele, mâinile alunecau pe spatele lui lat. O mână a alunecat mai jos… i-am atins una din fese… de obicei sunt înnebunită după fesele bărbaţilor, îmi place să-i strâng ferm, uneori chiar să-i muşc, însă acum m-am mulţumit doar să-i pipăi puţin şi să-i îndrum mişcările. Apăsam… indicându-i să se mişte mai repede, mai repede. A înţeles ce vreau… gemetele erau pe măsura plăcerilor provocate de el.

S-a ridicat de pe mine, m-a prins de mână şi m-a ajutat să mă ridic în şezut. Petre s-a aşezat cu spatele de plafonul despărţitor al cuşetelor, m-a tras spre el cu braţele lui puternice şi m-a aşezat pe picioarele lui, faţă în faţă cu el. Penisul îmi atingea uşor abdomenul, l-am prins cu mâna stângă şi mă jucam uşor cu el. Acesta mi-a prins sânii cu ambele mâini, trăgea de ei privindu-i, când pe unul, când pe celălalt. Se pregătea să se apropie cu gura de ei, dar s-a răzgândit. A prins cu ambele mâini de partea de jos a rochiei şi a ridicat-o până în jurul taliei… apoi mai sus.

De data asta nu am mai spus nimic, l-am lăsat să mă dezbrace de rochie, ca apoi să treacă la sutien. Îi sclipeau ochii privindu-mi de aproape trupul gol… trupul subţire, sânii potriviţi. Privindu-mi trupul insistent am început să mă ruşinez… roşie în obraji, capul lăsat, privirea către zona dintre picioarele lui, în timp ce-i atingeam fin penisul cu degetele.

Mi-a prins sânii cu ambele mâini, a venit spre mine şi a început să-i sugă pe amândoi… parcă mai flămând ca la început. Ţineam capul uşor lăsat pe spate, suspinând uşor… sugea sânii atât de bine încât nu m-am putut abţine să nu-i pun mâna pe cap şi să-l apăs ferm. Mă încălzisem iar… excitată, fierbinte… aşteptam ca el să facă următorul pas, deşi aş fi putut să-l încalec singură fără să mă îndrume el. Aşteptarea nu a durat mult, ţinându-mi sfârcul sânul drept în gură, m-a prins cu mâinile de fese… m-a ridicat şi m-a aşezat în penisul lui.

… ddaa… m-am lăsat imediat în el. Intrase tot în mine… plină de el. Îmi părea mai mare acum în această poziţie. Şi-a pus mâinile deasupra şoldurilor… m-a prins ferm. Cu mişcări tot mai ample, mă ridica şi mă lăsa la loc. Buzele lui sugeau lacom când la un sân, când la altul. O dată cu el mă mişcam tot mai tare, săream în poala lui gâfâind… Petre se chinuia să menţină sânul cu gura de la atâta zbenguială. M-a prins de mijloc şi m-a ridicat destul de mult…

– Wow, ce vrei să faci?… l-am întrebat eu.

– Ridică-te în picioare pe pat şi vino spre mine…

Mi-am depărtat picioarele cât să poată intra cu capul între ele. Limba intrase în mine… aahh… cu o mână îmi frământa pe rând sânii, iar cu alta mă strângea de fese. Avea idei destul de îndrăzneţe, nu că mi-ar fi fost străine, dar nu aşa din prima cu un necunoscut. În timp ce mă penetra adânc cu limba mă gândeam la momentul când îmi va cere să-l satisfac oral. Eram convinsă că va dori sex oral, mai ales după modul insistent în care îmi făcea cunilingus. Îl voi refuza sau nu?!… şi nu ştiam răspunsul. Rămânea să mă decid pe moment.

Nu mă slăbea o clipă. Băgat cu capul între picioarele mele îmi alinta clitorisul şi labiile, trăgându-mă de fese spre el. Sprijinită cu o mână de plafonul cuşetei, cu alta mă strângeam de sâni… tremuram uşor. Speram să-şi ducă misiunea până la capăt, să nu se oprească în acel moment crucial. Gemetele mele păreau că-l incita mai tare, insistând şi mai mult. Când m-am aşteptat mai puţin, s-a oprit, m-a tras spre el, în timp ce încerca să se întindă pe pat.

Am vrut să mă ridic, dar el m-a răsucit într-o clipă şi m-am trezit într-un 69 clasic. El şi-a continuat aventura… limba adânc în mine, mâinile lui apăsau pe fese. Mişcam din bazin apăsând pe buzele lui. Penisul era aproape de gura mea. Acum aveam ocazia să-l studiez mai bine. Îmi plăcea forma lui… am întins mâna stângă şi l-am prins de la jumătate. Am făcut o comparaţie vizuală dintre mâna mea şi glandul lui. Era mare…

Tremuram din ce în ce mai tare, Petre mă ţinea strâns, eu gemeam tot mai intens, jucându-mă cu penisul. Aşezasem capul pe coapsa lui… ochii închişi, gura semi deschisă… aahhh… orgasmul a fost atât de puternic încât a trebuit să mă ridic de pe el ca să mă liniştesc un pic. Ghemuită în colţul opus, cu faţa către plafon… respiram greu încercând să-mi revin. A venit lângă mine după câteva minute.

– Totul este în regulă?… m-a întrebat el.

– Ahh… da, totul este în regulă. Mulţumesc că m-ai lăsat un pic să-mi revin.

Mi-a zâmbit. Şi-a aşezat o mână pe coapsa mea… atingeri fine… îşi deplasa mâna încet pe trupul meu. Era plăcut, liniştitor. S-a aplecat şi m-a sărutat pe fese. A venit mai mult spre mine. I-am simţit întâi cealaltă mână, apoi vârful penisului… şi-a făcut loc printre labii şi a împins brusc… aahh… Sprijinit în ambele braţe mă penetra tot mai energic. Gâfâiam amândoi.

Mai târziu… s-a oprit, dar nu a ieşit din mine. M-a îndrumat să mă aşez pe spate, mi-a ridicat piciorul drept pe umărul lui, apoi s-a lăsat greu peste mine. Mişcările tot mai ample şi mai rapide, lovindu-se puternic de mine. Gâfâia din ce în ce mai tare… şi eu împreună cu el… aahh… l-am simţit. Am apucat să spun ferm… nu în mine!… aahh… s-a retras imediat, şi-a prins penisul cu mâna stângă, îl freca energic… faţa schimonosită, ochii închişi… aahh… sămânţa a ţâşnit puternic.

Câţiva stropi au sărit pe sâni, iar restul s-a scurs pe abdomen. Dintr-o dată mi-a tăiat tot cheful să mai fac sex cu el. Nu ştiu de ce, dar mi s-a părut aiurea să termine pe mine. Nici un alt iubit sau partener de sex nu făcuse asta. M-am şters cu şerveţele umede, dar tot mi se părea că sunt lipicioasă.

Am rămas dezbrăcaţi… eu ghemuită cu faţa spre el, el întins la celălalt capăt, cu picioarele depărtate, oferindu-mi generos o privelişte către organele genitale… al cărui penis se făcuse mic, blegit, aşezat pe coapsa stângă. Nici eu, nici el nu am lăsat impresia că totul s-a terminat şi că putem să ne îmbrăcăm. Cei drept, eu aş mai fi vrut. O mică pauză era necesară pentru amândoi pentru a ne cunoaşte mai bine.

Discuţiile interesante au revenit. Nu mă aşteptam să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu el. Trecuse mai bine de jumătate de oră. Se făcuse linişte… mă privea atent. Mi-a făcut semn să mă ridic şi să mă apropii de el. Emoţiile mi-au revenit. Când am ajuns în dreptul lui, mi-a prins faţa în palme şi a început să mă sărute pe gură. Uşor, uşor… am intrat în jocul lui. Ulterior am înţeles că este rândul meu să-i fac preludiu. Jucăria dintre picioarele lui încă era moale.

Suspina încet… săruturile, mele s-au dus pe obraz, către ureche… i-am supt uşor lobul urechii. Mi-a prins o mână şi a dus-o direct între picioarele lui. Continuând cu săruturile îi simţeam penisul ce prindea viaţă în mâna mea. Petre s-a întins pe spate… m-a îndrumat să-l sărut pe piept, la sfârcuri… uşor, uşor… am ajuns la abdomen… continua să mă direcţioneze central… aveam penisul erect în mână, buzele coborâse la buric… i-am aruncat o privire.

Întins pe spate, ochii închişi şi suspina încet. Am realizat că vrea lucrul la care mă gândisem mult mai devreme. Aş fi putut să mă opresc, să-l refuz, însă… parcă îmi doream să-l gust, să-i simt textura, să-l simt cum vibrează în gura mea. Şi-a ţinut mâinile pe umerii mei până când a simţit buzele mele pe capul penisului… aahh…

Am început să-l sug… intrase doar vârful. Din când în când deschideam ochii şi mă uitam spre el. Nu avea de gând să mă privească, să mă vadă la lucru… ci doar afişa un zâmbet satisfăcut cu ochii închişi. Asta m-a ajutat să continui. Nu ştiu de ce, dar nu-mi doream să vadă toată scena, asta mi-a oferit mai multă încredere să continui.

Buzele alunecau tot mai rapid… l-am scos din gură, limba şi buzele coborau şi urcau… când mai repede, când mai lent. De fiecare dată când simţea buzele mulate pe gland ofta şi mai tare. Cu mâna stângă îi masam testiculele, buzele strânse în jurul glandului se mişcau mai rapid… mmm… a pus mâinile pe umerii mei şi părea că mă îndrumă să mă mişc mai repede… ahhh… picioarele îi erau încordate, un uşor tremur şi-a făcut apariţia… îmi mişcam capul tot mai rapid… intrase mai mut de jumătate în gura mea… mâinile lui m-au strâns de umeri… aahh… ddaa… în ultimul moment am scos penisul din gură, l-am frecat rapid… era foarte încordat… sperma a ţâşnit pe abdomenul lui. Era rândul lui acum să fie lipicios.

Mai era ceva timp pentru un somn mic, ne-am îmbrăcat amândoi. Întinsă pe pat, perna sub cap. Aşteptam să iasă din cuşetă şi să stingă lumina. Înainte să iasă mi-a zis.

– Ştiam că ai bilet. L-ai scos din geantă când ai verificat ce loc ai, însă ai omis să-l pui înapoi în geantă. Nu m-ai văzut când am trecut prin vagon înainte să te aşezi şi ţi-am luat biletul de pe scaun, ce se afla lângă geanta ta. Am făcut asta pentru mi-ai plăcut şi voiam să avem o seară amândoi. Somn uşor, ai nevoie!

Am avut puterea să zambesc şi m-am pus la somn.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Vai domnule, cred că vă bucuraţi foarte tare că mă vedeţi, s-a ridicat şi steagul! (2)”

  1. Sa mai ai incredere in ,,nasul” de la CFR”…nu ai cum…asa ca Roz nu stiu daca o mai primesti pe Duamna Viorica neatinsa, daca vine cu trenul, precum spunea intr-un comentariu anterior.

    1. Bună ziua domnu Cuplu eu vin pe jos de la Videle la București că nu m-ai am încredere în Cfr nici controlori.
      Dacă pierd și eu biletul pe mine m-a da jos din tren la Surdulesti.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.