Matematică și sex

Eram în anul 1984, spre sfârșitul toamnei. Mimi căpătase experiență în dragoste, am împărtășit cu ea multe din cunoștințele mele în ale iubirii. Ne iubeam frumos și cu multă plăcere ori de câte ori aveam ocazia. Eu, după ce am dat examenul de treaptă m-am mutat la alt liceu în Pitești. Din acest motiv nu ne mai vedeam chiar așa de des. Iubirea noastră era frumoasă și sinceră, dar activitatea zilnică nu ne permitea să ne mai vedem ca atunci când eram în același liceu. Cu toate că nu ne mai vedem atât de des, ne doream unul pe celălalt atât de tare, ca atunci când ne întâlneam. …

Căutam să recuperăm timpul pierdut. Începuse școala de ceva timp, eram clasa a unsprezecea, acum aveam alți colegi, eram într-o clasă unde erau numai băieți, cu câțiva dintre ei eram mai apropiat, se legau prietenii chiar aș putea spune. Amiciții bazate pe interese de grup. Un asemenea grup s-a format și eram și eu cooptat. Interesele erau comune, ieșeam la câte o bere, la o cafea, câteodată la câte o carte, ce se încheia spre dimineață.

Din când în când ne meditam la materiile de la școală, la matematică, la fizică. Mimi ce era o elevă silitoare și foarte bună la aceste materii, a acceptat ca din când în când să ne mai verifice cunoștințele, noi nefiind ași. Pentru cine nu știe, pe atunci se facea școală și sâmbăta, iar din această cauză nu ne puteam vedea decât duminica. Într-o duminică dimineață am stabilit să ne vedem și să lucrăm puțin la matematică, după care ne propusesem să mergem să ne plimbăm prin oraș.

Ne-am întâlnit pe la ora 10 și am stabilit să mergem la un coleg de-al meu de care eram nedespărțit, el locuind în chirie într-un apartament în oraș. Am ajuns la Cristi, ne-am făcut câte o cafea cu intenția de a sta un pic la taclale înainte de a ne apuca de învățat. Cristi era un tip înalt, sportiv, cu o mustăcioară puțin conturată și cel mai important… avea acel lipici la fete, plus că era mereu disponibil pentru a flirta. Cu Mimi se întâlnise de vreo două ori și îi făcuse o impresie frumoasă, îl considera un tip șarmant apreciindu-l pentru aspectul și calitățile lui, iar Cristi o sorbea din ochi, dorind o aventură cu ea, lucru declarat la prima lor întrevedere.

Mimi era îmbrăcată într-o fustă de blugi scurtă din care ieșeau picioarele frumos conturate, acoperite de ciorapi de mătase culoarea piciorului, o bluză din pânză prin care se vedea sutienul, ce îi acoperea sânii măricei, tari și frumos conturați, pe care de multe ori i-am mângâiat și sărutat jucându-mă cu sfârcurile lor. Sfârcuri ce se întăreau ori de câte ori erau atinse, aveau o culoare maronie, erau măricei și dornici să te joci cu ei.

Pielea ei albă catifelată cu miros de parfum discret te îmbia și te ducea cu gândul la lucruri nu tocmai ortodoxe. Numai când o priveam aveam o erecție instantanee. Mimi era plină de sex appel. Am observat că și Cristi o privește cu interes și ar dori o mică aventură cu ea. Sincer, mi-a încolțit în minte această idee, dar evitam să o discut cu ea, îmi era frică de reacția ei. Am lucrat noi la niște exerciții la matematică sub privirile ei. Mai mult ne chinuiam pentru că matematica nu prea era de noi.

La un moment dat Cristi supărat că nu reușește cu rezolvarea problemei, a închis caietul și a propus să bem câte o bere sau un păhărel de coniac. Am ales coniac. Am băut un păhărel, apoi pe al doilea… starea euforică ne-a cuprins pe toți. Mimi era foarte voioasă, roșeața din obraji era din ce în ce mai proeminentă, am sărutat-o pe gât mângâindu-i umerii, mi-a răspuns la sărut, mângâindu-mă. Am simțit-o excitată, dornică de iubire. Cristi ne-a invitat să ne retragem în dormitor.

Mimi mă săruta cu pasiune, am luat-o în brațe. Fiind micuță, i-am desfăcut fermoarul de la fustă, și-a dat-o jos rămânând în ciorapi și chiloți. O priveam cu pasiune, excitându-mă, simțind cum penisul meu explodează în pantaloni, iar ea deja plină de dorință. M-a dezbrăcat de pantaloni, atunci mi-a băgat mâna în chiloți și mi-a scos mădularul erect, ce avea o mărime și duritate care o făcea să se excite numai când îl vedea. L-a mângâiat după care l-a frecat cu mișcări rapide, privindu-l cu ochii mari.

I-am desfăcut sutienul… sugându-i sfârcurile sânilor, lingându-I, până când aceștia s-au întărit. I-am dat chiloțeii jos rămânând în păsărica goală. Era frumos rasă și avea un miros dulce acrișor, umedă, plină de sevă și dorință. I-am băgat degetele între labii, masându-i clitorisul care se întărise și devenise foarte sensibil. Ea se juca cu penisul frecându-l tot mai tare. Mă săruta pe piept, coboară spre buric, ajungând la penis… îl sărută după care începu să-l sugă cu putere, limba i se încolăci pe capul lui.

Mă apropiam de ejaculare când m-a simțit și s-a oprit. Eu am început să îi frec clitorisul cu mișcări circulare știind că îi face plăcere, am sărutat-o pe sâni, sfârcurile erau întărite. I-am desfăcut labiile și am început să îi ling clitorisul, Mimi gemea de plăcere, îmi cerea să o penetrez. Știam că dorea să o simtă în ea toată, să simtă sperma cum îi invadează vaginul.

Ne-am oprit și ne-am aprins câte o țigară. Atunci i-am propus… dacă vrea să-l băgăm și pe Cristi în jocul nostru, știam că la cât era de excitată, si nu ar fi spus nu. După o clipă de gândire mi-a răspuns că nu i-ar displace, iar dacă eu nu am nimic împotrivă este de acord, cu rugămintea că acest fapt să nu pericliteze relația noastră. Am fost de acord și l-am invitat și pe Cristi lângă noi. Cristi era pregătit, l-am simțit, de mult o dorea pe Mimi.

Nu a mai așteptat și a trecut la treabă. S-a dezbrăcat iute… mădularul erect era de mărime considerabilă, chiar mai mare decât al meu. Am rămas surprins când l-am văzut, ea nu și-a putut ascunde uimirea, nu putea să-și ia privirea de la acel monstru. Mimi și-a terminat țigara, iar Cristi a sărutat-o cu putere pe gură, parcă nu se mai sătura de ea, îi mângâia sânii, alintându-i cu limba, sugându-i și mușcându-i cu buzele. Degetele îi explora păsărica alintându-i clitorisul cu mișcări circulare. Se vedea cum din interiorul ei seva țâșnea incontrolabil, Mimi gemea de plăcere, își arcuia corpul incontrolabil.

Eu îi priveam excitat de pe fotoliu frecându-mi penisul, provocându-mi plăcere imensă. Nu îmi imaginam că mă poate excita atât de mult privindu-mi prietena cum este futută de un alt bărbat. Cristi a coborât cu limba în pizda excitată dezmierdând-o cu săruturi și lingând toată seva din ea, dar Mimi vroia monstrul în ea. A înțeles Cristi ce vrea, iar într-un final i-a făcut pe plac și a intrat cu putere în pizda excitată. A icnit când a pătruns-o, s-a încordat, un icnet de plăcere amestecat cu durere, dar o durere suportabilă și plăcută.

Cristi a simțit că Mimi este excitată la maxim și a mărit ritmul, iar aceasta a avut un orgasm puternic urlând de plăcere. S-a retras lăsându-mă și pe mine să simt dragostea oferită de Mimi. Ea s-a pus capră oferindu-mi fundul și pizda ei. Am preferat să îi ofer penisul să îl lingă, să-l sugă înainte de a o penetra pe la spate. Cristi a tras-o spre el și a umplut-o cu pula lui, frecând-o pe la spate. Eu eram in fața ei, imi sugea penisul, Cristi o penetra viguros pe la spate. A avut un nou orgasm la fel de puternic ca primul. S-a întins pe spate, mă aștepta și pe mine să îi dezmierd păsărica, mă voia adânc in ea.

O iau în brațe și o așez direct in penisul meu, ea începe să se miște în ritm din ce în ce mai rapid, mă ținea strâns cu bratele, gemete puternice… eu nemaiputând rezista, mi-am dat drumul în ea, provocându-i încă un orgasm când a simțit sperma fierbinte. Cristi, excitat peste măsură, își freca penisul uriaș, iar când a văzut că eu mi-am dat drumul în Mimi, s-a apropiat și și-a dat drumul pe sânii ei.

Se făcuse seară, Mimi trebuia să ajungă acasă, iar noi foarte mulțumiți că am mai învățat ceva la matematică și speram la mai multe asemenea ore de meditație, la fel de intense.

Poveste scrisă de Ursulețul

Citeste si:

De la o plimbare cu bicicleta… am ajuns să facem sex

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Matematică și sex”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.