Eu, Ela şi Tina… sex memorabil

Eu şi Ela formăm un cuplu… asumat… de multă vreme. Chiar dacă ne iubim şi pare că nimic nu ne lipseşte, la anumite perioade ieşim din cotidian în căutarea unui bărbat. Acasă, amândouă ne place să folosim diverse jucării, dar din când în când vrem să fim în compania unui bărbat, dacă se poate să fie şi superdotat, să nu ne pierdem vremea. Pornim la vânătoare în diferite seri de vineri sau sâmbăta în cluburi de swing, până găsim ceva. Tot timpul suntem invitate de alte cupluri să ne distrăm împreună, dar îi refuzăm de fiecare dată. Noi nu asta căutăm. …

Căutarea nu este tocmai simplă, trebuie să ne placă la amândouă, să aibă un anumit grad de inteligenţă şi da, să fie dotat peste medie. Uneori ne gândeam că ar fi bine să păstrăm datele de contact al bărbaţilor pe care i-am ales în trecut, iar atunci când vrem să ieşim din rutină, doar să punem mâna pe telefon. Să nu mai trebuiască să ieşim în cluburi cu speranţa că poate găsim pe cineva care să corespundă descrierii. Totuşi, poate că totul face parte din joaca noastră, şi ne cam place această postură de femei la vânătoare de bărbaţi singuri.

Într-una din evadările noastre, seara părea compromisă. Uşor plictisite, eram pe punctul de a pleca fără a ne atinge scopul, cum de altfel s-a mai întâmplat. S-a apropiat de noi o tipă drăguţă, destul de înaltă, un trup pus în valoare de hainele ce le purta… o pereche de jeanşi stretch skinny, o bluză albă cabrată, descheiată la câteva nasturi… cât să te invite să-ţi arunci un ochi spre sânii ei… şi o pereche de pantofi cu toc înalt.

– Hei, bună fetelor… pot să mă aşez lângă voi?

– Bună, i-am răspuns eu. Sorry, dar nu căutăm cupluri, i-am răspuns eu, încercând să-i arăt şi dezamăgirea pe chipul meu. Pentru moment am crezut că a fost băgată la înaintare de către soţul său iubitul ei, pentru a se infiltra între noi.

– Dar ce căutaţi voi?… Eu sunt Tina… apoi s-a aşezat la dreapta mea, pe canapeaua generoasă.

– Eu sunt Corina, ea este Ela… încântată!… deşi nu prea păream, pentru că şi-a permis să se aşeze lângă noi, fără să primească acceptul.

– Sunt de ceva vreme în club şi am observat că aţi fost asaltate de diverşi bărbaţi şi cupluri, precum şi eu. M-am gândit că voi două căutaţi altceva… şi aşa m-am gândit că poate am o şansă.

– Şansă? La ce te gândeşti?!… am întrebat eu.

– Nu sunteţi împreună?

– Ba da, formăm un cuplu de ceva timp, i-a răspuns Ela…

– Aşa… asta nu înseamnă că voi aţi venit să căutaţi o femeie, pentru voi?

– Aaaa… acum înţeleg confuzia, i-am răspuns amuzată de situaţie, în timp ce o priveam pe Ela. Noi căutăm un bărbat. În seara asta nu am avut noroc. Poate altă dată.

Începutul discuţiei nu a adus nimic special, dar pe măsură ce timpul trecea devenea tot mai interesantă această tipă. Dacă mai punem la socoteală şi cele două pahare de cocktail Girl Power, devenea tot mai ispititoare. Începuse să-mi placă de ea, mai ales că prin felul în care vorbea şi se mişca, încerca să ne seducă pe mine şi pe Ela. Ameţită, cu gândul la sex, m-am întors pentru un moment către Ela şi i-am spus:

– Ela, iartă-mă, dar vreau să fac asta!

Ela nu a înţeles nimic, dar a înţeles imediat după ce a văzut ce am făcut. M-am întors către Tina, am prins-o cu ambele mâini de obraji şi am sărutat-o lung pe gură, sub privirile şi aclamările celor prezenţi. Sărutul lung şi pasional, îmbrăţişate… icnete ispititoare. Mă înfierbântasem, eram gata să mă dezbrac acolo. După sărutul neaşteptat, m-am întors către Ela şi am procedat la fel… sub uralele şi mai zgomotoase a asistenţei.

Era timpul să plecăm, toate trei. Venisem să agăţăm un bărbat, dar am plecat cu o femeie, într-un final. Până am ajuns acasă, mai trecuse din efectul cocktailului, însă eram la fel de jucăuşe şi puse pe şotii. Cum era de aşteptat, am început distracţia de la lift. De data asta Ela era cea care se afla în braţele Tinei, sărutându-se zgomotos.

Fiind deja aţâţate, ne-am dus direct spre dormitor. Tina devenise jucăria noastră. Eu şi Ela, de o parte şi o alta, o mângâiam şi o sărutam, în timp ce ea ne spunea să nu ne oprim. Trăgeam de hainele ei, atât eu cât şi Ela, reuşisem să o dezbrăcăm de pantaloni şi cămaşă. Sub cămaşă nu purta sutien, iar chiloţii… o pereche de chiloţi negri din dantelă, ce nu au stat prea mult pe ea. În spatele lor, am descoperit o piersicuţă fină, cu labii foarte subţiri. Cât de mult îmi doream să mă înfrupt din piersicuţa ei!

Se lăsa sărutată şi mângâiată de noi, primind cu plăcere atenţia noastră. A vrut să ne dezbrace pe amândouă… lăsaţi-mă să vă dezbrac!… a început cu Ela. Hainele au dispărut rapid. Eu nu am mai avut răbdare şi m-am dezbrăcat singură. Urcate în pat, Tina se afla între noi, cu faţa spre Ela. Tina i-a prins sânii Elei cu ambele mâini… s-a aplecat spre ei zâmbind… cu limba a făcut câteva mişcări în jurul sfârcului drept, apoi şi la celălalt.

Eram deja udă, simţeam nevoia să fiu atinsă, mângâiată, sărutată şi linsă în cel mai intim mod. Eram convinsă că Ela şi Tina se vor ocupa de mine, oferindu-mi momente de neuitat. Eram la spatele Tinei, mâna aluneca pe trupul ei, oftând şi muşcându-mi buzele de dorinţă. S-a întors spre mine, vrând să-mi arate că nu vrea să mă neglijeze… m-a sărutat pe gură, în timp ce o mână a băgat-o între picioarele mele… aahh… sărută nemaipomenit tipa asta!…

A revenit din nou spre Ela, la joaca lor. Lipindu-mă de ea, i-am prins sânii cu mâna stângă. O sărutam pe gât, pe umăr şi pe spate. Ela s-a întins pe spate şi a tras-o pe Tina spre ea. Eu după Tina. Cele două, una peste alta, strivindu-şi sânii… vedeam cum îşi împingeau una spre cealaltă pubisurile, frecându-le între ele… mmm… ce privelişte!… săruturile zgomotoase, gemetele lor mă incitau foarte mult. Era prima dată când între noi era o altă femeie şi chiar mă atrăgea ideea să le văd pe amândouă în această postură.

Mângâierile şi săruturile alunecau pe trupul ei… Tina şi-a ridicat posteriorul spre mine… mmm… o poziţie perfectă pentru a-i gusta piersicuţa. În acelaşi timp, venea tot mai mult spre mine… săruturi, şi mângâieri pe sânii Elei, mai jos spre abdomen, până a ajuns cu capul între picioarele ei. Vedeam cum o săruta pe coapse, urcând câte puţin spre zona fierbinte a Elei. Fundul Tinei ridicat spre mine, picioarele apropiate… mâinile mele desenau pe fesele ei… au urmat săruturi şi uşoare muşcături… ce o făcea să geamă de fiecare dată… mmm… palma peste fese a făcut-o să tresară. A întors capul spre mine şi mi-a zâmbit, apoi s-a afundat cu capul între coapsele pline ale Elei.

Ela a pus o mână pe capul ei şi o îndruma delicat, în timp ce cu o mână îşi masa uşor sânii. M-am lăsat mai jos, i-am atins labiile cu buzele şi limba. Tina şi-a depărtat uşor picioarele şi mi-a făcut loc… aaahh… era udă, avea gust bun. Trebuia să o gust toată! M-am întins pe spate şi m-am băgat cu capul între picioarele ei, apoi am tras-o de mijloc să se aşeze pe mine… ddaa… piersicuţa dulce pe gura mea… mişca din bazin înainte şi înapoi, gemând împreună cu Ela.

În timp ce îi lingeam piersicuţa, am dus o mâna între picioare şi îmi atingeam uşor clitorisul. Gemetele noastre tot mai zgomotoase. O auzeam pe Ela spunându-i Tinei… nu te opri!… ddaa… linge-mă bine!… este toată a ta!… Mă incita şi mai tare la fiecare moment în care i se adresa Tinei. Tina s-a lăsat cu toată greutatea peste gura mea, am simţit-o tremurând uşor… îşi freca clitorisul de buzele mele… am introdus un deget în piersicuţa umedă… aahh… ddaa… a urmat încă unul. Se împingea în mine să intru tot mai adânc cu degetele în ea.

Ţipetele Elei anunţau momentul culminant… aahhh… ddaa… am împins degetele la maxim în Tina… speram să-i produc un orgasm puternic, ca apoi să ling degetele pline cu sucul ei delicios. Ela s-a ridicat în şezut… am putut să văd cum i-a prins capul Tinei cu ambele mâini şi a tras-o în sus… pentru un sărut lung şi pasional, gustând din propriul suc direct de pe buzele ei.

Ela prins-o de mâini şi a tras-o de pe mine. Tina s-a întins pe spate… picioarele depărtate, privirea provocatoare, zâmbetul larg… Ela îi mângâia trupul, pe gât, pe sâni, pe abdomen, pe coapse, iar eu lingeam cu drag degetele ce au fost în ea. O puteam vedea cum trăia fiecare atingere precum al unui masaj erotic profesionist. Excitată la maxim m-am urcat deasupra Tinei, deasupra sânilor… a ridicat mâinile şi le-a aşezat pe trupul meu… urca lent din lateral, pe abdomen… ahhh… mi-a prins sânii… apăsa, trăgea de ei…

Am urcat mai sus… deasupra gurii… şi-a scos limba afară, a ridicat capul să ajungă între picioarele mele… aahh… a gemut lung… Ela cu capul între picioarele ei, am văzut-o cum îi alinta clitorisul… m-am lăsat peste gura ei… mi-a atins labiile şi buzele şi limba… ddaa… aahh… am pus mâinile peste ale ei, să mă strângă mai tare de sâni… mă mişcam în toate direcţiile, frecându-mi labiile şi clitorisul de buzele ei… dintr-o dată, m-a strâns foarte tare de sâni… mmm… tremura puternic, îşi cabra trupul, gemete zgomotoase… acoperite de piersicuţa mea.

Imediat am înţeles. Trăia un orgasm puternic, cu ajutorul lui Ela ce nu se oprea să o lingă între picioare. Când şi-a mai revenit, a pus mâinile pe şoldurile mele, încercând să-mi dirijeze mişcările… ddd… Ela s-a ridicat, a venit la mine… mâinile pe fesele mele, le-a strâns ferm… ne-am sărutat amândouă pasional… mmm… sub mine Tina mă lingea bestial… nu am putut să rezist mult… aahhh… orgasmul puternic m-a făcut să ţip de plăcere.

M-am prăbuşit pe pat, lângă Tina. Ela s-a aşezat şi ea… stăteam toate trei lipite, respirând greu, mângâindu-ne reciproc. Până la urmă nu a fost o idee rea să aducem o altă femeie între noi. Oare mai avem nevoie de un bărbat?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

7 comentarii la „Eu, Ela şi Tina… sex memorabil”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura